17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Hubert Mašín 26.5.2009 1:12

Demagogie na n-tou

Takže když se s námi dobrovolně rozhodlo spojit hitlerovské Německo anebo Stalinovo Rusko, tak to od nich byla velká oběť a my jsme konečně měli šanci začít dokazovat, že jsme jako příslušníci malého národa vůbec něčeho schopní ? Člověče, mně se z vás chce zvracet. A  pokud už jste si troufnul brát G.O. do úst, tak jednu otázku - co se stalo v "1984" s malými národními státy ? A jakpakto, že nezavládnul ten celosvětový mír, když zmizely ? Že by pak jediným mírem byla válka mezi třemi posledními superstáty ?

Paul Sulc 26.5.2009 0:35

Cteny pane Soppe,

muzete mit pravdu, jenze: vrtsine politiku , a nejen v Cesku, vcetne parlamentu,vlad a senatu, nejvice zalezi na nich samich, na narode ci statu az potom, nekde hodne daleko.Mluvite o demokracii. Zvolte si ze stovky sejdiru 50, at vladnou. Budete stasten ze vam vladnou demokraticky?  Budou treba rozprodavat statni majetek pod cenou, pronajimat stalete pamatky cizincum. A vy se potesite, ze to je ta prava demokracie, ze ano.Sakra, proc ty slozitosti, proc to ta bajecna Unie nezjednodusi?? Jeden a tentyz den celoevropske referendum, a je to ./jenze v per-deli/

kirast 26.5.2009 0:34

Díky za upozornění na článek pana Bednáře

Ten se mi narozdíl od toho vašeho líbí.

jihočech 26.5.2009 0:33

Největší změnou

není evropská integrace, ale masová imigrace ze zemí třetího světa. Či spíše by se mělo mluvit o invazi kulturně, rasově a nábožensky zásadně odlišných lidí, která je spojená s útlakem původních Evropanů, se zesměšňováním jejich tradic a hodnot, s bagatelizací jejich obav.

Ivan Nový 26.5.2009 0:30

Re: Eurokrati řeší problémy,

No ten zbytek řeší národní státy. Problémy jsou standardní, na volném pohybu osob, kapitálu a služeb se mohou dohodnout i státy. Pokud se na něm nedohodnou státy, tak ani EU nic nezmůže.

Jakub. 26.5.2009 0:23

Re: Eurokrati řeší problémy,

Částečně. Možná většinou. Nicméně ne zcela, buďte objektivní.

Jakub. 26.5.2009 0:22

Já jsem přesvědčen atd. -

ale to  n e s t a č í ! Musíte mít jistotu, že to tak bude! Musíte vidět, že to je zajištěno, takříkajíc ošetřeno, prostě že to bude zichr. Ano? Jsem  p ř e s v ě d č e n . . . to je argument, ježíšikriste!

Ivan Nový 26.5.2009 0:10

Eurokrati řeší problémy,

které sami vytvořili. Svět funguje i bez nich.