21.5.2024 | Svátek má Monika


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jerry 3.6.2007 19:58

A co vláda Standy Koloťuka?

Ta nebyla bizarní? Vláda blbého ˇuhrovatýho puberťáka?:-)

jerry 3.6.2007 19:56

Františku, není náhodou Melčák Váš kámoš?

Máte skoro stejnej životopis. Co kdybyste se ho snažil přesvědčit Vy? Jako straník straníka.I když jako důchodce asi nemáte tolik na podmazání.;-D

PetrH 3.6.2007 19:55

Re: Re: Re: Jako kolovrátek, jako kolo,kolo mlýnský...

Evropě se toho nelíbí... A ČSSD si za to může sama, sice ji lituji, že nevyprodukovala nikoho jiného, než zrovna Paroubka, ale sbírku na ně dělat nebudu. KSČM s Filipem byla slabá, dokud měla nulový koaliční potenciál. Teď je holt pro Paroubka bohatá nevěsta. A to posilování / oslabování je prostě přelévání stejných voličů mezi dvěma víceméně stejnými stranami. Jako pravicového voliče mě to vlastně spíš těší. Kdyby ČSSD byla schopna cokoliv nabídnout i jiným, než skalním levičákům a profesionálním nefachčenkům, bál bych se víc. Ale to by zase nehledala spojence u stalinistů.

F.VÍZEK 3.6.2007 19:36

Re: Re: Žádný rozdíl, Stando, nevidíte ? Zopakuji jich jenom hrstku"

Evropa hodnotí současnou ČSSD určitě lépe než současnou ODS. To je pravda pravdoucí a ironizovat to lze do aleluja...  Bitva "s Bruselem" je trapná fraška, která má pomoci udržet přízeň u voličů, protože občané Česka po ohnutém hřebetu  za Rakouska, za Německa a za Ruska si pletou systém demokratický  a totalitní.    Teprve vstup do Unie umožňuje ČR "do toho mluvit", naše reprezentace je slyšena a je respektována.  Poněkud se ztrapňuje, ale co se dá dělat - jsme v EU - batolata. Roztomilá, ale poněkud ...  

F.VÍZEK 3.6.2007 19:26

Re: Re: Jedna věc může být dobrá...

Klausova vláda nastavila daně pro podnikatele ve výši 39% a za vlády těch "zlých" socialistů daň klesla na současných 24%...  Rána da zad ... od koho ?    A o dluzích by mohl vyprávět Miloš Zeman, který před privatizací bank - přestože sliboval "ani korunu z rozpočtu" - s hrůzou  zjistil, že nezbývá než pumpovat a pumpovat, aby ekonomika neklesla na dno.  Stálo to 400 až 600 miliard. A o kvalitách pánů Stehlík, Souček, Kožený, Pitr, Krejčíř ... a dalších na úrovni krajů a měst a obcí ... darmo mluvit.

F.VÍZEK 3.6.2007 19:21

Komentátor Jiří Hanák velmi výstižný ... Je smutné, že má ve všem PRAVDU !

... Topolánkova vláda je ta nejbizarnější vláda, jakou kdy svobodné Česko(slovensko) mělo. Zázrak stvoření. Považme: strana se šesti poslanci ve Sněmovně obhospodařuje čtyři ministry. Aby vláda držela pohromadě, volební vítěz musel se vzdát tak významných postů, jako je ministerstvo financí(!), obrany či místního rozvoje. Věci zahraniční spravují ministři hned dva a k tomu ještě jeden půlministr. První místopředseda vlády a ministr místního rozvoje je obviněn z korupce, jeho náměstkovi hrozí totéž pro křivou výpověď a nadržování. Jedna ministryně ještě nedávno za pomoci rakouských  grantů bojovala proti české jaderné energetice. V čele premiér s mravy řeznického psa, ve srovnání s nimiž vypadá pověstný neurvalec Miloš Zeman jako dobře vychovaný pudl. A všechno dohromady stojí na dvou přeběhlících….

