28.3.2024 | Svátek má Soňa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F.Vízek 8.7.2006 14:42

Re: Re: Vízek "chápající"...

Ladislave, jste šprýmař ? 

Na můj telefon a na výzvu k setkání nereagujete, naše "odbojářské" aktivity porovnat nechcete,  Husovu PRAVDU neuznáváte, znovu a znovu se degradujete na ubohého bolševismem prolezlého uličníka, který nemíní reagovat na texty, ale vytrvale bije a bije nositele nesouhlasného názoru.   A lže, jako když Rudé právo  tiskne.  Vydržte, třeba se dočkáte slibované "noci dlouhých nožů" a dostanete možnost slova proměnit ve skutky. 

Andy 8.7.2006 14:51

Re: Re: který nemíní reagovat na texty

již několik týdnů se vás ptám, slušně, jaký je váš názor na článek p. Kojzara  v Halo novinách, který kvitovali komunističtí čtenáři kladně a údajně napravená KSČM proti němu nevznesla jedinou námitku, o tom, že vězni a popravení z padesátých let byli zločinci, vrazi a zloději. A dodnes jste neodpověděl. Tak si nechte ty pseudomoralit, které zde sázíte jak dědeček řepu.

F.Vízek 8.7.2006 15:01

Re: Re: Re: který nemíní reagovat na texty

Andy, já nemohu reagovat na text, který neznám. Ty Vaše Háló noviny jsem nikdy neměl v ruce, byť s panem Kojzarem jistou zkušenost mám z doby totality . Nerad si ji připomínám, ale na jeho obhajobu musím říci: Jako redaktor RP mi kdysi odpovídal vždy obšírně, nikdy vulgárně,  ale názorově jsme byli "nebe a dudy".  Logicky: on exponent režimu a já jeho úhlavní a zavrhnutý nepřítel.

Andy 8.7.2006 15:33

Re: Re: Re: Re: který nemíní reagovat na texty

několikrát jsem vám sem dávala odkaz. Nuže, zde je:

http://www.halonoviny.cz/index.php?id=75701

a pokud bráníte současnou KSČM s tím, že vyžadujete důkazy o tom, co dělá špatně, takže se "primitivním antikomunistům" nelíbí, tak byste se měl s její tiskovinou seznámit- nevím , z čeho usuzujete, že je KSČM demokratická, když vůbec netušíte, co dělá a co tvrdí. V tom případě jste buď nesmírně hloupý ( nemíněno jako urážka) nebo prostě píšete o něčem, o čem nemáte ani páru.

Víte, nejen vy jste žil před rokem 1989, a i když všechna čest tomu, že jste v " době totality", semlet strojem, který jste sám pomáhal budovat, nesl důsledky vaší revolty, což každý nedokázal, tak by bylo vhodné, kdybyste popřál i jiným, než svým spolustraníkům, sluchu.

Andy 8.7.2006 16:52

Re: Re: Re: Re: Re: který nemíní reagovat na texty

no, a je ticho po pěšině. Tak, pane Vízku, já se mrknu večer, jak jste se s tím článkem vyrovnal. Nebo jste se začetl ? Jo, jsou to zajímavé noviny. Sice moc  nekorespondují s image politické  strany, toužící po demokracii, ale zase...ta nostalgie, to má něco do sebe, že ?

jirka.s. 8.7.2006 17:26

Re: Re: Re: Re: Re: Re: který nemíní reagovat na texty

Vážená Andy! Opět Vám musím vyjádřit obdiv za to, jak elegantně jste mu zavřela hubu. Už se tady téměř půldruhé hodiny nevyslintl!!!Bohužel nemám na to žaludek, abych byl sečtělý jako Vy.Haló novin bych se nedotkl ani dvoumetrovým klackem, pokud si kupuji nějaký tisk v trafice, vždy si dávám pozor, aby neležel vedle nich.

Ladislav N. :-))) 9.7.2006 14:03

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: který nemíní reagovat na texty

Vízek se cpe zásadně jenom dopředu, starší příspěvky v diskuzích nechává ležet. Ale vrací se i po delší době ke svým starým výplodům a diskuzím, aby plošně tlustým, příp. červeným písmem opticky překryl své odpůrce... a měl už konečně poslední slovo. ;-D

VerkaVerkovata 9.7.2006 22:14

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: který nemíní reagovat na texty

R^R^R^

Andy 8.7.2006 15:36

Re: Re: Re: Re: který nemíní reagovat na texty

víte, nemůžete přeci žít jen tím, co bylo- musíte se dívat, zda do stejné díry nepadáte znova.

