18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
verca 18.9.2006 9:55

Re: Reakce

Ahoj, existuje taška, kam strčíš i tiskárnu. Samsonite, stojí kolem 3000Kč, ovšem já, křehká žena, jsem nebyla schopna ji s notebookem unést:-).

jonáš 18.9.2006 10:49

Re: Re: Reakce

A pak jsou takový ty tašky na kolečkách, co se do nich kromě notebooku a tiskárny vejde i třicet piv -- ty jsou ve vagonu učiněnym dobrodinim, i když jsou na podlaze ;-D

18.9.2006 10:20

Re: Reakce

Není nic jednoduššího než vzít ruksak za držadlo a mít v MHD v ruce jako aktovku. Nikdo vás nenavádí dávat ruksak na zem. Ale to by vás asi bolela ruka, tak ho raděj vyválíme na podlaze poflusaný TRAM nebo vzorně uklizeného BUSU, neníliž pravda!

Flasi 18.9.2006 10:25

Re: Re: Reakce

Jednou rukou drzite batoh, druhou drzite sebe. Nezbyva vam zadna ruka na mobil, knizku, hledani a stipnuti listku, prehmatnuti pri postupovani dale do vozu ...

Kdo si batoh sunda, tak musi pocitat s tim, ze ho bude muset polozit na zem. Nebo ho muze polozit sedicim cestujicim na klin :-)

Sch.glosátor 18.9.2006 10:25

Zdravím

Ať Ti věčná puberta vydrží co nejdéle a zapomeneš stárnout R^:-)

MrLotus 18.9.2006 9:37

ehmmm..

Zatím jsem ještě neviděl žádný úraz v MHD způsobený baťohem na zádech, zato už jsem několikrát viděl padající cestující osoby(:-D), které zakoply o brašnu ležící na zemi. V jednom případě to skončilo zlomenou rukou.

Takže jsem radši když je baťoh na zádech, kde je na něj dobře vidět, než když leží na zemi, kde většinou vidět není a je tím pádem nebezpečný.

Kotek Jan 18.9.2006 9:34

Článek přímo ze života-dnešního

Ten článek byl přesnou aplikací mého dnešního rána.Při cestě do práce metrem stál nademnou také jeden takový "baťuškář" seděl jsem na krajním sedadle a kapsy a popruhy jeho batohu jsem měl prakticky těsně vedle očí.Jemně jsem batoh odstrkoval ale vše marné.Asi jsem měl být razantnější a použít ten návod k otočení.Škoda,ale ono se to bude asi zase opakovat. Díky za radu,použiji určitě.

vokurka 18.9.2006 9:14

?

myslim, ze vase nazory jsou ponekud konzervativni. (ze je normalni batoh v hromadne doprave sundat, o tom nediskutuji proti tomu nelze nic namitnout) Modni trendy se behem casu meni a dnes neni na noseni batohu s oblekem vubec nic divneho. (samozdrejme si asi nebudu vybirat ten cerveny s mickeymousem)

křovas 18.9.2006 9:09

Bože, co je to za slinty????

tris 18.9.2006 9:02

Co je na baťůžku divného?

V USA je zcela běžné, že zaměstnanci, chodící do práce, mají na nohou normální tenisky. Slušné boty si obléknou až když tam dojedou. Tohle mi přijde jako vrchol nevkusu.

Pokud jde o baťůžek - zkuste si s sebou tahat notebook, dokumenty do práce, nějakou knížku. U nás v práci dokonce firma nakoupila tomu, kdo chtěl, baťoh na notebook (pravda, celkem slušně vypadající, ale k obleku vypadá baťůžek vždycky divně). A když si mám vybrat mezi zničenými zády a nepatrně zhoršeným vzhledem, vyberu si radši méně bolavá záda.

Libuše 18.9.2006 10:06

Re: Co je na baťůžku divného?

Beru, jenom když se otáčíš, dej pozor, trháš mi svetr a děláš modřiny. Nejen ty. BAtoh na zemi přehlídne jen blbec. 8-o

Majka 18.9.2006 14:25

Re: Co je na baťůžku divného?

Souhlas. Měli jsme tu holčinu z Dánska nebo odkud a ta mimo práci chodila zásadně v pantoflích. A když bylo teplo, tak je kolikrát připla na baťůžek a ťapala bosa. A absolutně neřešila co si o tom kdo myslí. Prý stokrát radši mít špinavá chodidla nežli zapařené nohy.

A.D. 18.9.2006 9:00

Vás bych tedy chtěla mít za šéfa :-(

Vám totiž patrně nedošlo, že ta elegantní dáma v kostýmku jaksi nenosí batoh v práci, ale cestou do práce - a do toho šéfům opravdu nic není. Nosit těžké zavazadlo na zádech je totiž pro tu páteř mnohem lepší, než se s tím vláčet přes rameno nebo v jedné ruce. A to se ještě můžete dočkat toho, že dámy v elegantním kostýmku budou mít cestou do rpáce na nohou sportovní boty a teprve v práci se přezují do nutných lodiček na podpatku. Mít totiž celý den, i při delší chůzi, na nohou lodičky, také není zrovna zdraví prospěšné..

havránek.. 18.9.2006 9:23

Milá krávo...

měli by Vás ve firmě naučit, že ji reprezentujete při příchodu a po odchodu z práce.

Ojebavac Marxe 18.9.2006 9:28

Re: Milá krávo...

Milej Havranku, Vas uz urcite proskolili do mrte. ;-P Strkate si pero do bazanta, kdyz si chcete "odskocit" a nemuzete se hnout od pokladny?

Karel H. 18.9.2006 9:45

Re: Milá krávo...

