2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Eda 10.8.2009 8:10

Re: Pane Cikrte, děkuji za Váš příspěvek

Přidávám se k poděkování za článek . Sprostota a ubohost některých diskutujících je jenom jejich vizitkou.A taky těch,kteří se nad jejich příspěvky radují.

Standa 10.8.2009 8:38

Re: Pane Cikrte, děkuji za Váš příspěvek

To je nám novinka Cikrt a Chrenek jako lidumilové! Jakoby nešlo o peníze!;-D;-D;-D

dulcibelka 10.8.2009 8:43

Re: Pane Cikrte, děkuji za Váš příspěvek

Vždycky jde jen o peníze. Naposled to bylo nějakých 30 korun, viďte.

gerontusinza 10.8.2009 10:43

Minimálně 3x30 a taky nějakých devadesát a ještě nějaké další drobné........Re: Pane Cikrte, děkuji za Váš příspěvek

a dítě stálo přijedné návštěvě průměrně 140-160 kaček    nechybí vám tam nějká ta třicítka vy hlavinko....... ? jenže to vy při svém zakyslém obličeji a rozpláclém zadku u PC stejně nepochopíte..... bez Cikrta, Topolánka a Julínka život nemá ceny, že....;-D

Minutus 10.8.2009 12:47

Re: Pane Cikrte, děkuji za Váš příspěvek

Inu, vy jste asi ze všech nejchytřejší, že?

XY 10.8.2009 12:21

Re: Pane Cikrte, děkuji za Váš příspěvek

A kde ses tady vzal ty?

selidka 10.8.2009 12:59

Re: Pane Cikrte, děkuji za Váš příspěvek

Pane magistře, děkuji za článek a přeji Vám hodně sil a hlavně pevných nervů. >-VV

Tomáš 10.8.2009 7:38

AUTOROVI

PANE AUTORE, snažit se veřejnosti namluvit, že pan Chrenek něco dělá jen taj, legálně, transparentně, čistě a bez pomoci politikům které korumpuje, to je vážně směšné. Stačí se podívat na svinstvo okolo Moravia Energo, na to, jak se mu za pomocí Topolánka, Římana a dalších podařilo spáchat megapodvod s údajným krachem. Chrenek je prostě lump a když něco dělá, tak to v pořádku na 99 procent nění. Jako klient ČNP od jejího založení teď odcházím - kvůli Chrenkovi.

Modrá volička 10.8.2009 7:49

Odcházíte-li od ČNP, ochuzujete se, jak správně říká pan Cikrt, Hovorka dělal do dopravy a teď je najednou expert na zdravotnictví a jak správně říká pan Cikrtr, nerozumí tomu.

Zatímco Chrenkova znalost ocelářství je pro zdravotnického experta předpoklad....Prostě přiměřeně prostoduchý jedinec nemůže s panem Cikrtem než souhlasit a úplně blbý mu i poděkuje....

jamo 10.8.2009 8:49

Re: Odcházíte-li od ČNP, ochuzujete se, jak správně říká pan Cikrt, Hovorka dělal do dopravy a teď je najednou expert na zdravotnictví a jak správně říká pan Cikrtr, nerozumí tomu.

na vaší stupnici byste zastupovala nesvéprávné ;-P

huhu 10.8.2009 7:35

souhlas

pane Cikrte, díky

Zeměžluč. 10.8.2009 10:26

Re: souhlas

Pane Cikrte díky a odejděte někam hoidně daleko, nejlépe do prxxdele. 

Pavla B. 10.8.2009 6:50

Cokoliv vysvětlovat zdejším expertům na zdravotnictví a zamindrákovaným kašparům

je ztráta času, přesto díky za článek....

Minutus 10.8.2009 12:45

Re: Cokoliv vysvětlovat zdejším expertům na zdravotnictví a zamindrákovaným kašparům

Aha, vy jste jako ten expert?

