1.5.2024 | Svátek práce


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vita 29.1.2009 16:29

Re: Gruzínskou válku vyvolal Šaškašvili,

Najděte a ocitujte, kde se mluvilo o víc než 1500 mrtvých! Najděte a ocitujte, kde jsem o nich mluvil já! Dokažte to! Dokud nedokážete, jste lhář. Já samožejmě vím, že jste lhář - ale zajímalo by mě, jak se budete kroutit.

Byl jsem v té době v Rusku a viděl záběry z války a slyšel komentáře přímo z ruské televize - nikdy a nikde se nemluvilo o více než cca 1500 mrtvých. A více než 30 tisících uprchlíků.

Prolhaný pablbe, čekám.

A opakuji, údaj Generální prokuratury Jižní Osetie je mezi 1600 a 1700 mrtvých všech národností. Zjištěno cca 3 měsíce po skončení války.

pbla4024 29.1.2009 17:51

Re: Gruzínskou válku vyvolal Šaškašvili,

Třeba  BBC citující ruské zdroje. Kreml uvádí tři až čtyři sta mrtvých. Požádejte řídícího důstojníka o častější aktualizaci propagandistických materiálů, pomodlete se k ikoně Josipa Visarionoviče a hlavně se ve vašem věku nerozčilujte.

jirkammm 29.1.2009 11:26

Re: Gruzínskou válku vyvolal Šaškašvili,

ano a druhou světovou vyvolali přeci Poláci přepadením vysílačky v Glivicích, ať si prolhaná západní media říkají, co chtějí, že?

Mirek F. 29.1.2009 9:09

Re: Snížit závislost

Zdroj nestability na Kavkaze pramení ze vzájemné lásky tamějších národů, zasahování "zvenčí"tomu dá jen jiný průběh, leč nestabilita zůstane v každém případě.

znalec poměrů 29.1.2009 7:51

Vy si fakt myslíte

Přátelé Vy myslíte , že tohle by BOBO ,i když jsou to bláboly,byla sama schopna napsat.

Annonym 29.1.2009 8:20

Re: Vy si fakt myslíte

I jiní politici si nechají připravit své výlevy svými poradci, nebo vezmou zavděk materiálem lobybstů. Je otázka, jestli jsou natolik inteligentní, aby oddělili zrno od plev, či dokonce někdy pochopili, co mají tlumočit a neplácali nesmysly, že i autor textu, který přeříkavají se chytá za hlavu.

Na rozdíl od primitivního Topola s gulama se zdá, že Bobo umí pochopit a interpretovat

Karel 29.1.2009 7:35

Diskuse.

Je to velmi podivna sešlost na diskuznim foru. Jediny přispěvek ktery se zabyva fakty, jinak same nadavky pani Bobošikove. To same nenavist k Rusku, to je dusledek nenavistneho psani pravicovych novin, a uplně špatne vychovy kde se každy zajima kdo to piše a ne co piše.

Harpyje 29.1.2009 7:58

Re: Diskuse.

Zapomněl jste podotknout, že ta nenávist k Rusku je naprosto neopodstatněná a iracionální. Rusko je přece naprosto spolehlivý obchodní partner, vždyť jak píše  Autor: Lovap IP: 213.81.223.xxx : O"hrubom vydírání" Ruskom mimochodom svedčí aj to, že za socíku dodávalo ropu a plyn na západ svojmu ideologickému nepriateľovi - bez obmedzenia, pokiaľ viem.      Není lepšího důkazu jeho spolehlivosti!

;-D;-D;-D

yt 29.1.2009 8:11

Re: Diskuse.

A také nás rusáci vůbec neokupovali!

Mirek F. 29.1.2009 9:14

Re: Diskuse.

No, kdybychom neměli mluvit s nikým, kdo nás kdy okupoval, tak toho moc nenakecáme. Jen v roce 1968 se jednalo o desítky národností skoro celého Varšavského paktu, s některými jsme dokonce teď v NATO.

jirkammm 29.1.2009 11:23

Re: Diskuse.

to jo, ale někdo tomu velel, že by chudáci Bulhaři??? a někdo tady zůstal - moc Maďarů, Poláků ani Endéráků (v uniformách) jsem tady od sedmdesátých let nepotkal

Mirek F. 29.1.2009 12:56

Re: Diskuse.

Velely tomu konkrétní osoby, nikoliv celý národ, ostatně za komančů byla národnost druhotná.  (když si odmyslím podivnou logiku, že viníkem je pouze vůdce nějaké bandy). Stejně tak se asi těžko někde v referendu rozhodovalo, která národnost si zde svoje vojska ponechá. Kdyby se vedení Varšavské smlouvy domluvilo, že zde zůstanou i další armády, tak by proti tomu nikdo nic nezmohl.

vita 29.1.2009 9:07

Rusko skutečně je,

na rozdíl od juščenkovské Ukrajiny, spolehlivý obchodní partner.

Přinejmenším se nikdy neprojevilo - opět na rozdíl od milované Ukrajiny - jako nespolehlivý a vyděračský partner.

V 29.1.2009 7:24

to zalezi na tom

co od toho nabucca ocekavame, jestli to ma byt plnohodnotne zasobovani, tak to je asi nic moc, ovsem zasoby ropy a plynu se muzou jeste nejake objevit, nemyslim ze je vsem dnum konec co se objevovani novych lozisek tyka

na druhou stranu jestlize od toho nabucca ocekavame ze by hralo roli konkurence a schopnosti docasne prezit nejake to vydirani z jinych stran, tak na to by ten plynovod postacoval a uz jen kvuli takoveto strategii bychom se meli postavit za jeho realizaci, vec je ze plynu neni nedostatek, ale neni jistota dodavek a proto se musi tyto diverzifikovat pricemz neni az tak dulezite aby kazda trubka byla plnohodnotnym zdrojem

honzak 29.1.2009 6:33

stát, jehož

energetickou koncepci určuje nejprve učitelka němčiny a po ní se snaží vnutit svoji koncepci televizní hlasatelka, nemůže dopadnout dobře.

