17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vlasta 2.6.2007 18:34

Re: Re: Dvojka

Zdravý selský rozum, milá Minorito, způsobil, že skončila Vámi oblíbená většina reálné moci stojící na 111 a po volbách se tento díl snížil na stovku. Bohužel pouze na stovku, takže ho ještě trochu pochybělo. Bude ho potřeba častěji než na několik dní za 100 let, a to se taky stane, v tom se fatálně mýlíte.

Udělal jste lépe, když jste šel pracovat mimo počítač (na něm jste stejně nepracoval, ale diskutoval na Psovi), třeba Vám ta práce přinese něco Engelsovské v oblasti zdravého selského rozumu.

Ladislav N. :-))) 2.6.2007 18:08

Re: Re: Re: Reaganův dluh smazal Clinton.

Komunista "Minorita" má dnes svůj "Den bláznů"... ;-D

Ladislav N. :-))) 2.6.2007 18:06

Re: ...obdivuji Vaši svatou trpělivost, kterou vykazujete při srážce s Vízkem...

 ;-DR^ ...!! Musím však říct, že pan Starý má "svatou trpělivost" i pod články Petra Štěpánka (exRRTV). S argumentací na Štěpánkovu obhajobu je na tom však mnohem hůře. ;-)

Ladislav N. 2.6.2007 18:00

Re: Re: Re: Re: Vízku, děkuji Vám

Považujete Vízka za duševně zdravého člověka? ;-)

Ladislav N. 2.6.2007 17:58

Re: Komunistům, Vízkovým zastáncům i bláznům...

Víte, na článek extrémního komunisty Vízka, který tento šílenec ve své svaté víře v komunismus cpe před oči zvláště těm, kteří o to nestojí, nemůžete očekávat slušnou lidskou reakci. Vízek je duševně postižený člověk a jako takový by neměl zbytečně aktivně vystupovat kdekoli. Pokud ale miluje "adrenalinové sporty" a rád se staví do role mučedníka, zatímco ostatní jej mají přinejmenším za blba, je to jeho SVOBODNÁ VOLBA. Normální člověk se ale jako Vízek rozhodně nechová. ;-)♫

Smarty 2.6.2007 17:54

Ale fuj!

Že se Paroubek nestydí, schovávat se pod pseudonym nějakého nebohého pana Vízka!!

Vizek 2.6.2007 16:59

Re: Vízek Reloaded ? :-)

mnohých z nich si upřímně vážím, protože není dnes snadné se veřejně

hlásit k členství v NSDAP.  Určitě to chce aspoň - odvahu zvedat pravici k Heil Hitler

Pepa 2.6.2007 16:45

Vízek Reloaded ? :-)

Můj závěr::

Autor: F.VÍZEK IP: 208.101.43.xxx Datum: 01.06.2007 16:50

V Česku je i nyní legitimní a legální být komunistou. KSČM je po svobodných volbách třetí nejsilnější stranou (má více než lidovci a zelení dohromady). Já komunistou od svých 29 let nejsem, ale mnohých z nich si upřímně vážím, protože není dnes snadné se veřejně hlásit k členství v této straně.  Určitě to chce aspoň - odvahu. Rozhodně si těch lidí vážím víc než anonymních „Ladislavů N., jirků s“. a dalších,  kteří nejen znásilňují  pravdu, ale zapomínají i na slušné vychování. Pokud se jim ovšem dostalo.

jirka.s. 2.6.2007 16:14

Re: Re: Francek se uuuuu.....

To máte těžké, "minorito". Zřejmě jste mne výrazem "chcete být mezi lidmi" chtěl asi přímo vyřadit z lidské společnosti. Ale  musím Vás zklamat! Byl jsem a dosud jsem obklopen spoustou lidí, mezi kterými jsem docela rád, kterých si vážím a s trochou neskromnosti se domnívám, že si váží i oni mne! Pokud dělá Vašemu Egu dobře pobývat mezi podobnými Franckovi Vízkovi, nebo se podobným obdivovat, je to jenom Váš problém, svědčící pouze o Vaši prostoduchosti! Jestli Vám nedošlo, že Vízek je pouhý ukřivděný exhibicionista, kterému vlastní "kompaněros" šlápli na kuří oko a on ze sebe dnes málem dělá předsedu Svazu politických vězňů, je to pouze důkaz mého předchozího tvrzení.

Já ho (Francka) tudíž považuji zde na Psu pouze jako objekt, vzbuzující obveselení! Ale někteří lidé na Jablonecku asi se mnou moc v tomto souhlasit nebudou, obzvláště ti, co se jim zřejmě tak "soudružsku" po sametu pomstil!

Minorita 2.6.2007 15:25

Re: Re: Re: Vízku, děkuji Vám

Milá Petře, kdo je tedy podle vás sprosťák, když ne vy? Ale já vás chápu, volič ODS má právo nejen na sprostoty, když brání na Psu evropskou civilizaci před KSČSSD.

PetrN 2.6.2007 15:22

Re: Děkuji všem za diskusi, na shledanou

Jenom pracujte, ať Vám má Paroprase co brát, až se zase dostane ke korytu... ;-D

Minorita 2.6.2007 15:21

Re: Neřeknu. Ještě byste mi záviděl...

Na to vezměte jed - inu, to víte, levičák.

