29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Netvor 20.12.2008 8:32

Modří debilové skučí

Modrá chátro, vemte pušky a bodáky a zahrajte si na vojáky.  Hurá, hurá hej...

zajda 20.12.2008 9:11

Re: A paměť slouží

Smlouvu o vstoupení do NATO podepsala vláda ČSSD.

Vojáky do Afghanistánu poslala vláda ČSSD.

Teď si do vojáků kopla.

Netvor a ostatní voliči ČSSD by si měli uvědomit, že vedení ČSSD je ochotné jakoukoliv voličskou skupinu, kterou protěžuje, okamžitě hodit přes palubu v okamžiku, kdy se to nejvyššímu vedení bude zdát výhodné.

Eva D. 20.12.2008 15:33

Re: A paměť slouží

Aby si někdo něco uvědomil, musí myslet.

Huaskaran 20.12.2008 17:18

Re: A paměť slouží

Což u zdejších salonních levičáků je dost problém.

Kenavp 20.12.2008 23:52

Re: Modří debilové skučí

Chátru, podle vžitého vzorce, představují vždy levičáci (proletariát). Nedělej tady revoluci v sociologii, je to jako by si přehazoval světové strany. A hlavně se uč, ať nejsi tak blbej. 

major Zeman 20.12.2008 8:01

neplačte soudruzi...

 vemte flinty a bodáky a jděte si do Asie BOJOVAT a ne tady žvanit a nadávat na ČSSD musíte si zvykat,že tato vláda KONČi a hodně dlouho nebude vládnout,takže  vám nezbývá než emigrace na dálný východ.........čauky....

voják Švejk 20.12.2008 8:07

Nástup ..do boje.....

modří soudruzi,shromáždění na pomoc bojovníkům do Asie se koná ""U KALICHA" pinkl a svačinu  ssebou-na cestě nejsou žádné hostince,ale něco se najde......

Quintus 20.12.2008 8:21

Re: neplačte soudruzi...

Chováním Paroubka a jeho kuplířské populistické politiky se stěhuje na východ celá země, nejen pár lidí.

Vilda 20.12.2008 8:26

Re: neplačte soudruzi...

R^

emersonskej 20.12.2008 14:20

Re: neplačte soudruzi...

R^

Kenavp 20.12.2008 23:55

Re: neplačte soudruzi...

Mag/ore, víc ti k tomu neřeknu, musí ti to stačit

Vilda 20.12.2008 7:57

Džin vypuštěný z láhve

Je to smutné, ale je to tak. Nemá se smysl rozčilovat nad tím co předvedl Rath s Paroubkem a jejich nohsledi. Prostě kocovina z vítěztví v krajských volbách je ještě neopustila. Jejich voliči radostně hýkají, jak to těm modrým nandali. Nenandali, jen u těch rozumných kteří upřednostňují modrou a kterým nejde jen o vlastní prospěch teď dojde, ž se musí postarat o svou budoucnost a svých dětí. V některých voličích oranžových pravděpodobně hlodá myšlenka, že se to trochu přepísklo. Pro většinu voličů oranžovorudých však není jiná cesta, než se znovu spálit. Bude je to bolet, budou vinu svádět na kohokoliv jiného, ale nakonec to sami nejvíc odnesou. Někteří to možná tuší, další si to nechtějí připustit, ale že to zaplatí i s krvavými úroky je jisté.

Schopný člověk se o sebe vždy dokáže postarat, i kdyby měl zbalit kufry a jít o dům dál. Ten kdo čeká s nataženou rukou se dočká jen toho, že nejprve bude muset sehnout hřbet a pak poníženě a vděčně děkovat za almužnu, která na něj zůstane:-(. Pro ty které tak radostně volil, je jen výtahem k moci, ikdyž si bude 100x říkat, že tomu tak není!!

Eva D. 20.12.2008 15:31

Re: Džin vypuštěný z láhve

Pravda pravdoucí. Doufám, že stačím ještě hodně dětí naučit anglicky, aby tady případně mohly ty otroky nechat, když to jinak nepůjde.

Kasandra 20.12.2008 7:54

Všichni naši žoldáci tam šli dobrovolně kvůli penězům....

tak vo co gou..?????? Ty kecy o národu,pomoci a tak podobně si nechte pro blbečky z ODS.:-D

Eva D. 20.12.2008 15:29

Re: Všichni naši žoldáci tam šli dobrovolně kvůli penězům....