Havránku, jste idiot!

Sch.glosátor 18.9.2006 10:29

A tuplovanej na kvadrát.

K dokonalosti schází už jen personalistika podle horoskopů a scientologické školení.

A.D. 18.9.2006 11:31

Re: Milá krávo...

No, mě to nikdo určitě nemusí, anžto reprezentuji už hezkých pár let akorát sama sebe a sterilní kostýmky s lodičkama tedy ke mě určitě nepatří :-)

Ale to nic nemění na faktu, že žádat po zaměstnancích, aby "reprezentovali firmu" na úkor vlastního zdraví je blbost a hloupá móda. Dělníci v mnoha profesích už mají dávno předepsané ochranné pomůcky při práci, i když by jistě vypadali lépe třeba bez helmy. Totéž by mělo platit i pro osazenstvo kanceláří - slušné a čisté oblečení samozřejmě, ale některé požadavky opravdu hraničí s týráním a nestačím se divit, že by to někteří rádi rozšířili o cestování MHD. Takoví ať zařídí příslušným zaměstnancům auto s firemním řidičem :-)

Václav 18.9.2006 14:10

Re: Re: Milá krávo...

Musím před Vámi smeknout za názory, se kterými se člověk moc často nesetkává. A přitom je to logické a správně by to tak mělo být.

"Repezentování firmy" na úkor zdraví. Při tom si vždycky vzpomenu, jak jsem kdysi kamarádce pomáhal s grafickou upravou diplomky na při skenování fotografií měl možnost vidět, co všechno dokážou udělat lodičky a podpatky s ženskýma nohama (zborcená klenba, křivé prsty, vyborcené klouby, atd.). Někdy to byla fakt hrůza pohledět. A podle kamarádky nejen pohledět. Takové nohy prý bohužel začasto vydávají i ne zrovna příjemný odér, který fotka naštěstí nezachytí.

A.D. 18.9.2006 11:32

Re: Milá krávo...

Mimochodem, pane Havránku, to oslovení, které jste vůči mě použil, vás taky dost zřetelně "reprezentuje" :-)

Majka 18.9.2006 14:20

Re: Milá krávo...

To si snad děláte srandu né? Já nevím jak Vy, ale já na čele nemám napsáno, v jaké firmě pracuji, takže z práce půjdu třeba i bosá, po dešti se klidně budu cachtat loužema, a nějakému "manamagorovi" po tom může být leda houbeles.

Václav 18.9.2006 14:34

Re: Re: Milá krávo...

R^ To je dobrý. A jak koukám na IP adresu, tak bych Vás tu mohl s těma bosýma nohama i potkat v areálu univerzity.

Psí vrah Čumil 18.9.2006 8:55

Mno, pane Wagnere, copak redaktoři NP musí cestovat sockou?

necpěte se mezi tu méněcennou žebrotu a jezděte, jak přísluší vašemu postavení - autem!

Ale jinak máte v zásadě pravdu v tom, že by ti hoši a divky si v té tlačenici mohli svoje bágle laskavě sundat. A zbytek je jen takové stařecké plácání...

Jan 18.9.2006 8:47

Jeste mi u clanku chybi pointa - tak jako u mnoha autoru prispivajicich na NP,

a to, ze za to urcite muze Paroubek. Paroubek podle logiky autoru typu pana Bartone nebo nekterych diskutujicich muze opravdu za vsechno, jen vyjmu z prispevku za posledni tyden - Paroubek muze za to, ze Topolanek neplati dluhy PMB ani Komercni bance, ze firma Eltodo zkorumpovala Topolanka, ze cesti danovi poplatnici zaplatili za Topolankovy neuspechy v podnikani dalsi miliony prostrednictvim CKA v pripade Komercni banky, ze soudruha Tlusteho pravdepodobne nekdo zkorumpoval, kdyz mu prispel na vilu, ze s. Tlusty "zapomnel" priznat byt v Praze, atd., atd.

Haui1 18.9.2006 8:55

Re: Jeste mi u clanku chybi pointa - tak jako u mnoha autoru prispivajicich na NP,

Už to na vás zase jde. Honem tabletku a zhluboka dýchat a nejlépe zavolejte oštřovatele.

Radek 18.9.2006 8:35

Je to tak!

"Článek asi vyzní jako skuhrání nesnášenlivého pitomce" Ano, mate pravdu.

Tom 18.9.2006 8:18

Rychlé šípy

Tenhle problém řešil už kdysi Foglar. Nezapomenu na Mirka Dušína, jak hned po nástupu do tramvaje říká: " Červenáčku tornu dolů!". :-)

 Batohy dokážu ještě snést, ale jezdím z Dejvické na Ruzyň a dva šikovně postavení cestovatelé s krosnama na zádech dokáží ucpat i poloprázdný autobus.

RomanL 18.9.2006 10:41

Re: Rychlé šípy

To řeším rozrážením s rozběhem. Občas i uhnou... Ty Rychlé Šípy si taky pamatuju!

L 18.9.2006 8:13

Nosivam batuzek

Nosivam batuzek proto, ze je pohodlnejsi. Do tech, co se jim to nelibi, me vubec nic neni a jsou mi uplne lhostejni. Kdyz se otocim o 180 stupni, tak mozna muj batuzek do nekoho vrazi, ale je mi to uplne jedno, nama tam ten otrapa co stat. Ma radsi jet dalsi tramvaji.

Václav 18.9.2006 8:27

Re: Nosivam batuzek

Tak s takovouto logikou bych se na Vašem místě nechal připojistit na kvalitní zubařskou péči. Každá kosa někdy padne na kámen, je to jen otázka času. A pak toho zubaře nejspíš budete potřebovat.