Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M. Pajakerryková 6.1.2017 18:07Re: Ešče nečtu, ale! dovolím si nesouhlasit, ale vlkodáviči se dožívá cca 8 let |
Z. Lika 6.1.2017 18:06Re: Hotovo To jsem ráda, že chutnalo :-) A díky za doporučení na salát - jak jsem zvyklá jen na mrkvový nejvýš s jablkem, tak s řepou by mě to nenapadlo. To musí být moc dobré! |
M. Pajakerryková 6.1.2017 18:01Re: výrazy ruk-cuk a crcání tak do bigosu se dává úplně vše, zelí, klobása, vepřové maso,prý prostě všechno - říká drahý |
Z. Lika 6.1.2017 17:50Re: Dnes bude u nás česnekačka Taky se mi líbila představa arniky s tvarůžkama :-) |
R. Menšíková 6.1.2017 17:49Hotovo a moc dobrý, pochutnali jsme si. Myslím, že jsem dodržela všechna doporučení. Zvládla jsem to se dvěma minutkami a hlavou :-). Určitě zařadím do repertoáru. Jak, Liko, píšeš, že si mícháš řepovou šťávu s mrkvovou, já dělám takový salát - najemno nastrouhaná mrkev a řepa, stejným dílem, ochuceno olivovým olejem, solí a citronem. |
Z. Xerxová 6.1.2017 16:50Re: Ešče nečtu, ale! to bych chtěla vidět... s ohledem na torze a jiné hrůzy je průměrný věk u vlkodavů ještě horší než u německé dogy. A tam je ten průměr 6 let... Prostě hon za výškou (dvě nejvyšší plemena) s sebou nese krutou daň... Najtidlu budou za pár dnů už tři roky... |
T. Zana 6.1.2017 16:43Re: Dnes bude u nás česnekačka Teda Sharko, teď jsi mne dostala. Koumám, jakej vliv může mít syreček na bolavou nohu... až jsem teda vyrolovala trochu výš :DDD |
Z. Lika 6.1.2017 16:36Re: Dobrý recept, Řepová šťáva je moc dobrá. Míchám si ji i s mrkvovou a tak, to je taky lahůdka. |
Z. Lika 6.1.2017 16:35Re: Hezky se to čte, ten recept, Tak šťovíkový mě zaujal, to zní zajímavě :-) |
Z. Asteris 6.1.2017 16:19Re: Dnes bude u nás česnekačka Tak držím palce, ať se noha dobře hojí! |
Z. Asteris 6.1.2017 16:16Hezky se to čte, ten recept, ale já podobně jako Yga boršč nemusím. Vlastně ho vůbec nejím. Tchyně ho vařila, ruský ze 3 druhů masa a pak taky boršč šťovíkový - ten velice miloval můj muž, syn ho má taky rád. Jenže jsem recept včas od tchyně nezískala a nastal problém. I když dokud Jarda žil, tak jsem ho s pomocí internetu asi dvakrát vařila a prý to bylo "skoro ono". |
Z. Jenny 6.1.2017 15:48Dobrý recept, akorát tak na to současné počasí. Ruská kuchyně se hodně odvíjí od různých řep a zelí, proto jsou tak odolní, prostě nezmaři. Mně červená řepa dělá potíže a to z dob , kdy mi ji doma nutili,za každou cenu. Byla bych ráda,kdyby se to změnilo neb je ukrutně zdravá. Pozřu však jen šťávu, teda zatím. :-) |
Z. Lika 6.1.2017 15:20Re: Ešče nečtu, ale! Možná je to stařeček, nevím, třeba se jednou zeptám. Ale jak jsi psala, že vlkodav žije krátce, tak jsem se dočetla, že 12 - 14 let. |
E. Šusová 6.1.2017 15:03Re: Ešče nečtu, ale! :-) tak tetkon už chápu. Enem nechápu, jak to ten váš vlkodav teda chodí - ne že bych si to neuměla představit, ale proč taková divná chůze si říkám. |
Z. Lika 6.1.2017 14:54Re: Ešče nečtu, ale! Prostě pořádná statná kláda s vysokýma nohama. Totiž tady ten vlkodav chodí, že má hlavu v rovině s tělem, fakt mi to tělocvičné nářadí připomíná. Jo a když se podívám z boku, tak je jako kůň našíř :-) |
T. Zana 6.1.2017 14:44Re: Dnes bude u nás česnekačka Prostě relaxuj :-) |
E. Šusová 6.1.2017 14:05Re: Ešče nečtu, ale! sem hned moudřejší :-D .Ale i tak tam toho vlkodava ne a nevidět. :-( |
O. Joklová 6.1.2017 14:03Re: Ešče nečtu, ale! to je ůň nadél, na rozdíl od ůně našíř :-DDDDDDDDDD (myšleno tělocvičné nářadí) |
O. Joklová 6.1.2017 13:36Re: výrazy ruk-cuk a crcání pokusím se - to je totiž taky úžasné jídlo a je to "pro pět mužů na deset dní", jak se říká :-)))))))) |
O. Joklová 6.1.2017 13:35Re: výrazy ruk-cuk a crcání vyložila sis to zcela správně - moc se mi to líbí :-))))))) |
E. Šusová 6.1.2017 13:29Re: Ešče nečtu, ale! Co je - koně nadél? |
E. Šusová 6.1.2017 13:27Re: Tak já Ti ještě Liko přidám nějaké to crcrání, aby Oj! To vypadá lákavě!! Škoda, že už tím směrem nejezdíme, hm. Ale ukládám do paměti, neb se může hoditi. Dík. |
E. Šusová 6.1.2017 13:25Re: Dnes bude u nás česnekačka á - tak ať se rychle zahojíš. Mohla by ti v tom pomoci i Arnica Montana - homeopatikum (vyzkoušeno u dvou kolegů :-) ) |
L. Blaza 6.1.2017 13:25Re: Dnes bude u nás česnekačka Hoj! Hoj! :) |
Š. Matyášová 6.1.2017 13:23Re: Tak já Ti ještě Liko přidám nějaké to crcrání, aby http://urybicek.webnode.cz/produkty/ |
Z. Lika 6.1.2017 13:22Re: Dnes bude u nás česnekačka Tak se dobře hoj! |
Š. Matyášová 6.1.2017 13:22Re: Dnes bude u nás česnekačka nebo syreček..ježiši to je pak dobrota.... |
Z. Lika 6.1.2017 13:22Re: Ešče nečtu, ale! Tak jo, připomíná mi koně nadél, už jsem na to přišla. |
Š. Matyášová 6.1.2017 13:22Re: Dnes bude u nás česnekačka když ty jsi nám to neřekla :-D |
Z. Lika 6.1.2017 13:20Re: Boršč Měření času v kuchyni je bolačka. Na lodi jsem to dělala tak, že jsem pověřila jednoho nadšence do různých časoměřičů, měl jich plno. A stejně na můj dotaz "už?" se vždycky vyplašil a prý "už dávno!" :D |