7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Stupida 7.7.2007 15:57

Re: Re: Re: Re: Havel nejenže není lepší president než Klaus, ale naopak patří k nejhorším našim presidentům!

Buvole víc možností není máš svuj názor a kdo ví jestli nebudeš říkat nebo psát za pár let o jiném prezidentovy to samé? cha chaááá..Rv(Y);-€rudý buvol doufám

A. 7.7.2007 15:06

Re: Re: Havel nejenže není lepší president než Klaus, ale naopak patří k nejhorším našim presidentům!

A hřebíky v plotě přitahují blesky, že?  Už vím, proč jste bůvol.:-P

Buvol 7.7.2007 18:09

Re: Re: Re: Havel nejenže není lepší president než Klaus, ale naopak patří k nejhorším našim presidentům!

.... a Vy vůl, i když jste pracoval u "nadnárodních společností" .... nejspíš jako vrátný ....

mondeo 7.7.2007 13:27

Havel vs.Klaus

Havel je průměrnej troubálek,kterej nesahá Klausovi ani po kotníky !Jedinej sport kterýmu propadl a ,, úspěšně "je řiťní alpinismus,stačí na něj promluvit německy nebo anglicky a je mokrej až na zádech a láme se v pase!!Klaus je proti němu formát,kterej si nesedne na zadek před kdejakým sudeťákem nebo amíkem a nepoklonkujekdejakýmu kašparovi ;-D.Když to shrneme tak má Havel už jenom tři kamarády -Alshaimera,Parkinsona a Paroubka,teď je otázka,kdo má na něj větší vliv ;-D;-D;-D!!

Wabi. 7.7.2007 13:38

Re: Havel vs.Klaus

To spojení Havel-Paroubek je zajímavý!!Jakým duševním pochodem k temu došlo? (U Vás)

mondeo 7.7.2007 13:49

Re: Re: Havel vs.Klaus

Stačí poslouchat,číst a dobře se dívat na jejich reakce,někdy si docela i rozumí.Každej se vyjádří svými slovy,ale jako kdyby se domluvili !!Možná se mýlím,ale možná nebudu daleko od pravdy :-D;-D!!

Wabi. 7.7.2007 13:52

Re: Re: Re: Havel vs.Klaus

A když hlasovala KSČM společně s ODS, to bylo pěkně prosím co?

Stupida 7.7.2007 16:01

Re: Havel vs.Klaus

přízen bývá vrtkavá a říka se že světská sláva polní tráva. a většinou to platí pro každého 8-ojá jsm takové štěstí neměla a ještě dnes jelikož nechci od nikoho nic tak žiji jako chudý člověk, a jestli se k něčemu dopracuji vý jenom pán buh a tak to na něm nechám .Stačí v něho věřit :-)

A. 7.7.2007 13:10

Vážení spoluobčané,

Jaké voličstvo, takoví politici, jací politici, takový prezident.. Pokud má polovina národa v hlavě zkvašenou socanskou siláž a druhá polovina je spíš vyčů- pečená než opravdu pravicová, co naděláte. Jak říkal TGM: Národ s mentalitou sluhů. Pomůže jedině tzv. Mojžíšova metoda: Vodit národ 40 let po poušti, než ty produkty bolševizmu a socíku vymřou a nahradí je normální slušní lidé s páteří a lidskou hrdostí.

Wabi. 7.7.2007 13:23

Re: Dotaz:

Kolik vám je?

A bolševiky už do ničeho netahejte, už to bude skoro 20 let co od toho utekli. Hádejte kam?;-D

A. 7.7.2007 13:27

Re: Re: Dotaz:

Tak kdo tedy dává těch 49% hlasů KSČSSD??? Že by ufoni?

Wabi. 7.7.2007 13:32

Re: Re: Re: Dotaz:

Co to máte za partaj? Taková u nás v parlamentě není.

Ještě jednou, kolik vám je? Schválně, jestli najdete odvahu!!8-o

A. 7.7.2007 13:50

Re: Re: Re: Re: Dotaz:

Já žádnou partaj nemám. Mne do toho laskavě netahejte. Pokud to pořebujete hodně po lopatě, tak budu psát hodně pomalu, abyste to stačil chápat:: Jde o naprosto nepoučitelné  tupouny, kteří si myslí, že vzdělání, IQ a pracovitost se dá nahradit okrádáním těch vzdělaných, inteligentních a pracovitých a přerozdělováním toho ukradeného majetku líným, nevzdělaným a tupým parazitům. Proto volí KSČM a jiné socialistické strany. Ještě jednou a jinak: Hodnoty, z kterých je živa lidská společnost se tvoří duševní a fyzickou prací. Nikoli kradením a přerozdělováním hodnot, které vytvořil někdo jiný. Lidé si nejsou a nemohou být rovni. Jejich cena záleží na tom, jak se podílejí na tvorbě hodnot. I když hlasy dvou ožralých houmlesáků váží víc než hlas jednoho nositele nositele nobelovy ceny, nelze přínos toho nositele nobelovky vyvážit ani statisícem těch lumpenproletářů.  Stačí Vám to takhle?

