9.6.2024 | Svátek má Stanislava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Sumo 21.10.2009 8:04

Re: Klaus, dekrety a obstrukce

No když jiné vysvětlení neznáš, zkus si to přečíst znovu.

REX 21.10.2009 8:02

Klaus, dekrety a obstrukce

Klaus podřizuje dlouhodobě své jednání jednomu cíli a to maximálně se zviditelnit. A k tomu nesnáší Západ a jakýkoliv odpor. Podle toho také koná. Proč tedy své pochybnosti ohledně BD použil až teď?  Ještě nedávno měl totiž zcela jiné výhrady. Tedy jasná účelová obstrukce. Jiné vysvětlení neznám. Stojí i za povšimnutí, jak Klaus přehlíží trapnosti a lumpárny u nás a dostává se postupně na jednu loď s Paroubkem a bolševiky.

Franta Trubec 21.10.2009 7:52

Re: Pochybuji, ze EU muze vydat Klausovi mandat

a narazila na tvrdy PR od samotneho pruzinskeho. No, kdyz chces Pepo pokracovat v bordelu ala pruzinskij, musis z te EU vystoupit.

havránek 21.10.2009 7:48

Ano,

souhlasím s Vaším článkem; pana prezidenta " nemusím", ale má zcela pravdu. Ovšem na druhé straně stojí parta " eurohujerů", kteří se jen třesou  opětně , nebo nově na místa poslanců EP, delegátů při EK, zaměstnanců Stálé mise ČR- namátkou: Bobošíková, Hybášková, Vondra, Špidla, Topolánek, Dalík, Tvrdík,Liška, Bursík, Šebesta,..... jedinou " výhodou" je , že mluví cizími jazyky asi jako Kužvart neblahé paměti- no problem:-D

L 21.10.2009 7:47

Opatrni by meli byt hlavne Nemci

Opatrnost a vyjimky by mely zajimat predevsim Nemce. Kdyz pred 70 lety Rusko a Nemecko zahajily valku, dopustily se jiste mnohych nepravosti a Nemci by mohli byt za ne popotahovani. Mohli by byt zalovani kvuli skodam, ktere zpusobili.

Napriklad bojovali s partyzany v lese o mostik pres potok. Ten mostik byl uplne znicen. Slysel ten ramus hajny a sel se podivat, co se deje. Vyhnal partyzany i Nemce a spor o mostik byl vyresen. Kdo to dnes zaplati?

zeby 21.10.2009 7:39

I já se považuji za eurofederalistu,

ale domnívám se, že v prostoru, kde hrdina jednoho národa je často zločincem v očích národa sousedního, bude potřeba nejméně deset generací, tj. 200-300 let, naprosto volného nebo třeba i podporovaného mísení obyvatel tohoto prostoru, než bude dosaženo dostatečného pocitu sounáležitosti, aby mohla vzniknout Evropská federace - tedy stát. Každý jiný pokus "sociálních inženýrů" tento proces urychlit povede během relativně krátké doby buď k vytvoření diktatury nebo totální destrukci Evropské unie, možná i ,nedej bože, k válce.

Pro rýpálky : mísením obyvatel nemyslím volný průtok desítek milionů imigrantů z mimoevropského prostoru, ten by se měl naopak naprosto zastavit.

Jinak děkuji autorovi za článek.

J.S. 21.10.2009 7:27

Re: NO ANO

Málo kdy souhlasím s p. Klausem ale teď je jeho opatrnost na místě.

