8.5.2024 | Den vítězství


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Tůček 8.7.2007 21:15

Re: Naskočí ? Nenaskočí?

Pane Vízek, dlouho jsem nečetl tak pravdívé hodnocení V.K.jak se to podařilo Vám.Stoprocentně souhlacím s Vámi a Vaších oponentů je mi líto.Možná bych zašel i dále a V.K. bach hodnotil jako zkázu naší ekonomiky, který by si zasloužil alespoň morální odsouzení.

josífek 8.7.2007 18:37

Havel s Klausem sloužili komunistům oba

a oba vděčně. Každý po svém a jinak dlouho.  Jediný rozdíl mezi nimi je v tom, že po vyslovení jména Klaus lidé upadají do bezvědomí. Co naděláte, chovali  se tak v Protektorátu, i za komančů, tak proč by to nedělali po Sametu?

AeroKarel 8.7.2007 18:56

Re: Havel s Klausem sloužili komunistům oba

A co vy, jaké jste měl krycí jméno?

josífek 8.7.2007 18:59

Re: Re: Havel s Klausem sloužili komunistům oba

To má bejt jako vtip? ;-D

Starý J. 8.7.2007 16:58

huhu

Marná snaha, marná diskuze. Doufám, že jste již na to přišel. On ten"nezbabělec" si toho bolševika neprožil na vlastní kůži a přesto ví, že Vy jste byl zbabělec, že všichni, co v té době žili byli zbabělci, nemá ani nejmenší páru, aby zasadil všechny tehdejší události do mezinárodního kontextu, tak se jen tak volně předvádí.Šetřte síly na slušnou diskuzi!

Patrik 8.7.2007 17:28

Re: huhu

Hlavně ,že si to dokážete sám sobě omluvit.Slušná diskuze je urážet jiné a svou zbabělost omluvit v mezinárodním kontextu.Jste komik.

slovan 8.7.2007 17:41

Re: Re: huhu

Patriku, vy nas titulujete spatne, my jsme nebyli zbabelci, my jsme si v tom rezimu rochnili a meli se dobre, my jsme si za toho rezimu hrabali pod sebe dokud to slo, a kdyz uz to zacalo byt okate, tak jsme poznali, ze ten rezim se nam prezil a ze nam uz zadne dalsi moznosti nedava. Tak jsme vyprovokovali lidi kolem sebe aby vysli do ulic(my jsme opatrni, co kdyby se v tech ulicich strilelo)a dnes se zase mame dobre. Na ten komunismus dnes pliveme(ale jen mirne) proto, ze nam nedovolil obohatit se mnohem vic, a take proto, ze na Psu se to slusi. To je ale nuda ty prazdniny co? Kamosi jsou nekde v lufte, a ty protoze jsi socka musis chodit na brigadu/praxi/drepet doma , jeste ze se obcas dostanes k Netu a muzes aspon prudit ty stare paprdy. Poradny mejdlo by sice bylo lepsi, ale kdyz nejsou love.......tak diky panubohu aspon za to.

Patrik 8.7.2007 17:50

Re: Re: Re: huhu

Zase píšete blbosti.Já prázdniny nemám,ale při Vaší smůle a moji radosti peníze mám.Vy máte asi důchod dobrý,že můžete si kupovat chlast a pak tady popisovat jaké to bylo v odboji.Všechno si přeci umíte zdůvodnit.Vážím si svého otce,který dokázal mi říct,že byl srab a proto do mrtvol nekope.Když jsem jim to neuměl říct,když byli u moci.To je frajeřina,vy upocení dědci.a Vám co píšete pod zn.Slovan bych poradil,aby si omýval přirození vlažnou vodou a třeba mu to pomůže.

Starý J. 8.7.2007 18:01

Re: Re: Re: Re: huhu

To, že možná Váš otec byl srab, je možné, ostatně je to jeho věc. Co ale víte o nás, anonymech na diskuzi? Vy víte, co jsme kdo dělal za bolševika? Jak jste to zjistil? Možná i víte, co jsme dělali před bolševikem!

O jakých "mrtvolách, do kterých se nekope" to vlastně mluvíte? To se Vám jeví Paroubek, Falmer a další bolševici v parlamentu málo živí? Právě, že nemáte ani nejmenší tušení, jak nastupovali po válce k moci, můžete takhle žvanit!

Nakonec jste to korunoval řečmi o omývání....U pana Hrabala to mělo půvab a smysl. U Vás je to jen slabé a trapné. Raději si ho neberte do pusy!

