4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jan 3.2.2006 23:37

UDÁLOSTI: Z posledních dnů? Mluvme raději o pseudoudálostech! Nenechme se zase českými politiky a jejich "nezávislými" novináři zmanipulovat náhradními tématy, kterými se nás snaží odvést od všeho podstatného, tak jako před každými volbami!!! Je jas

UDÁLOSTI: Z posledních dnů? Mluvme raději o pseudoudálostech! Nenechme se zase českými politiky a jejich "nezávislými" novináři zmanipulovat náhradními tématy, kterými se nás snaží odvést od všeho podstatného,  tak jako před každými volbami!!! Je jasné, že po volbách vznikne velká koalice ODS - ČSSD bez komunistů (těch otevřených)! Nikdy nezapomeňme na dvě nejdůležitější věci: Kdo proti nám stojí a jak to můžeme změnit! Viz:
1) CYKLICKY VLÁDNOUCÍ KRIMINÁLNÍ ELITY POD SPOLEHLIVOU OCHRANOU SVÉHO CENTRALIZOVANÉHO KRIMINÁLNÍHO STÁTU A SVÝCH CENTRALIZOVANÝCH KRIMINÁLNÍCH MASMÉDIÍ!:
2) DŮVODY, proč bychom měli jít tentokrát VŠICHNI k volbám, ale pokud nechceme být ZNOVU obelháni, podvedení a okradeni, NEVOLIT žádnou parlamentní stranu vládnoucí (post) komunistické kriminální fízlokracie!!!
AeroKarel 3.2.2006 22:05

"Komouše z kterejch stran ráčejí mít na mysli?: "

No, pominu-li komouše jako takové a strany obskurní, tak statisticky významný výskyt je pouze v socdem.
kocour 3.2.2006 20:12

Doležale, Doležale,

tohle je opravdu dost pod úroveň. Muselo to být?
Pavel 3.2.2006 17:40

Doležal coby politolog

Doležal klouže po nakloněné rovině nezadržitelně k Štěpánkovi, tzn. do nejnižších pater žurnalistiky. Tak například ho zajímá, "kde na to Babíni berou prachy ....."  no fuj. To už je vpravdě někde hodně, hodně nízko. A jestli Doležal chce kopat za pravici, jak tady mnozí přispívající naznačují ..... to má tedy pravice zastánce ... úrovně Doležala, Štěpánka apod.
To se musejí v Lidovém domě radovat, protože takoví oponenti, ti jim darují voličů....
Hariet 3.2.2006 17:51

Re: Doležal coby politolog

Soudruhu se ti divím, že tu pořád opruzuješ, copak soudruzi nevydávají žádný tisk ? Na seznamu máš Právo, tam se nebudeš naštvávat  - nakonec tady nikomu chybět nebudeš
Jan 3.2.2006 23:40

Re: Doležal coby politolog

To že je zcela nejasné, odkud Balbíni mají peníze, považuji v dnešním kriminálním státě za skutečně zajímavé! Viz:
KRIMINÁLNÍ STÁT: CENTRALIZOVANÁ, UZAVŘENÁ, NEPRŮHLEDNÁ A NEKONTROLOVATELNÁ VÝKONNÁ, ZÁKONODÁRNÁ A SOUDNÍ STÁTNÍ MOC NAD OBČANY – DAŇOVÝMI POPLATNÍKY V RUKOU NEVOLENÉ A OBČANY PLACENÉ, ALE JIMI NEODVOLATELNÉ STÁTNÍ BYROKRACIE, JEJÍ INSTITUCE, REPRESIVNÍ ORGÁNY TAKOVÉ STÁTNÍ MOCI, JEJICH PŘEDSTAVITELÉ, SPOLEČNÉ METODY A CÍLE:
franta 3.2.2006 17:04

Havel vs. Doležal

Ať si Havel podporuje koho chce, je to přece jenom politik (i když bývalý). To že tak nepokritě kope za ODS "novinář" a "politolog" Doležal je daleko smutnější.
Hariet 3.2.2006 17:49

Re: Havel vs. Doležal

Jasně měl by radši kopat za KSČSSD. Neřád jeden, ale vy s mimi zatočíte - se budou divit pancharti pravičácký. Již vzhůru ....
petr 4.2.2006 0:16

Re: Havel vs. Doležal

Takže "novinář" a "politolog" nesmí mít názor? To je jako kdyby musel být soudce, soudící znásilnění, vykastrovaný!?
zoch 3.2.2006 16:26

Pane Doležale,za chvilku klesnete na úroveň Štěpánka.

