7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
slovan 8.7.2007 14:15

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: koilaboranti a jejich špatné svědomí

Ale ne , je to statecny internetovy bojovnik, znalec pomeru soucasnych i minulych a zaroven hrdina bez bazne  a hany ktery bojoval proti komunismu tim , ze v materske skolce rozkopal vnukovi tajemnika vesnickeho vyboru KSC babovicku na pisku a to dokonce opakovane, byl dokonce i persekuovan, musel stat 5 minut v koute.

Patrik 8.7.2007 14:19

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: koilaboranti a jejich špatné svědomí

Ta minulost...a ještě nám někdo připomene naší zbabělost.To je k naštvání.Spratek jeden.Co??

slovan 8.7.2007 14:26

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: koilaboranti a jejich špatné svědomí

Dost tezko muzete posuzovat nekoho jen podle toho jak se projevuje na netu, je velice snadne nekoho po netu urazet, z oci do oci by to bylo trochu problematictejsi

Patrik 8.7.2007 14:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: koilaboranti a jejich špatné svědomí

To máte pravdu.Těžko poznám,že pisatel,který nadává na bolševiky je třeba přímo Jakeš.Proto beru příspěvky třeba Malého astona,Starého a jiných komunistbijců s rezervou.Celý život sloužili režimu a teď chtějí poučuvat.To mě právě štve a ty řeči ,že neměli na výběr.Měli.Každý měl na výběr.Buď sloužit komoušům a mít klid anebo být proti a nést následky.V 70a 80 ti letech se už nevěšelo.

H.K. 8.7.2007 16:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: koilaboranti a jejich špatné svědomí

Co jste dělal v těch letech Vy?

slovan 8.7.2007 14:17

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: koilaboranti a jejich špatné svědomí

Ten vytecny hedina je pochopitelne Patrik

Patrik 8.7.2007 14:21

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: koilaboranti a jejich špatné svědomí

To já vím,že nikoliv bývalý soudruh Huhu.Vy soudruzi a zbabělci držíte spolu.Jste k smíchu.

H.K. 8.7.2007 14:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: koilaboranti a jejich špatné svědomí

Mohl by jste prozradit kdy a kde jste žil?

Eva D. 8.7.2007 16:40

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: koilaboranti a jejich špatné svědomí

Patrik si sem chodí evidentně odreagovat nějaké frustrace a zanadávat do zbabělců. Zřejmě levnější psychoterapie než někde na pohovce jak u Freuda. ;-)

jirka.s. 8.7.2007 17:21

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: koilaboranti a jejich špatné svědomí

Nejste Vy, H.K., nějaký vlezlý? A nebo spíše naivní, když si myslíte že Vám ten zásadový antikomunistický bojovník patrik odpoví!

Patrik 8.7.2007 17:32

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: koilaboranti a jejich špatné svědomí

Nejsem bojovník.Jenom ti "hrdinové" jsou mi směšní,jak hledají výmluvy.

H.K. 8.7.2007 17:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: koilaboranti a jejich špatné svědomí

Já nejsem vzteklý. Takové reakce mám už dávno za sebou. Chtěl bych poznat, co je to za člověka, který má tu "odvahu" soudit lidi, ještě k tomu lidi, které pravděpodobně vůbec nezná. Ptám se, jakým právem může někdo někoho soudit? Navíc, když vůbec neví ja tito lidé žili a žijí. Já jsem se narodil v roce 1944 a celou dobu jsem prožil na vesnici. Osobně jsem věšechno prožil. Rád bych poznal toho "hrdinu". Je to hrdina, provokatér nebo nevychovanec?

Patrik 8.7.2007 18:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: koilaboranti a jejich špatné svědomí

Hlavě,že víš co jsi ty.

H.K. 8.7.2007 18:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: koilaboranti a jejich špatné svědomí

Můžeme si tykat, pokud na tom trváš. Já se můžu postavit před kohokoliv a nemusím se za sebe stydět. Můžeš to udělat i Ty?

bovrti 8.7.2007 12:09

Klaus jako pragmatik a počtář procent popularity ?

P.Doležal opravdu Klause nemusí. Permanentně jej obviňuje z populismu. Řada jiných Klause kárá za to, že trvá na svém, i když většina je proti jeho názoru viz např. "oteplování", euroskepticismus a další. Nevím co si p.Doležal myslí např.o Paroubkovi, který by stát řídil podle výsledků referend a různých žebříčků veřejného mínění.

PROKOP BUBEN 8.7.2007 13:41

Re: Klaus jako pragmatik a počtář procent popularity ?

 Bohužel je smutnou skutečností, že ten kdo lže, taky krade, nechtˇ JE TO TEN, NEBO ONEN......Co vše už nám naší zvolení představitelé včetně Klause nalhali......

Starý J. 8.7.2007 11:38

Vladimír

Obvyklé klišé:...Vaclav Havel nemusel  delat dobrou povest v zahranici, on byl proste dobra povest sam od sebe jako clovek, protoze mu svetovi politici s ocekavanim naslouchali a netrpelive cekali jakou novou myslenku prednese. ....

"Světoví politici netrpělivě čekali, jakou novou myšlenku přinese". Když měl Havel řeč napsanou a plynule četl (řeč "z patra" je dodnes obrovský problém), světoví politici ne "naslouchali", ale vyslechli ho a slušně zatleskali těm myšlenkám. A pak šel život dál a všichni světoví politici dál pragmaticky, na hony vzdáleni Havlovým "myšlenkovým vizím" řešili paragmaticky každodenní malé a velké problémy a nebylo v nich ani zbla z myšlenek, které od Havla vyslechli. Či jste snad někdy viděl, nebo slyšel, že by se některý ze světových politiků "novými Havlovými myšlenkami" řídil?