Patrik 8.7.2007 18:20

Re: Re: Re: Re: Re: huhu

To máte smůlu.To nebyl Hrabalův výmysl,ale on to jenom použil.Zase vedle.Nevím dědo?Je to stařecká demence a nebo duševní porucha.To může potkat i hrdinu.

slovan 8.7.2007 21:22

O omyvani

Ja si ho omyvam, patri k to normalni hygiene. Ale vy se ho pokuste nejak pouzivat, aspon si pomozte rukou, ulevi se Vam a prestanete ejakulovat nad nazory starych dedku na Netu. Vazne to zkuste, nic tak cloveka nezklidni jako pekne sexualni uvolneni, pak nebudete mit potrebu plkat do klavesnice, navic kdyz byl tak pekny den.Ja stihnul 10km na koni, okopat nejakou zeleninu a po obede 40km na kole, navic jsem si obcas odskocil k PC a stihnul vytocit jednoho frocka, docela dobry den. Jestli si myslite ze zrovna Vy jste ta spravna osoba ktere se budeme zpovidat ze svych slabosti a prohresku tak trpite nejakou dusevni poruchou.

Starý J. 8.7.2007 17:52

Re: Re: huhu

Jé, Vy jste se poznal?

H.K. 8.7.2007 17:57

Re: huhu

 Chtěl bych vědět, co je to za člověka, který má tu "odvahu" soudit lidi a hodnotit jejich jednání. Lidi, které pravděpodobně vůbec nezná. Ptám se, jakým právem může někdo někoho soudit? Navíc, když vůbec neví jak  tito lidé žili a žijí.. Rád bych poznal toho "hrdinu" a přečetl si něco o jeho hrdinských činech. Je to hrdina, provokatér nebo nevychovanec?

Starý J. 8.7.2007 18:05

Re: Re: huhu

Má to vyčtené, nebo v hospodě odposlouchané!

huhu 8.7.2007 18:10

Re: Re: huhu

Patrik jen mele takové ty pravdoláskové či Vízkovy nebo magora tichá@dohoda řeči. Řeči těch "nedoceněných protitotalitních bojovníků", kteří bijí "modré komunisty" a stále votravují, vnucují a blouzní o nastolení toho tentokrát konečně spravedlivého lidského řádu...

Patrik 8.7.2007 18:14

Re: Re: Re: huhu

HUHU VY JSTE VŮL. NIC JINÉHO SE NEDÁ NAPSAT.

Patrik 8.7.2007 18:13

Re: Re: huhu

Dědouškové,jakým tedy právem vy soudíte jiné lidi?Vy můžete a jiní ne?Vy ubožáci tak si tady klepejte na ramena a povídejte si jak jste bojovali proti komunistům.ale ,že používáte stejný slovník něco o vás vypovídá.Jenom doufám,že Vaše děti nebudou po vás.Byla by to smůla pro tento stát.Generace zbabělců.Tak bývalí soudruzi,sepište petici,aby bylo zakázáno připomínat "hrdinům"jejich hrdinské skutky.

H.K. 8.7.2007 18:44

Re: Re: Re: huhu

Vás nikdo nesoudí. Byl jste to Vy,  kdo tady posuzoval chování lidí, soudil je a přitom  o nich vůbec nic nevíte. Kde beretu tu odvahu? Jste takový gauner nebo za to tak úplně nemůžete a jste jenom nevychovanec? S tím by se dalo něco dělat při troše úsilí.

Dědouškové, buďme k Patrikovi shovívaví a uvědomme si, ža každý den se nevydaří.

huhu 8.7.2007 18:50

Re: Re: Re: huhu

vy jste tedy namyšlený blbeček. Vůbec nevíte kdo je na netu a generalizujete, takové to myšlení ideální pro nějakou stádní socialistickou stranu.

Můj děda byl ruský legionář a znal jsem několik Svobodových vojáků. Ti když mluvili o válce byli rádi, že přežili, nepamatuji se, že by se někdy honili svým hrdinstvím či pohrdali lidmi, kteří to přežili tady.

Eva D. 8.7.2007 20:26

Re: Re: Re: huhu

Patriku, víte že prázdný sud duní?! Vám to jde hodně nahlas. Doufám, že vás není  celá generace, to by byla pohroma.

jirka.s. 8.7.2007 20:38

Re: Re: Re: huhu

Předpokládám, že až zestárneš, úspěšně nahradíš shluk buněk, co si dnes říká gerontosaurus!

AeroKarel 8.7.2007 18:58

Re: Re: huhu

Nejspíš blb.

slovan 8.7.2007 21:26

Re: Re: huhu

Ja to obycejny frocek ve veku tak 17 let.

Vladan 8.7.2007 16:57

horší nebo jiný?