RK 21.10.2009 7:25

Ja nevim jestli si nekdo uvedomuje,

co v praxi znamena vyjimka z platnosti Charty zakladnich prav EU na uzemi kterekoli zeme. Tahle prava jsou totiz nad vsemi zakony vcetne jakekoli ustavy prijate kdekoli. To v praxi znamena, ze napriklad Polaci mohou podat zalobu na svuj ustavni soud, ze maji sve polske lidske pravo si koupit zarovku a pokud to jejich ustavni soud uzna prestane platit nesmysl ktery nekdo v Bruselu vymyslel a do Polska se bude jezdit ve velkem tahle komodita nakupovat. Mozna nesmyslny priklad ale jednoduchy - v praxi to totiz znamena ze zeme s vyjimkou muze paradoxne tim ze nebude muset prijmout nektery z nesmyslnych zakonu ziskat docela vyznamnou ekonomickou a politickou vyhodu. Takze protoze vse zacina a konci u penez, resil bych tohle a ne to co si chce kde kdo vysoudit - to je sice dulezity ale zastupny problem. Pouze z toho duvodu by mel stat kazdy kdo ma jeste vlastni rozum za prezidentem bez ohledu na medialni masaz, ktera ted ze vsech stran nema racionalni argumenty.

jasan 21.10.2009 7:24

Re: Pochybuji, ze EU muze vydat Klausovi mandat

zvlastni... a Polakum a UK mohla?

PROKOP BUBEN 21.10.2009 7:03

NO ANO

Taktika zdržování čouhá s Klausových požadavků, jako sláma z bot......Pochopitelně se mohl ozvat se svými požadavky daleko dříve a dvojí podání jeho nohsledů k ÚS, také o něčem svědčí....

NevericiTomas 21.10.2009 7:01

Re: .....pátá kolona různých pisálků a politikářů.....

No voni pisalci a politikari jsou taky jak vystrizeny z tiskove konference agenta Minarika...

NevericiTomas 21.10.2009 6:59

Re: Spravne hodnoceni situace

Helejte nepodcenujte ty Rusaky. Ti maji jiny a mnohem silnejsi figury mezi evropskymi politiky....Nedavno jim trebdohodili celou automobilku vcetne modernich technologii.

A.S. Pergill 21.10.2009 6:58

Navíc je třeba dodat,

že jestli bezcenné špidlo, hluchoněmé v cizojazyčném prostředí, bude nebo nebude komisařem, je ganz egál.

Jinak: Pokud by se měla Evropa / EU federalizovat, tak bych rád NEJPRVE viděl perfektně propracované standardní demokratické instituce na úrovni EU (protože pojem "demokratický deficit" je fíkovým listem na praktické totalitě), a teprve POTOM bych na tuto úroveň předával nějaké pravomoci.

Postup "předejte nám pravomoci, jinak nemůžeme být demokratičtí" je naprosto nesmyslný, včetně toho, že ztratíme jakékoli politické páky demokratizaci celounijních struktur vynutit, a nezbyde nic jiného, než stará, dobrá, osvědčená (mnohokrát v historii) revoluce a občanská válka, včetně guilotinování nebo plynování (či jiného průmyslového likvidování) početné vrstvy parazitických EUrokratů.

Pepa 21.10.2009 6:57

Re: Pochybuji, ze EU muze vydat Klausovi mandat

To nic, to se ozvala jen další hlásná trouba pana Posselta...

NevericiTomas 21.10.2009 6:56

Neslo by to takhle?

Podam v Cechah jako SN restitucni narok, narazim na hranici roku 48, obratim se na Evropsky soud s tim je vuci me prosazovan nerovny postup?

No... 21.10.2009 6:49

Souhlasím.

Problém je, že na českém trhuz jsou německé noviny, ani jedny nevlastní český vlastník a podle toho také vypadají "komentáře"....v žoldu-se dříve psalo, ale ono to v žoldu německých vlastníků opravdu psáno je....

Kopic 21.10.2009 6:46

Re: .....pátá kolona různých pisálků a politikářů.....

zdá se, že vidlemi.;-D

Kopic 21.10.2009 6:44

Re: Vlasto, seš hloupá feministka.

Kdo byl Crirad,  váš přítel?;-D

Kopic 21.10.2009 6:42

Re: Datpys

A mohu se prosím zeptat co všechno hezkého a pěkného už jste napsal?;-D

Kolda 21.10.2009 6:38

Re: .....pátá kolona různých pisálků a politikářů.....

Kterým orgánem ovládáte prsty při psaní, že jsem tak smělý?