jirka.s. 8.7.2006 16:58

Re: Re: Re: Re: Re: který nemíní reagovat na texty

Velmi slušně řečeno! Obdivuji se Vám Andy, že dokážete být v diskuzi s takovým troglodytem až do této míry slušná. Můžete si o mně myslet třeba, že jsem jenom neotesaný hulvát, který není schopen pochopit chyby a úlety druhého. Ale vždyť sama vidíte, že v tomto případě už nejde o úlety, ale o program. Program popírání dějin i reality. Vždyť tento pán je už buď úplně mimo se svou schopností jakéhokoliv, byť sebenepatrně realistického úsudku, nebo, zdá se to sci-fi, je nastrčen samotnými komouši a aby se to neprovalilo, tak je schopen tvrdit, že nemá tušení co píší v Haló novinách. Ale to  mu snad ani při jeho demenci podsouvat nemohu.

Pokud se snad pozastavujete nad mou, použiji eufemismus, řekněme netolerancí k soudruhu Vízkovi, mohu vám odpřisáhnout, že obdobnou (bez eufemismu) nenávistí oplývám vůči všem komunistům. Myslete si o mně co chcete, ale pokud by Vám ty svině zmrvili život tak jako mně a mému o 15 let staršímu bratrovi (bohužel už i díky jim nyní mrtvému), nemohla byste vůči nim získat jiný "vztah" než já.

jirka.s. 8.7.2006 17:10

Re: Re: Re: Re: Re: který nemíní reagovat na texty

Vážená Andy! Nedalo mi to a kliknul jsem si na Váš odkaz v odpovědi našemu dementovi. Mohu Vám říci, že pravděpodobně se budu dnes v noci budit, z toho hnusu a hnoje se mi udělalo přímo fyzicky nevolno na zvracení. To je to neštěstí demokracie, že  v ní takovéto zrůdy a nestvůry jako je soudruh soudruhů Kojzar a jemu podobní hnusi mohou kolem sebe prskat své jedy a merkaptany, po kterých se nutně musí udělat slušnému člověku zle.

mik 8.7.2006 13:25

autor lže

Paroubek těch 111 hlasu využil během toho roku co "vladl" aplno.

Ladislav N. 8.7.2006 13:50

Re: autor lže

A jak si komunista Vízek pochvaloval!! ;-D

F.Vízek 8.7.2006 14:10

Re: Re: autor lže

Kde jste byl Vy, anonymní Ladislave, za vlády komnustů?  Jakou statečností jste oplýval, případně se svými nejbližšími?  Nyní po pádu komunismu máte ANTIkomunismu vskutku plná ústa, ale jejich metody HRRR na člověka, se kterým nesouhlasím, ovládáte perfektně! 

Opakuji proto znovu: 

Byl jste to Vy či někdo z vašeho okolí, kdo ZA VLÁDY totality žádal konec vlády jedné strany a změnu Ústavy? A pokud ano, můžete to černé na bílém doložit jako nezpochybnitelný fakt? A vidíte: Vízek to může i soudním rozsudkem doložit (z roku 1974). Nebylo asi pro něho snadné, když jako otec čtyř dětí s takovým názorem veřejně a opakovaně vystupoval, že? A nešlo o chvilkové poblouznění, když se to táhlo roky a skončilo u soudu, že? Měl by se nyní snad stydět za to, že se tehdy nebál? A měl by "chodit kanálama", že byl na indexu jako jeden z úhlavních nepřátel režimu? To by Vás uspokojilo ? Jen jestli by to bylo spravedlivé tváří v tvář tehdy mlčící většině.

jirka.s 8.7.2006 14:20

Re: Re: Re: autor lže

Pak že nemám pravdu, že Vízek je starý senilní dement. Ten červený slint už poslal před čtyřmi minutami, ale nepamatuje si to.

Ladislav N. :-))) 8.7.2006 14:32

Re: Re: Re: Re: autor lže

On Vízek taky nedokáže rozlišit současnost a minulost.;-) Když mu napíšu, že DNES a neustále hlásá komunismus, tak odpoví, že ho soudruzi kdysi ze strany vyhodili. Už tu kdosi nedávno poznamenal, že i na komunisty je Vízek příliš extrémní levičák... ;-P

F.Vízek 8.7.2006 14:34

Re: Re: Re: Re: autor lže

Zřejmě jste neúmyslně přehlédl  tuto větu, kterou jsme v úvodu panu LadislavuN napsal:  Opakuji proto znovu.