Pro většinu veřejnosti to zůstává ještě zastřeno,protože málokdo trefí na tuhle čubu,ale pro mne jste už profláknutý. Vaše dříve hraná středová pozice vzala za své. No nic, budu Vás zase číst,protože ještě na té úrovni Štěpánka nejste,ale moc Vás od toho nedělí !
karci 3.2.2006 16:51

Re: Pane Doležale,za chvilku klesnete na úroveň Štěpánka.

ale zochu vzdyt to nemusis cist....nalistuj si rudy pravo a to si posusnas troubo
zoch 3.2.2006 18:03

Re: Re: Pane Doležale,za chvilku klesnete na úroveň Štěpánka.

Internet již snad všechny přesvědčil o svém přínosu pro lidstvo.Má jen možná jednu výhodu navíc : že je příliš otevřený a dává tudíž i lidem bez základní slušnosti a taktu možnost "vyniknout".
Paztul 3.2.2006 16:15

Balbínovci...komentář k Spielberg. Mnichovu

 Pane Doiležale. Když hovoříte o nutných neviiných obětech války, pak do toho také nutně zahrňte odsun. Je naivní si myslet, že to skončilo v květnu 1945. To doznívalo dlouho dlouho dál to válečné běsnění a jeho následky, Je to tragedie obou národů. Vy pořád nechcete slyšet nic o tom, kdo to rozpotal ty metody zla, které pak zákonitě pohltily obě strany, k jejich ohromné obapolné škodě, bohužel.Součástí toho zla je právě to strašné oko za oko .....Kdo to válečné běsnění zažil, ví své. Vadí mi ta Vaše jednostrannost.Někde to uznáte a někde ne. Podle toho, jak se Vám to účelově hodí. Promyšlený přístup advokáta, k jehož profesi to patří. Váš komentář k Spilb. Mnichovu mě znovu o tom přesvědčil. Vidím, že Vám nekřivdím. Zdravím.
ford prefect 3.2.2006 22:48

Re: Balbínovci...komentář k Spielberg. Mnichovu

Ty komunisto, narozdíl od Palestinců Izraelci nevraždí plánovitě nevinné. Navíc, protože podle mne vrahové nevinných dětí, žen ani mužů nejsou lidmi, dá se říct, že Izraelci dokonce ani nezabíjejí lidi. Toho, že jednoho člověka zabili omylem, určitě trpce litovali, přestože skutečným vrahem ani v tomto případě nebyli ti, kdo stiskli spoušť, byl to ten zbabělej Palestinskej vrahoun, který je snaze zachránit si vlastní zbabělou kůži, na svého nevinného dvojníka poslal. Izraelci prostě jen zabíjejí zbabělé krysy. A dělají dobře, že to dělají, já jim za to děkuju. Měli bychom to dělat všichni.
Jojin 3.2.2006 16:05

???

Když jsem četl tento článek tak jsem začal mít dojem že se dívám na chocholouše který skáče z jedné koňské koblížky na druhou a neví do které klovnout.Hromada různých více či méně důležitých politických témat semletá na jednu hromadu bez návaznosti a jakéhokoliv závěru.Pro vysvětlení mladším čtenářům: chocholouš - pták velký jako vrabec a podobně zbarvený, který má na hlavě chocholku peří.Koňské koblížky - produkt trávení koně.
Jimmi 3.2.2006 15:55

Važte slova, pane Doležale!

"...útoky této pastrany..."  "...na prohře pravice (tj. ODS) má zájem Pravda a Láska..." "...Balbínova strana už dávno není žádná recese, ale obyčejný politický instrument na kompromitaci politických oponentů Havla a spol..." "...Kalouska zajímá, kde na to berou prachy. Mne taky..."
 
Myslel jsem, že jste cosi jako politilog. Ale tohle je horší než z Haló novin.....
 
 
Majkl 3.2.2006 16:14

Re: Važte slova, pane Doležale!

copak, copak, ona to snad není pastrana? Klídek, chlape!
Jimmi 3.2.2006 16:38

Re: Re: Važte slova, pane Doležale!

Jasně, republiku si rozvracet nedáme
 
Od Hutky jsem kdysi četl knihu jeho fejetonů od doby totalitní až po dobu emigrace. Usoudil jsem, že to je inteligentní a slušný člověk. Toť vše.....
spaldings 3.2.2006 18:02

Re: Re: Re: Važte slova, pane Doležale!

člověk, který teď jakkoliv napomáhá boševikosocanům není slušný - je to buď blbeček nebo hajzl.
Joska 3.2.2006 17:16

Re: Važte slova, pane Doležale!

