2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
svatý 5.5.2006 12:41

pane doležale - nejste novinářský eibstein- jste jen malý český popudlivý ubožáček,který tupí a plivá na normální lidi - prosté lidi nemáte rád -a vaše obhajoba jen jedné strany není ani moudrá

Joska 4.5.2006 23:14

Článek je citlivě napsanej

a s jeho obsahem souhlasím. Již tradičně to panu Doležalovi ( podle mého ) "ulítlo" s tím cíleným spolčováním proti Němcům.

Je to absurdní situace před volbami. ČSSD se chová snad nejzhovadileji za své nynější historie,  8 let vládne a ekonomice, alespoň té velké, na kterou my "nedosáhneme" se (proti její vůli) daří. Přesto je nutné tušit průšvih a Paroubek tomu vehementně nadbíhá. Ono opojení z vlastní "velikosti", opojení mocí a obava o ztrátu tohoto "piedestalu" činí ČSSD, respektivě právě Paroubka tupým a pro společnost nebezpečným. Ačkoliv je ODS se svým zatuchlým a nedůvěryhodným "šéfstvem" slabou alternativou, bude racionálnější pro nerozhodnuté (i se skřípěním zubů) preferovat ji. Osobně však budu volit neparlamentní (pravicovou) stranu.

BuBu 4.5.2006 23:22

Re: Více méně se vším souhlasím . . .

. . . až na ten závěr. Je velmi, ale velmi pravděpodobné, že žádná mimoparlamentní pravicová strana nepřekoná 5%. Bude to hlas i pro komanče. (Pakliže nemyslíte SZ - to bych s Vámi "nekamarádil)

Joska 4.5.2006 23:27

Re: Re: Více méně se vším souhlasím . . .

Mně to je Bubu jedno, volím vždy podle svědomí a nespekuluju. Kdyby to dělal každý... možná by se něco k lepšímu změnilo

BuBu 4.5.2006 23:44

Re: Re: Re: Více méně se vším souhlasím . . .

Jestli to dobře chápu, tak jsem se asi strefil. Nechci Vám brát iluze o SZ, ale to tedy žádná změna nebude. Když pomyslím, kteří a jací lidé se za nimi skrývají (Bursík, Uhl, Patočka, Pávek, Kuchtová) . . . jaká je jejich minulost . . . a nakonec i přítomnost - tak to nebude dobrá volba.

Mám se moc rád - ale na tohle vsadím bez váhání svůj krk !:-(

Joska 4.5.2006 23:50

Re: Re: Re: Re: Více méně se vším souhlasím . . .

SZ to nebude, psal jsem pravicovou stranu. Ale když jsem u těch SZ... Není ten Pávek starostou té obce, která se postavila státní byrokracii? Jestli ano, myslím si že Pávek do parlamentu rozhodně patří!!!

BuBu 5.5.2006 0:01

Re: Re: Re: Re: Re: Více méně se vším souhlasím . . .

Ono totiž tořád není jasné, kam se SZ přikloní. Zatím to jasně neřekli. . .

 A ten Pávek - to je starosta Jindřichovic p. S. Už teď lobuje, ve svém zájmu, pro stavění větrných elektráren. ( pro svoji firmu) . . . . ale s dodržováním zákonů této země je na štíru. V  Jinřichovicích, při stavbě větrné elektrárny, je pěkně a drze obešel. Takový, podle mne, nikdy nemůže patřit do parlamentu ! Obzvláště v době, kdy nám socani předvádějí korupci a podvody v míře nevídané. ;-(   

Joska 5.5.2006 0:12

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Více méně se vším souhlasím . . .

Hmm, tak o tom moc nevím.... Škoda.. jestli to tak je, uškodil si ... ( i u mne)

BuBu 5.5.2006 0:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Více méně se vším souhlasím . . .

Je to přesně tak, jak píši - a to určitě nevím zdaleka vše !

Jestli to není cynické - tak Dobrou noc.

Joska 5.5.2006 0:22

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Více méně se vším souhlasím . . .

Tak dobrou

Hlas_rozumu 4.5.2006 22:39

Volte KSČ, hroby čekají.

