26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
AQlan Dandy 9.7.2006 15:42

Re: Re: ...okřikovat, urážet, napadat a umlčovat nemá právo nikdo...

Ano taková je v ČR demokracie.Zakažme komunisty,už jsme vyřadili (zakázali) na Internetu Britské listy.

Ladislav N. :-))) 9.7.2006 13:47

Re: ...tak mu poraďtě kam může jít a hlásat své pravdy...

Za faráře už jej taky nevezmou... Rv;-D

AQlan Dandy 9.7.2006 15:45

Re: Dobrý den

Víte,nyní když již nikomu nic nehrozí,tak volají po zákazu komunismu.Proč tak nečinili v době kdy to bylo o život?To máme najednou v ČR hrdinů.Klobouk dolů pane Štětino.

Malý Aston 9.7.2006 11:30

Přání voličů a svobodné volby,to je princip demokracie.

KSČM nebyla v roce 1989 zakázána,je registrovaná,občané je volí a mají své poslance v poslanecké sněmovně. To znamená,že jsou legitimní součástí naší politické sceny. Ale máme tady i jiné politické strany,které otevřeně deklarují,že s touto stranou neuzavřou žádnou koalici pro vládnutí a to z programových důvodů a máme tady jednu politickou stranu a to ČSSD,která jednak otveřeně s KSČM spolupracuje a má zájem o vytvoření koalice s touto stranou ale nechce se k tomu veřejně přiznat a to již není demokratické.Pan Paroubek veřejně prohlašuje,že má v poslanecké sněmovně 100 poslanců. Svých má jen 74 a doplňuje je o členy komunistické strany. Je to demokratické a občané to již pochopili. Strana KSČ+ČSSD jsou jedna strana levice. To znamená,že demokratická veřejnost v České republice příjme řešení,že ČSSD + KSČM+ Zelení nebo KDU utvoří novou tříkoalici a budou tady vládnout.Bude to v souladu s Ústavou této republiky a ostatní to budou respektovat. Pokud toto demokratické řešení,není schopna ČSSD+KSČM realizovat,tak situace politická nemá řešení jen nové volby.A nechejme znovu občany,již poučené znovu hlasovat. Ano jsme pro vládu komunistů nebo ne jsme pro vládu pravicových stran. Bude to rychlé řešení a řešení demokratické. Jiné řešení povede ke zradě voličů všech parlamentních stran. Komunisté nevolili komunisty aby podporovali pravici a pravicový voliči nevolili pravicové strany aby realizovali politiku levicovou. Jiné řešení není. Bude tady vládnout levice,když bude mít více jak 101 poslanců,bude. Bude tady vládnout pravice,když bude mít 101 poslanců bude. Jako demokraté přijmeme jakoukoliv vládu,pokud bude demokraticky zvolena.

divana 9.7.2006 10:51

demokracie nemůže věřit,

nebýt paroubka, který to pochopil naštěstí včas = komunisti se přlili z kčs do čssd a tak i hlasy ve volbách. proto paroubek mluví za 100. jen tu jejich smlouvu o spolupráci ještě neukázal!

jirka.s. 9.7.2006 10:41

Neuvěřitelné

Vážení! Toto je 170. příspěvek v této diskuzi. Soudruh Vízek jich z tohoto počtu zplodil 23, což je přes 13%. Neberu v potaz plochu jeho příspěvků, ta je samozřejmě daleko větší, i když při jeho demenci se zase mnohokrát opakoval. Konec konců, ono to bylo stejně stále pouze o jednom. Komunisté jsou nyní ve své v podstatě sice vlci, ale v rouše beránčím a s upilovanými zuby. Soudruh Kojzar je vlastně ten nejmírumilovnější novinář, který se snaži pouze budovat naší demokracii, když už nemůže budovat socialismus a mír.Současné komunistické sleziny na Letné, pod Kunětickou Horou  apod. místech jsou pouze demonstrací snášenlivosti a demokratičnosti jejich současných nejvyšších i těch nižších tajemníků. Hole nosí skutečně jenom proto, aby si podepřeli svůj vratký krok a kdo by se snad snažil je podezřívat z toho, že by s nimi byli schopni někoho přetáhnout, tak se je pouze snaží demagogicky obviňovat z něčeho, čeho nebyli nikdy ve své dlouhé historii ani náznakem schopni.

Raději už nebudu pokračovat. Pokud jste četli příspěvky soudruha Vízka, vyjádřil obhajobu komunistikých sviní daleko dokonaleji. Buď tedy vaší práci čest, soudruhu Vízku.

