29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
tich@dohoda 21.12.2008 7:54

Proč ty jelito, od toho máme profi armádu, ale to je pro tebe příliš složité.

ano soudruhu haek'u /viz vas titulek/ . Od toho profi-armady jsou, jsou apoliticke a poslouchaji politiky zvolene v demokratickch volbach. Problem vas komunistu/bolseviku/modrych/ spociva v tom, ze o tom, co je a nebo neni demokraticke byste chteli rozhodovat vy, pochopitelne beztoho, zeby jste se zeptali na nazor tech druhych. Politicke rozlozeni sil v CR je dnes takove, ze vlada/koalice nema dost hlasu k prosazeni svych cilu/predstav . Ten posledni volebni vyprask, co absolvovali modri komanci, to bylo odporu proti bolsevicke/modre/ aroganci. Vypada to, ze vy komuniste /modri i rudi/, jste nepoucitelni ve sve aroganci, obavam se, ze za cca 2 roky vam to "socky"  spocitaji jeste daleko hure. Vy modri IDI/OTI totiz hasite pozar benzinem. Cest :-)

Větší vlastenec 21.12.2008 10:04

Naše armáda osvobodí utlačované německé pracující !

Čest, soudružko Tichá-Dohodová. Naprosto s Tebou souhlasím, modráci si neuvědomují základní věci.   :-/

Například, že příští rok naše lidová levicová vláda dá armádě rozkaz osvobodit utlačované pracující Německa a Francie.  R^

Ale ne, dělám si legraci. To musí počkat minimálně na normalizaci v Ukrajinské Sovětské Socialistické Republice. Takže máme tak 3-4 roky čas na přípravu.

Ovšem, drahá soudružko, uvědom si jednu věc : my žádný "volební výprask" naší Straně nepřipustíme. My máme pravdu, a budeme si ji hájit. A nějaké porady s poraženými pravičáky ... no, jako vějička na hloupější voliče dobré, přednesu Tvůj návrh na grémiu. 

R^ VV >-  Marxisticko-leninské učení - nejúčinnější zbraň proletariátu !  >- VV R^

Herakleitos 21.12.2008 14:30

Re: Naše armáda osvobodí utlačované německé pracující !

V nerozborné jednotě ODS a KSČ v boji proti Lisabonské smlouvě. Společně Paroubka porazíme!!!!!

Ladislav 77 21.12.2008 15:28

Re: Naše armáda osvobodí utlačované německé pracující !

Milý vlastenče, nikdy nepij po práškách alkohol!  Nebo se dostaneš do takového tranzu, že ani nevíš, co plácáš.  To ti v ambulanci nikdo neřekl? Rv

Větší vlastenec 21.12.2008 22:59

Pro geronta Ladislava : O skleróze a odcházení

Milý sedmasedmdesátiletý kmete Ladislave, Vaše skleróza je zřejmě již ve velmi pokročilém stadiu. ;-( 

Proto si vzpomínáte na svoje mladá (a možná bohatýrská) léta, kdy jste vyváděl pěkné věci. Inu, jak se říká, co se v mládí naučíš, k stáru jako když nemůžeš.  ;-P

Každopádně si pletete revoluční nadšení zaníceného člena Strany s tuctovou intoxikací. Co s Vámi ? LDN ? Nebo máte rodinu, jež se o Vás postará do Vaší smrti ?

No, jestli nepadnu v revoluci nebo při osvobozování západní Evropy od kapitalismu a demokracie, tak mne za cca 30 let čekají podobné úvahy. Ale to již dávno u nás bude rozvinutý socialismus, takže moje důchodcovská budoucnost bude jasná : pohřeb žehem.