Volič KSČSSD, že?

tich@dohoda 20.12.2008 7:36

Je naás tam pomalu 50.000

no SLAVA uz vas je pomalu 50.000. /viz titulek nick netka/ .Pohoda, modri komanci , je vas uz skoro padesat tisic, tak dejte dohromady expedicni sbor a hura do Afganistanu, BOJOVAT, ne u PC, pekne v realu soudruzi. Modri tupi IDI/OTI , podivejte se poradne do Afganistanu i Iraku, pokud tyto zeme byly bod kontrolou Rusu/SSSR tak panbickari/islamiste museli drzet hubu a krok , prave podpora USA "svatym bojovnikum"/Pakistanu  zpusobila obrovsky rozmach tzv. madras/skol islamu , ktere jsou nevycerpatelnym zdrojem "svatych bojovniku" a take "zivych bomb"/terorismu . Spojenci v Afanistanu/Iraku zlikviduji rocne par set radikalu, ovsem ty skoly jich vychrli rocne tisice. V muslimske zemi nesmite bojovat demokratickymi prostredky a uplne v prvni rade musite zlikvidovat/odstavit ideologickeho protivnika. Udelal to Mustafa Kemal/Ataturk a taky Stalin a taky Breznev/Saddam , proto byli uspesni. Poblbly panbicar GWB, prvni co udelal, tak pustil islamisty z retezu a do vlady v Afaginistanu i Iraku. Takze si pamatujte, vy tupa modra komunisticka HOV/ADA, pokud chcete porazit militantni Islam, musit odstavit/pozabijet farare/immamy , zejmena od skolstvi, protoze tam vse zacina. Doufam, ze uz mate sbaleno a novy rok uz budete slavit v zakopu nekde u Kandaharu. Cest :-)

Kenavp 21.12.2008 0:02

Re: Je naás tam pomalu 50.000

Právě jsi předvedl vrcholné číslo intelektuální impotence.Člověk nestačí žasnout, čeho jsou ti zas/raní komouši nebo socialisti "schopni". A tahle svoloč chce vládnout! To je opět na emigraci. A až schopní odejdou tak snad ta svoloč vychcípe, protože se bez obírání schopnějších není schopná uživit.

KAČKA 20.12.2008 7:22

JSEM ROZČAROVANA Z O P O Z I C E

TO CO PŘEDVEDL PAROUBEK A RAT TO NEMUŽE MIT ANI SAM ČERT RAD TIHLE DVA PITOMCI SE DEROU PO MOCI  CO VOLIČI CHTĚLI  TO TET MAJI  CO BUDE DAL O TO SE NEZAJIMAJI JEN  BĚDA NAŠIM VNUKUM POTKA JE JEN BIDA TO CO UDĚLALA OPZICE BUDE  V BRZSKU VIDA  JEJICH PLNA  PLNA ZODPOVĚDNOST NAS VŠANCI VYDA

BuffaloByl 20.12.2008 7:13

Je to vítězství neschopných politiků

Je to o blbosti politiků. ODS věděla, že tu Paroubek je a věděla i, jakou mají socani sílu. S blbostí sobě vlastní to však bagatelizovala a zlehčila, teď se diví. Politik by měl být vzdělaný a předvídavý, obyčejný člověk má právo být takový, jaký je - tedy třeba i blbý. Politik by tohle měl vědět a počítat s tím, že cokoli "nepopulárního" bude naštvaný volič vládě chtít vrátit a ve vzteku nebude koukat na možné důsledky. Takže - zavedli jste poplatky, tady máte ránu do ksichtu, natruc podpoříme socany... Lidé jsou jen lidé a že zde číhá Paroubek, aby jejich hněvu využil ve svůj prospěch, si měl Topolánek uvědomit. Pokud se nestane zázrak, bude ODS v příštích parlamentních volbách zadupána do země a pravicová politika to tu bude mít těžké dalších 15 let.

Nepočítat s tím, jací jsou lidé, je fatální chyba. Neznat lidi a jít do politiky je hazardérství. Je to hodně o tom čecháčkovství, kdy se bagatelizuje cokoli kdykoli a jakkoli. Měli to prostě BRÁT VÁŽNĚ. Chtějí radar, chtějí předsedat EU, nemohou sahat lidem do kapes a brát poplatky - byť by to bylo seberozumnější. Handrkování kolem nepopulárních věcí je vždycky velmi rizikové a pokud má někdo ambiciózní cíle, musí umět nabídnout něco za něco - tedy nepopulární tah vyvážit něčím "populárním". ODS třeba slibovala jednodušší a levnější stát, ale skutek utek. Tím odsoudila k zániku řadu potřebných a užitečných věcí.