Kolombo 10.8.2009 6:38

kdyby mí spoluobčané

nebyli pokrytečtí darebáci, neexistovala by "povinnost" se společně s nimi zdravotně a sociálně "pojistit" a nebylo by o čem se neustále do krve hádat. Každý by se zajistil spolu se svými souvěrci podle svého gusta nebo taky ne, ale do tohohle bor-delu ovládaného na jedné straně hamouny s napoleonským komplexem typu Ratha a na druhé třicetikorunovými hladovci, co chtějí všechno zdarma a pro bůra "zdarma" by šli pěšky světa krajbych dobrovolně nedal ani korunu. Škoda, že nejde v česku žít jako zulukafr na cestách, bez "solidarity", prostě já pán ty pán.  běžte už všichni i s tím "veřejným zdravotnicktvím" do (Y) ! Ať z toho Chrenek udělá třeba loděnici a tu prodá do Koreje.

Zeměžluč. 10.8.2009 10:25

Re: kdyby mí spoluobčané

Debile

Luciférovej 10.8.2009 6:10

Příspěvky většiny dikutujících

velmi kritizují úroveň našeho soukromého zdravotnictví. Asi žiji někde jinde, ale moje zkušenost ze soukromými lékaři je zcela opačná! Manželka byla na operaci kyčlí v nemocnici ovládané krajem, tady soudruhem Rathem a jemu podobným idividuím. Při operaci došlo k malému pochybení a v nemocnici musela zůstat o týden déle. Ze strany personálu nemocnice se žádné omluvy, ani slevy poplatku za strávený pobyt navíc, z jejich viny, nedočkala. S přístupem sester k pacientům dobrou zkušenost také nezaznamenala. Naproti tomu jsem já absolvoval tři operace v soukromém zdravotnickém zařízení (všechny byly hrazeny pojišťovnou) a tak perfektní a lidský přístup a jednání lékařů a zdravotnického personálu k pacientovi, jsem za celý svůj (75 letý) život nezažil! Není té bolševické propagandy, i její konzumentů, až příliš. Co říkáte?:-/

Modrá volička 10.8.2009 6:16

Ten personál, ketrý se staral o Vaší paní přišel se soudruhem Ráthem..anebo tam byl již za soudruha Bendla???

A ty poplatky zavedl soudruh Rath...

PS: Poukázal jste naprosto správně na další poplatkový problém. Dojde-li k méně závažné komplikaci, proč musí pacient platit REGULAČNÍ poplatek a doplácet za věc, kterou nemůže regulovat, nemůže ovlivnit???

-F 10.8.2009 6:39

Re: Ten personál, ketrý se staral o Vaší paní přišel se soudruhem Ráthem..anebo tam byl již za soudruha Bendla???

jste husa. Ty poplatky jsou cesta správným směrem.  proč by si pacient neměl připlácet na stravy a proč by se měla platit ze zdravotního pojištění? K(Y)dyby užiteční idioti nepodporovali Paroubka a neshodili vládu, toto mohl Julínek řešut za pochodu. Velmi snadno se dá dopátrat, koho Paroubek a jeho klika vydírá. Patří k nim i Hovorka. Už v mnulém volebním období se Hovorka objevil v televizi po boku Paroubka a vypadal vyděšeně. Od té doby pořádá nájezdy proti ODS i když byl koaliční poslanec. Hovorka v minulém období pracoval ve výboru pro dopravu. proč naráz přesedlal na zdravotnictví, které s dopravou nemá nic společného?

Zeměžluč. 10.8.2009 10:28

Re: Ten personál, ketrý se staral o Vaší paní přišel se soudruhem Ráthem..anebo tam byl již za soudruha Bendla???

Je to blbost, takhle vybírané poplatky nikde nejsou, musí se odvíjet od platu s limity pro různé kategorie a neplatit v ambulanci nebo nemocnici, ale formou zdanění. Jste všichni opravdu pitomí nebo co?

Luciférovej 10.8.2009 6:44

Re: Ten personál, ketrý se staral o Vaší paní přišel se soudruhem Ráthem..anebo tam byl již za soudruha Bendla???

