21.6.2024 | Svátek má Alois


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
H.K. 8.8.2009 10:25

Re: Mají se chovat

....slušně,uctivě a pokorně,.....

O kom píšete? Kdo se choval neuctivě, neslušně a povýšeně? Co prováděli?

Vodák 8.8.2009 10:39

Re: Mají se chovat

Vladimíre, to myslíte pana Randáka a naše novináře, nebo koho? Kdo se choval neslušně a neuctivě? Co znamená chovat se pokorně?

Mistr Jan Hus 8.8.2009 10:16

Jak můžeš obhajovat ten fašistický hnus?

;-€;-O

H.K. 8.8.2009 10:29

Re: Jak můžeš obhajovat ten fašistický hnus?

 fašistický hnus.....

 To něco ve spojení s Musolinim, Peronem, Hitlerem? Jak si mám takový fašistický hnus představit?

hnidopich 8.8.2009 10:35

Re: Jak můžeš obhajovat ten fašistický hnus?

Huse, Huse, trochu si nastuduj co je fašismus a pak se svěř znova klávesnici;-P

dhimmi 8.8.2009 10:41

Re: Jak můžeš obhajovat ten fašistický hnus?

JAN HNUSE,jsem rád,že  komunističtí kreténi jako jsi ty,už můžou vybíjet své pudy jen na internetu.Možná pořád doufáš,že se to otočí,ale to máš smůlu,ani vaši kumpáni obézní ROKO a ušaté torpédo RANDÁK vás už nespasí.:-P(Y)

Mirek Topolanek 8.8.2009 10:12

sikanaaaa!!!

Zase mne vsichni chcou jen sikanovat. Policejni stat! Neoestebacke metody. Jiri Paroubku odstupte!

Marek 8.8.2009 9:55

ODS na zcestí

Politický klientelismus se zásluhou ODS,která ovládá většinu radnic,krajů i ministerstev stal normou politické praxe.Současná aféra je jen špičkou ledovce a dokazuje,že Topolánek,Dalík a spol si už ani neuvědomují,že by dělali něco špatného a nejvíce je rozzuřuje to,kdo jejich kompromitující fotky pořídil.Jenže ve hře jsou peníze nás všech,občanů,daňových poplatníků a za tyto peníze,které mizí na kontech politiků,jejich lobistů a českých oligarchů,by bylo možné postavit nová sportoviště,protipovodňové hráze,parky,opravit památky atd.Kdo takové mafiánství špičkových politiků obhajuje,je budťo naprostý tupec nebo na tomto způsobu politického gangsterství participuje.Pokud se ODS Topolánka,Dalíka,Ička a podobných výtečníků nezbaví,ztratí nadobro svou tvář před slušnými voliči.

H.K. 8.8.2009 10:43

Vy jste ODS nikdy nevolil,

Pokud se ODS Topolánka,Dalíka,Ička a podobných výtečníků nezbaví,ztratí nadobro svou tvář před slušnými voliči.

 tak nemusíte mít  starost. Před Vámi tvář ztratit nemůže. Nikdo z příznivců KSČM a ČSSD ještě nenapsal proč volit právě tyto strany.

H.K. 8.8.2009 10:49

Re: Vy jste ODS nikdy nevolil,

....peníze,které mizí na kontech politiků,jejich lobistů od výrobců aut. ČSSD chce dávat vybraným lidem šrotovné. Lidé, kterým voda vzala bydlení nedá nic z poeněz nás, daňových poplatníků.

Raději si bude kupovat voliče za cizí peníze. JJsou do zloději, kteří zadlužují Českou republiku.

