23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kikina 4.2.2006 8:56

Re: Re: Re: Pane doktore Cimický; neztratil se Vám jeden pacient ?

Omylem jsem odentrovala; načež vypadl proud. Uvědomila jsem si, jak jsem si "naběhla",ale nedalo se nic dělat než čekat,kdy se ozve  "stejná krevní skupina". Aubisi, díky !!!
Přeji hezký den !
 
 
Švrk 3.2.2006 7:41

Re: Události viděné zavázanýma očima.

Pane, řekl bych v datštině (jestli si na ni pamatujete) : "On datr dat katrká šušu" což prý znamená "otec Dat ví vše". Co víte ale nechcete říci Vy, to mi z vaší reakce nedošlo.
jeff 3.2.2006 12:40

Re: Události viděné zavázanýma očima.

Slavo, ty seš ale vůl.
tjuska 3.2.2006 1:31

Tuhle mě Klaousek vytočil,

když tvrdil, že s padáky neměl nic společného, všechno že si zadávala armáda. Ano, armáda si zadala parametry a předběžné i cenu. Na ministerských úřednících v čele s Kalouskem pak bylo uspořádat výběrové řízení. To se jim povedlo tak znamenitě, že vybrali firmu, jež padáky nikdy předtím nevyráběla, byla zatraceně drahá a vyrobila nepoužitelné zmetky, které stály několik lidí život. Tam se musely přelít sakramentsky velké prachy, aby to prošlo. A Kalouskův postoj? Já nic, já muzikant!! A má zdánlivě pravdu, konkrétní stopy k němu vedoucí jsou pečlivě zameteny, přestože je jasné, že v tom musel jet taky (spolu s jinými armádními zakázkami). Chce se mi z toho chlapa zvracet, ten má věst lidovce do voleb!
xrb 3.2.2006 7:46

Re: Tuhle mě Klaousek vytočil,

Padaky byly za par milionu a v podstate ta zalezitost neohrozila bezpecnost statu. Proc se ale nikdo nezajima a nezajimal o dodavku velitelsko-stabniho systemu pro ACR za par miliard ze stejne doby? Tu zajistovala firma rizena jednim z nejuspesnejsich spolupracovniku StB z 80tych let ("praskl" 12000 lidi - to neni preklep) a krome podezreni z korupce tam mohou byt i jine zajimave souvislosti.
Nevím Neřeknu 3.2.2006 7:59

Re: Re: Tuhle mě Klaousek vytočil,

Štábní informační systém stál těch miliard deset a firma, která chtěla vyhrát se až tak netajila před partnery s tím, že vyhraje, že  u Kalouska už byly a mají to jisté. Deset miliard za systém, jehož kvality a využití je sporné. Vedle toho se jeví dvacet respektivě 25 mld za stíhačky a OT jako dobrá investice!
jen dotaz 3.2.2006 1:05

Co je spatneho na delani si srandy z Kalouse???

A Veskrna a spol jeste existuji??? (Jak naznacuji formulace o utocich na oponenty Havla.) Je to cele nejaky ponekud obskurni text.
PetrN 3.2.2006 11:13

Re: Co je spatneho na delani si srandy z Kalouse???

Obskurní je především pan Balbín-Hrdina ve své buřince. Jedinou slušnou reakcí od Kalouska by bylo vrazit mu ji hluboko do chřtánu. Billboard s třemi rakvemi na padáku je zatím to nejhorší, co bylo v téhle oblasti v Česku vytvořeno. Bránit se? Jak? Jakákoliv obrana pouze způsobí další  rozmazávání této hňupoviny, s čímž balbíni a pravda a láska samozřejmě taky počítají. Vůbec tady pozoruji že socani&their company dělají vše (slušné, neslušné, pravdivé, lživé, morální, nemorální, už jenom čekám na fyzické útoky) rpo to, aby tyhle volby vyhráli. Vědí, že jim jde o vlastní prdele (s prominutím), protože jejich zločiny, především ekonomické (vposledku třeba Unipetrol) by po prohraných volbách zcela jistě někdo vyšetřoval (a možná i vyšetřil) a to by byl megaprůser...
Milan Vosecky 3.2.2006 0:20

A mne zase zajima kde vzal Kalousek prachy.

No vlastne me to nemusi zajimat, je to jasne, byl namestek an ministerstvu obrany. Diky jemu a jeho placi na sjezdu (se slovy bratri a sestry, prece mi budete verit) je pro mne jeho strana nevolitelna. No mozna ty prachy nebyly za padaky ci jinou smelinu, ale za nejaky uplne jiny podraz.
fakír 3.2.2006 0:18

neuvěřitelné

Balbínovci jsou spiklenci. :-))))))))))))))))))))) myslím že z doležala budou mít radost.
JoJo 3.2.2006 0:08

A máme tu další spiknutí

tentokrát chudák Balbín likviduje KDU