23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
klown 3.2.2006 12:23

To snad citujete z blesku nebo bravíčka

Chudák pan Doležal IV., který se snaží píchnout tu napravo tu nalevo. Škodí, škodí, kudy chodí,...
spaldings 3.2.2006 18:07

Re: Ach jo, nešťastný pan Doležal

A víte, že jste to trefil ? Přesně. Klasu tomu škůdci kdysi rozkopal bábovičky a to napoleonci nezapomínají. Havel vládu bolševikům slíbil, tak na tom pracuje. A Pithart už vyplňuje přihlášku.
johny 3.2.2006 21:46

Re: Ach jo, nešťastný pan Doležal

Krome posledni vety je to presne :(
Mirek Šejna 3.2.2006 11:48

Doležale,

Mě tedy vtipy o cikánech nevadí. A nevadí mi pravě proto, že nevadí ani cikánovi Gondolánovi. Jestli ten vtip urazil Vás, tak nejspíš máte problém s tzv. politickou korektností. Mě nevadí ani vtipy o Židech, protože moje babička, otec a teta jsou Židé. Vám by Doležale jistě vtipy o nás Židech vadily, ale to je problém Váš, o kterém ovšem nemusíte psát sáhodlouhé politické agitky. Ovšem Váš dnešní vtip o tom, že Philips vyrábí u Hranic televize jen proto, aby socani vyhráli voby, to je opravdu nejlepší vtip za posledního půl roku, co jsem slyšel.
raul 3.2.2006 12:05

Pane Šejno

Pane Šejno, ani mně nevadí na Paroubkovi ta příhoda s vtipy na Romy. Daleko víc mi na něm vadí a z toho mám strach jiné jehéo vlastnosti a sklony. A dost mě děsí, že nevidím voliče socdem, kterým by toto vadilo. Připadá, že jsou slepí, hluší a nebo před tím vším účelově zavírají oči. A přitom by jim to mělo vadit nejméně tolik jako pravicovým voličům (k nimž se hlásím). Ona ta podoba dnešních dnů s léty 1946-48 není tak bezvýznamná.
jeff 3.2.2006 14:17

Re: Doležale,

"Ovšem Váš dnešní vtip o tom, že Philips vyrábí u Hranic televize jen proto, aby socani vyhráli voby, to je opravdu nejlepší vtip za posledního půl roku, co jsem slyšel."
Šejno, to co uvádíte v článku není. Buď je to jen váš blud, nebo nejste schopen chápat psané slovo. V každém případě se tu pokoušíte oblbovat.
jarda 3.2.2006 21:47

Re: Re: Doležale,

phillips dostal investiční pobídku,ta firma v Hranicích je úplně samostatný subjekt,je v dluzích,financuje se úvěrem,ručí budovami,když se to Phillipejkovi hodí,pošle ji do konkursu,věřitelé si vezmou barák,investiční pobídku statu nikdo nevrátí,vemte si na pomoc špidlu a jděte s tím k arbitráži,čili je to takový tunel na náš stát,rozjeli tu neperspektivní výrobu dojíždáku,ale protože to s nimi dojednávali vecí odborníci typu M.Jahna,my to odserem,za ty státní peníze mohli ty lidi vykonávat jinou,pro stát prospěšnou práci
spaldings 3.2.2006 18:11

Re: Doležale,

Mně vtipy o cikánech nevadí ale je mi zcela jedno, co tomu říká Gondolán. A ten "vtip",o kterém není v článku psáno je spíš realita. Samozřejmě, že to je finančně náročné zatloukání skutečnosti.
Vládík 3.2.2006 10:47

Paroubkův nástroj

Souhlasím s článkem v jeho hodnoce "ministra" Ratha. Jen je třeba poznamanat, že Rath je nástrojem (sice podlým, ale jinak poměrně hloupým) ministerského předsedy. A je to Paroubek, kdo je výrazným nebezpečím pro tento stát, pro jeho demokratický vývoj a tím pro nás pro všechny. Paroubek je nesmírné riziko. Vzpomeňte jak začínali prakticky všichni diktátoři - jako rozhodní legání "vylepšovači" exidtujícího stavu. Jako Paroubek nic nevylepšili a kam jednotlivé země zavedli.   Paroubej  j e  r i z i k o !
Xaver X.X. 3.2.2006 11:14

Ano, Paroubek je riziko.

To není nic nového pod sluncem. Teď jde o to najít, kdo je menší riziko.
Jaroš 3.2.2006 12:30

Re: Ano, Paroubek je riziko.

No, to je opravdu těžké hledání. Ach jo.     
Kromě komoušů snad už všichni!
Xaver X.X. 3.2.2006 13:23

Komouše z kterejch stran ráčejí mít na mysli?

