29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
standa 21.12.2008 21:32

Re: Konope ty hrdino

;-D;-D;-Dpomočil jsem se;-D;-D;-Dteď mi asi povolilo i svalstvo řitní;-D;-Dsuper,tisknu si a zakládámR^R^R^

standa 21.12.2008 21:42

Re: Konope ty hrdino

A ještě jsem si naprskal kafe do klávesnice;-€:Už mi to nedělej.

Vodička-sapér 21.12.2008 22:13

Re: Konope ty hrdino

Stando, pardon, velice se omlouvám,  Vaši případnou, mnou způsobenou  škodu, jak na klávesnici, tak na spodním prádle, jsem připraven a ochoten plně virtuálně uhradit a  to v plné  výši. Zatím, předběžně,  Vám upřímně přeji radostné prožití vánočních svátků. bohatého Ježíška a mnoho zdraví a štěstí v novém roce, Dodávám, s úsměvem  jde všechno líp, viďte.

standa 21.12.2008 22:24

Re: Konope ty hrdino

Drahý sapére.I já Vám přeji krásné vánoce,mnoho štěstí a spokojenosti v Novém roce,aby k Vám nepřijel děda Mráz(považte,sáňky mu prý tahá Sněhurka,chudák holka)ani připitomělý Santa Claus se soby,ale přiletěl Ježížek a nadělil Vám i pro příští rok spoustu takových příspěvků.I když doufám,že se ještě do konce roku tady objevíte.Byla by škoda,kdyby ne.

Mozek 21.12.2008 19:06

Čím modřejší, tím i blbější.

Vy modří, vy jste vážně padlí na hlavy. Když proti talibancům bojovali rusové, tak to pro vás nebyli teroristé. Nevadilo vám, že USA vycvičila tyto talibanské bandy  proti Rusku a dodávaly jim zbraně. Měli jste radost z každého ruského neúspěchu. Nyní, když se talibánci postavili proti svým bývalým mecenášům, tak už jsou to pro vás teroristé. Nynější talibán, to jsou ti stejní lidé bojující za stejné ideály jako proti Rusku. Proč najednou takový obrat? Kdyby již tehdy USA pomohly Rusku a nepodporovaly talibán, mohla tam být jiná situace. Ale to ty vaše retardované mozky ztěží pochopí. A navíc vás  tento plátek se svými stálými pisálky, kteří nenávidí vše, co jen trochu zavání ČSSD olbují svými lživými komentáři. Jste dobrými vojíny soudruha nadporučíka Topolánka.

PaSt 22.12.2008 0:00

Re: Čím modřejší, tím i blbější.

a ty jsi blb, který o ničem neví. Škoda pro tebe slov. Raději se vydej do Číny, Paroubek ti uhladí cestu...

Nalim. 21.12.2008 18:08

Mrzkých třicet stříbrných

Plně s Vámi souhlasím. Paroubek , Zaorálek  Hašek a ostatní jejich vazalové a  přeběhlíci z koalice, zradili  národ, pošpinili jeho čest a dobré jméno ve světě a to ještě v době , kdy jsme měli možnost  v příštím roce  ukázat svoje kvality. Naši hrdinové  z válečných let, ať bojovali v zahraničí , nebo doma  se musí obracet v hrobě!  Za takové  příslušníky naší dnešní generace by se museli stydět.  Jim šlo o čest a slávu  národa,  dnešním levicovým poslancům jde jen o vlastní ambice. Ale dočkají se. Soc dem se již jednou spojili s KSČ a nakonec z nich "přežil " jen Laušman.Tak  soudruzi poslanci jen tak dál! 

