30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

VOLBY: Směšné komunistobijectví

O stycích kágébáka Putina z teroristickou organizací Frakce Rudé armády píšou mimo jiné i Konzervativní noviny. Ten jí měl i podporovat. To by nebylo nic divného, je známo, že komunisté ze všech zemí samozřejmě včetně té největší SSSR podporovali teroristické skupiny po celém světě s cílem škodit Západu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Černý 19.1.2023 15:15

Vašimi slovy. Na Hradě bude obludná lampasácka dvojka bývalých gardových komunistů.

Ani Marta Gottwaldová nebyla v KSČ.

V. Šťastný 19.1.2023 19:15

R^

B. Rudolf 19.1.2023 15:10

To, co považuji na panu generálovi (jakožto na kandidátu na prezidenta) za podstatné, je to, zda mu opravdu došlo, čemu byl kdysi připraven sloužit. A pokud mu to došlo, jaké si z toho vzal poučení.

Jenomže nemám žádnou možnost jak to zjistit. Jak by řekli někteří filozofové, jsem "vržen" do situace, kdy jsem na křižovatce tří cest, z nichž ani jedna se mi nelíbí. Ale existuje jedna hodně stará lidsko-filozofická zásada, která říká, že, jsem-li v zásadní věci týkající se dobra a zla na pochybách, měl bych přes veškerou svoji paranoiu dát šanci možnosti, že snad druhé straně opravdu něco došlo a že to s ní není tak zlé, jak by se mohlo zdát.

Je šílené, že moje důvěra bude dána člověku, který stejně jako já podporuje dodávání zbraní na bojiště. Ale já si nedovedu představit, že bychom jenom tak nechali zvítězit brutální násilí a sprostou lež. Proto (stejně jako zmíněný generál) podporuji dodávání zbraní Ukrajině.

I. Hermanek 19.1.2023 16:11

Dodavejte zbraně...hubou je to tak jednoduché

I. Hermanek 19.1.2023 16:11

Dodavejte zbraně...hubou je to tak jednoduché

D. Laurencikova 19.1.2023 21:08

A co tim bude podle vas dosazeno? Vy chcete skutecne zvitezit vojensky proti Rusku, ktere muze zmobilizovat 2 miliony vojaku, vlastni pres 10 tisic tanku a nejvetsi potencial jadernych zbrani na svete? Nejake 2 stovky Maderu tady nehraji zadnou roli. Odhlednuto od toho, jaky to dela dojem, nemecke tanky proti Rusku na Ukrajine! To uz tady jednou bylo, tentokrat to muze skoncit jeste hur, nez jen ruskymi tanky v Berline! Coz takhle zkusit to s diplomacii - nebo uz jen tento navrh dela dnes z kazdeho "putinovu devku?" Tesme se na vysledek!

Vite vy vubec, jak to s temi zbranemi je, kdo jediny na teto valce vydelava? USA! Amerika dodava zbrane na leasing, protoze Ukrajina je samozrejme pleite. Kdo plati? EU, pekne v mesicnich splatkach!

Vase duvera, dana cloveku, ktery chce v tomto silenstvi pokracovat, je brutalni hloupost. Poslechnete si, co o tom rika vas krajan, Petr Bystron, v nemeckem parlamente. Home - Deutschland-Kurier (deutschlandkurier.de)

K. Zelený 19.1.2023 13:45

Vy všichni směšní dědci co se tady otřásáte hnusem nad tím, že autor vyhmátnul vaše čistě účelově proburešovské komunistobijectví za směšné, teď máte příležitost se do komunistů a jejich kandidáta teprve pořádně obout: https://www.kscm.cz/cs/aktualne/aktuality/kscm-vyzyva-k-volbe-protivladniho-kandidata-andreje-babise/

A. Renjascu 19.1.2023 13:51

Lidé tady odmítají účelové prosazování jednoho komanče na úkor druhého a vy sem opět cpete komunisty. Jste schopen pochopit, že pro antikomunistu jsou oba dva naprosto nepřijatelní?

