20.6.2024 | Svátek má Květa


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s 12.6.2007 15:56

Re: Mýlíte se !

Zajímavé a pro Francka naprosto signifikantní! Nejvíce řvou po demokracii a svobodě slova vždy nejvíce ti, kteří jim neopomenou i při nepatrné příležitosti zakroutit krkem!

Kobylka Lajda 12.6.2007 22:06

Re: Re: Bum bác do komunistů a do odborů, pane Doležale. A co jinak?

Úpornost rostliny v češtině zvané bolševník. Velmi příznačné jméno. Je prakticky nevymýtitelná.8-o

Chris Kelvin 12.6.2007 13:48

Re: Bum bác do komunistů a do odborů, pane Doležale. A co jinak?

Pane Vízek, Vy se tady občas ve svých článcích označujete za poučeného a polepšeného komunistu, jestli jsem to správně pochopil. Ale někdy je dobré nazývat věci pravými jmény. Komustická ideologie je ideologie špatná, extremistická, nebezpečná. Nemám rád současnou vládní garnituru z ODS, ČSSD atd. ale proti komistům jsou vždycky zlatí. Pokud se s nimi tedy zrovna nehodlají spojit.

Pevně doufám, že až KSČM vyhraje svobodné demokratické volby v této zemi, bude jí znemožněno vládnout nějakými jinými prostředky. Demokracie nesmí být slabá a musí mít pojistky. Vláda KSČM u nás je pro mě stejně nepředstavitelná jako vláda NSDuBAP (tedy virtuální Nazional Sozialistische Deutsche und Beierische Artbeits Partei - omlouvám se předem za chyby v pravopise) v Německé spolkové republice..... ;-€

Chris Kelvin 12.6.2007 13:49

Re: Re: Bum bác do komunistů a do odborů, pane Doležale. A co jinak?

Pardon, překlep. Mělo být "...proti komunistům jsou vždycky zlatí..."

F.VÍZEK 12.6.2007 14:47

Bum bác do komunistů

Proti komunistům Evropa nejde. Nebojí se jich. Všude mohou legálně pracovat a získávat hlasy ve svobodných volbách. Z čeho jde strach - a to si prosím promyslete - , je BOLŠEVISMUS JAKO ZPŮSOB MYŠLENÍ.  Projevuje se netolerantností k opozici,  má jednu pravdu za jedinou, oponenta má za nepřítele, s politickými stranami chce bojovat mocenskými nástroji a ne kvalitou a programu... A bolševismu modrého, černého, zeleného, hnědého ... nacházím více než toho "rudého".  Vždyť skoro 18 let neměl jediný komunista šanci ovlivnit exekutivu a na levici KSČM silně vytlačuje demokratická levice - ČSSD, přestože ji pravicové strany i média nemohou přijít na jméno (zatímco KSČM si šetří).

Chris Kelvin 12.6.2007 16:01

Re: Bum bác do komunistů

Žijete bohužel v omylu, pane Vízku. Nebo se snažíte uvést v omyl ostatní. Já s Vámi v zásadě souhlasím, že současná česká politická scéna je hodně nezdravá. A "bolševický" způsob myšlení je současným politikům vlastní - uznávají pouze svůj názor a protivníka zesměšňují a zastrašují. Ale toto neplatí zdaleka jen pro ODS, ČSSD je na tom stejně. To jen abych se otřel o ty dvě nejsilnější. Ale komunistická strana, to je něco úplně jiného. Ta prostě nemá nárok vůbec na nic. To, že její představitélé jsou dostatečně chytří, aby jejich stanovy nezavdaly přímou příčinu ke zrušení podle zákona, ještě neznamená, že se jedná o standardní politickou stranu. Tato strana je reprezentantem extremistického smýšlení. A pokud by se nedej bože vyskytly vhodné podmínky, obdobné těm po druhé válce -  a ty nastat mohou kdykoli, stačí energetická krize, terorismus, převrat v Rusku, cokoli - nepochybuji o tom, že se budou snažit postupovat tak, jak byli zvyklí. A stejně jako se nikdo nedivil tomu, že v Maroku nenechali vládnout islamistické fundamentalisty, stejně tak doufám, že tady nenecháme vládnout fundamentalistické komunisty, vyhrají-li někdy omylem volby. Je to opravdu jednoduchá poučka a doufám, že ji pochopíte.

P.S. Co byste říkal na vládu nacionálně socialistických pohrobků v Německu? Připadalo by Vám to v pořádku, pokud by vyhráli volby.....? Mě ne.