Reformní smršť, se kterou dokonce vláda kdysi spojovala svoji další existenci, změnil se v batoh a batoh se proměnil v soubor stabilizačních opatření…  V reformním snažení bych jí i jeden palec držel, kdyby se nepokoušela o neuvěřitelnou hanebnost: odbourávání základního solidárního pilíře mezi bohatými a chudými. Protože stejná procentuální daň bohatých a chudých je hanebnost, za kterou se  snad i nejeden bohatý zastydí… V boji za rozvolnění Evropské unie a proti integraci spojila se česká vláda s bigotní vládou polskou… Praha se skoro pokouší EU diktovat, co má a měla by dělat, a neuvědomuje si, že se tak pomalu posouvá do marginálního postavení v Unii. A ještě nám to vláda pyšně prezentuje jako vlastní odvahu… Co koneckonců čekat od vlády, které k životu pomohla objednaná a falešná Kubiceho zpráva? Právě toto.

F.VÍZEK 3.6.2007 19:19

Vaše premisa je chybná...

Nejsem komunista už 38 let a KSČ mě za činnost ve straně už v mých 29 letech odsoudila (s ní totalitní soudy) jako antikomunistu, antisocialistu, pravicového oportunistu, který útočí na vedoucí roli strany ve společnosti.  A proč si ze mne nějaký ten hlupák dělá "srandu"?  Inu když až 99,9% nestraníku za totáče volilo KSČ - a jenom 0,1% vedlo s totalitou "válku", je velmi ponižující, když mezi tou menšinou byli i někdejší komunisté - jako Pithart, Dienstbier, Jičínský ...   (a venkovský kantor a otec počertné rodiny Vízek) a chyběli mezi nimi dnešní "stateční"  ale pozdní antikomunisté... včetně pana Klause.  Tak přemýšlejte, kdo je hoden "srandy" ?

F.VÍZEK 3.6.2007 19:12

Re: Re: Jako kolovrátek, jako kolo,kolo mlýnský...

Odstavte Paroubka a ČSSD - posílíte  tím Filipa a KSČM. To je Vaším cílem? Přiznejte se k tomu...  Ale Evropě se to líbit nebude..., že?

F.VÍZEK 3.6.2007 19:10

Opět anonymní podvodník podepisující se cizím jménem, jak jistě poznal každý, kdo občas zavítá na stránky NP

Moje IP:  88.100.57.    Výchovný pohlavek na dálku dát neumím, tak znovu zopakuji: Dospělí lidé by se neměli vůbec urážet, pouze věcně přít a dokládat svoje tvrzení argumenty.  Diskusní stránky slouží přece  k výměně různých názorů, protože výměna názorů stejných postrádá smysl a nikoho neobohacuje.  Umlčování oponentů vede k degeneraci.  Příkladem jsou např. i totalitní systémy v zemích někdejšího sovětského bloku. Pluralita názorů není nemístná a není ani nebezpečná. Naopak : je předpokladem pro zdravý vývoj společnosti.   Život v totalitě = jeden názor, jedna pravda, jedna cesta, jedna strana, jeden vůdce .... to tady 50 let bylo a nic dobrého z toho nevzešlo.  Obrůstají nám  mechem mnozí naši namodralí  „takydemokraté“.  Měli by pochopit, že opozice je ozdravná a že  je dobré, když v demokracii "každý chvilku tahá pilku".  Aspoň z moci nikdo neonemocní.

Dospělí lidé by se neměli vůbec urážet, pouze věcně přít a dokládat svoje tvrzení argumenty.  Diskusní stránky slouží přece  k výměně různých názorů, protože výměna názorů stejných postrádá smysl a nikoho neobohacuje.  Umlčování oponentů vede k degeneraci.  Příkladem jsou např. i totalitní systémy v zemích někdejšího sovětského bloku. Pluralita názorů není nemístná a není ani nebezpečná. Naopak : je předpokladem pro zdravý vývoj společnosti.   Život v totalitě = jeden názor, jedna pravda, jedna cesta, jedna strana, jeden vůdce .... to tady 50 let bylo a nic dobrého z toho nevzešlo.  Obrůstají nám  mechem mnozí naši namodralí  „takydemokraté“.  Měli by pochopit, že opozice je ozdravná a že  je dobré, když v demokracii "každý chvilku tahá pilku".  Aspoň z moci nikdo neonemocní.

F.VÍZEK 3.6.2007 19:06

Re: Re: Samozřejmě - opět podvodník!

