21.6.2024 | Svátek má Alois


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PetrH 8.8.2009 18:09

Re: pane Doležal

Promiňte, proč by měl kdokoliv řičet nadšením nad tím, co Paroubek spáchal? Tedy snad s výjimkou Paroubka, Paroubkové a vás?8-o

Jiřík 8.8.2009 18:24

Re: pane Doležal

Paroubkův jediný hřích je,že je lídrem politické strany,která jediná může porazit ODS.Za to musí být zničen-a také se na tom usilovně pracuje.

PetrH 8.8.2009 19:00

Re: pane Doležal

No tak jo. Když nepřijdete na jiný hřích, nemá cenu vám něco vykládat. Jste stejné normalizační fízlovské prase, jako Paroubek a Filip.(Y)

kot 8.8.2009 19:42

Re: pane Doležal

No když to říká gestapácká svině jako vy, tak asi jo.

PetrH 8.8.2009 22:01

Re: pane Doležal

Gestapo bylo zrušeno léta předtím, než jsem se narodil. Zatímco estébáčtí práskači, dva z nich jsem jmenoval, jsou neustále mezi námi. A pokud to někdo nepokládá ani za hřích, je stejný, jako oni. A vy nejspíš taky. Nevím o nikom kromě estébáků a jejich spolupracovníků, komu by tito šmejdi nevadili.(Y)

Bezevlas 8.8.2009 19:54

Re: pane Doležal

Typická bolševická reakce od vás,navíc vztek,zloba,fanatismus,nenávist..tak podobná bývalým mocným.Jinak souhlas s tím,na co reagujete,ostatně tohle vlastně zažívají všichni nepřátelé ODS,i Havel by moh vyprávět(Lux,Špidla,Gross,Ruml)

PetrH 8.8.2009 22:05

Re: pane Doležal

Žádná zloba, ani fanatismus a nenávist. Prosté konstatování. Vizte mou reakci výše. A bolševická? To je zde poslední dobou móda, nazývat pravici bolševiky, abyste zakecali své spříznění s Grebeníčkem a spol. Jen kalíte vodu, nevážený!

Bezevlas 8.8.2009 19:50

Re: pane Doležal

problém je,že on nespáchal nic,mnohdy je jeho napadání paradoxní..jednou je diktátor a Musollini,potom zase schopen se domluvit i s Marťany

tatina 8.8.2009 18:11

Re: pane Doležal

Vy jste soudruhu asi spadl z Marsu.Je to v demokratické společnosti normální,že tisk je buď pro,nebo proti.Dříve některý tisk nadržoval ODS,ale naopak zase některý tisk nadržoval ČSSD.Taky komunistům přeci nadržuje tisk.Jsou to Halo noviny,či bývalý Špígl.V současné době je však tisk rozdělen na dva tábory,a to ODSáky a ČSSD.Co se týče současné dovolenkové kauzy,tak stále noviny píší o představitelých ODS,a úplně zapomínají na ČSSD,neboť se to týká i této strany,konkrétně pana exministra Urbana.Vysvětlete mi,proč je v této věci ticho po pěšině.To je to nadržování ODS?Chce to trochu objektivity.Nechci se zastávat ani ODS a ani ČSSD,ale tady toto dovedou jen naše média.Něco rozvrtat a pak od toho utéci.

čtenář zdrojů 8.8.2009 18:17

tatino

to bude asi snaha o vyváženost. O Urbanovi se teď mlčí asi proto, aby se vyvážilo, že z Kubiceho spisu se sveřejnily jen statě o ČSSD, zatímco o chlapcích z ODS, kteří byli v Kubiceho spisu, se tehdy taktně mlčelo. Možná že je dobře, že se o Urbanovi teď mlčí, aspoň modří voliči poznávají, jak to vypadá, když si média vyberou jen jednu stranu.;-P

jirka.s. 8.8.2009 18:22

Re: tatino

No, šejno-lejno, dneska běž spát někam pod stan! Pod postelí ti totiž zase leží Kubice! Magore postiženej!!! ;-D

Jiřík 8.8.2009 18:26

Re: tatino

Ty jsi zářný případ vysoké inteligence voličů ODS.Samej vysokoškolák:-D:-D:-D

tatina 9.8.2009 13:04

Re: tatino

Nějak si to soudruhu pletete.Kubiceho zpráva byla sama o sobě založena na propojenosti vysok.státních úředníků s mafií,a Paroubek s ČSSD byla okrajově.Zatímco letošní"dovolená" se týkala obou stran stejně,ale propírána je jen ODS.V tom vidím jasnou diskriminaci ODS.Nakonec to ale vyšumí a bude klidek.Smrad stejně zústane,což je hlavní výsledek.

Jiřík 8.8.2009 18:21

Re: pane Doležal

Chudák Urban tam rozvážel na skůtru pizzu,měl to od modrých kluků z jachty jako brigádu.Vždyť ho mezi sebe ani nevzali.....

