30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jenda 21.11.2008 22:33

"a oddělení jsme přidali zdravotní asistentku"

Houbeles asistentku. Dvoumetrovyho boxera s rakoskou by to chtelo.

martin 21.11.2008 4:55

Neztratil

Lid neztratil v důvěru v zákon. Lid chce jen aby zákon platil pro všechny, pravda byly pravdou, lež lží. Což v současné době neplatí, Politici jen lžou, politologové jim lži podepírají, a nejrůznější samojmenovaní experti říka  že modrá je růžová. Pokud nedojde okamžitému řešení problému jasně a stručně platných zákonů bude malér. Tím ale nemyslím mašírující, ale všechny  co ničí život slušným lidem a těm co chodí do práce. Politici nejsou už schopni pomoci slušným lidem. A mongolka ani neví kde je a její komsomolské řeči může říkat v jejím rodném SovětSSkém svazu .

zk 21.11.2008 7:24

Re: Neztratil

souhlas

Ypsilon 21.11.2008 8:58

trochu jiný úhel pohledu

Politici nejsou už schopni pomoci slušným lidem.  Obávám se, že nemají zájem. Vládnoucí garnituře ( bez ohledu na barvu stranického trička) současný stav vlastně veelmi vyhovuje. Naštvaní lidé nadávají na Cikány, obskurní politická uskupení jako DS, NO a pod. sbírají politické body. Zastupitelé na všech úrovních se v klídku můžou věnovat svým kšeftíkům, které nadávající občané už nestíhají vnímat. Že jsou to dokonalé "černé díry" na peníze z daní, kde mizí daleko větší sumy a do daleko menšího počtu kapes než v socdávkách vyplacených  Cikánům, si stíhají uvědomit  ještě méně. Situace v Janově velmi pravděpodobně nemusela být tak zoufalá, kdyby nebylo "výhodného" prodeje obecních bytů....

Theo 21.11.2008 15:03

Re: Neztratil

R^R^R^

KROKODYL 21.11.2008 4:35

Bez zvláštní úcty k demokracii a právnímu státu. - TO MYSLITE TY CIKANY ZE ?

Protoze ten kdo je bez zvláštní úcty k demokracii a právnímu státu, jsou prave ty cikani, kvuli kterym ten problem je. A jestli nechapete rozdil mezi ptavici a levici, tak si neco nastudujte a pak si prectene program delnicke strany... ;-€>-

Spirit 21.11.2008 4:11

Přečtěte si Program dělnické strany zde:

http://www.delnicka-strana.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=74&Itemid=103, a přiznejte si, nakolik odpovídá vašim nevysloveným přáním. Nejsem jejich člen ani příznivec, ale při současné aroganci jakékoliv české vlády je chápu. Chápu také, proč za první republiky získalo při posledních volbách v roce 1935 17 mandátů Národní sjednocení, a 6 mandátů Národní obec fašistická, o 44 mandátech Sudetoněmecké strany (vyhrála volby, měla právo na premiéra, kterého ovšem nezískala) a 22 mandátů slovenský a polský Autonomistický blok. V mnoha menších venkovských obcích fašisté vyhráli volby, a měli starosty.  Masarykova demokracie se zřejmě chovala k některým většinám (Němců bylo víc, než Slováků) stejně přezíravě a arogantně, jako ta naše k většinovému obyvatelstvu. Právě takové postoje plodí nacionálně socialistické strany - kupodivu (pro některé) v historii stále znovu a znovu. Na vině je moderní "lidskoprávní" demokracie s její tolerancí lidí, kteří nedokážou žít, aniž by narušovali život sousedů. Jsou JINÍ. Výchova - pokud nebude totální asimilací, s opuštěním rodného jazyka a zvyků - nepomůže. Účinným lékem byla komunistická povinnost pracovat pro všechny. Kdo nepracoval, byl příživník, a byl odstraněn z kolektivního života společnosti (vězení, tábory nucených prací), takže neškodil. Tam by dnes ovšem museli nejen mnozí Cikáni, ale především pochybní zbohatlíci, například novopečení majitelé nájemních domů, kteří je za babku skoupili od restituentů, aby na nich kořistili. Neuškodilo by jim to, a společnosti pomohlo.

astro 21.11.2008 6:23

Re: Přečtěte si Program dělnické strany zde:

Souhlasím, také jsem si program této strany přečetl. Samozřejmě se snaží "zavděčit" všem skupinám, ale s neonacismem ten program nic moc společného nemá (to by je ostatně nezaregistrovali jako stranu). Mluvil jsem s kamarádem z Litvínova. Média se chovala (jako obvykle ) "nestranně": hádejte, komu patřily ty zabavené zbraně (kdopak měl v minulém střetu golfové hole a další zbraně všeho druhu )? Hádejte, kdo ten střet vyprovokoval? Stále se divíte, proč obyvatelé Litvínova fandí DS? Já tam byl jen na návštěvě a stačilo mi to. Po setmění se nedá vyjít na ulici, pokud nechcete být přepadeni a okradeni. Hádejte kým?

j 21.11.2008 6:46

Re: Přečtěte si Program dělnické strany zde:

Možná by jste se potom divil kdyby někdo rozhodl, že i vy jste nějaký zbohatlík, protože máte chatičku a já ne.

Jenda 21.11.2008 22:30

Re: Přečtěte si Program dělnické strany zde:

A o tom co je a co neni prace a kdo uz ma pravo zit z nasetreneho rozhoduje Spirit. "kořistili". Komunisto.

