30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

VOLBY: Směšné komunistobijectví

O stycích kágébáka Putina z teroristickou organizací Frakce Rudé armády píšou mimo jiné i Konzervativní noviny. Ten jí měl i podporovat. To by nebylo nic divného, je známo, že komunisté ze všech zemí samozřejmě včetně té největší SSSR podporovali teroristické skupiny po celém světě s cílem škodit Západu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Kuhaj 19.1.2023 12:20

Nabodeníčka v takovém počtu jako v češtině, jsou v Evropském kontextu naprostou anomálií, o angličtině nemluvě. Praktičnost začíná být srovnatelná s čínským znakovým písmem. Mně tedy nabodeníčka nevadí, ale když už se přestávají přechylovat ženská jména a přibývají nám pohlaví, moc bych se nedivil. kdyby nějací progresivisté přišli s nápadem trochu ten jazyk zjednodušit... :-(

H. Rybnická 19.1.2023 7:57

Vidíte paní Novotny, tak jsou lidé rozdílní. Pro mne to přepínání není věcí inteligence nebo nepodstatné, nýbrž věcí respektu a úcty před jinou kulturou a především určitých zásadních etických principů oproti svým protějškům (i v kritických vyjádřeních). .I když je to samozřejmě namáhavější než vychrlit ledabyle něco na ostatní jen proto. že bych byla líná kliknout na přepínačku.

Sama ostatně přepínám x-krát denně. Ale nemíním se těchto zásad vzdát. Korektní komunikace je prostě korektní komunikace .

E. Novotny 19.1.2023 10:45

No dobre, jste lepsi, pani Rybnicka, jenze ja prepinat nemohu. Neni to tu na mem compu tak jednoduche.

H. Rybnická 19.1.2023 11:25

Kdybyste to napsala hned, tak by bylo všechno jasné. Přeji úspěšný den.

E. Novotny 19.1.2023 14:00

Napsala jsem to v delším příspěvku, jenže lidé jsou různí, někteří to bez diakritiky nečtou, nebo nemohou číst - takže až teď jsme se domluvily. Pokusím se Vám ukázat v tomto příspěvku, v němž teď použijí program ohakovani.

Jak vidite, dokonale to taky neni. Hezky den preji. :-)