BRUNO 9.7.2006 16:59

Re: Neuvěřitelné

KDYŽ ČTU TY PŘÍSPĚVKY PANA VÍZKA,MÁM DOJEM, ŽE TA OSOBA JE VIRTUÁLNÍ PROVOKATÉR A DĚLÁ SI Z NÁS VŠECH (Y)!    A MY SE NECHÁVÁME PROVOKOVAT,VYTÁČET,PÍŠEME ARGUMENTY A ZTRÁCÍME ČAS VYVRACENÍM DEMAGOGICKÝCH BLÁBOLŮ A TĚCH NEJHLOUPĚJŠÍCH Z HLOUPÝCH NÁZORŮ.  POJĎME TAKOVÉ SLÁTANINY IGNOROVAT, NAPIŠME SI RADĚJI ODKAZY NA NĚJAKÉ INTELIGENTNÍ ČLÁNKY NEBO VIDEA, KTERÉ BUDOU K PŘEMÝŠLENÍ. DISKUSE S PANEM VÍZKEM PŘIPOMÍNÁ ŠŤOURÁNÍ ZLATOU JEHLOU VE VÝKALECH.

jirka.s. 10.7.2006 8:56

Re: Re: Neuvěřitelné

Naprostý souhlas!!! Už jsem si totéž několikrát říkal sám sobě, ale jelikož jsem zřejmě přímo patologický cholerik, nikdy neodolám a zase mu na ty jeho slinty naletím. No, naštěstí mám krevní tlak v pořádku!!!

Kobylka Lajda 9.7.2006 21:28

Re: Neuvěřitelné

Já ho kopnu kopytem sem, kopytem tam!

Marat 9.7.2006 10:40

Češi se zřejmě snadno dají řečmi oblbnout.

Soudruh Vízek buď neví,nebo ignoruje jinak známí fakt,že jednou s podmínek   III.Internmaciénaly,kterou založil největší z velikánu V.I.Lejnin,byla podmínka,že strana musí jednak vystupovat legálně a současně musí vytvářet bojůvky pracující a bojujíci nelegálně.Nelegální,protizákoné bojůvky musí připravovat podmínky pro uchopení totalní moci.Takže komunisté musí hlásat držkou ušlechtilé zásady,aby je bylo slyšet a současně mají povinost organisovat ozbrojené bojůvky.Takže jejích řečí odporují jejích činům.I zakladatelé KSČ v roce 1921 na tyto podmínky přistoupili.Jinak by je III.Interonacionála mezi sebe nevzala.A ty podmínky platí dodnes.A pořád ještě žije moc soudruhu z dob komunistického panství a ti zase chtějí zpět svá koryta a moc.A tak zase mají plné mordy chudých lidí a blaha dělníctva,které za své vlády zotročili.

Jistě,že je v ČR hodně chudých lidí,ale za komoušu bylo chudých daleko více.Komunisté zřejmě zneužívají lidských slabosti,především pocit závisti a nepřejícnosti.Kdyby se znova chopili moci,tak zase schudnou všichni,kromě soudruhu z nomenkaltůry.Vždyť ten jejích socialismus byl něco jako středověký feudalismus.Nebylo pánu továrníku,ale soudruhu ředitelu,léních pánu a ti s lidmi zacházeli jak ti středověcí feudálové.A nebylo proti ním obrany.

 Mám dojem,že ze všech národu a ze všech lidí planety,jsou češi nejsnadnějí oblbnutelní.

Ladislav N. :-))) 9.7.2006 10:50

Re: Češi se zřejmě snadno dají řečmi oblbnout.

Podle Vízka nemůžete soudit "národ". Vízek je "agent Kominterny" a plní si tady svoje partajní: ;-O "Každý svou troškou přispěje ke společné věci"... Že z něj máme "regulaci" ;-P, není schopen pochopit... ;-D

G. Pašek 9.7.2006 5:39

Hele Vízku, dej komunistům většinu a budou to stejné svině jako byli před 89 . . . .

.

Monte Christo 9.7.2006 0:44

Ano mate scela pravdu..Demokracie si neveri !!!

Demokraticky stat je polozen na demokraticky zakladech vyrovnan s minulosti ...Avsak v CR mnoho lidi neni vyrovnano ze svou hydtorii a proto ten kocourkov jaky se na politicke scene odehrava jeste dnes...Jen je velka skoda,ze pri techto akcich umiraji nasi lide co pro republiku neco opravdu udelaly...Monte Christo Washington DC Illegality

Tygr 9.7.2006 0:04

Je

jen velice smutné, že po 40ti letech totality se nacházejí lidé s Vašimi názory. Proč by nám vlastě mělo vadit, že soudruh Filip, který vědomě spolupracoval s StB byl ve vládě, že?