Jenda 21.11.2008 1:58

Politici se ve valne vetsine stavi zady

a Cunkovi vyneslo reseni alespon male casti cikanskeho problemu nejen senatorsky mandat a predsednictvi u lidovcu, ale take hon medialni fronty a nenavist profesionalnich ochrancu prav mensin za penize vetsiny. (Zdravime vUhla!)

Viktor 21.11.2008 1:07

pane Procházko

Než zase vypustíte nějaké moudro do světa tak se informujte o co vlastně šlo. Zkuste třeba zapátrat co si o Janově myslí policisté. Jaké jsou názory na průběh zásahu. Možná se budete divit.

NobodyWasHere 21.11.2008 0:27

není žádný romský problém,

je jen část cikánů, která dělá problémy za podpory profesionálních cikánů a jim do řitě lezoucích politiků.

Hulvath 21.11.2008 0:17

A samozrejme zase ani sluvko o vine cikanu

Zase tedy dalsi autor, co vidi jen vinu tech, co reaguji (i kdyz divoce a nedemokraticky) na roztahovani se cikanu. Co tak se jit podivat ke korenum veci, tedy k tomu, ze cikani maji respekt jedine a jen pred silou ? Impotentni stat se ji boji ukazat, tak se neni cemu divit... Jednostranne obvinovani "extremistu" je jen zastupnym pohledem, je to jako zapal plic lecit nosnima kapkama...

Jenda 21.11.2008 2:00

Re: A samozrejme zase ani sluvko o vine cikanu

Nikoli. Autor mluvi o vine volenych zastupcu za to, ze jsou takove reakce nutne a cim dal tim silnejsi. Me celkem prekvapilo, ze nejaky takovy pochod s potleskem neprobehl uz tehdy kdyz se blbnulo s plotem v Maticni ulici. Tam se nase mila media, poblitici i "obcanska spolecnost" opravdu predvedla.

Milan 21.11.2008 0:11

Skutečné nebezpečí má barvu zelenou.

Skutečně reálným nebezpečím jsou zelení fanatici, ne socialisti komunistického nebo nacionalistického typu. Ti už jsou jen směšnou parodií na minulost, ale zelení dokáží udělat velmi trpkou budoucnost, dáme-li jim k tomu příležitost.

NevericiTomas 21.11.2008 0:18

Re: Skutečné nebezpečí má barvu zelenou.

Ale prdlajz Milane. Zeleni jsou jen posuci s potencialem rozvracet. Nebezpecna je nakaza, ktera se na takto oslabenem organizmu uchyti. A to bude nejaka forma hnedeho nebo rudeho komunismu...:-(

J.B.Marconi 21.11.2008 5:36

Re: Skutečné nebezpečí má barvu zelenou.

Naopak zelení jsou skutečně v Čechách metla lidstva. Jen se podívejte na všechny zvrácené EKO poplatky. Už je jich víc jak 15. Jsem zvědav kdo ty staré šulky bude po městech uklízet až se budou válet jako vraky po sídlíštích bez kol, poznávacích značek a vybtoušenými výrobníni čísly. Pak se zase budou muset zavést nové EKO daně na odstraňování vraků,  bude to 15.000,- Kč a bez DPH - placené ihned při nákupu nového vozidla. ;-€  Občané chovejte se důsledně ekonomikcy a vyžente zelenou škodnou z veřejného živita.  ;-(

j 21.11.2008 6:50

Re: Skutečné nebezpečí má barvu zelenou.

Zajimavý názor posuzovat poplatky proti omezovaní svobody. Bližší košile než kabát ,pro pár korun

mpscz 21.11.2008 0:10

Akorát to není "krajní pravice"

Je to levicové hnutí (socialistické), když už sem vůbec píšete nejaký směr ;o)

dfh 21.11.2008 0:29

Re: Akorát to není "krajní pravice"

a není to jedno kam ty vyžraný držky patřej?

mik 21.11.2008 7:41

Re: Akorát to není "krajní pravice"

neni, za kazdym velkym bordelem na svete jsou levicaci a zbolsevizovatela media to stale svadi na pravici a tupe stado volicu stale voli ty stejne levicove gangstery a zlocince, kteri ten bordel pachaji.

Soucasny bordel po svete je vysledek levicove politiky a levicoveho lhani medii.

Pája 45 21.11.2008 11:52

Re: MIK

Děkuji vám, "miku", poučil jste mne, ale přece jen si to potřebuji ujasnit. Vy tedy tvrdíte, že - cituji: "bordel po svete je vysledek levicove politiky a levicoveho lhani medii". Myslíte tím i to že největší bordel ve 20 století mají na svědomí levicové režimy soudruhů Hitlera, Musolíniho, Franka, Salazara a dalších? Nebo se pletu, poučte mě, děkuji.

Jenda 21.11.2008 22:26

Re: MIK

Tvrzeni, ze Hitlerovske Nemecko nebyl levicovy rezim je asi tak jako tvrdit, ze vlk neni selma. Jiste, kdyz se zeptate treba rysa, tak vam bude tvrdit, ze jedina opravdova selma je on, ale staci se podivat na vlkovo chovani a je jasno. Jenom holt to chce premyslet a ne pouze opakovat poucky z ucebnice sepsane rysem.

DARK RAVEN 21.11.2008 0:36

Re: Akorát to není "krajní pravice"

Jj přesně taky sem si nevšim že by byly pro minimální stát , maximální volnost a jednoduchost podnikání a osobní odpovědnost jedinceR^