22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
AeroKarel 4.5.2006 17:57

Re: Je dobře, že v článku bylo uvedeno

Ovšem pořád jim věřím více než Paroubkově vládě "s podporou průřezem politických stran". Takže raději ODS.

dadacos 4.5.2006 16:10

Co mj. Vilém schvaluje

Vilém napsal ( 04.05.2006 00:50): "Volební program KSČM znám a plně ho schvaluji."

V programu KSČM se píše: "Za základní příčinu stupňujících se problémů světa i naší společnosti považuje KSČM kapitalismus. Přestože dosud nevyčerpal všechny své možnosti, je stále naléhavější, aby byl vystřídán novou, pokrokovější společensko-ekonomickou formací."

AeroKarel 4.5.2006 17:32

Re: Co mj. Vilém schvaluje

Viléma komentovati nestojí za námahu .......

Jaroslav 4.5.2006 14:35

Téměř každá věta tohoto článku je nesmyslná či přímo lživá

Obdivuji každého, kdo dokázal tento výtvor projít s apatickým klidem. Co mně připadá osobně připadá  "nedemokratické", je fakt, že pana Doležala představují i ve veřejnoprávní TV jako "nezávislého" politologa a on je přitom velice pokleslý odeesácký propagandista. Takže musím za svých 100 kč financovat přitroublou agitaci ve prospěch buď ODS nebo sudetoněmecké politické reprezentace, která není vyvážena v tomtéž pořadu jiným názorem. To se mi zdá velice "totalitní". V článku se opakují už dávno vyvrácená nesmyslná paranoidní podezření o "návratu komunismu", studenoválečnická rétorika směrem k Moskvě (Doležal spal zřejmě 15 let)...Pokud se upozorní na každému zřejmý fakt, že drtivá většina médií je v rukou stoupenců ODS, pan Doležal dostává amok a pokládá vyslovení pravdy za jakýsi  další "důkaz" nástupu komunismu. Jedná se o satiru, černý humor anebo je autor skutečně tak hloupý?      

Malý Aston 4.5.2006 14:57

Vládní moc ČSSD,media ODS

Vážený pane Jaroslav,souhlasím s Vámi,že pan Doležal není žádný politolog a do televize by měl mít zakázaný přístup. Ostatní jste zřejmě uvedl jako vtip. ODS dle stavu v ČSSD nepotřebuje žádnou volební kampaň,postačují informace,koho zavřeli,zavřou,nebo stíhají ze členů soc.dem.Postačí informace,kdo,kdy a jak ukradl.Postačí vystoupení Paroubka a je to jasné kdo vyhraje volby.Media nerada uvádí,že někdo zasadil strom,to nikoho nezajímá,ale kolik ukradl,to je pro ně vyložená bomba.Já jsem dodnes nepoznal,za koho pan Doležal kope. Já mám dojem,že kope na všechny strany jak poraněný kůň.

grr 4.5.2006 15:52

Re: tješiš, Doležal kope přece

za lidovce. To je jasný jak facka. Krom toho mu na nervy brnká každý, kdo nechce vrátit majetek Němcům, tam kopou ve dvojici s Mandlerem. Ještě něco nevíte?

orso 4.5.2006 15:37

Re: Téměř každá věta tohoto článku je nesmyslná či přímo lživá

Ale fuj! Copak neumíte nic jiného, Jaroslave? To, že s někým nesouhlasíte, můžete projevit i tak, že dáte do placu pár argumentů, třebas v čem se Doležal plete. Copak už vám ten Paroubek dočista vymyl palici, že místo argumentů začnete protistranu rovnou napadat? Nástup komunistů není paranoia, to je 111 realita. Kde žijete? To, že se dne nejedná o stejný komunismus, jako před 60 lety, je asi všem jasné. Svinstvo je to ale stejné!

Hana 4.5.2006 12:27

... a najednou jsme se probudili???

...není možná! A proč se takovéto články nepsaly před 10 lety, když už jsme si luxusně dovolili sametovost revoluce 89.

www racek 4.5.2006 12:45

Re: ... a najednou jsme se probudili???

tenkrát jsme si nebyli jistí, jestli už se smí ... :-D

Xaver X.X. 4.5.2006 13:47

...přece nebudeme pomlouvat strejdu, to dá rozum...

AeroKarel 4.5.2006 11:44

"Pak se bude dát prosadit i ten většinový systém."

Ne. Ten by bylo možno prosadit jenom kdyby ODS zvítězyzila s ústavní většinou. IMHO   bylo by to užitečné.

AeroKarel 4.5.2006 12:18

Re: "Pak se bude dát prosadit i ten většinový systém."

boha jeho zvítězila

www racek 4.5.2006 12:45

Re: Re: "Pak se bude dát prosadit i ten většinový systém."

hele, nech ty negramoty ať si to opravěj sami ... :-D

Xaver X.X. 4.5.2006 13:22

AeroKarle, mě by se líbilo ZVÍTĚZULA... :-)

Laďa 4.5.2006 16:04

A mně zase: "Vítěz v ZILu"

;-D

AeroKarel 4.5.2006 11:42

"jestli KSČM dostane tolik hlasů, kolik jí předpovídají agentury, pak socanům nezbude nic jiného, než s nimi spolupracovat."

Jo, to leckdo tvrdil i o spolupráci s Hitlerem. Nešlo to jinak .......

Xaver X.X. 4.5.2006 13:46

To mi připomíná jeden rozhovor mukla a bývalého dozorce:

Ale vy jste nás mlátil, pane Smrčka!