R^ VV >-  Volte klidnou smrt v Domovech důchodců ! Volte ČSSD a KSČM !  >- VV R^

MaB 21.12.2008 7:02

A jaké tam MY máme zájmy

Obyvatelé Afghanistátu vypráskali Brity, Rusy, a všechny ostatní, kteří se jim snažili vnutit jejich pořádek. Tato mise není výjimkou a dopadne stejně. Záminka pro tuto válku byla stejně nesmyslná, jako ty předchozí (správně měli USA zaútočit Saudskou Arábii, z níž byla většina útočníků, a Pakistán, který poskytnul teroristům peníze). Teď bojují mimo lidé s bojovníky, které sami vycvičili. Bojují o svou zemi na svém území. Na rozdíl od Pákistánu, který tato válka destabilizovala, a který je nebezpečný, Afghánci nikdy nepodnikali zahraniční války.

Jan 21.12.2008 6:06

Okupanti domů!

V Afganistanu jsme jako okupanti. Zabíjíme tam zbytečně lidi, stejně jako Angličané a Rusové kdysi. Jenže třeba ti ruští vojáci tam nebyli dobrovolně, prostě je tam poslali! Ti naši žoldáci tam vraždí za peníze! Za peníze z našich daní tam posíláme nájemné vrahy, kteří se podílejí na ostřelování vesnic, masakrování svatebčanů atd.

NÁJEMNÍ VRAZI!

Jděte domů!!!!;-€;-€;-€

Nalim. 21.12.2008 18:30

Re: Okupanti domů!

Blbe,  to nevíš že  tam byly výsvikové tábory  teroristů. Že odtud  jde téměř I/2 veškeré produkce opia do světa i k nám. Až  v tom budou lítat tvoje děti  a nebo vnuci, tak změníš názor , ale pak bude pozdě.I Když ti vojáci jsou paceni, vykonávají   dobrou práci. Kromě tebe  je nikdo vrahy nenazývá!  To jsi  byl asi  i proti našim letcům na západě. Ti také bombardovali Německo. Kdyby to neučinili, možná  jsi už dávno jako ˇČech ,a stydím se za to tě tak nazvat, prošel komínem   v Osvětěmi. Byli jsme  na řadě po Židech, jako  nyní po Američanecha ostatních civilizovaných národech. Uvědom si , že tam se trestá ukamenováním, děvče, které někdo znásilnil a bratr bestiálně zavraždil muslim v Berlíně, protože se oblékala jako  nornální děvčata. r

Ladislav N 21.12.2008 1:35

Souhlas s článkem.

Není co dodat.

čtenář 20.12.2008 22:10

Paroubek se třese

na nástup k moci tak, že by kvůli tomu sežral živou krysu, načež nechal zabíjet české vojáky kdekoliv. Ale princip jeho "úspěchu" je v tom, že levicový volič, ač má plnou hubu solidarity, myslí to jen jednosměrně, od ostatních k sobě. Ale představa, že by měl sám někomu přispět, ho rozzuří k nepříčetnosti, byť by to mělo být jen usmolenách 30Kč. Takto to socani s komouši pojímali vždycky,  za komančů to ilustroval lapidární vtip  na téma znárodňování: "Co je tvoje, to je moje, ale co je moje, do toho ti nic není!"  Je to stále stejný.

Goral 21.12.2008 11:45

Re: Paroubek se třese

Tito  hlupáci a kariéristé socansko-komunisticko-fašistického ražení mi ani tak nevadí , oni se časem vymlátí a vystřílejí mezi sebou ,ale mám obavy ,aby svým rozdáváním lumpenproletariátu neznehodnotili českou měnu hyperinflací , což se již za jejich kralování téměř stalo Tito lidé bez morálních zábran rozdávají neuvážlivě z hodnot , které nikdy sami nevytvoří .Jsou to zloději !

amina pučálkova 20.12.2008 21:55

Oni si to nepletou

oni jsou v jiném žoldu :-P

Kite 20.12.2008 21:51

Nespojujte slovo ČEST s ČSSD

Ti znají akorát :"Čest práci, soudruhu (bratře)...", ale jinak je o cti mluvit neuslyšíte!;-€

Větší vlastenec 21.12.2008 5:15

Zákon na ochranu cti přítele Paroubka

Tak moment, pane Kite. Náš předseda přítel ing.Jiří Paroubek V si své cti váží.

