3.6.2024 | Svátek má Tamara


D. Laurencikova 12.4.2024 5:20

Ne, stát se nechová. Chovají se lidi. Obyvatelé statu jste paušálně nazval verbezi a teď se vlnite jak úhoř. Když vidím to vaše utrpení, které prožíváte při myšlence na Rusko, tak je mi vás až líto. Vyhledejte odbornou pomoc, vždyť tohle není žádný snesitelný stav.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Pavlik 10.4.2024 14:30

SRANDA, teď když nemáme těžký průmysl a v podstatě žádný průmysl, tak bychom se také mohli stát neutrálními, nebo ne??

L. Novák 9.4.2024 23:14

Dementní komouši a spol. denně ;-O vytrubují na NP ruskou propagandu. Mnoho z nich systematicky téměř každý den, zbytek občas. Jediným kritériem výběru do seznamu je vědomé šíření ruské propagandy a lží:

Putinova prolhaná dezinformační PÁTÁ KOLONA aktivní na NP nejenom v posledních týdnech:

L. Kolman , P. Odložil = P. Dachmeister , A. Renjascu , I. Pávek , J. Černý , P. Černý , V. Zadák , D. Laurencikova , V. Machálková, P. Spáčil , V. Čermák , K. Filip , V. Pavelka , F. Pavelka , J. Novak , O. Vorálek , K. Nový , V. Kuhaj , J. Vlček , L. Beneš , L. Zídek , P. Brich , J. Drobný , J. Pšenička, D. Hubáčková , K. Křivan , J. Karza , M. Varadinková , M. Moravcová , Z. Linda , I. Kučerová , R. Sorge , J. Rybník , D. Černý , A. Mohela , P. Pepax , J. Rejzek , A. Jaroš , Z. Babek , P. Boublíková , P. Boleloucký , J. Sedláček , P. Brecík , J. Bárta , I. Teren , F. De Winter , Z. Babek , A. Teply , M. Hoblík , J. Kratochvíl , M. Boháček = M. Zasazabanovaný, J. Kostelanský , J. Krásenský , L. Hančar , J. Nevrkla , R. Langer , R. Gramblička , P. Nešvara , F. Navrátil , S. Vozka , V. Šťastný , V. Damec , P. Zeman , R. Lávička , J. Blahová , J. Dvořák , M. Grundmann , P. Vychodil , J. Fialová , J. Krejčová , L. Píchová , T. Kubín , V. Němec , J. Tulejová , I. Hermanek , F. Pokorný , O. Kaucký , S. San , Z. Grabec , J. Vrška , D. Rakous , V. Mokrý ("Kotaz") , L. David , B. Liborek , S. Ševeček , J. Trubač , J. Hanzal , F. Žůrek , E. Hlinovský , M. Šejna , R. Vacek , V. Podracký , M. Malovec , O. Hávová , K. A. , P. Vavruch , J. Uher , R. Woloszczuk , O. Seliger , Š. Hašek , R. Nešpůrek , P. Kozelský , L. Svoboda , J. Matuška , J. Červený , J. Kalina , V. Petr , M. Pesat , L. Frydryšek , R. Pavlik , I. Krahula , P. Marcín , ... Rv

V. Čermák 10.4.2024 11:56

Ještě větší Blbec, než jsme čekali...;-D

F. Žůrek 9.4.2024 20:11

Pan Pánek píše ostře a špatně. Nechápe vůbec, co zde se děje...

Každá válka je v podstatě zbytečná, zbytečně také lidé umírají... A kdo za to může... přece nikdo... (když není... rozumný ... člověk.)

P. Han 9.4.2024 21:15

Vysvětlete to prosím agresorům, třeba se zastydí. Ale do té doby se ohrožené státy musí umět bránit.

R. Pavlik 10.4.2024 14:34

Nezastydí, zařvou si nějaké nacistické heslo, třeba sláma u kravína, zamávají si praporem s hákovým křížem a doufám že zemřou.

