14.5.2024 | Svátek má Bonifác


Diskuse k článku

MLSOTNÍK: Polévka s crcáním

Aneb pořádný boršč přijde k chuti.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Š. Matyášová 6.1.2017 7:06

polívkové téma

tak Liko,tenhle boršč bych u tebe jedla od rána do večera...slintám tu jak bernardýn. Ano,je rozdíl mezi strouhanou a krájenou zeleninou, ale to pozná jen ten,kdo má chlupatej jazyk...

ráno-7°C, cesty suchý a bez sněhu, jen dlažky teda,to je pocuc, jsou jak namydlený...

Z. Dalmi 6.1.2017 6:56

Nemám

dobře vařící švagrovou, tak ho udělám sama. Mám na boršč chuť. Potvrzuji rozdíl v chuti mezi nakrájenou a nastrouhanou zeleninou. Když dělám celerovou remuládu, MUSÍM celer nakrájet. Jinak to není ono!

Z. Dalmi 6.1.2017 6:51

Re: hezký den

U nás - 16!

Neházím, od večera už nesněžilo.

Z. Xerxová 6.1.2017 6:17

hezký den

hezký pátek všem Zvířetníkům a zvířátkům :o) těm, co dneska něco slaví, přeji vše nej nej. A těm, co potřebují pofoukat bolístka na těle či na duši, držím palečky, ať je brzy líp...

Boršč nevařím, na ten se zvu ke švagrové. Umí ho totiž skvěle.

Mínus devět, sníh v noci nepřipadl, těch pár drobných návějí se uklidí rychle...