Vodička-sapér 8.8.2009 16:55

Re: Vy jste ODS nikdy nevolil,

H. K.k věci,   šrotovné je součástí protikrizového balíčku ČSSD, ten prošel sněmovnou poté, co se na něm ČSSD s ODS,  dohodly! Prezident tento zákon nepodepsal.  K druhému Vašemu demagogickému cintu, kraje pd vedením ČSSD, udělaly pro povodní postižené občany dost, dostali i nevratné půjčky, že by nedostali nic je Vaše lež. H. K., i když je u nás zajištěna svoboda slova, neměl byste  , jen tak mírnyxtýrnyx nenávistně blafat,  pouštět  si(promiňte ) hubu  na špacír. Nedělá Vám to dobrou reklamu.

dhimmi 8.8.2009 10:45

Re: ODS na zcestí

Ještě že tady jsou neúplatní strážci morálky RANDÁK,BŮČEK a FALMER.Ti by to měli vzít do ruky a udělat pořádek,pěkně po falmerovsku.

Václav Šašek Klaun 8.8.2009 9:52

ODS a komunisty nepotřebujeme

Můj názor: Co poškodí komunisty a ODS (bývalé komunisty), je pro tuto zemi dobré. I kdyby to měly být zcela smyšlené aféry. I bez těchto dvou stran budeme mít v nadcházejících volbách celkem slušný výběr, takže "no problem". Politickou kulturu v této zemi nejvíce zdevastovala ODS, takže ať si to teď  vyžere. Nevím, jaký soudný člověk ještě může langrovcům a dalíkovcům důvěřovat.

Henry 8.8.2009 10:03

Re: ODS a komunisty nepotřebujeme

Autor prvních dvou řádků hovoří o politické kultuře?

Jen kvůli vyváženosti, milý šašku, copak uděláš s komunisty v ČSSD? 

Mistr Jan Hus 8.8.2009 10:18

Re: ODS a komunisty nepotřebujeme

Komunisty potřebujeme, bude to zde muset zase někdo dát do pořádku, aby pak bylo zase co krást, pardon, privatizovat.;-D;-D

Glosator 8.8.2009 12:03

Re: ODS a komunisty nepotřebujeme

Roku 1948 byla ČSR v první patnáctce nejvyvinutějších zemí. Roku 1989 nebyla ani v první třicítce a navíc, dobrá polovina průmyslových výrobků byla zcela neprodejná na volném trhu.

Stanley 8.8.2009 10:28

Re: ODS a komunisty nepotřebujeme

I kdyby to měly být smyšlené aféry? Pane, Váš nick je pro vás velmi přiléhavý ! Kdo v této zemi nejvíce zdevastoval politickou kulturu ? Určitě KSČ ! No a co takhle kauzy se Standou Grossem, Kakaovým Krausem,akce olovo (PB), Svoboda - Snopková,atd. Vy myslíte, že ČSSD nemá takovéto aféry? A nevymyšlené ?!!!!

H.K. 8.8.2009 10:38

Re: ODS a komunisty nepotřebujeme

.... I kdyby to měly být zcela smyšlené aféry..o poškodí komunisty a ODS (bývalé komunisty), je pro tuto zemi dobré....

Tak si představují komunističtí darebáci svobodu. Tak to dělali od roku 1948. Lidem sebrali mmajetek, svobodu, některé zabili. To všechno dělali pro jejich dobro gaunéři.

juraabc 8.8.2009 9:36

ale no ták............

Jako že je třeba chytit kočku za ocas??? A co příčina a důsledek???

Spirit 8.8.2009 9:35

Předvolební Doležalova kampaň

proti ČSSD pokračuje. Marně přemýšlím, co světoví socialisti (o těch německých se pan Doležal nikdy nezmínil) Doležalovi udělali, nebo co pro něho NEUDĚLALI. Nečtěte Doležala!

Vašek 8.8.2009 10:07

Re: Předvolební Doležalova kampaň

 Možná mate pravdu. Budu o tom uvažovat. Je to stále slabší. Všiměte si, že dokonce opomenul původce všeho zla Paroubka.

Sidol 8.8.2009 16:34

Re: Předvolební Doležalova kampaň

Dokonce ani Klause do toho nenamočil....

No 8.8.2009 9:20

Vase slova budiz ZAPAMATOVANA, Dolezale

Podle MfD je základní otázka, komu patří vila v Monte Argentario. S tím absolutně nesouhlasím. Základní otázka je, kdo celý tenhle špinavý tyátr, na němž se podílí (mimo jiné, samozřejmě) i zmíněný list, financuje a organizuje.