Dokonce natolik, že nechal vypracovat návrh zákona na její obranu : http://www.atuka.org/index.php/article/articleview/155/1/17/

Takže bacha, nebo přiběhne Soc-dem úderný oddíl, a bude zle.

R^ VV >-  Volte ČSSD, volte návrat jistot a prosperity reálného socialismu !  >- VV R^

venca 20.12.2008 21:33

uplakaní češi

na této diskusi je pěkně vidět, že jsme neskutečně uplakaný národ. Sami nic nedokážeme a pouze hledáme viníky našich problémů kdesi jinde.

P.S. pokud vás nějaký podnikatel okrádá, proč nezměníte práci, nemá sám nevytvoříte nové. nebo budete pořád jen plakat

JiriH 20.12.2008 22:20

Re: uplakaní češi

Venco, to je problém všech socek - brečet, že nemám peníze, ale nic nedělat pro to, aby to bylo jinak. A nejlépe čekat s nataženou rukou, až od stvůr jako je Paroubek nebo Rath kápne kačka, kterou tihle "revolucionáři" získali od těch strašných kapitálistů.

Nechápu, proč se ČSSD jmenuje ČSSD. KSČ by téhle bolševické straně slušelo mnoooohem lépe. Je fakt neuvěřitelné co za šmejd se může objevit v zemi, která by mohla být demokratickou.(Y);-O

Vlad 20.12.2008 23:20

Re: uplakaní češi

Tato země by mohla být demokratickou. Muselo by se ovšem měřit všem stejným metrem. Když ODS vedla rozkradení státního majetku tzv. privatizací, tak to bylo dobře. Když socani dokrádali zbytky a zadlužovali stát, protože už neměli co utrácet, tak to bylo špatně. Když ODS chce roztočit ty úplné pozůstatky (letiště, Budvar), aby stát opravdu neměl jiné příjmy než daně a aby vše, co vynáší věnoval soukromníkům nebo konkurenci, tak je to dobře. Nechápu, proč se nepřejměnují na komunistické obě největší strany. Řekl bych, že víc bývalých komunistů je v ODS.

Ano, např. Macek: co za šmejd se může objevit v této zemi.

PS. Kumunismus, křesťanství, privatismus atd. jsou víry. Bolševismus je obecná metoda, jíž je násilím realita přizpůsobována poučkám. Jakýmkoliv.

Mistr Jan Hus 20.12.2008 21:19

Tak tam jdi bojovat ty, konopásku. Vem si s sebou chytrou Vlastičku, Veškrnu, Dalíka,

Talmana, Vidíma, Vondru, Schwarzenberga, Marhoula a jinou pakáž. ;-D

Kenavp 20.12.2008 23:00

Re: Tak tam jdi bojovat ty, konopásku. Vem si s sebou chytrou Vlastičku, Veškrnu, Dalíka,

Ty hnuse s nickem velikána, neotravuj diskuzi a táhni do ritititi.

haek 21.12.2008 0:30

Re: Tak tam jdi bojovat ty, konopásku. Vem si s sebou chytrou Vlastičku, Veškrnu, Dalíka,

Proč ty jelito, od toho máme profi armádu, ale to je pro tebe příliš složité.

Vilda 21.12.2008 1:09

Re: Tak tam jdi bojovat ty, konopásku. Vem si s sebou chytrou Vlastičku, Veškrnu, Dalíka,

Jste neuvěřitelné hovado, které se nestydí špinit jméno člověka, jenž byl ochoten ve jménu své pravdy zemřít. (Y)(Y)(Y) 

Mikuláš Dačický z Heslova 21.12.2008 4:24

Svatá slova Mistře Jene Svatá slova.., Re: Tak tam jdi bojovat ty, konopásku. Vem si s sebou chytrou Vlastičku, Veškrnu, Dalíka,

MirekTopolánek říká, že by prý svému synovi Nikolasovi ruce přerazil, kdyby prý chtěl vstoupit do české armády.

Větší vlastenec 21.12.2008 5:05

Všem vlastencům utrhout hlavu, nebo aspoň oudy !

Nohy, soudruhu Dačický, nohy.

