26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Reeve 18.9.2006 20:24

Re: Re: Tašky botasky?

A japato? Kohopa jsem teda svou tmavěmodrou botaskou prudil?

Viz např.: http://www.prazsketramvaje.cz/view.php?cisloclanku=2006040808 (obrázek vlevo dole).

Jirka 18.9.2006 0:30

Hmmm

Hodne kecu, malo mozku.

Andy 18.9.2006 0:18

Vážený

není problém říci slušně baťůžkáři, který má na zádech příliš velké "klíště" a překáží, aby do vás nestrkal, případně aby vás pustil projít. Funguje to několikanásobně- zpravidla nedojde ke konfliktu, strkanici, kterou obracením baťůžkáře nutně vyvoláte, zároveń je to výchovné a nepůsobí to kontraproduktivně, tedy následným ještě hulvátštějším chováním baťůžkáře. Jistě,měli by to vědět sami, ale holt neví, rodiče s nimi nejezdí, aby je usměrňovali, tak berou případné násilné pootočení jako způsob, jak řešit problém- a příště se budou rvát skrz návaly ještě bezohledněji( když do mně strká, tak já do něj taky).

Kromě toho by mne zajímalo, v které to době jste byli tak ohleduplní, že jste tašky dávali na zem, aby nepřekážely, zřejmě když ještě jezdila koňka- co pamatuji, tak se zavazadly v narvané  tramvaji či autobusech byly vždy problémy a ohledy se tady moc nenosily nikdy. Je to pořád lepší než v Bulharsku, kde klidně silný chlap smete těhotnou ženu ze schůdků, aby se narval dovnitř a sedl si, ale blížíme se těmto zvykům mílovými kroky a rozhodně to není věc mladých, spíše střeďńáků.  Takže- batůžkáři mne také někdy ...iritují, ale celkově mne nevychovaní lidé bez ohledu na zavazadlo se..ou.

Radek2 18.9.2006 10:32

Re: Vážený

Paní Andy, když chci diskusi pouze prohlédnout, u Vašich příspěvků se zastavím vždy. Jste moudrá žena a nad Vašimi názory se vždy zamyslím.

nosál 18.9.2006 10:46

Re: Re: Vážený

Milá Andy, ble,ble ble. Baťůřkáři jsou,jak už mladí bývají, drzí jako opice. To my bývali taky,ale vždycky se našel někdo kdo nás usměrnil.

Agáta 18.9.2006 17:11

Re: Re: Re: Vážený

 Tak to usěrňování zřejmě nepadlo na příliš úrodnou půdu, jestliže se dokážete vyjadřovat takovýmto hulvátským způsobem

Jana 19.9.2006 15:58

Chudáci baťůžkáři

Dobrý den,

také patřím mezi batůžkáře. ALE ty vychováné, dávám si pozor, jestli někomu nevypíchávám oko. Sundávám ho, pouze když je narváno, abych nepřekážela. Ale nehodlám svůj pěkný batoh dávat na zem a v ruce ho držet nehodlám, většinou je dost težký a držtě si batoh 40 minut v ruce přes celou Prahu. Druhou rukou se můžu držet tyče a vlát po směru jízdy...opravdu báječná představa. Souhlasím s tím, co psali bat§žkáři prředemnou. Mne zase vadí tlusťoch - s interním airbagem, který se rozcápne na sedadle tak, že ani modelka s Dachau by se k němu nevešla. Pane Wagner, občas se podívejte jak, vy chlapy v MHD sedíte, sotva se k vám někdo vejde. Jasně vše je o toleranci. Ale  lustrovat zaměstnance podle batohu a kabel´ky je fakt směšné. Do páce chodím s batohem, protože si v něm nosím oběd, nějakou práci, plastovou lahev s vodou a občas třeba věci na cvičení. To do diplomatky opravdu nenarvu, když musím být někde na jednání za hezkou, tak jdu s kabelkou, ale jinak je snad jedno s čím chodím do práce. Důležitější snad je co dělám ne a ne jestli nosím batoh či kabelku. Chudáci manažeři, počítač budou nosit v zubech.... A dávat batoh na špinavou podlahu? Kde mi do něj budou kopat hulváti měřící 195 cm  važící 120 kg? Zkusme být všichni víc tolerantní....vy i my. Bude se nám všem jezdit lepe:-)

Evropan (original) 18.9.2006 0:10

No nevim

jestli jste primo skuhral, ale buzeran.t jste solidni. Je jen otazka casu nez nekdo otoci Vas ani nebudete mit cas citovat :-)