Proto se zřejmě domníváte, že máte právo označit člověka, kterého ani neznáte, za dementa a ještě k tomu senilního.  Zřejmě si ani nevážíte svých vlastních prarodičů a zřejmě počítáte s tím, že uniknete stáří, že?  

Jaký závěr učinit z Vašeho příspěvku, anonymní Jirko?  Snad ještě máte naději, moc bych Vám to přál. 

jirka.s. 8.7.2006 19:12

Re: Re: Re: Re: Re: autor lže

Opět a znovu a znovu, senilní demente! Prarodiče jsem ani jedny nepoznal, za to jsem znal svého bratra, kterého jste vysvině komoušské stačili zlikvidovat v plné síle.

Opakuji proto znovu: Odpovězte na otázku Standovi a Andy. Samozřejmě jste už zapomněl při své demenci na co se ptali, že.

jirka.s. 8.7.2006 16:38

Re: Re: Re: Re: autor lže

Omlouvám se!!! Po prvé ten červený slint ve stejném znění poslal už kolem 9.30.

Marat 8.7.2006 12:25

Soudruhu Vízku.

Soudruhu Vízku,proč vám tak chybí ti komunisté ve vládě? Proč je tam tak chcete mět? Proč vás tak bolí a rozčiluje,že mnozí je tam prostě nechtějí?

Když vám vy "demokrate" chybí komunisté,proč vám nechybí třebas fašisté,nebo neonacisté,když přece nebyly vůbec horší jak komunisté.

Tím řečněním jen dokazujte že jste zůstal zarytým komunistou.S tajemníkem organisace KSČ jste se lyšil jen v názoru,jak má ten socialismus vypadat.Byl jste komunistou ale  nediciplinovaným.A v komunistické straně,jako i v některých jiných musí být kázeň jako řemen.Taková dobrovolná kázeň jako v socialistické armádě.Kdo nebyl dobrovolně disciplinovaným,toho velitel zavřel.Nedisciplinovaný komunista byl ze strany vyhožen a zbaven koryta, korytka,korytečka.Takže jaká dobrovolnost.Vás také pro nedisciplinovanost zbavili korýtka a poslali vás mezi vládnoucí dělnictvo.Vždyť by vás to mělo těšit.Ze slouhy dělnické třídy jste se stal vládcem.

Nebyl jste a nejste žádným hrdinou a nikdy jste se nepoučil.

F.Vízek 8.7.2006 13:22

Kvalita musí zvítězit

Je to kvalita ostatních NEkomunistických stran, která musí zvítězit i nad komunisty,  milý Marate.  Nebude-li kvalita, budou komunisté.  Pokud lidovci a zelení nebudou lepší a pro občany přitažlivější , než komunisté, ať laskavě  jejich procenta získaná ve svobodných volbách berou na vědomí.  A snaží se je porazit politickými prostředky, nikoliv umlčováním, zákazy, ostrakizací či "ostrými noži". To už tady bylo a skončilo pokaždé tragicky.  Bolševické metody nelze užívat, nechceme-li klesnout na stejnou úroveň jako oni.  Politické strany bojují politickými prostředky!

A pokud jde o Vaše osobní útočení na moji osobu, tak přijměte moje osobní sdělení a dotaz, který opakuji nejen pro Vás:

Byl jste to Vy či někdo z vašeho okolí, kdo ZA VLÁDY totality žádal konec vlády jedné strany a změnu Ústavy? A pokud ano, můžete to černé na bílém doložit jako nezpochybnitelný fakt? A vidíte: Vízek, kterého máte i nyní za "soudruha" ,  to může i soudním rozsudkem doložit (z roku 1974).  Nebylo asi pro něho snadné, když jako otec čtyř dětí s takovým názorem veřejně a opakovaně vystupoval, že? A nešlo o chvilkové poblouznění, když se to táhlo roky a skončilo u soudu, že? Měl by se nyní snad stydět za to, že se tehdy nebál? A měl by snad "chodit kanálama", že byl na indexu jako jeden z úhlavních nepřátel režimu a nyní mlčet na oživování bolševických metod, které oživují rádoby "antikomunisté"? ?  A měli bychom oslavovat mlčící většinu u nás, která nehnula brvou za totality a nehne brvou ani nyní, protože uznává jenom LHOSTEJNOST a POZDNÍ statečnost? Mělůi bychom oslavovat 40 let mlčící demokraty na Západě, kteří Brežněva a jeho kamarilu objímali, olizovali a dávali mu punc normálnosti?   To byste byl spokojený? 

Tvrdil jsem a tvrdím, že demokracie je diskuse. Proto diskutuji a neurážím. Co je na tom divného?

