Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
Ještě k tomu požáru
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
![]() |
R. Franz 29.7.2022 2:11Prosím, máš prostor. |
![]() |
V. Mokrý 29.7.2022 6:04CELKOVĚ MÁME LESŮ VÍCE, NEŽ BYLO OD MONARCHIE. |
![]() |
R. Franz 29.7.2022 2:09Projdi se kolem jezera Most a pak si zajeď třeba do Kytlice a na vlastní kůži pocítíš ten rozdíl a možná i pochopíš, kdo tu tvořil a zanechal hodnoty, které jsou dnešní obyvatele více či méně schopni rozvijet a kdo plundroval a drancoval, jen aby se měl líp než "tamti" a dodnes, pokud si společně s mistnimi soudci, justicí, policií a politiky nenakradl, jen suší v paneláku hubu. |
![]() |
V. Peroutka 29.7.2022 2:41v Kytlici bylo uhlí? |
![]() |
R. Langer 29.7.2022 5:25Melete kraviny. Za s suchý les sežraný kůrovci určitě může globální oteplování, Zelený škůdče! Ne, mohou za to Zelení bolševici jako jsi ty a tví soudruzi! |
![]() |
I. Koubová 29.7.2022 5:49Při čtené si říkám, kdo tuhle slátaninu napsal...no jo, pan Franz. |
![]() |
R. Franz 29.7.2022 2:10Pokud nesouhlasíš, máš prostor. |
![]() |
E. Novotny 29.7.2022 1:15Na druhe strasne je fakt ( zase off ), ze Cesi hodne sportuji, nikde jsem na kolech nevidela tolik lidi jako tam vecne a od radna do noci. To by melo vliv spekacku hodne eliminovat. A taky vecne v pohybu - zejmena ve mestech. Devcat tam mate nadhernych tolik, ze se vam z toho musi motat hlava. Nektere ty postavy jsou skoro dvoumetrove a kazda by mohla delat modelku na svetovych forech, gratuluji... |
![]() |
F. Žůrek 29.7.2022 0:42Souhlas. Pořádný a slušný člověk udržuje věci v pořádku. Také sebe samozřejmě. A s těmi lesy je to přece zcela podobné. Ale všechno mít a nic se nestarat - tož nevím... |
![]() |
V. Mokrý 29.7.2022 6:09
|
![]() |
J. Kašpárek 29.7.2022 0:40já jen připomínku k nynějšímu lesnímu hospodářství. Pokud si dobře pamatuju, když lesník objevil strom napadený kůrovcem, byl povolán dřevorubec, strom pokácel a odvezl ( koněm). Dnes lesní správy v takovém případě počkají až těch stromů bude tolik aby se vyplatilo tam poslat těžkou techniku , která to tam plošně vyrube, vytvoří nové rozvorané cesty, zničí vše co stojí v cestě. Tak že člověka bolí se takovým lesem procházet. Všichni to vidí, nikoho to nezajímá |
![]() |
V. Mokrý 29.7.2022 6:10A O TOM TO JE |
![]() |
M. Moravcová 29.7.2022 7:05Jo. Jenže to byla dřina. Nebezpečná dřina. |
![]() |
E. Novotny 29.7.2022 0:40To jsou pak ty plne ordinace infarktaru. Briska plna spekacku a tudiz speku, A samozrejme urcyhlene operace zlucnicku atd... Dobra radaL zelenina, ovoce, ryby a ordinace prazdne... |
![]() |
E. Novotny 29.7.2022 0:34Jo a kreteni opikajici si spekacky v popsanem invironmentu budou porad, o nasledcich vubec neuvazuji...Maji ten spek i v mozku... |
![]() |
E. Novotny 29.7.2022 0:31Nevite, kdo vubec ty hnusne spekacky vymyslel? |
![]() |
M. Ilsner 29.7.2022 0:36Špekáček se poprvé objevil na Jubilejní zemské výstavě v Praze roku 1891 a stal se oblíbenou pochoutkou. Podle ČSN 57 7115 z roku 1978 musel špekáček obsahovat 38,5 % hovězího masa, 17,5 % vepřového masa, 17 % slaniny, 23 % vody (ledu), zbytek sůl, koření, přísady. |
![]() |
T. Kohout 29.7.2022 2:20Pořád lepší česká uzenka, než nepoživatelná americká. To je opravdový paskvil, podobně jako většinové pivo. |
![]() |
E. Novotny 29.7.2022 3:40To uz je dnes taky fuk. |
![]() |
E. Novotny 29.7.2022 0:27Zadny spekacek se neda jist. je to junk food plny speku. Mne ani nechutnaji. Nic se spekem mi nechutna. Spek je odporny a strasne nezdravy. |
![]() |
J. Novak 29.7.2022 0:33Koho zajimaji vase chute. Nikoho. |
![]() |
E. Novotny 29.7.2022 0:36Vy jse nikdo? Docela se tak presentujete. Odpovidate za tisice ctenaru. Ono je vic lidi kterym nechutnaji spekacky, natoz aby, viz vys.... |
![]() |
E. Novotny 29.7.2022 0:43A nejde o chute. Jde o zdravi. Krom toho, co se prihodilo mimo...jak dlouho si myslite bude vas organismus zpracovavat burt plny speku? Kde se te spek octne atd... |
![]() |
M. Ilsner 29.7.2022 0:45ono občas taková prasečinka neuškodí, ale nemělo by se to žrát obden |
![]() |
E. Novotny 29.7.2022 0:56No presne. Vseho se Mirou, jak rek ten jeho kamarad. Sem tam spekacek jeste nikoho nazabil, jen by to clovek mel konzumovat jako clovek. Mozna ja jsem pres Miru opatrna, bojim se nasycenych tuku a vyhybam se jim, ale jak pisete, sem tam to jde...Mne to proste kvuli te opatrnosti nechutna. Nebo prave by chutnalo, ale odpor k tomu cholesteolu mi v ty chuti brani...Jinym jo a a neberu jim to...Akorat je mi lito doktoru, kteri to pak musi resit... |
![]() |
E. Novotny 29.7.2022 1:07cholesterolu no jo no.. |
![]() |
R. Langer 29.7.2022 5:27Stejně dlouho jako cokoliv jiného, a přinese to organismu důležité živiny. Člověk je VŠEŽRAVEC! |
![]() |
T. Kohout 29.7.2022 2:23Komu nechutnají ten je snad nejí. Hotovo, odbyto. |
![]() |
V. Peroutka 29.7.2022 2:46plácáte kraviny,špekáček je geniální věc od utopence po opečený na ohni ... |
![]() |
E. Novotny 29.7.2022 3:42O tom ale rec nebyla... |
![](http://1gr.cz/u/IWEB30.gif)
![](http://m.1gr.cz/u/free.gif?r=0y4kDsEuJv3s4b2&p=IYQaJw6s%7chCgBw9n7s2%7c0vJsBX6n9s%7ctQZLbHsMnJr2iPXIXH%7c0nBY0m7z9%7cHY3vKYTn8c&x=oJxKxH)