16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Buvol 12.6.2007 9:38

Re: Tak ta glosa

Vyhození bylo málo! Měla z toho být trestně právní dohra! Vždyť ten Doležal se tehdy dopustil minimálně porušení pracovní dohody, ev. sabotování a vlastizrady!  

helena 12.6.2007 1:00

policie České Budějovice

říká se, že kriminálka v Českých Budějovicích má velmi dobrou pověst. Vzpomeňte, že nakonec vyšetřovala Berdychův gang. Tak se třeba dočkáme i tady :-)

Insider 12.6.2007 0:32

Válečný veterán Horal

Proč nebyl Horal povýšen je velice jednoduché, po roce 1948 musel utéct před komunisty, ti ho potom tady degradovali na vojína. Po roce 1989 a jeho návratu z emigrace, tak jako u desítek jiných jeho rehabilitaci zajišťoval Jan Irving (během války pilot 311 squadrony). Dlouho bylo vše v pořádku, až jednoho dne parta "novodobých" veteránů, tedy těch vojáků kteří po roce 1989 strávili aspoň nějaký čas v zahraničních misích, začala tunelovat majetek Obce legionářské - zejména nevýhodný pronájem hotelu Legie. První kdo to začal kritizovat, byl právě Horal a v tu chvíli se na MNO "ztratili" veškeré doklady o jeho činnosti za války a do médií se začali trousit informace o tom, že je podvodník. Jediný kdo měl přístup k těmto dokladům byl jistý Josef Prokeš, komunistický důstojník, který upřímně nenávidí všechny kteří během WW2 bojovali na západě a sám se podílí na "rozebírání" majetku Obce Legionářské. Tohle je jen další pokračování jak se zbavit nepohodlného kritika.

zk 12.6.2007 8:01

Re: Válečný veterán Horal

Dík za Vaše informace, o panu Horalovi jsem něco četla a slyšela, bohužel to byly spíše ty informace o tom, že je to vlastně podvodník. Jsem ráda, že se mi potvrdila moje domněnka, že tomu tak není.  Zajímají mne osudy našich vojáků za 2ww a pak po 45 a 48, kdy si s nimi náš stát a komunistická vláda vyřizovaly účty. Je vidět, že to pokračuje i po roce 89 a spoustě lidí to vůbec nevadí. 

Cricket 12.6.2007 8:20

Re: Re: Válečný veterán Horal

V tom je právě princip toho všeho zla. Pohrobci komunistického režimu díky svým stykům a informacím rozebírají nejen majetek  Obce legionářské, ale celý systém po roce 98. Samozřejmě, že nemohou přijít na jméno nikomu, kdo bojoval proti režimu z něhož vyšli, protože to jsou většinou lidé, kteří se nedají jen tak opít ani rohlíkem, ani dnešní novinařinou. Bohužel lidi to nezajímá a tudíž jim to ani nedocvakne. Proto je dnes tolik pitomců, kterým stačí slíbit nějakou tu výhodičku a hned nahážou své hlasy právě těm zmíněným pohrobkům. Nejhorší je, že se tahle morová nákaza drží u policie a v justici. To jen zvyšuje ten dojem, že to vlastně není ji mi samotnými, ale systémem. On ten systém má jedinou vadu, pramenící v jeho počátku - že s těmi parchanty řádně nezatočil hned po roce 98 (nejsme jako oni cha cha)

Buvol 12.6.2007 9:33

Re: Re: Re: Válečný veterán Horal

... a sekundují jim takoví pisálkové, jako je ten proněmeckej lump Doležal!