Takže vidíte, Ladislave,  bylo mi  29, když mě strana shledala závadným a vytěsnila jako antikomunistu ze svých řad.  Stalo se to před 38 lety...  Mám rozum? Nemám rozum ?

Blabol 3.6.2007 19:04

Topolánek při volební kampani lhal, sám to přiznal

Kdo lže, ten krade ;-D

Ludva 3.6.2007 18:41

Re: Re: Re: Re: Jedna věc může být dobrá...

Třeba Škodovku dostali DIKové ? Penězy z privatizace se předstíral nízký rozpočtový deficit, až to skončilo Klausovým bankrotem. Já si to, na rozdíl od Vás, dobře pamatuji.

huhu 3.6.2007 18:31

Re: Re: Re: Jedna věc může být dobrá...

o čem ro blábolíte ? čísla jasně hovoří. A to ještě za ODS byla kuponovka, kdy majetek dostali DIKové, ne stát.

Ladislav N. 3.6.2007 18:22

Re: Re: Re: Jedna věc může být dobrá...

Za takovýhle blábol byste měl vrátit vysvědčení z deváté třídy ZŠ, pokud jste neskončil dřív... ;-P

Ludva 3.6.2007 18:12

Re: Re: Jedna věc může být dobrá...

Ty dluhy tady zbyly i po ODS, a to privatizovala obrovský státní majetek. Hodnota koruny se od Klausových vlád dost snížila, takže tehdejší dluhy jsou plně srovnatelné s dnešními. Konečně, kdo nyní hospodaří s nejvyšším rozpočtovým deficitem v historii ?

Blabol 3.6.2007 18:10

Neobolševik se ozval

Hlavní myšlenkou dneška je najít nepřítele (komunisté, Rusko, Paroubek). Toho pak dlouho hýčkat, aby nám vydržel. Co jiného této vládě lhářů zbývá?;-D ;-D

Ladislav N. 3.6.2007 18:08

Re: Re: Opozice je ozdravná

Výměna názorů je ale něco výrazně odlišného, než dementní propaganda, kterou tady provozujete vy osobně, Vízku. To tlusté písmo po celé ploše textu vás usvědčuje.

Ladislav N. 3.6.2007 18:04

Re: Jedna věc může být dobrá...

Občan by tedy měl sám více rozhodovat o vlastních penězích (za předpokladu, že mu jich stát víc ponechá). Bohužel, s těmito záměry se kříží nutnost platit úroky z dluhů (a později i dluhy), které tady zbyly po komunistech a socialistech - a kde je stát vezme jinde, než v kapsách občanů? :-/

huhu 3.6.2007 17:56

Re: Re: jak racionálně reagovat

nevím o tom, že by se v ODS vraždili. Můžete mi jmenovat jednu demokratickou stranu, kde by se její funkcionáři a členové mezi sebou vybíjeli ? :-D

Stanislav 3.6.2007 17:55

Re: Re: Jako kolovrátek, jako kolo,kolo mlýnský...

Nějak se to rozsypalo: CONKIN@atlas...

TBB - falešný mormonský kněz 3.6.2007 17:55

Re: Zemanova vláda nastartovala konjunkturu?

Lojre,

s potěšením jsem zaznamenal, že už jste vystřízlivěl a umíte taky vykat. Posun k lepšímu.

Nicméně bych Vám doporučil, abyste se věnoval své parketě - t.j. právo. O investičních pobídkách nevíte nic, Philips + další propadák v Brně (teď si nevzpomenu na jméno, ale už to tam zabrali jiní a ztráta se rovná 0) nemění nic na tom, že na "blbé montovny" se nabaluje výzkum a vývoj a nebýt investičních pobídek, tak máme kulové. Vzpomínám si na Klause, jak v Japonsku hřímal, že jsme tak dobří, že nic nemusíme nabízet. Skočil na to jen Panasonic (4 roky práce na tom, aby se rozhoupali) a dnes tady má 3 fabriky a výzkumák. Ale většina ostatních přišla až za socanů - proč asi? Že by ty investiční pobídky?A proč 3/4 zaměstnanců Czechinvestu odkráčelo po odvolání jejich GŘ? Není to tím, že Říman je stejný zoufalec jako Klaus , ale ti lidi se mnohem lépe uživí (na rozdíl od něj) někde jinde. Oni umějí a nepotřebují k tomu partaj.