Andy 8.7.2006 23:59

tak vidíte, pane Vízku,

zase jste mi neodpověděl. Tentokrát už nemůžete předstírat, že nevíte, oč jde. Sám píšete, že Kojzar byl ideolog totality. Dnes ho uznává KSČM. Ale vy současně tvrdíte, že jen primitivní antikomunista si může myslet, že dnešní KSČM je stejná, jako byla KSČ. Vždyť se písmenkem navíc očistila. 

Chápu- odsoudit článek jako sprostý pamflet nemůžete, protože byste zároveń přiznal, že KSČM není taková, jak ji tu prezentujete. Pochválit ten hnus také nemůžete, tím byste poplival sám sebe a vše, co jste prožil.

Co teď ? Možná už připravujete článek na téma: co se mě mají co ptát lidi na takové věci, když jsem trpěl v lomu- co dělali oni, že mají takové otázky. Nemusíte se namáhat, protože jsem si s komunisty nikdy nezadala, v lomu jsem nedělala, zřejmě proto, že mně neměli z které strany vyloučit a za nedostatek stranické discipliny potrestat, takže všechny útoky směrem k tazateli budou liché.

No a kromě toho odjíždím, tak bych si to ani nemohla přečíst. Nechtěla jsem toho po vás příliš- jen odpověď. Od vás, který házíte špínu na ty, kteří podle vás nechtějí odpovídat.

No, vaše věrohodnost klesla hluboko pod povrch zemský, někam na dno toho lomu, kde jste se dřel úplně zbytečně, nepochopil jste, bohužel, vůbec nic. Ať už napíšete jakýkoliv článek, o čemkoli, bude to jen liché, osobností nepodložené politické agitování. Ale třeba se zmátoříte a projevíte jasně a bez vytáček vaše stanovisko. Pak si řeknu- ten chlap možná stojí za přečtení.

Kobylka Lajda 9.7.2006 21:58

Re: tak vidíte, pane Vízku,

Andy, měj se pěkně na cestách, ale vrať se do vlasti zdráva a čilá, nutno svésti ještě mnohé bitvy. Považuji si za čest, že se biji na stejné straně jak Ty.

Jirsák 8.7.2006 23:21

I Sokoli

měli Všesokolský slet na stadionu komunisty Rošického a asi jim to nevadilo.;-€

Kobylka Lajda 9.7.2006 21:55

Re: I Sokoli

Ty ohavo, co bereš do své škaredé huby Sokol? Sokolu patřil Strahovský stadion, který mu byl ukraden a nyní je zdevastován. Spousta majetku nebyla dodnes sokolu vrácena. Tvůj argumen je na Makču Piču, to je tak něco blbého, že se k tomu nedá nic napsat, snad jen NO COMMENT. Spíš měl být ten stadion už dávno přejmenován, i když ten Rošický byl moc mladý, ani neměl pojem z toho jaký je a bude komunismus zrůdný. Tebe Jirsáku, tak kopnout kopytem, aby se ti v makůvce rozsvětlilo.

jana 8.7.2006 22:43

Moralni vzory?

Soudruhu Vizku, volate :vzdyt komunistou byl Seifert, Kundera, Vaculik, Kriegel atd...

Vy bez tech zarnych prikladu a idolu nemuzete byt. Seifert napsal po atentatu na Heydricha do novin, ze zradci v Londynu chteji znicit vse to kráááásné , co si s Risi budujem.Pak budoval zas po jinem boku. Kdo mi dokaze, ze zas v 68 necitil vetrik vlat a neobratil trosku   korouhvicku? Vaculik byl v 50. letech redaktorem Rudeho prava!!!S temi 2000 slovy dal na sebe taky dlouho cekat,az  kdyz  to nebylo nebezpecne a nedalo se uz mnohe ututlat a dokonce remcovala i delnicka trida, jejichz predvojem byl.Vedeli dobre, darebaci co natropili, a proto se zacali bat a chteli krivdy napravit.Copak je to mozne? Znicit lidem zivoty, zabit, okrast, vyhnat?   Nevim odkud se bere to precenovani spisovatelu a proc se pokladaji za jakesi moralni autority. Snad ze to chtel tak soudruh Stalin nebo ta  paruska ucta k tzv "ucencum".Kriegel byl tvrdy bolsevik, ze to tenkrat nepodepsal - treba to bylo domluveno. Kdyby podepsali vsichni, tak by to vypadalo, ze je donutili. Kdyz nepodepise Kriegel, nemuseli podepsat i druzi, tudiz podepsali dobrovolne.A tak dale a tak dale.

PROROK ELIÁŠ 9.7.2006 7:52

Re: Moralni vzory?