Bude mi sedmdesát (možná) Jak to souvisí s tématem nebo dokonce s odvahou? 8-o

Wabi. 7.7.2007 14:01

Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz:

Kde jste byl, když tu probíhala zač. devadesátých let loupež století ? Máte dojem , že zlodějina je vynálezem bolševika ? Přečtěte si nějaký dějepis, stačí když začnete po třicetileté válce, můžete pokračovat jak židé museli financovat válku s Prusy a ještě nosit hvězdu za císaře pána. Stačí si pujčit Toulky českou minulostí. Nebo si na nádraží kupte Dějiny židů za 50 Kč a tam se toho dovíte hafo. Kde pro vás začínají dějiny ?

A míchání bezdomovců s nositelem Nebelovy ceny je demagogie. Doporučuji studovat!!

Po každým převratu se v týhle krajině kradlo. Po poslední však nejvíce. Teorie VK, že musí vzniknout vrstva zbohatlíků za každou cenu padla na úrodnou půdu;-D!!

A. 7.7.2007 15:00

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz:

Pročpak do toho ještě motáte Židy? A třicetiletou válku? Ta s tím souvisí jen natolik, že po ní musely zemi opustit národní elity. Tedy šlechta. Tak získal národ mentalitu sluhů.  Zlodějna neoddělitelně patří k mentalitě sluhů. To jsem se pokoušel sdělit. Bolševik si ale ze zlodějny udělal program a zlegalizoval ji. Kam to vede, se všichni mohli přesvědčit osobně. ČSR se propadla z pátého místa na světě co do výše HDP na hlavu a co do životní úrovně někam kolem třicátého místa. Stejně to dopadlo ve všech zemích, kde se k moci dostali bolševici nebo jejich klony typu Soc.dem. Pokud i za této situace stále polovina národa prahne po socializmu, znamená to jediné - polovina národa stále touží žít na úkor jiných a nechápe, že je to cesta do pekel..

Wabi. 7.7.2007 15:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz:

Zpátky na hodiny dějepisu!! A nečíst zdejší tisk!! Už tak vás to poznamenalo.

Pořádat hon na bolševiky 17 let po jejich pádu. No potěš koště. Co takhle Kočárník, nic vám to neříká? Těch 60mld v LTO? Nic?;-( Selektivní paměť?

A. 7.7.2007 15:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz:

Pořád lepší 60mld v LTO než 60 milionů zamordovaných v GULAGU. Prostě ti Vaši soudruzi pochopili že krást ve velkém (např LTO) je zajímavější než ve velkém mordovat lidi. Jistý vývoj vám nelze upřít, soudruzi.

Wabi. 7.7.2007 15:21

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz:

Tak vy s tou demagogií nedáte pokoj?;-(;-D

A. 7.7.2007 15:49

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz:

Věcnější argument by nebyl? Já vím, pravda dožere nejvíc. A neberte si to tak nebo zajdete na žaludeční vředy.;-D 

slovan 7.7.2007 15:18

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz:

Narod ziskal mentalitu sluhu a naucil se zlodejine -> a propracoval se na 5-te misto na svete v HDP na hlavu. Tim ze zadnou partaj nemate(prekladam si nevolite) tak tim jste na to tedy vyzral, tim teda proti tomu bolsevikovi davate na frak

A. 7.7.2007 15:31

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz:

Ono to páté místo nebylo až tak docela zásluhou národa ale spíš bylo předurčeno několika šťastnými okolnostmi. Především převážná část průmyslu, vybudovaná z prostředků celé monarchie zůstala po jejím rozpadu v Českých zemích. Tím pádem tu zůstali i kvalifikovaní dělníci, technici a inženýři. A dále - legie si z Ruska odvezly několik vagonů zlata. Mělo jít o cca třetinu státních zásob zlata carského Ruska. Zaplatily za ně vydáním admirála Kolčaka bolševikům, kteří jej popravili. Celé pohraničí bylo osídleno Němci, kteří byli velice pracovití, měli dobrou kvalifikaci a vybudovali rozvinutý textilní a strojírenský průmysl, který tvořil základ exportu tehdejší ČSR. Takže exkluzivní podmínky pro start nového státu se zajištěnými odbytišti po celé Evropě, zpustošené 1.WW

