Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
MLSOTNÍK: Pravý montanský pstruh po česku
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
jiný Honza 29.8.2008 12:45Re: Re: Já to naprosto chápu, klidně su náchylný to cítit taky tak - Téééda, zase jsem chytřejší. Ještě chvíli budu číst Zvířetník a budu chytrý jak rádio (Jerevan). |
terra 29.8.2008 14:11Re: Re: Já to naprosto chápu, klidně su náchylný to cítit taky tak - Mám podezření, alimo, že španělské ptáčky ve Španělsku taky neznají... A ta pravá anglická, o které píšeš, je opravdu "jiná liga"...(mlsně se olizující smajla). |
aida 29.8.2008 14:25Re: Re: Re: Já to naprosto chápu, klidně su náchylný to cítit taky tak - To je podobné i s tyrolským špekem, taky je to spíš libové maso a trochu mastného na okraji. |
jindra 29.8.2008 7:30ňam ryby mám ráda a tenhle recept určitě vyzkouším.Už teď se olizuju.Díky milá LA |
Vave 29.8.2008 6:34Nojo! Kdo jiný, než známý labužník, mistr vařečky a milovník orchidejí! Docela jsem na jeho existenci zapomněla, takže díky za připomenutí, milá LA. Chci se jít zaevidovat do naší nově otevřené rekonstruované knihovny, co je už přes počítač, tak se pozeptám. Jinak v alobalu dělám třeba falešnou živáň: to se na dno dají kousky slaniny a na to pepřené, solené a paprikové plátky syrových brambor, na to na kolečka cibule, paprika a dobrý špekáček, a na to naklepaná kotletka nebo plátek krkovičky, rovněž okořeněná klasickou trojkombinací sůl-pa-pe. A úplně navrch můžou zase přijít plátky cibule a slaninka. Zabalit a šup do trouby tak skoro na hodinku, aby se udělaly brambory. Taky je možné dát na dno kolečka brambor vařených ve slupce, jídlo je pak hotové o dost rychleji. Přeju všem krásný den. |
LA 29.8.2008 7:24Re: Nojo! Recept vypadá zajímavě, někdy ho zkusím. Mimochodem, ten recept je z knížky Smrt letního hosta, aby se ti lépe hledal. |
Bláža 29.8.2008 7:34Re: Nojo! Prosím dotaz Vave: Ten alobal dáš taky do pekáčku s vodou a nebo jen na suchý pekáč? Jinak chválím LA za inspirující recepis |
LA 29.8.2008 7:59Re: Re: Nojo! Díky za chválu. Já osobně bych tam trochu vody kápla, suchý pekáč má občas tendence černat. |
Vave 29.8.2008 8:03Re: Re: Nojo! Dávala jsem balíčky na suchý pekáč nebo jen na rošt, ale teď musím vyzkoušet tu vodu podle LA. |
Bláža 29.8.2008 8:17Re: Re: Re: Nojo! Ještě mě napadla varianta: suchý pekáč vyložený pečícím papírem a na tom maso v alobalu |
RenataE 29.8.2008 0:10montanští pstruzi Nero Wolfe, že jo? |
LA 29.8.2008 7:22Re: montanští pstruzi Přesně tak. A to se najdou i lidé, kteří detektivky prohlašují za brakovou (nebo rovnou pokleslou) literaturu a tvrdí, že z ní nemůže vzejít nic dobrého. Teď bych je chtěla vidět. |