P. Diviš 9.4.2024 21:56

Vykládejte to těm, kdo ty války začínají ...

... konkrétně třeba Putinovi.

V. Čermák 9.4.2024 23:07

Zapomněl jste na Amíky počínaje Kennedym, Clintonem Bushem, mírotvůrcem Obamou a bombarďákem Bidenem, který vyprovokoval válku s Ukrajinou. Zase ty Klapky...;-D

L. Novák 9.4.2024 23:09

... Američani zase bijou černochy, že, komunistický blbečku? :-P

https://manipulatori.cz/vodebautismus-jako-nastroj-ruske-manipulace/

D. Laurencikova 10.4.2024 17:54

Vy jste opravdu tak hloupý, že každého, kdo vidí kriticky USA, označíte za komunistu? Vy jste zralý na zbavení svéprávnosti, Novaku. Nebo už se stalo?

H. Lukešová 9.4.2024 19:38

Propalestinští zastánci v Michiganu provolávali na protiizraelské demonstraci milá hesla "smrt Americe!" a "smrt Izraeli!"...

Tož by si měl Biden uvědomit, že dvoření se propalestinské levici a přijímat stanoviska Hamásu mu oblibu ani u muslimů nezaručí. Muslim bude Západ, vždy nenávidět, nejvíce tedy Izrael, ale nejenom ten, džihádu čelí také USA a západní Evropa.

V. Petr 9.4.2024 21:41

Je to tak!

D. Laurencikova 9.4.2024 16:35

Proc by mel kritizovat muslimy? Proc by nebrali, co se jim nabizi na stribrnem podnose?

J. Vrabec 9.4.2024 16:29

Okamůra lže když tu hubu otevře. Se divím, že ho ještě nikdo nezažaloval za rozšiřování lží.

M. Krátký 9.4.2024 19:12

Aby ti nenaskočily pupínky milý vole ???

J. Kostelanský 9.4.2024 15:43

Já si umím představit pás neutrality táhnoucí se od Švýcarska přes Rakousko, Slovensko, možná i Česko a Maďarsko, až na Ukrajinu. Zajímavý by mohl být i koncept neutrálních zemí bývalého Rakouska-Uherska.

S tím by ale USA nikdy nesouhlasily: pomocí neutrálních zemí rozdělit v Evropě NATO na severní a jižní křídlo...

M. Kocián 9.4.2024 18:18

Neutralita znamená nepomáhat nikomu a čekat, že mě všichni budou šetřit. Tak to v životě nefunguje.

P. Diviš 9.4.2024 18:27

Funguje, ovšem jen tehdy, když se to všem okolo víceméně hodí. Pokud ne, sere na neutralitu pes, Německo, SSSR, ....

P. Diviš 9.4.2024 18:26

Neutrální bylo Finsko (napadeno SSSR), Norsko, Dánsko, Holandsko a Belgie, napadeny Německem.

Agresorem v Evropě byla Tradičně Francie, začátkem dvacátého století Německo až do poloviny, potom SSSR, dnes Rusko.

USA jen občas proti agresorovi pomohou.

J. Jurax 9.4.2024 13:53

Technická:

... protože NATO ve své historii ještě nikoho nenapadlo, psáno v článku.

Naproti tomu Wiki praví: Operace Spojenecká síla (anglicky Operation Allied Force) byla vojenská intervence Severoatlantické aliance (NATO) ve válce v Kosovu, která trvala od 24. března do 10. června 1999. Operace spočívající v leteckém bombardování srbských cílů ve Svazové republice Jugoslávie a známá též jako bombardování Jugoslávie silami NATO měla za cíl zastavení násilí a represí proti kosovským Albáncům, umožnění dodávek humanitární pomoci a vyřešení statusu Kosova na základě dohod z Rambouillet a zastavení opakovaného porušování příměří ze strany Srbska a napadání mezinárodních mírových sil NATO IFOR a SFOR.