Von 12.6.2007 16:27

Re: Re: Bum bác do komunistů

Kelvine - výborné argumenty, které ovšem "pan" Vízek, tak volající po diskuzi, nechá bez odezvy! Hádejte všichni - proč?

Chris Kelvin 12.6.2007 17:14

Re: Re: Re: Bum bác do komunistů

:-)

Anežka 12.6.2007 15:14

Re: Bum bác do komunistů a do odborů, pane Doležale. A co jinak?

to F.VÍZEK  Ráda vás čtu, jste inteligentní muž.V

PetrK 12.6.2007 15:35

Re: Re: Bum bác do komunistů a do odborů, pane Doležale. A co jinak?

celkem zdravý, až na tu hlavu

jirka.s 12.6.2007 15:44

Re: Re: Re: Hlava nepodstatná!

Láska je láska!

Brmboš 12.6.2007 15:56

Re: Re: Re: Bum bác do komunistů a do odborů, pane Doležale. A co jinak?

Ale soudruzi přestaňte se hádat. Někteří z vás kteří tady píši protikomunisticky jsou i známí a vědí o nich všichni co byli a jsou zač. A o těch druhých no ten, který se nemá za co stydět ten nemusí žrát nehorázné antikomunistické žvásty překabátěných. Prostě je to tak a nemá cenu šaškovat.

Harpyje 12.6.2007 15:55

Re: Re: Bum bác do komunistů a do odborů, pane Doležale. A co jinak?

To má být ironie?

jirka.s 12.6.2007 16:04

Re: Re: Re: Bum bác do komunistů a do odborů, pane Doležale. A co jinak?

Nikoliv, vážená Harpyje! Je to myšleno naprosto vážně! To je taková naše Anežka Hodinová-Spurná, co se do ní převtělila!

http://www.libri.web4u.cz/databaze/kdo20/search.php?zp=4&name=HODINOV%C1-SPURN%C1+ANE%AEKA

Kobylka Lajda 12.6.2007 23:18

Re: Re: Bum bác do komunistů a do odborů, pane Doležale. A co jinak?

Proboha, odkud ta Anéžka spadla? Její příspěvek hodnotím jako nejlepší fór dnešní diskuse!;-D;-D;-D

Kobylka Lajda 12.6.2007 21:57

Re: Bum bác do komunistů a do odborů, pane Doležale. A co jinak?

Jak se existence KSČ slučuje s Ústavou ČR, která prohlásila kom. ideologii za zločineckou? A co hlásá ta partaj? Totéž, co při svém vzniku, jenom o vraždách taktně mlčí. Myslím těch 100 miliónů lidských obětí, které má na svědomí kom. řád na světě - a u nás je také pěkné číslo. Komunisté jsou zločinci.;-O;-O;-O

Petr Benes 12.6.2007 12:30

No jo, nedivim se Dolezalovi, ze se mu nelibi pietni akt v Lidicich!

Tam (a nejen tam) se jeho soukmenovci zachovali jako krvelacne nelidske bestie. Jeden by z toho mohl mit dojem, ze si ten odsun zaslouzili. Nevim proc se idiotsky navazi do Bile, ze nenechala nekoho postrilet a zplynovat. On se totiz  nechova kazdy jako ti vasi chudaci sudetaci!

Honza z podhůří 12.6.2007 11:49

ne až tak nápadně ale přece jste mne nezklamal

"Taky jen úplný šílenec může tvrdit, že jsme k tomu, abychom se stali součástí Hitlerovy říše, sami přispěli tím, že jsme sdíleli nacistickou ideologii nebo něco jí podobného a vzývali Hitlera jako spojence".  Část občanů předválečné ČR nacistickou ideologii sdílela a de facto vzívala Hitlera jako "záchrance" - pokud Vám selhává paměť, říkají si "sudetští němci". Dále i část neněmeckého obyvatelstva protektorátu s totalitním nacionálně socialistickým režimem spolupracovala a nevím, proč by se o tom nemohli dnešní "češi" více dozvědět. Je dobré znát jak se k moci totalitní režimy dostávají a jak fungují - bez ohledu na to, zda jde o komunismus, nacismus či jiné -ismy.

Jan 12.6.2007 11:38

Senilní Doležal

Pořád stejné senilní, debilní kydy zakomplexovaného, nenávistného dědka Doležalů, divím se LN, že takové žvásty otiskuje, to je na tom tak špatně, že namá co psát. Děděk Doležalů ve svých manýrech nezapře, jak se mu líbí komoušské manýry, proto stále zdůrazňuje, co se nesmí podařit a komu, leze koalici do prr..dele po čtyrech, hodil by se do páru s vlezořiťkou Parkanou, má  stejně vymytý debilní mozeček!

mirda 12.6.2007 11:48

Re: Senilní Doležal

Jak může někdo,kdo není schopen alespoň přijatelně slušnou formou vyjádřit svůj názor, si dovolit kohokoliv kritizovat. Na rozdíl od tebe není p.Doležal duševní impotent.

