15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jarmila 4.5.2006 8:31

Re: Je to pouhý lokaj mocných, proto ho všude nechávají publikovat

ne Andy, nepřeháním ani trošičku. To co mě došlo po 16 letech, že totiž vše je pouhý klam a mam, a hlavní pravidlo je: kdo má prachy, ten má i moc- to vám snad všem ostatním po třiceti letech taky konečně jednou dojde.

Andy 4.5.2006 8:55

Re: Re: Je to pouhý lokaj mocných, proto ho všude nechávají publikovat

no, na to stačilo si v desíti letech přečíst pár knížek, to je neměnná pravda od dob, kdy jeden neandrtálec měl jeskyni a druhej ne.

highway 4.5.2006 8:20

Re: Re: proc nepujdu volit

Priznam se, ze tento prispevek mne prinutil napsat. Co blabolite o lokaji, publikovat muzete take: zalozte si blog a muzete tam psat co chcete. Poslete zajimavy prispevek treba do NP, pan Neff zajimave veci uverejni. K volbam: volby jsou platne, i kdyz prijde pouze jeden volic. IMHO by se to u nas melo zavest jak v Australii nebo Belgii: obe jsou demokracie a obe maji volby povinne, tj. za neucast ve volbach dostanete pokutu. To kvuli tomu, aby si lidi uvedomili, ze je to jejich osud. Osobne bych zakazal nadavat na politiku lidem, kteri nevolili, kazdy vykrikuje, ze nejde volit, ale kritizovat umi kazdy. Kdyz se vam tam lidi nelibi, co/kdo vam brani aby jste vstopila do nektere strany a sama kandidovala? Furt jsme ti dole a nahore, ale ti "nahore" se tam dostali take jen tim, ze byli zvoleni. Take mam problem ktere z kandidujicich stran dat hlas, ale existuje zlo a vetsi zlo. A podle mne je nejvetsi zlo z nabidky KSCM.

krulich 4.5.2006 6:13

p. Dolezal jak muzete napsat,

"Paroubek věci hbite politicky využil", snad "slizce" vyuzil , jemu vlastnim zpusobem.

jura-p 4.5.2006 2:01

Pište víc, Viléme.

A taky do televize by vás měli vzít. Vás a Cibulku. A používejte pokud možno česká slova. Ta cizí poněkud zastírají průzračnost vašich myšlenek.

??c 4.5.2006 2:27

Re: Pište víc, Viléme.

A ještě používejte barvičky  a co největší písmenka. Jinak gratuluj; opravu  se Vám daří nasírat lidi.

PS: Jak dopadla Vaše ročníková práce; zbastlil jste  ji přes  neděli ?  ;-):-D

Volič 4.5.2006 2:27

Re: Pište víc, Viléme.

Každý má nějakou slabost,senátore.Pánové z ODS také.Kajan píše hlouposti na Psu.Vy Juro-p píšete hlouposti na http://sumavak.bloguje.cz Vás a Kajana zatáhnout do televize,tak to všechny telenovely mohou zabalit vč.Vyvalených.

Vilém 4.5.2006 0:12

KSČSSD je sexy a je to nutnost

Autor bohužel svá tvrzení dokládá pouze vágními poukazy na jakási nebezpečí plynoucí z komunistické minulosti, jako by nedávné vraždění NATO v Jugoslávii, mnohonásobek všech obětí KSČ, bylo také dílem komunistů, o válce v Iráku ovšem nemluvě.

Tím se prokazuje neadekvátnost autorovy úsudkové základny, a kdyby netrpěl patologickým antikomunismem, snadno by to odhalil sám.

Nebezpečí jsou tedy jinde, vkrádají se jako dutá volání po státní podpoře silných, hrozby spočívají v importu slovenských, protokazatelně patologických poměrů, včetně imigrantů, jichž se ze Slovenska po volbách povalí celé houfy, do ČR,v přeměně ČR ve skanzen pro testování ekonomických teorií vyvrácených v 19. století, v tom, že by moc uchopil polodementní Topolánek.

Proto je tedy KSČSSD sexy, moderní, atraktivní, proti bezvýznamné tlupě pravicových tlučhubů, parazitů typu Macka nebo Klause.

Stanislav 4.5.2006 0:30

Re: KSČSSD je sexy a je to nutnost

Řekněte, že to byl nejapný vtip, prosííím!!! ;-(

Copak nechápete, že jen *program* KSČ v emku je argumentem sám o sobě? Četl jste ho? Měl jste někdy v ruce Haló noviny? Tohle chcete aby vládlo ve vlastní zemi?

Kde jste našel odvahu odsoudit Doležala za "neadekvátnost úsudkové základny" a v předchozím odstavci zmiňovat absolutně nesouvisející Jugoslávii (přičemž NATO jen krotilo občanskou válku) a Irák, a hned zase v následujícím si vybásnit import Slovenska a Slováků?

Kde berete odvahu stavět Rakouskou školu proti Marxistům (ať už otevřeným -- KSČM, nebo skrytým -- ČSSD)?

Běžte na nějaké shromáždění KSČM a pohleďte do těch sexy tváří, to vám nestačí?

Vilém 4.5.2006 0:50

Re: Re: KSČSSD je sexy a je to nutnost

"Ke své nevalné minulosti má vztah typicky český: hlásí se k ní a slabým hláskem odmítá některé „excesy“ (stalinistický teror). Tradičně je proti evropské a transatlantické spolupráci, zato šilhá po státech, k nimž ji vážou reminiscence na společnou minulost (Moskva) nebo ideologická příbuznost (Peking). Vydat se do rukou takového spojence je přinejmenším dobrodružná a nezodpovědná politika."