PROROK ELIÁŠ 8.7.2006 13:39

Re: Kvalita musí zvítězit

 Marate, zase ležíš ve vantrokách, nebo co.....Na předchozí bys měl nějak reagovat, ne ......

Ladislav N. :-))) 8.7.2006 13:51

Re: bys měl nějak reagovat, ne ......

 Rv;-D !!

BRUNO 9.7.2006 16:34

Re: Kvalita musí zvítězit

PANE VÍZKU, TÍM, ŽE JSTE ZA TOTALITY VYSTUPOVAL PROTI VLÁDĚ JEDNÉ STRANY JSTE JEŠTĚ NEZÍSKAL PATENT NA ROZUM, NA TO, ABYSTE RADIL DRUHÝM CO SI MAJÍ MYSLET.NECHEJTE LIDI PŘEMÝŠLET SAMOTNÉ, NEBO SI SNAD MYSLÍTE, ŽE JSME TUPÉ STÁDO, KTERÉ POTŘEBUJE NĚJAKOU HLÁSNOU TROUBU A NĚJAKÉHO VYKLADAČE PRAVDY?BERETE JAKO OSOBNÍ ÚTOKY JINÉ MYŠLENKY, JAK CHCETE VÉST DISKUSI?CHOVÁTE SE NEDEMOKRATICKÝM ZPŮSOBEM. HLEDEJTE PŘÍŠTĚ ČTENÁŘE NA STRÁNKÁCH HALO NOVIN, TAM NAJDETE POCHOPENÍ, VDĚK A POTLESK. NÁM, ČTENÁŘŮM JINÉHO SMÝŠLENÍ PONECHEJTE TYTO STRÁNKY, AŤ SE ZBYTEČNĚ NEZAPLŇUJÍ TOU VAŠÍ ORANŽOVORUDOU PROPAGANDOU!!!!

Michal 8.7.2006 19:10

Re: Soudruhu Vízku.

Žil jsem za totality, komunistou jsem nikdy nebyl, byl jsem režimem postižen... atd. Nechci obhajovat p.Vízka, ani omlouvat komunismus pod značkou KSČ, ani KSČM, ale chci znova připomenout, že nadávky a vulgarismy nejsou argumenty! Dovolím si uvést některé užité v této "diskuzi" /nedokázal jsem se donutit přečíst ji celou/: idiot, svině, hnus, hnůj, zrůdy a nestvůry, pohůnek, troglodyt, slouha, myšlenkové průjmy,  mafianská politika, lže jako když RP tiskne, nevyslintl, demence, pokračuje  v onanii na NP,  nevolno na zvracení, červený slint, plivne  na hrob Milady  Horákové...  Mohl bych sice také urazit některé přispěvatele  tím, že o jejich celkové úrovni svědčí to, jak se jeden z nich "LYŠIL v názoru", ale... Lidé jsou, byli a budou různí. Mnozí si i  říkají "bože, bože,  jediný slušný a spravedlivý člověk jsem já,  a já musím  umřít..."

pooh 8.7.2006 12:24

Tady je možnost k debatě, p.Vízku,

Voláte neustále po debatě, ale schválně reagujete jen na ty agresivní. Takže zdvořile žádám o diskusi nad mým příspěvkem, pro přesnost ho tu kopíruji ještě jednou:

Výsledky voleb je nutné uznat, měl byste to vzkázat svému idolu. Má s tím nějak potíže. A těší mě, že píšete, ža každý mandát má svou nezpochybnitelnou cenu. To si pište, že má.

A rozdíl mezi 2002 a 2006? Tehdy by si nikdo otevřenou spolupráci s KSČM nedovolil, podřezal by si politickou větev jednou provždy. Dneska, to už je jiné kafe, že. Paroubek už se nežinýruje.

Takže říkat zároveň, že Paroubek umenšil jejich vliv a zároveň konstatovat, že můžou od Paroubka dostat dva tři posty ve Strakovce může jen naprostý psychotik. Musíte si vybrat, obě varianty zároveň platné být nemohou, jsouce kontradiktorní, což rozeznat je ovšem nad vaše mentální schopnosti.

P.S. Vaše předlistopadové angažmá vás sice ctí, ale neomlouvá vaše DNEŠNÍ činy. O důstojnost musíte bojovat denně. Poukazuji také již poněkolikáté na princip spojitých nádob voličstva KSČM a ČSSD a váš myšlenkový lapsus v této věci. ODPOVĚZTE, prosím na můj příspěvek.