Jak vidím, jste nechápavá buď záměrně nebo ze škodolibosti, to já nevím. Ale já jsem nekritizoval poplatky jako takové, ale přístup toho Rathova zdravotnického ústavu k pacientovi! Takový jsme zažívali za vlády komunistů. jednou, po operaci mi na vyzitě primář sdělil, že v pondělí mne propustí do domácího léčení. ještě se zeptal jak jsem spokojený. Když jsem mu odpověděl, že ne (měl jsem totiž dostávat ledové obklady na operované koleno, ale ošetřující lékař mi tehdy řekl, že nemají led! Prý je to u nich jako v kovomatu, tam prý zase nemají hřebíky) soudruh primář se zatvářil kysele a za půl hodiny přišla sestra, že se mám připravit, neboť budu propuštěn! Tenkrát jsme se s kolegy na pokoji srdečně zasmáli. Říkal jsem, vidíte, nechcete.li zůstat vnemocnici přes víkend, řekněte soudruhům pravdu a jdete domů hned v pátek! Já jsem totiž v té soukromé klinice za den, kdy byla vykonána operace, neplatil ani korunu, i když jsem jim poplatek, vzhledem k perfekně provedené práci a přístupu k pacientovi, nabízel!

Luciférovej 10.8.2009 6:45

Re: Ten personál, ketrý se staral o Vaší paní přišel se soudruhem Ráthem..anebo tam byl již za soudruha Bendla???

oprava: vizitě

Modrá volička 10.8.2009 6:57

Otázka zní: ten personál, ketrý se špatně staral o Vaší paní, přišel se soudruhem Ráthem anebo tam byl již za soudruha Bendla???

jamo 10.8.2009 9:01

Re: Otázka zní: ten personál, ketrý se špatně staral o Vaší paní, přišel se soudruhem Ráthem anebo tam byl již za soudruha Bendla???

Chudinko bolševická hlavinko. Ono nejde o konkrétního "soudruha" lékaře, ale o formu nemocnice. A soudruh Rath stojí o to, aby ty "jeho" nemocnice patřily, tak nějak, nám všem a, jak si lépe disponovaní starší z nás pamatují, nikomu. Tam se totiž peníze nejlépe rozkrádají (např. i do soukromých praxí chudáků lékařů) a jeden ze zlodějů, doktor Rath, ty díry promptně doleje z našich daní.

matů 10.8.2009 9:15

Re: Příspěvky většiny dikutujících

Ta vaše manželka dávala zabrat sestřičkm a doktorům,proto si ji tam podrželi.Platí heslo, Jak se do lesa volá tak se z něj ozývá,nebo je to jinak?

Minutus 10.8.2009 12:44

Re: Příspěvky většiny dikutujících

A jak víte, že šlo o pochybení a ne komplikaci? Nechal jste si udělat jinde expertní posudek?

Modrá volička 10.8.2009 5:51

Nemohl by nám pan Cikert ještě jednou popsat, jak nedonošenec v inkubátoru regulačním poplatkem

reguluje délku svého pobytu v inkubátoru a tím zlepšuje péči o nemocné s rakovinou???;-D;-D;-D

To bývávala sranda...;-D;-D;-D

Luciférovej 10.8.2009 6:51

Re: Nemohl by nám pan Cikert ještě jednou popsat, jak nedonošenec v inkubátoru regulačním poplatkem

Teda, to je ubohost! Já být Paroubkem, velice bych se takových příznivců jako je modrá volička a spol., obával! Říká vám něco ulice? To je ve skutečnosti ovládaný dav primitivů, kteří jsou ochotni, na něčí povel, udělat cokoliv!:-(

Modrá volička 10.8.2009 6:59

jenom aby ti Paroubkovi socani neházeli vejce, to bych nerad.....

jamo 10.8.2009 9:06

Re: jenom aby ti Paroubkovi socani neházeli vejce, to bych nerad.....

modrá volička je "nerad" 8-o. Tak to v Liháči mají službu i bezpohlavní magoři? ..no, kdyby jenom bezpohlavní..