Ano, Havel je  skutečně vhodný na pořádání podivných konferncí vysloužilých politiků, jako jsou různé "VIZE", kdy se pánové sejdou, poklepou se po ramenou, pochválí se navzájem, pochválí Havlovi poměrně ještě slušně vypadající Dášu, pojí, popijí, zasoutěží si o co nějvětší sci-fi vizi ve svém projevu a spokojeně se rozjedou do svých domovů. Za týden po nich ani pes neštěkne.

Havel nikdy nedokázal žádnou zásadní otázku, která trápí občany řešit a vyřešit. Uchyloval se k nic neříkajícímu moralizování a proto také měl uspěch na různých zahraničních setkáních a absolutní neúspěch v domácí politice. Některé jeho myšlenky a plány v politice byly přímo destruktivní, jako ta o "občanské politice", což bylo vládnutí nevolených "elit" (kdo by určoval, kdo do nich patří?), většinou lidí, kteří neměli nejmenší šanci uspět v soutěži myšlenek a programů (což se také v každých volbách potvrdilo). Stálé čekání na nového mesiáše, množství nově vznikajících a zanikajících pidistran, se stále stejnými "lidmi, co spolu mluví" v čele.

Starý J. 8.7.2007 11:39

Re: Vladimír

Pokračování:

Zarytý nepřítel těchto praktik Klaus jim byl trnem v očích, proto bylo zorganizováno "Sarajevo" a pak také VTLR (Velká Televizní Listopadová Revoluce). Budiž přičteno Klausovi k dobru, že byl daleko méně aktivní ve vzájemném pletichaření proti sobě, dá se říci, že Havel dávno není  jeho hlavním problémem, na rozdíl od Havla, který nevynechá jedinou příležitost "kopnout Klause do kotníků".

Patrik 8.7.2007 13:07

Re: Re: Vladimír

Bla,bla,bla,,,,,,,,,,,To snad nemůžete myslet vážně?????

Starý J. 8.7.2007 16:43

Re: Re: Re: Vladimír

Kdybyste mě Vy pochválil, byl bych moc nervozní. Něco by bylo špatně!

Yann 8.7.2007 13:22

Re: Re: Vladimír

Výtečné hodnoceníR^

huhu 8.7.2007 13:24

Re: Re: Vladimír

přesně R^

H.K. 8.7.2007 14:51

Re: Vladimír

R^

carda 8.7.2007 11:27

k věci!

Kdy už někdo odstřelí toho Doležala,který otravuje i v televizi!

MK 8.7.2007 11:01

***

Za bolševika to bylo svým způsobem jednoduché, nikdo nepátral, zda Husák byl lepší než Svoboda či Novotný (předpokládám, že 99% lidí včetně samotných komunistů to bylo úplně jedno), protože se stejně vesměs jednalo o osoby bez vlastní tváře a sloužící momentálnímu osazenstvu v Kremlu. Na to, aby tito a další soudruzi byli vždy zvoleni a byli mezi lidem oblíbeni, dozíralo mnoho veřejných i tajných režimních složek. To, že je dnes možno politiky chválit, na druhého nadávat či někomu dokonce nepřijít ani na jméno a nijak se tím veřejně netajit (ale tím to také končí), je prostě příznak demokracie a mezi námi, jestli byl občan Havel lepší nejvyšší státní úředník než občan Klaus, je úplně jedno.

huhu 8.7.2007 10:23

Klaus ohrozil dohody z r. 1989

Klaus svý prosazováním svobodného trhu, kuponové privatizace a svobodné soutěže politických stran ohrozil dohody o rozdělení majetku a moci mezi havlisty a komunisty. Proto se stalo odstranění nebo aspoň diskreditace Klause jejich společným cílem

Patrik 8.7.2007 13:13

Re: Klaus ohrozil dohody z r. 1989

Prosazoval "svobodné soutěže politických stran".Doopravdy,vy máte asi úpal.To byl přeci hlavní požadavek listopadu 1989.O kuponce přeci nemá cenu ani mluvit.Asi jste zapomněl,že Klaus si vzal do vlády býv.komouše/Dyba,Kočárník/Ta paměť...nebo úmysl?

huhu 8.7.2007 13:26

Re: Re: Klaus ohrozil dohody z r. 1989

hlavní požadavek Havla byla "nepolitická politika" a dodnes "občanská společnost", kdy do všeho kecají a mají moc nikým nevolení kamarádi kamarádů...

Patrik 8.7.2007 13:44

Re: Re: Re: Klaus ohrozil dohody z r. 1989

Přečtěte si požadavky studentů a OF.SVOBODNÉ VOLBY!!!!!

huhu 8.7.2007 13:55

Re: Re: Re: Re: Klaus ohrozil dohody z r. 1989

ostatně svobodné volby hlásala i Národní fronta, vždy jde o ten obsah....teprve pokud máte možnost volby mezi jednotlivými stranami, programem , tak jde o volby....Havlova nepolitická politika znamenala "svobodněů potvrdit vyvolené mesiáše/osobnosti. Sám Havel nikdy osobně zkoušku svobodných voleb svobodnými občany neriskoval, ani v tom pro něj nejpříznivějším roce 1990