K. Zelený 19.1.2023 14:06

Co nejsem schopen pochopit je, jak to, že to vaše a dalších dědků komunistobijectví vypadá jako hysterická snaha zadupat bývalého komunistu Pavla aby mohl být zvolen bývalý komunista Bureš. Asi jste to mysleli dobře a dopadlo to jako vždycky, žejo.

No a že Bureše, podporují a doporučují současní komunisti zatímco Pavla nazývají peklem, to asi těžko odkecáte, jakkoliv se vám to nehodí do vašeho burešoidního krámu.

A. Renjascu 19.1.2023 14:09

Masmédia v celé ČR komplet tlačí Pavla a plivou na Babiše a vy jste překvapenej, že někdo ze čtenářů napíše komentář, že Pavel je úplně stejnej pacholek jako Babiš. Prostě a jednoduše přiznejte, že jste zamilovanej do Pavla a komunismus vám v podstatě vůbec nevadí

J. Jurax 19.1.2023 14:21

No jo, když on Pavel je takovej fešák ... :-)

K. Zelený 19.1.2023 14:31

No a proto ho budu volit, vy jste mě odhalil na první dobrou, mudřeci: https://www.facebook.com/radostnecesko.cz/photos/a.1153472881348296/6285103254851874/?type=3

K. Zelený 19.1.2023 14:28

Ale já vůbec nejsem překvapený, že kyselí dědci se můžou poprdět z toho, že přes všechny svý prachy a nehorázný lhaní a podrazy vypadá jejich milášek na odpis. Prostě a jednoduše si přiznejte, že se upřímně bijete za současného komunistického kandidáta a děláte všechno pro to, aby bývalý komunista, který si své členství ve straně poctivě odpracoval, prohrál s bývalým komunistou, který svou komunistickou minulost bagatelizuje (přihlásilo ho maminka, ciwe) a estébáckou zapírá, nemluvě o všem, co má na hrbu: https://www.babisovyzlociny.cz/rubrika/podnikatelske-triky/

A. Renjascu 19.1.2023 15:36

Máte nějaký můj příspěvek, kde bych se nějakým způsobem přesvědčoval druhé ať volí Babiše?

Pavel si to odpracoval? (Už sama myšlenka, že Pavel si to odpracoval, protože je voják, zatímco Babiš nikoliv, protože je byznysmen a politik je defektní) Stejně tak můžeme říct, že vrah, který se vzorně choval ve vězení a odseděl si trest si to tak nějak "odpracoval", ale většina lidí tuší, že to není až tak pravda a ten člověk pro ně bude nadále stejně vrah, což je pochopitelné, protože oběť bude stále mrtvá. No a tak podobně je to asi s tím Pavlovo odpracováním, který celý svůj život dával najevo, že kvůli kariéře je schopen projevit potřebnou pružnost.

D. Laurencikova 19.1.2023 21:20

R^

V. Mokrý 19.1.2023 16:41

JE JEŠTĚ VĚTŠÍ-

protože byl placen státem.

!

D. Laurencikova 19.1.2023 21:14

Neni to tak! Pavel neni "uplne stejnej pacholek, jako Babis"! Pavel je mnohonasobne vetsi komunisticke numero, nez byl Babis! Budte spravedlivy.

J. Černý 19.1.2023 15:17

A vaše parta včetně vládních médií dělá to samé jenže opačně.

F. Hasek 19.1.2023 17:12

jeden Černokněžník , druhý Lucifer.

Víte KDO se tedka nejvíc chechtá? Všichni ti Gottvaldovci , Husákovci , Indrové ,Bilaci etc . jak se tu o komunisty pereme jako koně . Jak směšní dědci , tak tu dobu nepamatující neopeření holobrádci. sranda,co?

I. Hermanek 19.1.2023 19:03

Blbe

J. Rejzek 19.1.2023 13:16

Jeden za druhým, Vondra, Hutka, Stárek, Kalousek a dnes také Ziegler mají potřebu vysvětlovat veřejnosti , proč nezvrací, když veřejně podporují Pavla. Žerou hory prášků proti poblití a pijí litry Šaratice, aby to smradlavé sousto jménem Pavel dokázali strávit. Přitom stačí, místo dlouhého okecávání jednoduše říci: Ten Pavel je parchant, ale je to náš parchant! Jak prosté.