Jasně, Rambousek, my jsme museli.....

AeroKarel 4.5.2006 11:38

Ono k té volbě

kohokoliv jiného než ČSSD  a KSČM stačí nejenom co Paroubek říká, ale i jak to říká. ODS volím bez nadšení. Ale letos mám dost silný dojem že je to nutnost.

www racek 4.5.2006 12:48

Re: Ono k té volbě

já letos provedu úkrok stranou (sranou) ... zvolím lidovce. sice se za husa nebo za tři miliony upálených čarodejnic neomluvili a boblinga nevyobcovali dodatečně z církve, ale třeba se zlepší a bvyhodí kalouska ...

www racek 4.5.2006 12:49

Re: Re: Ono k té volbě

tedy vyhodí ... sakra, kdo to má po těch negramotech furt opravovat ...

ok 4.5.2006 13:01

Re: Re: Ono k té volbě

Nezapomente napsat do Kostnice, ti se take jeste neomluvili. A Lucembursko se za Zikmunda, lisku rysavou, take jeste neomluvilo.

Ale souhlasim s vami, vyhazov Kalouska by lidovcum prospel, vim ze tradicni volici lidovcu typu "babicka z Moravy" ho radi nemaji...

oakman 4.5.2006 11:19

Trochu osvěty do řad místních individualit

ona lamentace nad páně Doležalovým popichováním k volební aktivitě není mířeno vám. To je pro ty, kteří si stále ještě myslí, že se jich politika netýká. Kdo nevolí, nemůže nadávat na poměry! Vy, moji drazí fajnšmejkři politiky, vám doporučuji opravdu nevolit, protože pokud v obchodě stavebninami očekáváte prodej drahokamů, nepatří vám volební lístek do ruky.  Pokud někdo tvrdí, že nevolit je politický postoj, je vůl a je mu jedno, co se bude s jeho zemí dít. U takového člověka pak nežádáme žádné aktivní projevy, jen snad pravidelné žvýkání u koryta se šlichtou, servírovanou těmi, které nevolil... kdo nevolí, neměl by brát podpory, příspěvky, protože pokud je mu zatěžko stát fendovat aspoň jednou za 4 roky nějakým názorem, proč by se stát staral o jeho živobytí..

M. Zima 4.5.2006 11:38

Kecáte,

volba "Prognostické fronty" se prakticky neliší od volby "Národní fronty". Dnes se už (zatím) člověk nemusí té komedie účastnit a tím má možnost vyjádřit jednoduchou skutečnost, že nejsou všichni Češi blbci.

Jestliže chcete provádět osvětu, obraťte se na manipulující triviály Doležala, Peheho,  Neffa.

Pišta 4.5.2006 13:50

Re: Kecáte,

Nekecá. Má naprostou pravdu.

Hezký den.

I-Worm 4.5.2006 10:05

Koukám a nevěřím vlastním očím, kolik Rusů nám tu zůstalo

i když se naučili docela slušně česky, existence pátého pádu jim dosud uniká. Ježišmarjá, nebyl on nakonec v rámci normalizace zrušen?

Finrod Felagund 4.5.2006 10:13

Re: Koukám a nevěřím vlastním očím, kolik Rusů nám tu zůstalo

:)))) I-Worme, narážíte na zajímavý gramatický jev, kteří někteří zde asi nepochopili, ale k těm Rusům: jsou tu doopravdy a je to celkem dobře, protože jinak by byl problém si najít inteligentní, věrnou a hodnou holku s konzervativními životními hodnotami (ve smyslu například jít do vztahu s vysokou odpovědností vůči partnerovi) - ony totiž mladé Češky povětšinou jsou jen užít si a nazdar, odpovědnost žádná, hlavně se nevázat, proboha! Na prvním místě kariéra, na druhém pak buzerovat chlapy za to, že nemyjou tolik nádobí a doma se po celodenní dřině v práci "nestarají". Vážený pane, dnes jsou ty Rusky, stejně jako Bělorusky, Ukrajinky, jakož i Polky a Slovenky v ČR dost nutným faktem, jinak bychom se dostali s rozvodovostí po dalších deseti letech možná na 70%.... Ale to nic nemění na charakteru Vašeho příspěvku, že lidé se mají naučit správně česky, když už česky mluví :) >-

oakman 4.5.2006 11:09

Re: Koukám a nevěřím vlastním očím, kolik Rusů nám tu zůstalo

Ty jsi ten druh tajtrdlíka, který si dříve chodil stěžovat na MNV, že ten lágr, co mu tam postavili soudruzi za barákem mu ruší klid - štěkaj psi - a má hnusnej plot!!! Ty budeš muset ještě párkrát upadnout na hlavu, abys pochopil, že není čas na tvůj pátý pád! Jinak, co slepičky, nesou??

jepice 4.5.2006 11:56

Re: Re: Koukám a nevěřím vlastním očím, kolik Rusů nám tu zůstalo

Vy spotřebujete na první pád víc času než na pátý? :-D

jepice 4.5.2006 11:57

Re: Re: Re: Koukám a nevěřím vlastním očím, kolik Rusů nám tu zůstalo

Au, samozřejmě to mělo být obráceně. ;-(

jonáš 4.5.2006 18:08

Re: Re: Re: Re: Koukám a nevěřím vlastním očím, kolik Rusů nám tu zůstalo

No jistě -- rozhodně nejmíň o dobu předchozích čtyr pádů ;-)