Yurri 12.6.2007 14:45

Re: Senilní Doležal - Nebo hloupý Honza..? :-)))

A nebude to naopak? Nebudeš ten senilní,zakomplexovanej dědek spíš ty,když tě rozhodí pouhopouhý komentář,což je jeho práce? A když si srovnám "úroven" tvojeho příspěvku s úrovní p.Doležala,tak to by asi docvaklo i tupýmu komoušovi,jak je na tom kdo z vás dvou s úrovní..

karlos-kral 12.6.2007 15:33

Re: Senilní Doležal

Něco tak odporného může napsat blbeček s chováním řeznického psa a to ubližuji tomu psu.

Patrick 12.6.2007 9:48

Hlavy levic.strany

Pane Dolezal, nepresna je polemika u soudruha Zaoralka. To, co napise, postrada smyslu a logiky, obdivuji se strane, ktera jej vystavuje v popredi. Funkce velkeho Jyrky ve strane je jina. Pro srovnani, Stalin nebo Hitler nebyli lide, majici vysoke IQ, byli to figury, ktere si umely udrzet moc prostredky vseho druhu. Proto je strana prezentovala a jsou pro stranu nenahraditelni. Vyplyva otazka vyhody plynouci strane z plku techto soudruhu, jejich postaveni a potreby ve strane. Vdecen neumetelovi od letadel, ze jeho projevy zustavaji za zdmi Lihoveho domu, mnohdy preci jen prezentovany velkym Jyrkou. Pokud ma strana jen tyto osobnosti na prezentaci, potes Pan Buh. 

Historik 12.6.2007 9:46

pan Dopležal jako POLITILOG by měl pochopit následky současného

zeleného šílenství vlastně ještě dříve, než přerostlo do reálné politiky a musí se jím zbývat president Klaus - díky mu za to.

To, že vůbec nechápe rozsah marasmu, do kterého stále hlouběji zapadá multikulturní humanrightická antisemitská EU je jen třešnička na dortu.

Kubeš 12.6.2007 9:53

Re: pan Dopležal jako POLITILOG by měl pochopit následky současného

R^R^R^

Hrouda 12.6.2007 9:34

Pan Kolovrátek Doležal opět lehce vymáchal

své neoblíbence. Že zmínil Klause, tomu se nedivím. Divím se jeho pohledu na svět a ČR, kdy 3x zmíní Paroubka a ani jednou Topolánka. To je skutečně tristní. Že by se Kolovátek Doležal bál, že mu Topolánek rozkope auto? Nebo jsou za tím finance?:-)

posvator 12.6.2007 11:25

Re: Pan Kolovrátek Doležal opět lehce vymáchal

Asi nevidí důvod, proč by Topolánka měl kritizovat. Oni to za něj udělají v Právu, MfD, Haló novinách a podobných bulvárních plátcích jiní. Pro všechny demagogy a hulváty podotýkám, že nejsem příznivcem ODS.

Michal 12.6.2007 9:33

Účast na totalitách

"Taky jen úplný šílenec může tvrdit, že jsme k tomu, abychom se stali součástí Hitlerovy říše, sami přispěli tím, že jsme sdíleli nacistickou ideologii nebo něco jí podobného a vzývali Hitlera jako spojence. Náš problém je naše pobývání v ruském komunistickém impériu a v nedůstojném způsobu, jakým jsme k tomu sami přispěli a přispívali."

I u Hitlerovy říše je náš problém, jak část národa kolaborovala, a následující komunistická totalita seznamy zametla pod koberec. Kolaboranty pak využívala jako poslušné nástroje, protože na ně měla pěkný bič. I podobnost obou totalit není bez zajímavosti. Za pozornosti stojí i mezidobí 45-48, jak komouši totalitu připravovali.

Šnek 12.6.2007 9:28

Jak to vlastně je?

Slovo politolog má snad něco společného s politikou. Podle toho by se dalo usuzovat, že pan Doležal je odborník na politiku. Právě tak je pan prezident asi odborníkem na ekonomii.

Z čehož se dá odvodit, že když pár potrhlých politiků-aktivistů chce snižovat produkci CO2 a tím podtrhnout celosvětové hospodářství, má do toho spíše co mluvit ekonom než politolog.