16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jackalino 5.5.2008 1:11

rovnítko

Nejsem znalcem v této oblasti,ale jedno vím jistě ,co mě obohacuje a těší - pan Suchý s jeho neuvěřitelnou vitalitou a neměnnou kulturní hodnotou.A kdo mezi něj a politika (jakéhokoliv )

dává rovnítko je v mých očích buď neználek a nebo "politický typ"(když něco neumím tak se o to alespoň budu starat).

Zajímalo vás co se ponořujete do těchto diskuzí typu "hrabou naše peníze" kolik peněz stojí vlastní správa ?? proč se opravují komunikace kde to není nutné ?? proč stavíme(platíme) dopravní stavby nejdráže v EU ??

Nemám čas a hlavně chuť se rýpat v hnoji,pro mne byl a je pan Suchý důvěry hoden a proto tu mou má a nepotřebuji se v tomto vědomí posilovat.

to p.Suchý: jakmile dorazíte a seženu lístky jsem v obecenstvu,Přeji vám zdraví a radost do tohoto boje.

BOMBON 5.5.2008 1:01

cynismus...

nikoliv cynicmus, ale drzost je to, ze si vubec nekdo narokuje penize, ktere mi stat kazdy mesic uloupi. drzost je to, ze za hanebne neni oznacovana ona loupez, ale za hanebne je oznacovano, ze uloupene penize dostane nekdo jiny... kdo "na ne nema narok".

ona "menší, protože citlivější a kultivovanější část společnosti", pro kterou je vase tvorba nezbytnou podminkou preziti v dobe, tak neprejici citlivosti a kultivovanosti, jiste rada zaplati vyssi vstupne, ktere pokryje potreby vaseho ansamblu. proto je potreba vasi vyzvu uvitat...

a mate-li chut zacit cinkat klici, pak doporucuji cinkat tak dlouho, nez nam stat prestane loupit penize nejen na podporu vaseho, ale i vsech dalsich divadel, bachratych sportovnich bafunaru, narodnich stadionu, narodnich janevimco, az vykope zhruba 90% byrokratu, kteri jsou pro spolecnost zbytecni, az nas stat prestane ucit zit....

jen aby vas trochu nebolela od toho cinkani ruka a nezacalo zvonit v usich...

Chris Kelvin 5.5.2008 0:52

Kompetentnost lidí....

...kteří na radnicích řídí příslušný odbor (a nemusí to být nutně kultura, stačí i takové bezvýznamné jako doprava aj.) bývá někdy opravdu udivující. Většinou to skončí u sháňky peněz pro spřízněné firmy. A pozor: na kulturu se těch peněz rozděluje opravdu nejméně!

J.Havránek 5.5.2008 0:32

Škoda, pane Suchy,

že jste si nepřečetl  reakce  na svůj nedávný článek v LN, kde  Vám dost nelichotivě odpovídali lidé, povětšinou ti ,pro které kdysi Semafor něco znamenal. Ušetřil byste si  dallší trapas...

Bubik 5.5.2008 0:30

Re: Ach jo!

řeč byla o tom, kolik pan Suchý dostává letos od magstrátu, což byla lež jako věž, protože tolik nedostává.......

Bubik 5.5.2008 0:29

oprava, editační systém je .......

ale pokud to někdo tady bude dělat, měl by si před tím, než začne,

přečíst tento rozhovor s panem nejvyšším pražským posuzovatelem: www.lidovky.cz/platime-aby-si-v-divadle-mohli-rozsvitit-ff2-/ln_rozhovory.asp?

c=A080502_183659_ln_rozhovory_mtr

(složte si do dohromady)

Bubik 5.5.2008 0:27

no těžko komentovat a posuzovat kdo má či nemá nárok

ale pokud to někdo tady bude dělat, měl by si před tím, než začne, přečíst tento rozhovor s panem nejvyšším pražským posuzovatelem:

http://www.lidovky.cz/platime-aby-si-v-divadle-mohli-rozsvitit-ff2-/ln_rozhovory.asp?c=A080502_183659_ln_rozhovory_mtr

Ladus 5.5.2008 0:22

Ach jo!

Pane Suchý, jste svými písněmi legendou. Ale obávám se, že teď ani nechápete, oč jde.

Chápu, derete se vší silou o peníze, na něž jste byl zvyklý, ale už silně přeháníte, a to bývá varování, že takové křepčení nevede k dobrému výsledku.

Argumenty s fašistickou Vlajkou a komunisty jsou už silně z cesty, teď tady žádný informační monopol není. A ani vůči vám to nebylo tak použito. Řeč byla jen o veřejných penězích, ne o tom kolik celkem kde všude berete.