Proč já blbec studoval ČVUT???

baf 29.1.2009 7:21

Re: stát, jehož

Abyste moh psát romány

Larus ridibundus 29.1.2009 7:26

Re: stát, jehož

Ono je to v tom, že ti, kteří studovali a  vystudovali ČVUT nemají obvykle v životě existenční starosti.

Ale co s blby, kteří vystudovali humanitní obory ??  Nikdo nepotřebje k  životu promovaného historika, doktora filosofie, hudebního teoretika, či magistra  na ochranu životního prostředí. No a na učitelák pak šly ty úplně nejneschopnější holky z gymplu, které byly prakticky nepoužitelné pro život i pro obory humanitní.  Ty, které byly blbé ale krásné, se prošukaly k filmu či do TV.

No tak se tahle humanitní hovádka vrhla do politiky, aby se k lizu dostala.

No a tupý volič je volí.

Takže poděkujte voličovi, ten nás vrhl do tohohle všeobecného marasmu....

ppp 29.1.2009 8:08

Re: stát, jehož

Vyměň si obklad . Blábolíš .

gerontusinza 29.1.2009 12:05

Je ale šikovná co? Re: stát, jehož

dává nám na frak, ČVUT ne ČVUT...;-D Smiřte se s tím, i filozof musel napřed sdělit, nechápu proč by mikroprostor neměl být nekonečný jako makroprostor...... a pak se teprv konstruovaly základní měřáky na nedělitelný atom.....;-D Je to řivot ale že tak pěkná holka vás trumfne se špatně polyká co?;-D Ejhle, nejen věty a axiomy ale i logika.....

mirek 29.1.2009 5:56

Neschopná, nebo všehoschopná

Europoslankyně Bobošíková zde navršila argumenty,kterak

údajně evropské instituce odmítají Topolánkovu iniciativu o Nabucco. Zveřejnila to v té samé době, kdy agentury přinesly zprávu o vyčlenění finančních rezerv EU Evropskou komisí na dostavbu téhož Nabucca...

Tato politická turistka a politická komička zde tímto názorně ukazuje, že je buď totálně neschopná, když neví, jako politik v Bruselu, o čem Brusel jedná, anebo že je naopak všeho schopná, když svým potenciálním voličům drze lže do očí.

Nicméně již jednou prokázali tito voliči, svou volbou Železného spolu s Bobošíkovou, že jim nevadí i ta nejhrubší manipulace a lži. Oni se totiž Železný s Bobošíkovou ihned po získání tohoto finačně skvělého mandátu vydali každý svou cestou a o jejich práci na plnění předvolebních slibů není dodnes nic slyšet. Ale další předvolební kampaň začali "parádně". Bobošíková v rudých šatech na sekretariátu KSČM kandidaturou na komunistického prezidenta a Železný dalším okradením zahraničního subjektu, tentokrát pana Ganleye o jeho značku Libertas....

Jsem velmi zvědavý, kolik dalších hlupáku tato vykutálená dvojka obere o zdravý rozum, aby jim znovu odvolili na dalších pět let dvousettisícový plat...

Tatana 29.1.2009 6:33

Co byste ocekaval od svazacky ?

R^ Jinak ale dobre !R^:-)

Hubený 29.1.2009 8:35

Re: Neschopná, nebo všehoschopná

Vyčlenění rezerv na dostavbu Nabucca ...??? Co to blábolíte ? A kde jste to četl ???:-/

liberal shark 29.1.2009 8:51

Re: Neschopná, nebo všehoschopná

Včera to bylo v hlavních televizních zprávách.

Mejla 29.1.2009 4:02

Blábolící Bobovize. Ve skutečnosti každý plynovod navíc je snížením vydíratelnosti Ruskem i kýmkoliv jiným.

Rovněž teroristé nebudou mít tolik chuti na plynovody, pokud budou vědět, že existuje paralelní zásobování.

kacir 29.1.2009 3:42

Energetická závislost

na Rusku, a to ještě u Slovenska 100% je cestou do pekel...nutno, jak psáno i níže diverzifikovat zdroje, to soudružka BOBO  (jednou červená, jednou modrá) ;-D asi nerada slyší, ale ten rudý kostýmek, ve kterém se telelila před vý/dobytky KSČM s Falmerem, Grebeníčkem a Vondruškou v čele by jí slušel i v Kremlu u milovaných bratrských soudruhů ...

kacir 29.1.2009 3:43

Re: Energetická závislost

* tetelila  či telila ;-P

modřín 29.1.2009 12:52

Re: Energetická závislost

jenom se jí zašpérovala plynatost   (Y)

DuCh 29.1.2009 2:00

Úžasné.. Tak nestabilní Gruzie

Srpen 2008. Škoda jenom, že to bylo zrovna Rusko, co strkalo do Gruzie rypák!

rolandszewczyk 29.1.2009 1:46

.

hm,p.Bobošíková,ač trošičku nerad,musím uznat,že toto je brilantní zhodnocení a popis reality.To ostatní je pouze přání a fikce.Pište častěji na NV.

Jirka 29.1.2009 1:48

Pište častěji na NV.

To jako na národní výbor?:-D