Macourek 3.2.2006 15:17

Re: Paroubkův nástroj

Já jsem taky pro úsporné balíčky páně Klausovy, z těch riziko nehrozí. Co se neuspoří, to pošle z HongKongu Pepa.
Taraszátaras 3.2.2006 10:34

Tajné chodby a zákruty Vašeho uvažování, pane Doležale

(kterým kromě Vás už rozumí pouze landsmanšaft), postrádají elemntární předpoklad novinářské práce: logiku. Vaše příměry nejenom nesedí, ony jsou zcela mimo mísu! Podle Vás se ke stávce lékárníků mohou vyjadřovat pouze lékárníci, vše ostatní je demagogie. Když si lékárníci najímají píár agentury, tak je to stejné, jako když emigranti za totáče podporovali disent. Proč by se nemělo zkoumat, zda Pekárek má či nemá vazby na ODS? A znovu je přítomna pomsta Čechů (nemnoha, navíc většinou kriminálníků) na Němcích, jako skoro v každém Vašem tématu. Pokud bychom chtěli zachovat úměru k této Vaší posedlosti, musely by být Terezín a Osvětim každý den v palcových titulcích na prvních stranách novin.
Neverici Tomas 3.2.2006 21:47

Re: Tajné chodby a zákruty Vašeho uvažování, pane Doležale

A proc by se melo zkoumat, zda ma kontakty na ODS, debile?Ze je polovina odboraskych bossu v CSSD je ok, ale s ODSakem si nemuzou ani podat ruku?Uz si konecne vyndejte hlavu z prdele, pitomci levi.....
Taraszátaras 4.2.2006 0:29

Re: Re: Tajné chodby a zákruty Vašeho uvažování, pane Doležale

Protože, milý pravicový imbecile, to tak chceme.
Otakar 3.2.2006 10:33

Nic nepochopil!

Pan Václav Havel nám dokazuje,že ještě není politická mrtvola, i když je. Jeho morbidní nenávist k V. Klausovi je patologická a nevyléčitelná. Ten člověk si vůbec neuvědomuje ,že je pro  český národ jen neštěstím. Jeho ujetí přátelé s balbínovi "poetické strany" si ani snad neuvědomují svoji naprostou zbytečnost a přijatelnost snad jen jako recese. Jak se říka, když už nic jiného nemohu, tak alespoň zasmrdím a poplivám. 
Mirek Šejna 3.2.2006 11:51

Otakare,

takto stranicky uvědoměle, jako Vy, psával soudruh Kojzar do Rudého práva. On ale narozdíl od Vás nedělal gramatické chyby.
jeff 3.2.2006 14:06

Re: Nic nepochopil!

Mirku Šejno,
když nemáte argument ( víte co to je?)  používáte Kojzara, už asi po padesáté. Inovovat !  Mladší generace už Klojzara nezná. Co takhle, lže jako Rath,  je pravdivý  jako Paroubek,  poctivý jako Zgarba...
Macourek 3.2.2006 15:19

Re: Re: Nic nepochopil!

...umí s mobilem jako Tlustý...antivulgární jako shit Topolánek.... 
Macourek 3.2.2006 15:11

Re: Nic nepochopil!

Strécu, když už chcete hájit český národ, tak se naučte český pravopis. Máte tam hrubek jako sudetský Němec. ale ten umí alespoň německy.
Co to je: morbidní nenávist je patologická a nevyléčitelná. Užívat cizí slova je pro někoho někdy fakt rizoto.
Jerry 3.2.2006 18:07

Re: Re: Nic nepochopil!

No pane vono se to v tom ceskym jazyce jen hemzi anglickejma vyrazama tak vo co bam jde.?
JT 3.2.2006 10:26

Pane Doležal!

Když už jsme u těch peněz, bylo by docela zajímavé zeptat, se kde bere peníze "politolog" Doležal. Nechcete snad tvrdit, že Vás uživí honoráře z Neviditelného psa a vypadá to, že nikdo jiný Vaše "hlubokomyslné" úvahy mimo Šafra neuveřejňuje. Dokonce jste dopadl tak, že nad Vaším článkem tady nemasturbuje ani Sládkova kohorta ve službách modrých ptáků ( momentálně pod článkem Vašeho antipoda Pehe ). Zbývá než konstatovat:
a.)  Pokud by neexistoval pan Havel - byly by Vaše články zhruba o třetinu kratší.
b.) Pokud by neexistoval Doležal, Tlustý, Langr, Nečas , Zahradil a Říman - ODS by možná
      vyhrála volby.
Šedovous 3.2.2006 12:29

Re: Pane Doležal!

Neberte Tlustou Bertu na tohodle čimčaráka. Trefil jste ve všech směrech, ale příště stačí vzduchovka .
jeff 3.2.2006 13:04

Re: Pane Doležal!

A pokud by neexistoval JT výraz "závistivý hajzl" by přišel o svůj význam.
Tomáš Kubín 3.2.2006 9:57

levičák Pravdoláska

Zajímavý postřeh, to s těmi billboardy. Je pikantní že Pravdoláskovi kašpaři ještě nenapadli komanče a socany. Myslím že to přesně dokresluje profil ostudného Havla.
Taraszátaras 3.2.2006 10:16

Re: levičák Pravdoláska

Mohl jste to napsat mnohem úderněji, politický achjo vykleštěný býku: Kdo nejde s námi, jde proti nám!
ferry 3.2.2006 11:13

Re: Re: levičák Pravdoláska

Ale skutečně, pokud jim jde o věc, proč neudělali taky bilbordy s krvavejma komunistickejma rukama, socanskejýma čistejma rukama. Na to bych jim i přidal.
Macourek 3.2.2006 15:15

Re: Re: Re: levičák Pravdoláska

Zase budu sponzorovat bilbordy s textem: S Klausem nebo doleva!
Už se těším na opakování opoziční smlouvy.
franta 3.2.2006 9:18

Ach jo, pane Doležale

nejste Vy náhodou obyčejný politický instrument na kompromitaci politických oponentů Klause, Topolánka a spol. ? A úplně nejvíc se mi líbí, jak pěkně obhajujete svobodu vyprávět vtipy o muslimech a kritizujete vyprávění vtipů o Romech.  Zase ta pěkná modrá konzistence, že ? Nebo že by jenom pragmatický (nebo třídní) pohled ?