Souhlasím, do písmene! B. Doležalovi už z Havla normálně jebe...
spaldings 3.2.2006 18:03

Re: Re: Važte slova, pane Doležale!

kdepak, jebe totálně Havlovi. Snaží se jen plnit, co kdysi slíbil.
Žulový Aston 3.2.2006 15:06

Balbínovci zneužívají špatné pověsti KDU-ČSL

Politický profil této strany - neexistuje člověk ten, kterému by nešlo vrazit dle potřeby kudlu do zad a díky tomu být ve vládě - je ovšem problémem KDUČSL, nikoli Balbínovců. A zoufalství páně Kalouskovo vyjádřené stálým varováním před komunizmem, se kterým KDU vehementně 4O let spolupracovala, zavání projevem farizejské prostitutky. A jestliže si na svou podporu do koalice  vybrala ODS tuto farizejskou dívenku, která je opravdu asi pro většinu občanů ČR (viz preference) nestravitelná, pak je to problém ODS. A zřejmě pana Dolleschala.
johny 3.2.2006 21:51

Re: Balbínovci zneužívají špatné pověsti KDU-ČSL

Zadna ze stran v CR neni stravitelna pro vetsinu obcanu. Kdyby nejaka byla, meli bychom vetsinovou vladu jedne strany a nemuseli bychom se zaobirat nejakymi Balbiny.
zrusksc 3.2.2006 14:24

Svatá pravda

P.Doležal velice trefné a pravdivé,neni co říct!
Klaun Parafin 3.2.2006 12:42

Halalí, halaló! Ať žijí balbínci!

Znáte tu "story", jak motýl mávne v jihoamerické pampě křídlem svým pestrým a v českých luzích a hájích se strhne vichřice? Její největší škodlivost se právě projevila v ofouknutí, žel nebo nežel, pana Doležela... Tak dlouho ležela, až doležela, myslím, ta motýlí samička. Taková mrňavoučká záminka a tolik ohlušivých zařvání komentátorských lvů! Ale že nejste moc slyšet, ten bilbord od Balbínu je aspoň vidět...
míša mýval 3.2.2006 12:28

jak to vidí Tupolánek

Hysterická radost Tupolánka a jeho hochů kolem krachu LG Philips mě nepřekvapuje. Podívejme se jak to vidí: Nastrkáme-li do LG Philips dvě miliardy aby pět let zaměstnával tisícovku lidí, musíme na to vybrat minimální daň a další poplatky od tisíce dejme tomu hokynářů z vesnic. Ti zkrachují a nejenže nás stojí na sociálních dávkách čtyři miliardy, ale současně minimálně deset strarodůchodců na jednu prodejnu se nedobelhá do nejbližšího hypermarketu a zcela vysílení skončí na LDN, kde jejich pobyt přijde na dalších 500000 ročně, tedy za těch pět let 25 miliard. Paroubek vám ovšem vysvětlí, že to je blbost. Zkrachovalí podnikatelé nedostanou nic a v rámci Velkého Paroubkova rozvoje Krajů si pořídí dvorek se slepicema (patronkou bude Zuzana). Ostatní celkem souhlasí, až na konečný efekt. Na eldéence se jich ujme oblíbený dR (ath) Kevorkian, který jim přiškrtí infuze, takže zanedlouho budou při průměrné váze 30 kg expedováni ke kremaci. No a to je další úspora, neboť pokud důchodce, kterému lítali tupolánkovi pečení holubi do huby zemře na infarkt při váze 140 kg, je spotřeba plynu v krematoriu čtyřnásobná. Takže Paroubek bez problémů splní i Kjótský protokol
František 3.2.2006 22:17

Re: jak to vidí Tupolánek

     Všichni nemohou znát všechno. Pokrok ve fyzice zrychluje inovační cyklus. To, co se stalo obrazovkárně v Hranicích není nic vyjímečného. Z hlediska současných možností, je cca padesátikilový balvan skla naplácaný luminofóry a dalšími legráckami přežitkem. To, že je nějaká koncepce překonána vývojem je běžné ve všech oborech. Pro ekonomiku ČR je daleko horší, omezený rozptyl. Tvorba exportuschopných komodit se soustřeďuje jen na několik. Pokud je postihne to co obrazovky, nastanou hospodářské problémy. Stačila by jedna ropná krize ( kterou lze očekávat ) a automobilky lehnou. Co potom?
Jaroš 3.2.2006 12:26

Pane Doležale, trefil jste hřebíček na hlavičku

To je zase vřeštění a nadávek! A farizejského moralizování...
Xaver X.X. 3.2.2006 13:46

Může existovat i nefarizejské moralizování?

Navrhuji další příměry: farizejská slušnost, farizejská věrohodnost, farizejská solidárnost, farizejská spravedlnost, farizejský kapitalismus, farizejský Havel, farizejský Klaus atd...
Joska 3.2.2006 12:02

Ach jo, nešťastný pan Doležal

Já bych po tom pane Doležale šel zvostra: kde berou ti balbínovci prachy? Že oni je maj od Havla? A za to musej dělat špinavou práci - ostouzet KDU-ČSL. A to proto aby se nedostala do parlamentu a ODS neměla s kým vládnout. A Havel se konečně "dočká" vlády bolševiků se socany. A todle všechno ten Havel dělá kvůli tomu Vaškovi Klausovic...