PetrN 2.6.2007 15:21

Re: Re: Vízku, děkuji Vám

Milá Minorito, tak mi prosím sdlěte, co je na mém příspěvku blbého a sprostého? Nic. Já jenom výstižně pojmenovávám skutečnost. A skutečnost je taková, jak jsem ji pojmenoval... ;-D

Minorita 2.6.2007 15:20

Děkuji všem za diskusi, na shledanou

Musím nyní pracovat mimo počítač. Nyní může vypuknout pravicové klasobraní, aniž bych vás rušil. Zas někdy příště, Psí sprosťáci i (nečetní) slušňáci.

PetrN 2.6.2007 15:19

Neřeknu. Ještě byste mi záviděl...

Neřeknu. Ještě byste mi záviděl... :-P

Minorita 2.6.2007 15:14

Re: Re: Re: Re: Francek se uuuuu.....

Pane Starý, "my" jsme ta slušná většina diskutérů na Psu, za kterou se berete o něco výše. Jiřík je další vaše výjimka.

Minorita 2.6.2007 15:11

Re: Re: Re: Vízku, děkuji Vám

Mohl byste mi podat Vaši definici vÝjImky na Psu? Pokud máte dojem, že tenhle Péťa je výjimkou mezi pravicovými diskutéry na Psy, máte posunutou optiku. Spočítejte jen ty výjimky na posledních stránkách této diskuse a spočítejte v ní slušné Vízkovy oponenty (ke kterým zatím patříte, pokud se pamatuji). Jsem zvědavý, jaký vám vyjde poměr výjimky a pravidla.

Starý J. 2.6.2007 15:04

Re: Re: Vízku, děkuji Vám

Zajděte si na Novinky! Tam uvidíte, jak vypadají voliči ČSSD! Co je zde vyjímkou, je tam pravidlem! A pak se můžeme bavit o tom, čí voliči jsou v drtivé většině blbí a sprostí! A na té skále staví ČSSD své voličské preference!

emersonskej 2.6.2007 15:04

Re: Re: Re: Re: Zemanova vláda nastartovala konjunkturu?

Nezlobte se na mě, ale musím se znovu opakovat - tomuhle říkáte slušná a racionální reakce - čert vem fakt, že ve svém příspěvku LOJR použil pár invektiv - mezi námi já bych možná reagoval na bláboly některých zdejších prostoduchů ještě ostřeji. Podstatné je, že tu LOJR uvedl pár (pro vás - a v podstatě i pro nás všechny) nepříjemných skutečností, které onen puchejřem tolik vychvalovaný ekonomický růst stavějí do " krapet horšího " světla. A na to vy mu odpovíte, to o tom Klauzovi. Tomu říkáte argument ??? Mě to krapet připomíná to ohrané Husákovo -" a vy zase bijete černochy.."   

Fakt, že se z nás stala montovna evropy, je všeobecně dostatečně známý. Ale už nikdo neřeší problém, co bude poté, až odtud po pár letech vzhledem k rostoucím mzdovým nákladům dotyčné firmy odejdou na východ. Pak nám tu zůstanou prázdné haly, státní dluh a zhýčkaná populace uvyklá žití na dluh. Až se tak stane, velmi by mě zajímala vaše reakce. Určitě bychom se pak dozvěděli, že za to všechno opět může Klauz, že !!!

Starý J. 2.6.2007 15:00

Re: Re: Re: Francek se uuuuu.....

P.S. A kdo to je - to "My to chápeme"???

Starý J. 2.6.2007 14:59

Re: Re: Francek se uuuuu.....

Kohopak mi toto připomíná? Kdopak to stále opakuje, jak jsou všichni neschopní, nic neumí, jen on má na to, aby vládnul? A navíc u každého přidá jeho psychiatrickou diagnózu! Nevíte náhodou kdo to je?

Starý J. 2.6.2007 14:56

Re: Re: Reaganův dluh smazal Clinton.

Takže Vy opravdu tvrdíte, že Clinton oddlužil spojené státy? To myslíte vážně?

Starý J. 2.6.2007 14:52

Re: Re: Re: Modrásci

Máte pravdu - když někdo hodinu řve v TV o chybách a hrůzách ODS (jako dnes Paroubek), tak jen pravdivě popisuje situaci. Když někdo řekne něco podobného o ČSSD tak pomlouvá! Jak správně jste vše pojmenoval!

emersonskej 2.6.2007 14:51

Re: Re: Re: Re: A ještě dodatek

No když to říkáte...:-)

Minorita 2.6.2007 14:51

Re: Re: Re: Zemanova vláda nastartovala konjunkturu?

Tu si LOJR nezaslouží při vulgaritách, jaké užívá.

emersonskej 2.6.2007 14:51

Re: Pan Vízek nemá informaci-státní pokladna je prázdná!

Nelze než souhlasit !!!!!!

Starý J. 2.6.2007 14:49

Re: Re: Re: Modrásci

Krejčíř - hm Krejčíř.... není to ten co sponzoroval ČSSD?

Minorita 2.6.2007 14:48

Re: Re: Re: A ještě dodatek

Mám těch zaměstnání několik, abych se poměl. A jako levicová socka pracuji na počítači i o víkendu a jen chvílemi pro odpočinek odskakuji na Psa.

Starý J. 2.6.2007 14:48

Re: Když citujete, tak to aspoň označte

Ještě mně v uších zní Paroubkův povolební projev:...Všichni ti Steigerwaldové, , Komárkové...pracující v žoldu ODS....

Má také Kojzarovskou školu? Ani nevíte, jak často to používá!

Minorita 2.6.2007 14:47

Re: Vízku, děkuji Vám

Petře, ty jsi Petr a na této skále postaví ODS památník blbosti a sprostoty svých voličů.