P. Vychodil 19.1.2023 13:43

ještě jedna možnost, dostatečně chlastají od božího rána...

M. Drobil 19.1.2023 14:25

Je to těžká volba. Oba nestojí za nic. Bohužel současná strategie volebního boje je vedena , ne o tom zvolit prezidenta, ale hlanvně nezvolit Babiše. Prostě akce „antibabiš“.

Je na okraj, PP byl přesvědčený komunista. Dostat se od specialního útvaru pro výcvik zpravodajců znamená projít důkladnou prověrkou.K tomu ještě prokázet svoji oddanost a stát se předsedou KSČ v takovém útvaru o něčem svědčí. Že pokračoval ve studiu i po roce 1989, svědčí o jeho schopnosti se rychle překabátit. A že pak pokračoval ve studiu v USA? Možná tam byl zájem se něco dozvědět, co se zravodajců vždycky hodí. Třeba i tam otočil.

D. Laurencikova 19.1.2023 21:18

Jeste je tady jedna moznost: Pavel bude vzdycky presvedceny vsechno, co mu dopomuze ke kariere v jakemkoliv rezimu! Nejpresvedcenejsi Turek, nejcinstejsi Cinan! Moje volba je velmi lehka - toho ne!

P. Molík 19.1.2023 13:15

Prožíváme období všeobecné relativizace, což má dopad na objektivní posuzování komunistické minulosti, angažovanosti v normalizačním režimu apod. Komunistická minulost se stává již jen šaškovskou rolničkou s rolničkami na nových postkomunistických pořádcích, které byly odstartovány klausovskou relativizací základních hodnot člověčenství. A tak máme nyní před sebou v rámci volby zrelativizovaného dobroděje Pavla coby kandidáta na Hrad, který je morálně ohebný jako mladý vrbový proutek, dokonce ještě ohebnější než Babiš. Ovšem Pavel má jednu přednost - je vždy nanejvýš konformní podle požadavků doby. Obávám se, že Pavel je jen duchaprázdná nádoba k naplnění tužeb lidí, kteří si nejsou schopni ani uvědomit své postavení ve společnosti a své směřování do budoucnosti.

K. Vojtíšek 19.1.2023 12:42

Volba Pavla je skutečné pošpinění památky obětí komunismu. Palacha, Zajíce a dalších, obětí normalizace z řad disidentů a dalších opůrců režimu. A jak vidět, stačí bývalým soudruhům nasypat si popel na hlavu, veřejně se omluvit za pomýlení a vše je odpuštěno.

P. Molík 19.1.2023 13:15

Ano, souhlasím.

V. Kuhaj 19.1.2023 12:23

Tak vidíte, pane Zieglere, tak dlouho jste se tady prezentoval jako zarytý komunistobijec, a teď vám vůbec nevadí psát články o směšném komunistobijectví. Jo jo, to jsou paradoxy. Havel by z vás měl radost.:-/:-(

J. Krásenský 19.1.2023 11:45

No, takže nevadí, že generál Pavel studoval na Putina a pod dohledem sovětské rozvědky, nevadí že jeho žena studovala na politručku, nevadí, že musel být velmi dobře prokadrován a komunisty uznán za mimořádně spolehlivého soudruha, který jim nezdrhne na západě na západ, či ho nezlanaří imerialističtí agenti, nevadí ani to, že nebyl jen řadovým členem komunistické strany... Tedy ta vaše "pravda a láska" plná nenávisti musí tedy mít kachní žaludek, když to všechno dokáže strávit a hroši kůži, když jí to neublíží a slizkosti úhoře, aby se ze všeho zmíněného dokázala vykroutit. To má být konec postkomunizmu, jak hlásáte? Jedině, že ho nahrazujete echt komunismem, eurounijnim, greendealovym, uchyláckym. Však EU také nevadí komunistická minulost, maoisti, trockisti, stalinisti, ... ty všechny dokáže dostat do svých vrcholných orgánů, hlavně, aby to nebyl katolík, ti vadí.

V. Kuhaj 19.1.2023 12:00

R^