Tohle je podle Doležala hlavní vada KSČM, proto jsem to porovnal s Jugoslávií a Irákem, mnohem rozsáhlejšími problémy, navíc akutálními.

Proto je jasné, že úsudková základna autora je neadekvátní.

Mne zajímají jiné otázky než estetická působivost voličů, podstatné je, jaké strukturální důsledky programy mají, současné názory Slováků po ZKUŠENOSTI S ČINY, NE ŘEČMI pravice snad stačí. Volební program KSČM znám a plně ho schvaluji.

Otázky typu "kde berete odvahu" mi naopak připomínají minulý režim, nezlobte se.

bob 4.5.2006 1:04

Re: Re: Re: KSČSSD je sexy a je to nutnost

Pokud je Vám 25 let a méně můžu pochopit Vaše názory, nikoliv souhlasit, a je mi Vás upřímně líto.Jestli je Vám více než 25 a prožil jste alespoň část života v totalitní ČSSR a máte průměrné IQ, doporučuji velmi rychle psychiatrické vyšetření. Jinak nelze na Váš příspěvek reagovat.Rv

Ladislav N. 4.5.2006 2:50

Re: KSČSSD a Vilém

Na příspěvky magora Viléma je nejlepší nereagovat vůbec... ;-)

Stanislav 4.5.2006 1:09

Re: Re: Re: KSČSSD je sexy a je to nutnost

Připadá mi, že si silně protiřečíte, ta Doležalem nadhozená vada je myslím dost závažná vada (a nebo o ni lze alespoň jako o vadě diskutovat) a porovnání *vnitřně politických* problémů s americkým útokem na Irák (odsuzuji) a akcí NATO v Jugoslávii (podporuji) je -- nezlobte se -- porovnávání jablek s hruškami.

Nevím, s jakými Slováky jste měl možnost mluvit, mě známým mladým Slovákům připadaly ty reformy docela k věci, navíc si uvědomte, že Slovensko startuje opravdu z nižší příčky a efektivita reforem je záležitostí mnoha let, hlavní efekt lze očekávat tak nejdřív za dva, tři roky, pokud si tam ovšem zase nezvolí levičáky (což by bylo potrefeným husám -- zejména nejmenované tmavší menšině -- docela podobné).

No jo, jestli jste z té party, co tomu věří, tak to je už zcela marné.

Jinak tedy netuším, co vidíte na otázce o braní odvahy tak starorežimního, navíc nechápu tento argument od člověka, který ten "starý režim" hodlá propagovat a volit; přičemž jsem tu otázku použil jako výraz neskutečného údivu nad vašimi názory.

Estetiku členů bych taky hodil stranou, kdyby se k ní nepojila stejně esteticky působivý názorový směr.

Vilém 4.5.2006 1:28

krátce

1. zabíjení tady nebo jinde, v minulosti nebo současnosti, je zásadně vždy porovnatelné.

2. Jistě hcápete, že za Slováky relevantně hovoří preference, ne vaši kamarádi.

3. formulace té otázky. připomnělo mi to moji družinářku.

Stanislav 4.5.2006 1:40

Re: krátce

Dobře, v bodech ... :-)

1. Pořád mi uniká souvislost -- to jako, že když budeme mít pravicovou politiku, že se tu bude zabíjet? Jestli to myslíte takto, tak to je vážně dost laciná dedukce.

2. Bohužel, demokracie je hlavně o názoru nevzdělané většiny. No hlavně aby nám ji pak vaše KSČ v emku neodpískala definitivně ...

3. Tak to skutečně nebylo mým úmyslem ... mimochodem -- družinářka je dobrým obrazem politické situace ... ;-)

kocour 4.5.2006 1:04

Re: KSČSSD je sexy a je to nutnost

Už si zase dokazujete, jak jste strašně odvážný?

Vilém 4.5.2006 1:24

Žertujete?

Proč bych se měl považovat za odvážného na základě toho, že něco píšu na net?

Prostě vznáším protiargumenty proti zaujatému, a navíc nekvalitnímu článku.

Jari 4.5.2006 7:08

Re: Žertujete?

Ano,je bezesporu nutné na vlastní zkušenosti vyzkoušet i jiné vládnoucí uskupení,zálohovat tyto diskuse a po létech úspěšné vlády Topolánka,Tlustého jejich uskupení provést porovnání a POUČIT se" z krizového vývoje " naší společnosti po roce 2006.

Jirka 4.5.2006 8:01

Re: Žertujete?

"Volební program KSČM znám a plně ho schvaluji". - "Žertujete (provokujete)?" To je jediné rozumné vysvětlení.

Blbci jsou samozřejmě všude, ve všech stranách. Komunismus a fašismus mají ale tu omezenost nejlépe zabudovanou ve svých "programech".  Vaše věta "vraždění NATO v Jugoslávii" je na úrovni osvětimské lži.

Pert1 4.5.2006 8:13

Re: KSČSSD je sexy a je to nutnost

Viléme, Viléme. problém budete mít s tím, že   tlupa pravicových tlučhubů, parazitů typu Macka nebo Klause vyhraje volby a bude sestavovat vládu. Kontrolní otázka. Proč nemá Vámi milovaná levice suverení nedpoloviční většinu, když ji většina národa miluje? Odpovím. Protože je to bolševická banda, která za 45 roků vládnutí u nás morálně a ekonomicky zrujnovala tento stát.

I-Worm 4.5.2006 9:23

Re: Re: KSČSSD je sexy a je to nutnost

synku, chtělo to dávat lepší pozor, když jste ve škole probírali sčítání. Jak mohou socani s komanči přehlasovat třeba senát, když nemají nadpoloviční většinu. Nebo snad socani nejsou levice (pravda je, že ODS se často choval levicověji než oni, když byla u koryta) ?