Jilm 21.12.2008 20:14

Re: Mrzkých třicet stříbrných za zabijení

Naši hrdinové  z válečných let nebojovali za žold, ale s přesvědčení. A nejspíš se teď obrací v hrobě za to, že je dáváš do jedné roviny s vojáky kteří zabijejí nejenom civilisty, ale i děti za mrzký peníz a to ještě za mrzký peníz od daňových poplatníků. Tedy od lidí, kteří si přejí své peníze vynaložit ekonomičtěji.

standa 21.12.2008 20:40

Re: Mrzkých třicet stříbrných za zabijení

ale ne......."z "přesvědčení,tak je to správně.

Jilm 21.12.2008 20:54

Re: Mrzkých třicet stříbrných za zabijení

Děkuji.

karel 22.12.2008 20:44

Re: Mrzkých třicet stříbrných za zabijení

Neděkuj! Uč se! A pak se teprve prezentuj!

Nomen 21.12.2008 17:03

Já myslím, že je v zájmu všech občanů ČR aby naši vojíáci hlídali největší makovoopiová pole na světě...c

To Vám konopo neřekli???

krz 21.12.2008 14:46

Konopa je demagog

Snížení počtu vojáků v Afghanistanu není něco za pár stříbrných, ale reálné vidění situace, to by se dalo spíš říci o Konopovi. Afghanistán jako třetí velká válka rozpoutaná za sto let dopadá jako ty předtím, Britové, Sověti a USA. Nikdo tam nevyhrál a bylo nutné vojska stáhnout. Bush o tom věděl a válku rozpoutal, když USA ve válce v osmdesátých letech za vedení zmocněnce Ramsfelda cvičila dnešní taliban, tak SSSR to stálo mnoho vojáků. Teď ten výcvik a zbraně se obrátily proti spojencům. Bezperspektivnost se teď USA snaží řešit posílením počtu vojáků.Ale co pak. ČSSDpo projednání rozhodně nebude trvat na rychlém stažení, ale taky posílení už nic neřeší. A bez slušné žádosti ODS nemůže čekat jinou odpověď.Topolánku neřvi a řeš skutečnou situaci. Válcování a vyhrožování už nezabírá ani v koalici ani mimo ni.>-

Topinka V. 21.12.2008 15:12

Re: Konopa je demagog

Netušil jsem, že Paroubek má přezdívku KRZ - styďte se .

milan 21.12.2008 16:41

Re: Konopa je demagog

seš nějakej připálenej,topinko- jen papouškuješ :-D

StandaU 21.12.2008 18:05

Re: Konopa je demagog

opět papoušek s alternativním IQ. Někde četl, že Britové prohráli v Afghanistánu a teď  to opakuje. Prosím pane co máte nick krz, tak si prosím v osobním volnu nastudujte historii Afghanistánu. Po nastudování historie nebude  opakovat a papouškovat nějaké bludy o prohře britských vojsk v Afghanistánu.  Děkuji odcházím od PC. Přeji příjemný a blbci nerušený večer.

Nalim. 21.12.2008 18:15

Re: Konopa je demagog

Ty jsi ještě neprokoukl Paroubkovu demagogii. On zamítá všechny rozumné návrhy, Přeci Topolánek nemůže přistoupit na volby hned po předsednictví  v EU. Jednak by nebyl pro vládnoucí stranu, pro jiné úkoly, čas na předvolební agitaci a za druhé, každou malou chybičku by  P použil jako argumentaci a agitku. Že se dá český volič koupit i za nejistých třicet stříbrných  jsme se přesvědčili. Srovnej si klidnou a věcnou argumentaci   strany koalice a lži a demagogii Paroubkovců. Proboha probuď se!

Jilm 21.12.2008 20:59

Re: Konopa je demagog

To je pouze věc názoru. Pro mě je Topolánek člověk který nepřijímá žádné návrhy s poznámkou že se nenechá vydírat... Pak se ale nemůže divit, že mu vše jako menšinové vládě opozice s koaličními poslanci zamítne. Populista, který se drží zuby nechty moci je tedy Topolánek.