Bezevlas 8.8.2009 20:00

Re: pane Doležal

No,kdyby to tak bylo,ale bohužel není.V r.2002 nastoupila do čela ODS banda bolševickejch synků,včetně i praktik z bývalýho režimu.A jedním z hlavních bodů měli uchopení moci,nebo spíše správněji získat vliv v hlavních médiích.(Langer,Dostálová,Štěpánek),což se jim podařilo

jirka.s. 8.8.2009 18:12

Re: pane Doležal

Nu, lze jenom doufati, že ty jsi na tom kole objel už celou zeměkouli, protože představa, že by se takovýhle kretén jako ty snad dokonce ještě množil, je nepředstavitelná!!! ;-(

Jiřík 8.8.2009 18:18

Re: pane Doležal

Neboj pitomče,já mám mám motocykly a auta.Na kole nejezdím,to nechám Topolovi....

jirka.s. 8.8.2009 18:25

Re: pane Doležal

Vždyť jí vím, jiříčku, můj vnouček je taky sbírá!!! ;-D ;-D ;-D 

Jiřík 8.8.2009 18:31

Re: pane Doležal

Jeé promiň,Ty už  jsi senilní dědek,to jsi měl říct hned,já už Ti nebudu nadávat,skleroza je svinstvo-máš pravdu!At ˇžije ODS !!!           (ale někde na Sicílii a za svoje...)

Ben 8.8.2009 18:56

Re: pane Doležal

My možná lezem do někam ODS, ale vy i s tím svým Paroubkem tam lezete Rusům. Za kolik jste už nás prodali vy rudé kreatury?

No... 8.8.2009 15:41

Jasná odpověď-takhle zajistíme podpis LS. EU si rozvracet nedáme!

Co jiného se za tím dá hledat, potřebujeme vítězství pitomců, co následně podepíší cokoli, i prázdný papír k doplnění potřebného.....ODS je spíš proti podpisu a sebevraždě národa, spojené socialistické evropské státy jsou v ohrožení....

Bingo 8.8.2009 16:04

Re: Jasná odpověď-takhle zajistíme podpis LS. EU si rozvracet nedáme!

Všemocní ilumiati, loby za evropskou velkoříši, celá socialistická evropská loby z Bruselu, loby evropských zelených, kteří ztratili šance skrze Bursíka a Biaomasu, tam jsou peníze. Prodejný Randák.....prodejná media, za peníze jsou schopni prodad vlastní stát! Potřebuji vítězství   ČSSD, ti jim polezou EU do zadního otvoru, zaplatíme to všechno my, oni u lizu budou.. Stbácka republika Česká. 

A.S. Pergill 8.8.2009 15:22

Hlavní problém je v tom, že ODS je naprosto nedůvěryhodná strana

Bylo by zajímavé zjistit, kolik voličů jim dalo svůj hlas především proto, že se kongres ODS usnesl na zákazu předávání dalších pravomocí z republiky Bruselu, přičemž poslanci a senátoři za ODS udělali přesně pravý opak schválením Lisabonské smlouvy (která nejenomže předává řadu dalších pravomocí do brusele, ale ještě navíc otevírá možnost přebírání dalších pravomocí bruselí zcela automaticky bez schválení Patlamentem).

Pokud za to bude ODS potrestána ztrátou preferencí, tak je to zcela v pořádku.

TOP 09 je, pochopitelně, spolek naprosto nedůvěryhodných politických hochštaplerů, existují ale daleko kvalitnější strany, které navíc nemají žádné vazby na zkrachovalé a nedůvěryhodné politiky.

Ben 8.8.2009 16:20

Re: Hlavní problém je v tom, že ODS je naprosto nedůvěryhodná strana

No a teda jaké?

Lucka 8.8.2009 17:46

Re: Hlavní problém je v tom, že ODS je naprosto nedůvěryhodná strana

No, tak já se s dotazem přidám, mne by to taky zajímalo, JAKÉ ????

Jura Jurax 8.8.2009 17:47

Re: Hlavní problém je v tom, že ODS je naprosto nedůvěryhodná strana

Prozraďte, jaké že to existují daleko kvalitnější strany, ať netápu ... ;-D

PetrH 8.8.2009 18:10

Re: Hlavní problém je v tom, že ODS je naprosto nedůvěryhodná strana

Sakra, stává se z toho anketa. No tak tedy jaké?;-P

Luděk 8.8.2009 15:15

Slátanina na zakázku vlivných

Pokud bych měl hodnotit text,který pan BD vyplodil,dá se říci hned úvodem,že je to trapnost psaná na zakázku,servilní a devotní slátanina.Autor se zastává špičkových politiků ODS,kteří ve spojení s českými oligarchy dojí pro sebe a své kámoše peníze daňových poplatníků a tváří se ještě,že se nic neděje a že je vše v nejlepším pořádku.Pokud tyto špinavé praktiky,které jsou v ODS už hluboce zakořeněny,nebudou pod tlakem veřejného mínění odstraněny,jsme na nejlepší cestě vyrovnat se v politické korupci zemím jako je Rumunsko,Bulharsko nebo banánové republiky .Pokud se politolog BD těchto politických mafiánů a praktik zastává,dostal se na úroveň kojzarovského Rudého práva za časů husákovské normalizace jen v obráceném politickém gardu.

boro 8.8.2009 16:12

Re: Slátanina na zakázku vlivných

R^R^R^;-)

PetrH 8.8.2009 17:20

Re: Slátanina na zakázku vlivných

Zatímco vy jste onen politickej gard neobrátil a plácáte jako sám Kojzar. A co se zakázky týče, jistě máte víc informací... jako od koho, za kolik atd. Jinak bych řekl, že blábolíte - možná taky na zakázku, možná jen z blbosti.