F.Vízek 8.7.2006 13:49

Re: Tady je možnost k debatě, p.Vízku,

Zareaguji aspoň stručně:  Paroubkova politka umenšila KSČM zcela nevídaným způsobem, protože pochopil, že IZOLACE jim jde k duhu. Nechat je nadále mimo by přineslo jenom jedno: Za 4 roky by komunisté OPRÁVNĚNĚ mohli argumentovat tím, že 20 let nenesou na ničem vinu, že 20 let nejsou v jediném skandálu, že 20 let jsou stranou všech lumpáren, zlodějen a  podvodů tad., tudíž že jsou čistí, neposkvrnění,  poučení a zralí pro volební vítězství.

Paroubek nemíní přizvat komunisty do vládní koalice, sjezd to zapověděl. Ale i kdyby se stalo, že třetí nejsilnější strana v zemi by měla tomu odpovídající postavení ve vládě... co by se u nás zhroutilo?  Naše demokracie by to neunesla, tak je slabá?  MOCNÍ POTŘEBUJÍ OPONENTURU, JINAK DEGENERUJÍ, JAK HISTORIE TISÍCKRÁT DOKÁZALA, že ? 

Moje dnešní činy spočívají v jediném: Tvrdím a prosazuji tezi, že ani naše křehká demokracie nesmí být hájena bolševickými metodami, to jest zákazy, umlčováním, zastrašováním, okřikováním.  Politika v demokracii je boj názorů a ne boj člověka s člověkem. Pro oponenty se nechystají ani vyhazovy z práce a ani šibenice.Mít názor odporující MOCI je v demokracii samozřejmé a nedokládá to nic patologického, naopak. Pravda může nejlépe vykvést ve sporech. Už nenáme režim, ve kterém by platila jedna pravda, byla možná jen jedna cesta a o všem rozhodoval jen jeden vůdce, že?Pokud se voliči KSČM díky dobré politice soc. dem. přelijí k ČSSD, bude to přece báječné. Vždyť v EU jsou socialisté nejvlivnější politickou silou a už 50 let pracují na evropské integraci a v řadě zemí (viz Švédsko) vládnou desítky a desítky let.  A nevedou si špatně, že?

 

F.Vízek 8.7.2006 13:50

Re: Tady je možnost k debatě, p.Vízku,

Zůstává otázka:

Které moje dnešní ČINY podle Vás potřebují "omluvu"?  Že myslím a říkám a píšu věci otevřeně? Že jsem před dvěma lety odešel z ČSSD, když jsem nedokázal kolem sebe změnit věci k lepšímu, byť jsem pro to udělal moc?  Že zůstávám smýšlením na straně tzv. levice?  Ale tam stojí většina současné a úspěšné Evropy.  Proč jednoduše a prostě moje vadné  argumenty nevyvrátíte na faktech? Proč nevyznáváte názorovou, politickou pluralitu? Proč ji považujete za nebezpečnou? Její opak je totalita. Je mnohem levnější, bojovnější, v ní jde všechno raz dva tři ... 

Znamená to, že je lepší?  A že ji chceme?

Ladislav N. 8.7.2006 13:56

Re: Které moje dnešní ČINY podle Vás potřebují "omluvu"?

My po vás, Vízku, žádnou omluvu nechceme. Jenom se tady bavíme, jak se věřící komunista Vízek nedokáže srovnat s termínem: JÁ, KOMUNISTA VÍZEK...

Vaše bláboly už byly vyvráceny nesčíslněkrát, ale vy jste slepej, hluchej ... a blbej k tomu.

F.Vízek 8.7.2006 14:06

Re: Re: Komu chybí argumenty,

Komu chybí argumenty, musí urážet.  A nejlépe v bolševickém stylu!

Proto anonyme Ladislave ještě pro Vás:

Byl jste to Vy či někdo z vašeho okolí, kdo ZA VLÁDY totality žádal konec vlády jedné strany a změnu Ústavy? A pokud ano, můžete to černé na bílém doložit jako nezpochybnitelný fakt? A vidíte: Vízek to může i soudním rozsudkem doložit (z roku 1974). Nebylo asi pro něho snadné, když jako otec čtyř dětí s takovým názorem veřejně a opakovaně vystupoval, že? A nešlo o chvilkové poblouznění, když se to táhlo roky a skončilo u soudu, že? Měl by se nyní snad stydět za to, že se tehdy nebál? A měl by "chodit kanálama", že byl na indexu jako jeden z úhlavních nepřátel režimu? To by Vás uspokojilo ? Jen jestli by to bylo spravedlivé tváří v tvář tehdy mlčící většině.