Soucítíte s místopředsedou KSČM Dolejšem? Vzpomeňte si na mučené a popravené odpůrce komunistického režimu a pomožte šířit banner dostupný na http://farpoint.webpark.cz/

Jako cíl odkazu doporučuji www.kpv-cr.cz (Konfederace politických vězňů) nebo jakékoli jiné stránky dokládající zrůdnost komunistické ideologie.

Otevřeme společně lidem oči!!

Jiří K. 4.5.2006 21:20

Proč lžete, pane Doležale?

Po Moskvě přece nepokukuje Paroubek ale Topolánek s Tlustým.

Ti přece oprášili heslo "Sovětský Svaz, náš vzor". To oni pošilhávají po Moskvě i po hlavních městech mnohých jiných svazových republik či satelitních států z bývalé RVHP - tedy po jejich báječné rovné dani!

To oni nám tento rozvojový postkomunistický východ dávají jako konkrétní příklad, že rovná daň je funkční, v praxi vyzkoušený a osvědčený nástroj.

BuBu 4.5.2006 21:54

Re: Milý Jiříku . . .

. . . jdi pomalounku do koupelny, namoč hadr do studené vody, přilož si jej na čelíčko . . . vrať se do obýváčku, hajni si na gaučíček . . . a zavolej si v klidu pohotovost. Jsi těžce . . . a pravděpodobně nevyléčitelně nemocný, nemocí zvanou "červenka". Tou trpí zejména vepři . . . a také bolševici ! Rv 

Jiří K. 4.5.2006 22:34

No teď jsi mi to teda nandal, BuBečku!

Běž si omýt přirození vlažnou vodou, uklidni se a příště se třeba pokus o nějaké argumenty.

BuBu 4.5.2006 22:59

Re: Jediný a zcela dostačující . . .

. . . . argument je pro všechny Normální lidi (s velkým N) zcela jasný a netřeba ho uvádět. Takže pro ty méně chápavé: Paroubek svoji roční vládu vždy opíral ve sněmovně o komunisty. To nevládla žádná koalice ČSSD - KDU-ČSL-US, ale koalice KSČSSD ! Jak se Paroubek vyjádřil - i do budoucna v komunistech nevidí žádnou hrozbu, protože v Kremlu už není Brežněv, u nás už není žádný Gottwald . . . . tak,čeho bychom se měli bát.

Každý blbec však vidí a slyší, že KSČM je naprosto totožná s KSČ - stejná členská i voličská základna chce pořád jedno a to samé : SOCIALISMUS ! O nějakou demokracii nikdy nestáli, nestojí - a ani nevědí, co to je.

A nakonec: I přesto, že v Kremlu už nesedí Brežněv - úplně klidně si v Minsku vládne Lukašenko klasickým bolševickým způsobem !

Ani náznakem jsem tyto stalinistické móresy nepostřehl u Topolánka či Tlustého. Zato jsem viděl, jaké čistky dělá ve své straně Paroubek . . . jak jsou tam všichni podělaní strachy. A jak se panečku vypořádali se Součkovou. . . . . a takhle můžu jmenovat do nekonečna.

Pro koho tohle není argument - je vůl . . . a ještě k tomu bolševik jako prase !!!!!! 

Jiří K. 4.5.2006 23:58

Slabé BuBu, tuze slabé a stokrát již slyšené.

Argument je to tak leda pro Nedemokraticky uvažující (s jakýmkoliv n/N) lidi, neboť jenom ti ignorují, že 111 levicových poslanců bylo do této sněmovny řádně zvoleno. Je-li tedy v posledním roce volebního období tento stav uplatňován při odhlasovávání některých zákonů, jedná se jenom a pouze o naplnění vůle voličů. Vlasně se tím poněkud koriguje zkreslení či rozpliznutí výsledku voleb sestavením pravolevé koalice v letech předchozích.

Co takhle nějaký argumentík k tomu jasnému východnímu vzoru a idolu našich modrých daňových mičurinců. Ten by nebyl?

Dodnes jsem totiž nepochopil, proč pro nás má být vzorem zaostalejší východ a ne vyspělejší západ (ai s jeho zpropadenou následovánínehodnou EU).

zs 4.5.2006 20:51

nestrašte

Nestrašte komunisty . Paroubek je již staliničtější jak komunisti .

