21.6.2024 | Svátek má Alois


Diskuse k článku

Ještě k tomu požáru

Jak už to bývá, tak nápadná událost jako je požár tisícovky hektarů lesa se stane námětem pro politické debaty. Jinak to být nemůže a je to tak správné. Hodně se teď mluví o principu bezzásahovosti.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Franz 29.7.2022 2:11

Prosím, máš prostor.

V. Mokrý 29.7.2022 6:04

CELKOVĚ MÁME LESŮ VÍCE, NEŽ BYLO OD MONARCHIE.

R. Franz 29.7.2022 2:09

Projdi se kolem jezera Most a pak si zajeď třeba do Kytlice a na vlastní kůži pocítíš ten rozdíl a možná i pochopíš, kdo tu tvořil a zanechal hodnoty, které jsou dnešní obyvatele více či méně schopni rozvijet a kdo plundroval a drancoval, jen aby se měl líp než "tamti" a dodnes, pokud si společně s mistnimi soudci, justicí, policií a politiky nenakradl, jen suší v paneláku hubu.

V. Peroutka 29.7.2022 2:41

v Kytlici bylo uhlí?

R. Langer 29.7.2022 5:25

Melete kraviny. :-P

Za s suchý les sežraný kůrovci určitě může globální oteplování, Zelený škůdče! Ne, mohou za to Zelení bolševici jako jsi ty a tví soudruzi! ;-€

I. Koubová 29.7.2022 5:49

Při čtené si říkám, kdo tuhle slátaninu napsal...no jo, pan Franz. ;-D

R. Franz 29.7.2022 2:10

Pokud nesouhlasíš, máš prostor.

E. Novotny 29.7.2022 1:15

Na druhe strasne je fakt ( zase off ), ze Cesi hodne sportuji, nikde jsem na kolech nevidela tolik lidi jako tam vecne a od radna do noci. To by melo vliv spekacku hodne eliminovat. A taky vecne v pohybu - zejmena ve mestech. Devcat tam mate nadhernych tolik, ze se vam z toho musi motat hlava. Nektere ty postavy jsou skoro dvoumetrove a kazda by mohla delat modelku na svetovych forech, gratuluji...

F. Žůrek 29.7.2022 0:42

Souhlas. Pořádný a slušný člověk udržuje věci v pořádku. Také sebe samozřejmě. A s těmi lesy je to přece zcela podobné. Ale všechno mít a nic se nestarat - tož nevím...

V. Mokrý 29.7.2022 6:09

R^R^

J. Kašpárek 29.7.2022 0:40

já jen připomínku k nynějšímu lesnímu hospodářství. Pokud si dobře pamatuju, když lesník objevil strom napadený kůrovcem, byl povolán dřevorubec, strom pokácel a odvezl ( koněm). Dnes lesní správy v takovém případě počkají až těch stromů bude tolik aby se vyplatilo tam poslat těžkou techniku , která to tam plošně vyrube, vytvoří nové rozvorané cesty, zničí vše co stojí v cestě. Tak že člověka bolí se takovým lesem procházet. Všichni to vidí, nikoho to nezajímá;-€

V. Mokrý 29.7.2022 6:10

A O TOM TO JE !!

M. Moravcová 29.7.2022 7:05

Jo. Jenže to byla dřina. Nebezpečná dřina.

E. Novotny 29.7.2022 0:40

To jsou pak ty plne ordinace infarktaru. Briska plna spekacku a tudiz speku, A samozrejme urcyhlene operace zlucnicku atd...

Dobra radaL zelenina, ovoce, ryby a ordinace prazdne...

E. Novotny 29.7.2022 0:34

Jo a kreteni opikajici si spekacky v popsanem invironmentu budou porad, o nasledcich vubec neuvazuji...Maji ten spek i v mozku...

E. Novotny 29.7.2022 0:31

Nevite, kdo vubec ty hnusne spekacky vymyslel?

M. Ilsner 29.7.2022 0:36

Špekáček se poprvé objevil na Jubilejní zemské výstavě v Praze roku 1891 a stal se oblíbenou pochoutkou. Podle ČSN 57 7115 z roku 1978 musel špekáček obsahovat 38,5 % hovězího masa, 17,5 % vepřového masa, 17 % slaniny, 23 % vody (ledu), zbytek sůl, koření, přísady.

T. Kohout 29.7.2022 2:20

Pořád lepší česká uzenka, než nepoživatelná americká. To je opravdový paskvil, podobně jako většinové pivo.

E. Novotny 29.7.2022 3:40

To uz je dnes taky fuk.

E. Novotny 29.7.2022 0:27

Zadny spekacek se neda jist. je to junk food plny speku. Mne ani nechutnaji. Nic se spekem mi nechutna. Spek je odporny a strasne nezdravy.

J. Novak 29.7.2022 0:33

Koho zajimaji vase chute. Nikoho.

E. Novotny 29.7.2022 0:36

Vy jse nikdo? Docela se tak presentujete. Odpovidate za tisice ctenaru. Ono je vic lidi kterym nechutnaji spekacky, natoz aby, viz vys....

E. Novotny 29.7.2022 0:43

A nejde o chute. Jde o zdravi. Krom toho, co se prihodilo mimo...jak dlouho si myslite bude vas organismus zpracovavat burt plny speku? Kde se te spek octne atd...

M. Ilsner 29.7.2022 0:45

ono občas taková prasečinka neuškodí, ale nemělo by se to žrát obden :-)

E. Novotny 29.7.2022 0:56

No presne. Vseho se Mirou, jak rek ten jeho kamarad. Sem tam spekacek jeste nikoho nazabil, jen by to clovek mel konzumovat jako clovek. :-)

Mozna ja jsem pres Miru opatrna, bojim se nasycenych tuku a vyhybam se jim, ale jak pisete, sem tam to jde...Mne to proste kvuli te opatrnosti nechutna. Nebo prave by chutnalo, ale odpor k tomu cholesteolu mi v ty chuti brani...Jinym jo a a neberu jim to...Akorat je mi lito doktoru, kteri to pak musi resit...

E. Novotny 29.7.2022 1:07

cholesterolu no jo no..

R. Langer 29.7.2022 5:27

Stejně dlouho jako cokoliv jiného, a přinese to organismu důležité živiny. Člověk je VŠEŽRAVEC! ;-)

T. Kohout 29.7.2022 2:23

Komu nechutnají ten je snad nejí. Hotovo, odbyto.

V. Peroutka 29.7.2022 2:46

plácáte kraviny,špekáček je geniální věc od utopence po opečený na ohni ...

E. Novotny 29.7.2022 3:42

O tom ale rec nebyla...