20.6.2024 | Svátek má Květa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ivan 29.12.2009 14:28

Re: Ve všech veřejných zakázkách

Vzhledem k tomu, že čeští žoldáci v Afghanistánu jsou vrazi vraždící afghánské partyzány bojující za svobodu své země, bylo by nejlepším řešením, aby tito žoldnéři co nejrychleji dostali pořádně na prdel.

Sven Australan 30.12.2009 11:19

Re: Ve všech veřejných zakázkách

 Jsem starý dědek, ale mám za sebou kus zajímavého života. Lidé, jako Vy, Ivane, mně vždycky nazývali žoldákem, můj velitel nám říkal Dobrovolníci ! Placený jsem byl, žít ze vzduchu nelze, ale vždy proti komunismu - kdekoliv ! Mít Vás osobně před sebou, asi bych Vám to "vysvětlil" !

mos 31.12.2009 8:54

Re: Ve všech veřejných zakázkách

Tak se dědku nerozčiluj. Tak už to na světě chodí. Jedni bojují proti komunismu, jiní zase proti kolonialismu a imperialismu. jedni bojují z přesvědčení, jiní za peníze. Jedněm se říká žoldáci, jiným dobrovolníci, další jsou teroristé, jiní vlastenci. Záleží, z které strany se na to díváš. Když Hitler napadl evropské země, nazýval domácí odboj bandity. Když Bush napadl Irák, nazýval odboj teroristy. Kdyby někdo napadl USA, amíci budou odboj nazývat patrioty. Vše je relativní, protože nás ale Afghánci nenapadli, nenapadli ani USA(to byli Saudové), tak jsme bohužel v roli okupantů my.

Sven Australan 1.1.2010 3:33

Re: Ve všech veřejných zakázkách

 mos- Máte pravdu v theorii. Nevím ze které jste generace, ale je-li Vám nutno vysvětlovat důvod aktivního boje proti komunismu (kdekoliv) a v současnosti proti islamu, musíte si to prožít a poznat sám...