Naivkové, kteří věřili, že se úspěch 1. republiky bude opakovat  po plyšáku díky vysněným zlatým ručičkám, jsou poněkud zklamáni. Ony ty ručičky totiž umějí hlavně krást.

slovan 7.7.2007 18:59

Logika

Prevazna cast prumylu budovaneho z prostredku cele monarchie - vazne logika neni vasi silnou strankou. Monarchie v Cechach budovala prumysl? Nebudovali ho konkretni podnikatele kteri ho v Cechach budovali proto, ze tady pro nej byly nejvhodnejsi podminky? Kvalifikovani delnici, technici a inzenyri = slouhove(dle vasi logiky). Jaky melo vliv ruske zlato na HDP? Jaky vliv melo zlato ukradene v 2WW z CNB a pak zadrzene v USA na nasi ekonomiku po valce? Vazne, motate pate pres devate, ale nevadi, od toho internet je...

Ivanhoe 8.7.2007 7:52

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz: Loupež století?!?!?!

Krásný trik bolševiků - nazvat začátek devadesátých let, kdy se spoustě lidí vrátil dříve ukradený majetek a kdy ten, kdo měl rozum sám investovat a nespoléhat na jiné, že to udělají za něj lépe, mohl přijít ke slušnému majetku (a ano, také se kradlo, zejména bývalé bolševické kádry ve vedení podniků je zprivatizovaly samy sobě)  loupeží století, aby se zapomnělo na druhou polovinu čtyřicátých let, kdy se nejen kradlo, a to v rozsahu mnohonásobně větším, ale kdy se i  zavíralo a vraždilo, ničily se životy a osudy celých rodin (majetek, slušnost, pracovitost a inteligence tehdy byly trestnými činy a neodpouštěly se)... Svině to vymyslely a idioti to po nich papouškují - co z toho jste Vy?

Richard III. 7.7.2007 13:09

Omyly na pokračování

Jako se autor mnohokrát mýlil v minulosti (mimo jiné i v názorech na Havla), mýlí se prokazatelně i teď v názorech nejen na Kluse, jemuž podsouvá myšlenky, které Klaus nikdy nevyslovil (ani nemohl, odporují jeho pohledu na svět), ale i v názoru na svět a jeho problémy. Obávám se, že použitá argumentace je použitelná k pivu, ne však do článku renomovaného komentátora.

Snad to vyplývá z osobního postoje autora k objektu, o němž píše. Osobní averze je vsak nejhorší rádce.

Dadacos 7.7.2007 12:55

Havel nikdy nebyl opravdovým demokratem

Václav Havel, rozhovor pro Rádio Svobodná Evropa, červenec

1989: "Domnívám se, že žijeme v historické chvíli krize totalitního

systému komunistického typu a že se začíná těžce rodit nějaký systém jiný, systém

demokratičtější, ale nevím jaký; to ještě nebylo jaksi v histrorii vyzkoušené,

co se z toho může zrodit. Rozhodně není myslitelný nějaký návrat do

minulosti - taková ta normální parlamentní demokracie, jak funguje na Západě; to asi bude něco jiného, něco nového, ale nevím přesně co. Já mám samosebou své osobní všelijaké představy a vize a nápady, ale to je věc druhá." Zdroj: Jiří Suk: Labyrintem revoluce, Praha: Prostor, 2003

Wabi. 7.7.2007 13:04

Re: Havel nikdy nebyl opravdovým demokratem

... nějaký, nevím... Typické pro Havla. Dostal jsem knihu Stručně prosín od Hvížďaly a klidně jsem se ji zbavil. Nic jsem se nedověděl. Kniha je tlustá a drahá. Žádná sebereflexe, pořád nějaké mlžení.

Dadacos 7.7.2007 13:08

Re: Re: Havel nikdy nebyl opravdovým demokratem

Kouzelné tam jsou ty pořád opakované poznámky "koupit delší hadici", o netopýrovi v komoře (?) ad.

Knihy jsem se rovněž zbavil a nic mě to nestálo, neb byla z knihovny ;-).

A. 7.7.2007 13:12

Re: Re: Havel nikdy nebyl opravdovým demokratem

Správně! Žádné intelektuálské mlžení. Pěkně stručně a jasně! Čtyři nohy dobré, dvě nohy špatné!

huhu 7.7.2007 13:06

Re: Havel nikdy nebyl opravdovým demokratem

jo přesně tenhle typ Havlových výroků logicky nastoluje pouze dvě možná vysvětlení : bud je blbec nebo agent.

Dadacos 7.7.2007 13:09

Re: Re: Havel nikdy nebyl opravdovým demokratem

Event. obojí ... :-P