Víte, tam kde není kapitál, jen tunel, tak investiční pobídky přilákají ty, co nás mohou posunout o kousek dál. Jenže jsou věci, které navzdory tomu, že jste GÉNIUS NAŠEHO LIDU, nikdy nepochopíte.

Dnes jsem si v tramvaji četl ve velmi půvabné knize Z. Šmída "Za písní Severu" a pochopil jsem - Vy jste troll "  - nezaměňovat za "trotl", i když i tam se občas můžete skrýt.

Stanislav 3.6.2007 17:54

Re: Jako kolovrátek, jako kolo,kolo mlýnský...

Ještě bych přeci jen něco za tečku, býváte k mání třeba někdy po zasedání zastupitelstva v JnJ a přijmul byste případně pozvání na pivo? Já snad budu mít někdy v následujících týdnech cestu do Jablonce, takže bych to načasoval takto? Případně mail: CONKIN n;zavináč]atlas.cz

Ludva 3.6.2007 17:37

Jedna věc může být dobrá

I když to tak možná nevypadá, snížení daně nejvyšším příjmovým skupinám nemusí být špatné. Určitě se tak u nás udrží více kapitálu, který jinak odplývá do zahraničí. Konečně i při tzv. "rovné dani" třeba 15% zaplatíte ze 100 tisíc 15 tisíc a z příjmu 10 tisíc jen 1500,-. Nebude dobré to zavrhovat, dokud se to nevyzkouší. Ještě k "reformám". Mnoho voličů si asi neuvědomuje, co se pod omílanými reformami skrývá. Je to prostě snaha státu platit občanům co nejméně na důchodech, ve školství a ve zdravotnictví. Snaha přenést větší část odpovědnosti za svůj důchod, za svou zdravotní péči, za vzdělání na jednotlivce. Je to jednoduše řečeno další krok ke skutečnému kapitalismu.

fany 3.6.2007 17:13

Pane Vízku, proč jste duší stále kominista, když všechny přesvědčujete o tom, že proti nim celý život bojujete?

Není v tom rozpor? Necítíte to? Pokud ne, tak mi je vás líto. Možná časem pochopíte, proč si z vás většina dělá srandu.

F.VÍZEK 3.6.2007 16:25

Už jste zkusili soulož "na Vízka" ???

.........stát nahý v lomu, bičovat si záda a  řvát....... já jsem dizident..... já jsem rozvaceč.....já jsem první z 6335 bojovníků.......a mám na všechno papíry .......dokud se to nepovede ;-D

Kelner 3.6.2007 16:20

Re: jak racionálně reagovat

Váš příspěvek má skutečně trvalou platnost. Stačí zaměnit ksčssd a socbolševiky za ODS a pokud vyhraje volby levice, můžete Váš výplod bez jakékoliv změny znovu publikovat a opět budete IN. Pouze některým bude vadit, že Váš příspěvek nemá žádný obsah a neobsahuje žádný názor.

Ladislav N. :-))) 3.6.2007 15:07

Re: Samozřejmě - opět podvodník!

S tím, co tady předvádíte za počty a logiku, by vás v žádné bance nevzali... ;-P Ostatně - "kdo zůstal komunistou po třicítce, nemá rozum...;-)

jj 3.6.2007 14:17

Re: Jak se to vezme!

Tak už se s tím smiřte, že Vás rodná strana vyvrhla a neopakujte to stále dokola. Co se dá dělat musíte vzít zavděk ČSSD. Stejně je to vlastně jedno, ne?

StandaT 3.6.2007 13:43

Re: Žádný rozdíl, Stando, nevidíte ? Zopakuji jich jenom hrstku"

Popisujete i Paroubkovskou, současnou ČSSD? Dáte "ruku do ohně" že to, co platilo pro Zemanovu a Špidlovu ČSSD platí i pro Paroubkovskou ČSSD?

huhu 3.6.2007 13:39

Re: Ani ten soudruh Kojzar

pane Vízku s Kojzarem si to vyříkejte osobně. Je to Váš spojenec. naštěstí nemáte 101 poslanců jak říkal Paroubek, ale jen 100. A vy sám tady opakovaně píšete, jak strana soudruha Kojzara je prima. I tenhle Váš příspěvek je vlastně steskem za Kojzary...(Y)