Ergo - napadlo, arciť pod ušlechtilou záminkou, již ovšem lze též interpretovat jako pomoc hrdlořezům z UÇK proti Srbům bránícím část svého státu proti separatistům; dlužno dodat, že s uvedenou interpretací lze jistě i výrazně nesouhlasit.

D. Laurencikova 9.4.2024 16:24

Urcite s tim jde souhlasit. Obzvlast, kdyz jsme to zazili a vime, ze Srbsku byly v Rabouillet ulozeny takove podminky, o kterych se vedelo, ze nemuzou byt splneny. Do jake miry je velka americka vojenska zakladna v Kosovu "uslechtily cil", o tom muzeme vest spory. A co je nejzajimavejsi, Amici nebojuji dum od domu, jak ti hloupi Rusove. Oni proste vsechno znici zvrchu a usetri si ztraty na vojacich.

J. Kočvar 9.4.2024 17:40

Za celou dobu náletů na Srbsko zemřelo asi dvakrát míň lidí než kolik jich Srbové stihli povraždit ve Srebrenici.

Jak Rusáci rozbombardovali Groznyj, víte?

D. Laurencikova 9.4.2024 17:48

Vim, ze kolem teto valky byla hruza lzi. Reknu jenom "masakr v Racaku", nebo plan Hufeisen.... Proc rusaci vubec bombadovali ten Groznyj... To byla jiste nezavinena a nicim nevyprovokovana akce, predpokladam. ;-) A vubec, chcete vyvazit pocty mrtvych jinymi mrtvymi v jine valce?

J. Kočvar 9.4.2024 18:05

O tom, jak válčí Rusové, jste začala Vy, způsob jejich válčení s tím americkým jste srovnávala také Vy; no a Čečensko Rusové nevyprovokovaně přepadli hned v roce 1994, protože jim vadilo, že se od nich při rozpadu SSSR odtrhlo. ;-O

D. Laurencikova 9.4.2024 18:18

Oni se "odtrhli" tak jim Putin zbořil Groznyj? Tak to bylo? Tož to je malér!

P. Diviš 9.4.2024 18:28

V podstatě ano, tak to bylo.

D. Laurencikova 9.4.2024 18:31

Takže nemají Boži stat, který si chtěli vymoct terorem? To je mi líto.

D. Laurencikova 9.4.2024 18:31

Takže nemají Boži stat, který si chtěli vymoct terorem? To je mi líto.

J. Kočvar 9.4.2024 23:03

Míra buď Vaší neinformovanosti, nebo Vašeho cynismu je vysoká. Pro Vaši informaci, Čečenci si vytvořili vlastní stát ve stejnou dobu jako patnáct dalších částí SSSR. Za svoje hranice nelezli a svoje sousedy neotravovali.

Ale Rusům se to nelíbilo, soustavně podporovali opozici proti presidentu Dudajevovi a šířili v Čečensku chaos v naději, že přileze zpátky do Ruské federace. Čečenci však měli s Moskvou svoje zkušenosti (jen v letech 1944-45 zemřela vinou deportací asi čtvrtina Čečenců) a nechtěli se jí podrobit. Když Rusové ztratili naději, že proruské síly Dudajeva svrhnou, tak koncem roku 1994 do Čečenska vpadli - a v roce 1996 prohráli a zase odtáhli.

Je důležité si uvědomit, že v okamžiku prvního ruského vpádu v Čečensku žádní džihádisté nebyli, ti ani nevěděli, že nějaké Čečensko existuje a že tam žijí muslimové. Mezinárodní džihádisté tam přišli právě až v důsledku první ruské invaze.

Během obou válek Čečenci ztratili asi desetinu svojí populace, to jest asi sto tisíc z jednoho milionu.

D. Laurencikova 10.4.2024 3:23

Ono to bez trochy cynismu v této zhlouplé společnosti ani nejde. A vy se podívejte, co je Dzihad, totiž povinnost každého muslima, než napíšete: Dzihadisti ani nevěděli, že v Čečensku jsou muslimové.