Andy 4.5.2006 19:34

Bouzov zůstane státu

když něco ukradnem, tak si to prostě necháme. A basta.:-/

Cesilko 4.5.2006 18:47

Tak jsem to zde panu Dolezalovi

fsechno nastinil, a muzu zase bezet..Hezkej vecer, tejden, volby..ZIVOT! doma fsem preje vas,zcela

Cesilko, zivocisek vodni...:-DJo jeste:jak jsem fcera kritizovaL anglicky vydani Radia pise, ze "kanadsky ministr odrekl navstevu a viza nebudou.."

V ceskym! vydani o tom ani sprochu.Proc to je???>->->-

zíralek 4.5.2006 18:56

Re: Tak jsem to zde panu Dolezalovi

Ale ne tady se to probírá furt;-D

Cesilko 4.5.2006 18:35

Co zmizelo?

me sdeleni (Americke Listy), ze slovenske oznameni JAK VOLIT V ZAHRANICI

zabira 6x11 cm. Ceske 30x15 cm.Jak ZADAT o UDELENI OBCANSTVI (aby mohl uprchlik v USA taky VOLITI!

zabira 6x30, 6x20 a 6x10 cm, fsechno v jednom cisle AL...Tak ciao!:-D>-Pan Dolezal

muze dal psat o "volbach.."

Cesilko 4.5.2006 18:26

Pro uplnost

>-(pro ty, kdo se jako Cesi NARODILI!)

zabira dalsi DVE TRETINY NOVINOVE STRANKY mrnavyho tisku...Potom jdete k VOLBAM! SPOLU-NE-OBCNE!!!!

Cesilko 4.5.2006 18:31

Re: Pro uplnost

..saz mi tady naka mys! vokusuje moje sdeleni, inu, skoda slov!:-Djo, a vesely volby, DOMO Cesi, v nasich Cechach..Prejdi Jordan, prejdi Joirdan, reky vsech nadeji...Kam se podely, DOMPO_cesi, vase rovnostarske zasady..kam soucit s vyhnanci, kam, vs smysl pro DEMOKRCII?????>->-

Cesilko 4.5.2006 18:20

P.S. Do Prahy jsem VZOR formularu dodal

dne 9. LEDNA let Pane 2003.:-D:-D:-D

Cesilko 4.5.2006 18:18

Demokrticke volby:

1)Zast, urad rozesle na adresy obcanu v zahra: a)zneni zakona b)formular k uvedeni beznych osobnich udaju a soucasne adresy c)formular kde volic oznaci bude-li I volit v domovske obci II osobne na zast.urade III POSTOU pres zast urad.4)obalku s adresou zast. uradu OFRANKOVANOU. Zastupci te ci krere demokrticke zeme, ktera ma zajem o hlsy svych volicu v zahranici se postara! o ostatni.

>-V>-

Cesilko 4.5.2006 18:10

4) Dokud

clenove Statni volebni komise s ministrem Bublanem nebudou stat pred soudem pro zlocin "mareni voleb"

a obstrukci vykonu volebniho prava" pul milionu CESKYCH OBCANU V ZAHRANICI, jsou fsechno toto, pane Dolezal, s odpustenmim, jen takove jakesi kecy...:-D:-D:-D>-V>-

Ladislav N. 4.5.2006 18:20

Re: voliči všehomíra

Volte vládu ve státě, v němž platíte daně. ;-)

Cesilko 4.5.2006 18:43

Re: Re: voliči všehomíra

A, pane Ladislave, zdravicko! budto prineste argumenty, nebo s prominutim curate do vetru...:-) :-) :-)(My, uprchlici v USA, ostatne taky, a auz malem sedumnascte lewt...:-D)V>-V

Cesilko 4.5.2006 18:07

Tristni skutecnost

1)CR ma v zahranici 500.000 vooicu.2)Z techto se uspelo registrovat jen 5000.3)Statni volebni komise a Bublan (taha a narizuje KOHO maji volici v zahranici volit!)LOSEM.4)>-

pařez 4.5.2006 17:40

Je dobře, že v článku bylo uvedeno

že na etablování komunistů má podíl i ODS se svou účelovou nacionalistickou manipulací, která mimo jiné vynesla jejich předsedu na Hrad. Takže "antikomunistickým" řečem modrých ptáků nelze věřit.