 Někdo je už starý s usedlými názory ve dvaceti pěti a jiný se prostě v myšlení nabytými zkušenostmi vyvíjí.....Záleží ovšem kam jeho vývoj spěje.....

Odborar 8.7.2006 22:24

Tohle napíše člověk, který nás tu neustále přesvědčuje, jak byl pronásledován komunisty a jak za nich trpěl...

Viz text v článku:Pokud by KSČM (což nehrozí) vstoupila do Strakovky (dejme tomu na dva tři posty), byl by to začátek konce Evropské unie a NATO? Hodně by to změnilo náš život a běh světa? Takovou sílu má soudruh Filip a spol.? Jsou snad někde na stole jasná fakta o tom, které zločiny se v ČR udály v režii KSČM od doby jejího vzniku? Komentář: Nutně si v době, kdy Filip má aféru, že byl agentem STB musíme položit otázku: ,, Zbláznil se ten Vízek docela?Nebo si se staříkama v hospodě opět přihnul a pak ze sebe před národem dělá hlupáka? " Největší perla je věta:Jsou snad někde na stole jasná fakta o tom, které zločiny se v ČR udály v režii KSČM od doby jejího vzniku? Komentář:Pokud nejste opravdu degenerovaný  a superarbitrován pro blbost jako Švejk pak jistě víte, že existuje celý ústav pro vyšetření zločinu komunismu v ČR, kde jsou zdokladovány jasně zločiny na osudech a majetku tisíců rodin, včetně zmarněných  stovek lidských životů.Vy jste byl opravdu učitel? Dopuručuji pro vaše osvěžení mládežnické paměti dokument TV o Miladě Horákové. Nahrál jsem si jej, aby ještě vnuci našich dětí věděli, čeho jsou schopni komunisté...Doporučuji film Tichá bolest na Film boxu...vynikající film pro takové jako jste Vy..>-

Andy 8.7.2006 21:43

pane Vízku

když už jste vzpomněl "S vinou – nevinou členů někdejší  státostrany (KSČ) se ani trochu „nepářou"  - už mi odpovíte ? Text máte k dispozici

to se vážně tak bojíte přiznat, že vaše představy o současné KSČM nemají s realitou nic společného? Že obhajujete neobhajitelné ? Od vás čekám víc- stejnou odvahu, jakou jste prý projevil kdysi.

Mysch 8.7.2006 20:22

ju tady je sranda

dva stary bejvali komunisti se hadaj mezi sebou.

kterejpak z nich byl ten spravnej?

Mysch 8.7.2006 20:24

sorry,

ne dva. to se mi nejak pripletlo, ono jejich tu daleko vic.

Michal 8.7.2006 19:24

NP nechce odeslat příspěvek

Michal 8.7.2006 19:21

Demokracie si nevěří

Michal 8.7.2006 19:19

soudruhu Vízku

Michal 8.7.2006 19:19

Re: Soudruhu Vízku.

Michal 8.7.2006 19:17

Re: Soudruhu Vízku

F.Vízek 8.7.2006 18:08

Petr Uhl je jistě autorita ...

Petr Uhl si za totality odseděl v kriminále nejvíc ze všech. Má právo nenávidět víc, než kdokoli jiný. Přesto jako tehdy zůstává objektivní a hlavně slušný. Včera napsal:  Charta 77 antikomunistická nebyla, aspoň ne v dnešním smyslu toho slova. Kritizovala konkrétní porušování práv a nebojovala proti abstrakci  komunismu, i proto, že mezi chartisty mnozí komunisté byli. Slovo komunismus, stejně jako imperialismus či kapitalismus, ani nikdy nepoužila.

Na rozdíl od KSČM demokracii dnes antikomunismus ohrožuje a skutečnému vyrovnání se s minulostí spíše brání...

Paušální antikomunismus, který nerozlišuje různá období, země a jednotlivé komunisty, je nebezpečný. Část mladých lidí, kteří tehdy nežili, jej berou jako něco, o čem se nepřemýšlí, co je dané.

Jsou ovlivněni kampaněmi médií a politiků, jako jsou senátoři Martin Mejstřík a Jaromír Štětina. Pro politiky je ale odpor ke KSČM často záminkou, chtějí poškodit konkurující KSČM a ČSSD.

Dodávám:  Politicým stranám sluší výhradně politické prostředky v konkurenčním boji. Mocenské a silové jsou vlastní totalitě, kterou jsme zaplaťbůh pohřbili.  Nekomunstické strany by měly i v ČR umenšit vliv a význam komunistů výhradně vlastní KVALITOU  a SCHOPNOSTÍ.    Být lepší - to je na pořadu dne !