Jak se říká, "netlač na pilu a když už tlačíš, koukni, jestli je tam ještě dříví". ODS si u své pily vylámala zuby a pozná to. My však bohužel také...

norbert clai 20.12.2008 7:55

Re: Je to vítězství neschopných politiků

moje řeč .R^:-D

jan 20.12.2008 8:32

Re: Je to vítězství neschopných politiků

jenže s přístupem, za rohem číhá paroubek, aby napadal nepopulární opatření, tak ho natruc vládě zvolíme, se nezreformujeme nikdy - ale asi se s tim mělo počítat po slovenský zkušenosti s Ficem, se paroubka taky nezbavíme 8 let, akorát na Slovensku mají zreformováno

MirekP 20.12.2008 2:52

Mame zodopvednost

Ja bych rekl, ze je to o necem jinem. Je uplne jedno kdo kdy nekam nekoho poslal. Ale pokud uz se tak stalo, tak to nikdy!!!! nemuze byt poilitikum. Jde jen o to aby jednotka byla zasobovana, prezila a dostala se domu. Kdyz uz politik zaveli. Ale nikdy, nikdy bych si nedovolil opustit nekoho v boji a na to snad jdou moje dane. 

zajda 20.12.2008 9:24

Re: Mame zodopvednost

Tuhke zodpovědnost citíte Vy, já, možná i pár dalších.

ČR je někam vyslala a měla by zabezpečit jejich bezpečný návrat. Teď je díky Paroubkovi nechala na holičkách.

Stydím se za všechny poslance ČSSD, kteří hazardují s životy lidí, které do těch bojů o jedno volební období dříve sami poslali.

Eva D. 20.12.2008 15:28

Re: Mame zodopvednost

Já se za ně nestydím, nejsou to moji poslanci. Ale mám na ně pořádný vztek a jsou mi odporní!

ranbow 20.12.2008 1:30

Toť otázka

Především - Afganistán není součást NATO, o který by se mělo bojovat. A není to ani ohraničená vojenská operace, jako byla třeba Pouštní bouře, která měla za primární úkol osvobodit Kuvajt. Spíš se dá popsat podobně jako následný, a stále současný stav v Iráku (a předtím třeba ve Vietnamu) - tedy že cílem není zvítězit, ale že tyto mise mají ochranný charakter - vojáci zde pobývají, stráží, chrání uměle naroubované společenské struktury, a vlastně nebojují -čelí občasným teroristickým útokům, většinou ve formě atenátů, anož jsou schopni své protivníky natrvalo zneškodnit. Tento stav trvá měsíc za měsícem, rok za rokem - skoro nic se nemění, a vlády zůčastněných zemí se pochopitelně ptají jaký smysl je v tom stále pokračovat...

Vážný 20.12.2008 2:05

Re: Toť otázka

To máte tak, když lékař někde najde nádor, pokusí se ho odstranit. Pokud nádor nejde odstranit celý, je třeba ho zkusit zlikvidovat nějakým déletrvajícím procesem, radioterapií, chemoterapií. To už je horší, někdy se jen poškodí nejbližší struktury, jindy celé orgány. A pak je ho třeba hlídat a i opakovaně likvidovat nádor i metastázy.

Talibán je takovýto nádor, vyvinul se z lidí odmítajících evropskou civilizaci s její svobodou. Proto musel být zlikvidován. Koneckonců si to zasloužil i kvůli útisku doma a ničení životů žen i třeba památek. Jenže dnešní vojenská operace je na přesnost náročnější než zásah chirurga.

Jak odlišíte paštunského vesničana od bojovníka Talibanu, zvlášť pokud jeho syn je u Talibů?

Prostě v těchto může být humanitární právo jen relativní a slova spojenců z 2. světové války, že civilisté v cílových oblastech prostě musí nést tíhu války (že nelze separovat civilisty a vojáky dokonale, jen s nějakou přesností). A pak už jsou věci relativní a vždy můžete diskutovat, zda vypálení Brém, Hamburku či Drážďan bylo potřeba a správné.

Jo diktátoři jako Stalin, ti se takovýmito otázkami vůbec nezabývali, to se děje jen v deokraciích, kde lidé mají výsadu svobodného veřejného mínění.

relativ 20.12.2008 9:19

Re: Toť otázka

Když už je řeč o relativitě,nezapomeňte,že si lze demokraticky zvolit   i něco tak absurdního,jako je učení Talibanu.A kdo mu brání,je pak agresor,který,v dobré víře,princip demokracie popírá.Je to začarovaný kruh.

Roy Boehm 20.12.2008 0:46

Jenom klid

Zaprvé: i kdyby, a zdůrazňuju to kdyby, se nakonec mise neschválily, neznamená to, že tam nechápe naše vojáky bez potravin a munice vyvraždit. Tak nemalujte čerta na zeď. A za druhé, Paroubek prostě bez velkého rizika přiložil vládě nůž na krk. A může ho tam držet ještě 60 dní. Je to od něj jistě hnusné. Ale, sakra, to to ti kašpaři, co je máme místo vlády, nečekali? To s ním jednají poprvé?

ps 20.12.2008 0:55

Re: Jenom klid

Asi byl problém odhadnout jak velká svině ten paroubek vlastně je.

honzak 20.12.2008 6:49

Re: Jenom klid

Problém??? To se mě mohli zeptat a dostali by následující odpověď : ABSOLUTNÍ!!!!!

Paropraseti nelze věřit ani informaci o čase a datumu.