Nemyslím, že Klaus je horší prezident, než byl Havel. Je jiný, má jiné priority. Ale horší? Jsem rád, že Havel - idealista byl prezident hned po listopadu a Klaus - praktik nyní.

Magor Milda, Dr.Sc. 8.7.2007 18:02

Re: horší nebo jiný?

souhlasím, každý byl ve své době potřebný, oba mají celou řadu psychických defektů, zejména narcismus a nutnost neustále posilovat svoji psychiku získáváním čestných doktorátů. Potlačování mindráků má i negativní vliv na schopnost reálné politiky.

S tím idealistou bych moc nešermoval, pokud šlo o restituce, ukázal se i Havel jako tvrdý hedonista. A proč by také měl komu něco darovat?

Klaus dokáže i čůrat proti větru, viz jeho spor s ekology o globální oteplení, to by Havel nedokázal.

miroslavb 8.7.2007 16:24

havel byl dalekolepsi nez klaus

v principu staci titulek. vzpomenme si na jeho rozhorleni proti slendrianu ceskych "narodohospodaru", nezapomenme na jeho vynikajici ulohu ve zviditelnosti ceske republiky. zvasty o tom, ze snad jako pekny a charakterni umelec se zadival na jine zenske? starnouci president klaus se zamotal se studentkou, pan macek a pan rath maji vice zen, pan topolanek take vybocil z rady, podobne jako jeho sok paroubek. vazim si disidenta a pisovatele a presidenta havel-a, nevazim si charakterne deformovaneho naseho nynejsiho pana presidenta.

slovan 8.7.2007 17:30

Aco neco konkretniho?

Rozhorleni je zajiste pekna vec, a co praktickeho navrhl a pokusil se realizovat? Jeho projev pred kongresem a senatem USA, kdy prohlasil ze my si poradime sami a at USA pomohou tem slabym ve vychodni Evrope a Rusku byl efektni a souhlasil jsem s nim, to bylo jedno z mala +, a co dalsiho? Dal jen plivani na CR a Cechy, na zpusob zivota zde, omluvy tem, kteri se pricinili o okupaci CSR Hitlerem- to je sice zviditelneni, ale me je dost proti mysli. Kdo mu vycita zensky? Zensky jsou ciste jeho problem pokud se nesnazi zviditelnovat za statni penize. Takze ja bych to tak jednoznacne nevidel

Barbora 8.7.2007 15:55

Proc nebyl havel lepší než Klaus

havel nesahá Klausovi ani po kotníky.Vynesly ho na povrch dějiny.V tom revolučním momentě nebyl nikdo "lepší "poruce. byl disident,měl materielní zázemí,byl "někdo".Ríká se,že on chudák nemohl za bolšána studovat.Jak to, že jeho bratr ano? Jinak to nebyl zvlášt dobrý a pevný charakter.Závislý na cigaretách, své ženě zahybal i za její nemoci.Ona měla chudák rakovinu a on se i v zé době scházel s Veškrnkou .To,že za prezidentování  pustil 2OOO kriminálníků na svobodu bez výběru, byli mezi nimi i vrazi.To nesvědčí o jeho rozvaze a inteligenci těch přehmatů bylo více.Zavinil,že dnes máme ve vládě bolševiky, tehdy byla příležitost je zakázat a on to neudělal.On si svou nekázní zničil zdraví a víc stonalnež prezidentoval.Klaus je dobrý na svém místě.pevný charakter,vzdělaný chytrý,dobře nás reprezentuje.První dáma je opravdu na svém místě mnohem lepší než ta minulá.Ta byla nevypočitatelná,nevědělo se kdy začne zase na veřejnosti pískat.Kdyby si lidé sami mohli zvolit prezidenta v referendu,určitě by vyhrál Klaus.Celá láta je mezi lidmi nejoblíbenějším politikem jenže o tom se v novinách nepíše, protože se to nehodí  redaktorům do krámu.

Carel 8.7.2007 16:12

Re: Proc nebyl havel lepší než Klaus

Pan Doležal i Ty Barborko zkoušíte nevděčné ba nemožné, porovnávat úplně jiné typy lidí co se stali prezidenty v úplně jiné době. Oběma je možné mít leccos za zlé a přesto splnili co měli, jen ten první neodešel zavčasu a druhý ještě chvilku počká na podruhé...

mira.le 8.7.2007 20:55

Re: Proc nebyl havel lepší než Klaus

A že si papá tunel ve své vládě nechal komunisty ti nevadí,viz Dyba,Kočárník,Stáský,Dlouhý atd.Tak sklapni a nach Havla Havlem,ten tvůj guru je největší škudce této republiky od dob Gotwalda.