Franta Trubec 21.10.2009 6:34

Pochybuji, ze EU muze vydat Klausovi mandat

na paralyzovani soudni a justicni moci. Potom by nas pan prezident uz rovnou a otevrene mohl zazadat EU o pravni ochranu vsech zlodejen i podvodu (vcetne regulovaneho najemneho) spachanych na jeho dvorecku, dnes zvanem Ceska republika. A ze tech zakryvanych podvodu, se kterymi si ceska justice neumi, nemuze a snad ani nesmi poradit, je vic nez pozehnane. Vypada to, ze nam nekdo uz dvacet let brani byt civilizovanym narodem a pan Klaus se u te dlouhe snury nekonecnych podvodu po celou dobu jakoby jen nahodou "mota" v tech nejvyssich statnich funkcich.

Sam 21.10.2009 6:33

Re: Datpys

Nic proti různým názorům, ale na té fotce vypadá pan Jemelík jako generál Jaruzelski?

RK 21.10.2009 6:25

Proc se prezidentovi klade za vinu,

ze rozpoutal boj o BD. Ja mam pocit, ze se jedna o stejny dodatek jako maji Polaci, tedy o zruseni platnosti Charty zakladnich prav EU na uzemi CR. To, ze jde pouze o BD pustil do sveta svedsky premier (byt asi ten kdo mu tuto zaminku oznamil dobre vedel ze si onen dobrak pusti pusu na spacir). Jinak radovat se nad ztratou moznosti tisknout vlastni penize, ktere byly v cele nasi historii jednim z hlavnich zdroju bohatstvi (od dob ceskych kralu - kdo si dnes vzpomene co bylo mozne za 100 Kc nakoupit v roce 1935 v sousednim Nemecku ci Polsku) je asi trochu ulet. Ostatne Dani vedi co delaji - i po LS jim zustane koruna, vlastni centralni banka a nezavisla menova politika. Takze kdyz uz jsme my hlupaci a zbavujeme se jedine tvrde meny Vychodni Evropy aspon ze ti Dani maji vsech pet pohromade.

S.Š. 21.10.2009 6:01

P.S.

Pan Neff se divil, co že se mu to tady děje (mazání příspěvků pukazujících na estébácké udavače, etc.). Nápravu ale nezjednal. Máte pravdu, divná věc.8-o

S.Š. 21.10.2009 5:58

Další je pan Hermánek, též častý host.

Též jsem měla zákaz, pak to uvolnil O. Neff. Chtěl po mně vědět, kteří ti soudruzi to jsou. Když jsem mu to napsala, odmlčel se. A ti milí autoři samozřejmě publikují dál. Jak správně píšete, tohle je věc p. Wagnera, má zřejmě zcela volnou ruku:-)

me first 21.10.2009 5:44

Datpys

Autorovi děkuji, sám bych to nenapsal lépe.

Bruno 21.10.2009 5:37

Re: .....pátá kolona různých pisálků a politikářů.....

křižaci se poklonili Žiškovi ale to nevěděli že soudrh žižka už je slepy pry mu jeden z křižaku zahledl pod pláštěm samopal první vydaní Obrany l!!

R.J. 21.10.2009 5:23

Re: Důkaz přinést je snadné. Jde o pár kliknutí.

Nojo, já se "opřel" do toho jednoho agenta stb a měl jsem  tu na Psu dva měsíce zaracha, pan Wágner mě zabanoval. Musel jsem sem chodit přes Proxy. Někteří agenti stb tu jsou hájení více, než jelen v říji. To jsem z toho jelen, Vy ne ? ;-D

R.J. 21.10.2009 5:19

Re: .....pátá kolona různých pisálků a politikářů.....

Jo, výrazem "pátá kolona" se bolševik oháněl jak husita řemdichem, hezký slovník máte. Hnedka si Vás zařadím. To je co ? Jedno rčení a jste jasná. A co dělá soudružka Konečná, tak jí pozdravujte, až se s ní zítra zase budete radit. A Falmra pozdravujte též, třeba při Vašem "pracovním obědě s ním a Grébou. ;-D

R.J. 21.10.2009 5:15

To jste pane Jemelíku

napsal sám o vlastní vůli ? Nebo dorazila depeše od "řídícího " včetně textu  ?