Do armády se vstupuje, nikoli ručkuje.

(Mimochodem, já jsem na poslední schůzi naší uliční organizace slyšel, že Topolánek říkal, že synkovi utrhne hlavu, jestli se bude chovat jako vlastenec.

Myslím že to říkala s. Čvančarová, takže to bude pravda - ona myje záchodky na stanici metra Malostranská, kudy chodí dost poslanců i úředníků z "vlády".)

R^ VV >-  Podporou národně-osvobozeneckých organizací Taliban a Al-Kajda bojujeme za mír a porozumění mezi národy ! Volte ČSSD a KSČM !  >- VV R^

Mikuláš Dačický z Heslova 21.12.2008 5:28

budou zrušeny zdravotní poplatky....

....budeš tak moci zahájit svou silně zanedbanou léčbu, modrý demokrate vlastenče-Abonente.

Větší vlastenec 21.12.2008 9:20

Bude vysoká spoluúčast pacientů

No podívej se, soudruhu Dačický. My dva, jako dlouholetí členové Strany, si můžeme nalít čistého vína.

Poplatky budou zrušeny, to ano. Ale spoluúčast pacientů na léčebných výlohách (v nejširším slova smyslu, soudruhu !) se značně zvýší. Více třeba zde : http://www.novinky.cz/clanek/9339-rath-pozaduje-vysokou-spoluucast-pacientu.html

Ano, milý soudruhu Dačický, ani náš předseda přítel ing.Jiří Paroubek V neumí čarovat. Nějak ty prašule z lidí dostat musíme, jinak zdravotnictví (důchody atd.) krachne ještě za naší vlády.

A to by bylo špatné. My nepůjdeme do Strakovky hlavním vchodem kvůli řešení nějakých krizí. S tím se mažou modráci, kteří nás na chvíli vystřídají. My jdeme posílit Stranu, abychom měli dost prostředků na výhru v dalších volbách, až se modrákům nebude dařit rychle napravit, co uděláme. Ruku na srdce, soudruhu Dačický, taky jsi tak rád, že čeští voliči myslí (Y) ?

R^ VV >-  "Dobré je vše, co přispěje k našemu vítězství." (V.I.Lenin)  >- VV R^

Ladislav 77 21.12.2008 15:37

Re: Tak tam jdi bojovat ty, konopásku. Vem si s sebou chytrou Vlastičku, Veškrnu, Dalíka,

To je opravdu velmi smutné, že představitel té naší nejhnusnější občanské spodiny si vezme jako nick jméno našeho nesmrtelného bojavníka za pravdu. Stydím se za něho, že tak znesvěcuje jeho velké jméno. RvRvRv

mik 20.12.2008 21:03

Hokynář Paroubek

klidně vymění životy našich vojáků a afghánských civilistů, které chrání, za svou moc. Ubohý bezcharakterní parchant, kterého může volit jen stejně ubohý bezcharakterní volič.

Vlad 20.12.2008 23:45

Re: Hokynář Paroubek

Mám ten pocit, že si povolání naši žoldnéři zvolili svobodně. Žoldnéř, jaksi, musí počítat s tím, že může přijít o kejhák. Je to jeho profese: bere velké prachy za to riziko. Nevím, jestli někoho ti hoši chrání. Jděte tam a povídejte si s nimi u piva večer. Morálka je nezajímá. Šéf praví: tamhle a tihle jsou k zastřelení. Jdeme tam. (Mančaft: A nebudou po nás proboha střílet? To bysme tam nešli.)

B52 21.12.2008 2:52

Re: Hokynář Paroubek

jseš idiot víc k tomu není co říci,profesionální armáda slouží ČR a armáda ,která ma bojové zkušenosti je vždy cenější než ta ,která jenom cvičí na buzerplace ,ale to blbům asi nemá cenu vysvětlovat

Pepino 21.12.2008 13:08

Re: Hokynář Paroubek

Nerad užívám ostrá slova,ale to co tvrdíš o druhých si ty.A důvod?Nemáš vlastní názor a proto papouškuješ jen to,co ti nakukají.