PaSt 22.12.2008 0:29

Re: Konopa je demagog

Jilme jsi blb a blbem zůstaneš.

standa 22.12.2008 13:46

Re: Konopa je demagog

Kristepane,ne "nechty",ale "nehty".

karel 22.12.2008 20:53

Re: Konopa je demagog

Jilme poděkuj za poučení.

K.Oblich 21.12.2008 13:12

No, jo,...

...ale v RaJi rakety neměli, zato bramborových knedlíků dost... A přece se božský Jyrka nebude učit něco nového.

Jouza 21.12.2008 11:18

Panu Jardovi.Český chytrák?

Názor je názor pane Jardo!Od toho je přece diskuse.Nadávat si sice můžeme,protože nás to nic nestojí.Problém to stejně neřeší!Mnohem raději bych byl,kdyby jste mi vysvětlil tu naši strategii,která povede k víěztví nad talibánem.Mají ti vojáci potřít teroristy,nebo jen svoji přítomností dělat terče pro talibánce?8-o

VH 21.12.2008 10:22

Pane Konopo

a co jste od KSČSSD čekal. Vždyť oni jsou představiteli toho správného knedlíkového češství. Všichni příznivci téhle populistické politiky jim dali nedávno dost hlasů na to,  aby mohli předvádět svoje rádoby uvážlivé  představy.  Ach jo.

Eva D. 21.12.2008 18:45

Re: Pane Konopo

R^R^R^ pro Vás, V.H.

Skoroprduch 21.12.2008 10:07

Smysl

S velkou slávou odjížděl tzv "Rekonstrukční tým" a k nim byl vyslán poněkud větší tým na jejich obranu. Najednou je v TV záběr jak zapadlé vozidlo vyhrabávají ostatní členové posádky a jako na potvoru po nich začne někdo střílet. Jenom se zaptám proč to vozidlo zapadlo to ten řidič neumí řídit? Vždyť před zapadnutím po nich nikdo nestřílel tak proč vedl vozidlo v terénu které to vozidlo neumí zvládnout? Nebo je druhá odpověď. Řidič má nedostatečný výcvik odpovídající vozidlu a tak proč tam je. To se budeme stále cvičit až za pochodu? Na dalším záběru je vidět voják s místními dětmi. To jsou naši vojáci tak důvěřivý a nemají žádné informace o využívání právě dětí k odvedení pozornosti a potom místní řvou že vojáci ohrozili nebo zabili děti. Vše to hovoří o nedostatečném výcviku po všech stranách. Schází vyhodnocení stavu. Profesionální armády se musí chovat vždy profesionálně a pokud podcení to co se tam děje tak nezaslouží nic jiného než návrat na cvičák a ne nasazení v tak ožehavé oblasti. Jenom by mne zajímalo kolik hodin absolvovali řidiči bojových vozidel na cvičišti? Pokud si pamatuji tak mnoho řidičů V3S umělo akorát nastartovat vůz v NZ a to bylo celé voj. umění. A když vidím pány generály tak pochybuji že dokázali přenést přes srdce nějaké změny proti dobám minulým.

Ludva 21.12.2008 9:57

Čeští okupanti

šíří demokracii ohněm a mečem. I kdyby tam nakonec nezůstal jediný Afghánec.

Herakleitos 21.12.2008 14:28

Re: Čeští okupanti

Vraždění pokojných obyvatel, to by jim šlo!

milan 21.12.2008 16:43

Re: Čeští okupanti

...no jo,ale po návratu je čeká balík a penze ve 40ti.

Nalim. 21.12.2008 18:51

Re: Čeští okupanti

Příteli´,.  nedavno jsem se vrátil z jedné muslimské země. Chtěl jsem se také podívat do mešity.  Na dveřích bylo napsano  :"  : Kdo vejde, aniž by  vyzul boty, má stejný hřích, jako kdyby zcizoložil!" Hned pod tím bylo česky připsáno:" Zkusil jsem obojí a je v tom podstatný rozdíl"