Omlouva vas snad jen to, ze jste Madar

Vladimir 8.8.2009 10:03

Re: Vase slova budiz ZAPAMATOVANA, Dolezale

Základní otázka - kdo za tím je, není podstatná. Cílem té kampaně (a docela se mně to zdá věrohodné) je ukázat občanům, jak se chovají politici za jejich peníze. Občané chtějí DŮVĚRYHODNÉ zástupce v parlamentu a ve vládě. Pokud někteří politici šíbují veřejné peníze z jedné hromádky na druhou (podobně se hrají skořápky), pokud se někde rochní jak prasata a není pravděpodobné, že tak činí za poctivě vyfělané peníze, je to špatné. Lidé (občané) jsou skutečně už otrávení, jak oproti slibům v 89´ se politika a moc ve státě (a bohatství) stala kořistí party arogantních spratků, kteří si z nás lidí dělají dobrý den a jediné co dělají  vlastnoručně je, že nám utahují opasky (a samo sobě povolují).

To, že ta odhalení nedělají novináři, ale třeba bývalý špión (nebo kontra špión), který to dělá možná ze zhrzenosti, ze msty, je věc vedlejší.

Demokracie (prý) funguje tak, že ve vládě střídá jedna strana druhou, pokud ta bývalá strana nadělá dost svinstva. Od toho je i opozice, aby ta svinstva odhalovala. Takže vidět jako prvotní cíl "aby ODS nevyhrála" je hloupost. Prvotní cíl je, aby nenažraní, sprostí, arogantní, zlodějští, korupční  politici odešli od válu. Kdyby si ODS zařídila samoočistný proces, bylo by jinak. A když i čestný předseda  (bývalý) ODS, který není přecitlivělý purista - etik, tvrdí, že tohle nemá obdobu, tak to je co říct ...

H.K. 8.8.2009 10:55

Re: Vase slova budiz ZAPAMATOVANA, Dolezale

...chovají politici za jejich peníze.  Jejich dovolenou bude platit munistr financí? Já jsem myslel, že si to zaplatí sami.

Lidé (občané) jsou skutečně už otrávení, jak oproti slibům... Lidé jsou otráveni všichni nebo jenom Vy a Vám podobní? Když, tak je vyjmenujte. Já, moje manželka nejsme otráveni.

Vladimir 8.8.2009 11:21

Re: Vase slova budiz ZAPAMATOVANA, Dolezale

Vy oba (s manželkou) možná otráveni nejste, budete vyjímkou.

To, že politici žijí za peníze daňových poplatníků je jasné - z čeho jsou placeni ??? - z erární kasy (tedy z peněz nás občanů, jistěže podobně jako učitelé , policisté, ... - a od nich také očekáváme, že jejich práce bude dobrá, nebudou zneužívat svého postavení ...).  Politici v parlamentu nejenže mají jakýsi základní plat, který je cca 3-4 násobkem průměrného platu, mají spoustu příplatků (reprezentace, bydlení, doprava, ... - každý zaměstnanec kdekoliv jinde si toto všechno musí hradit sám !!), využívají služeb PS ke svým kšeftům )telefony, kopírky, tiskárny , poradci, ...) ... jejich práce je tak nekvalitní, že většinou ani nevědí co odhlasovali !! - Např.: onen "náhubkový zákon", dříve policejní zákon, .... politici (poslanci) jen zvdají ruku na přání toho či onoho ... jednou lobisty, jednou předsedy klubu ...

To jenom vy dva (a pár dalších), kteří jste spokojení si myslíte, že hlavní prcí poslance je přijít někam v obleku a v kravatě ..., prostě reprezentovat (zjevem). To jenom vy dva )a pár dalších) si myslí, že páni politici si peníze vydělali poctivě  ... a můžou se klidně scházet ve svém volném čase s různými lobisty a domlouvat kšefty, ze kterých něco může kápnout.. Nezávidím vám vaši spokojenost, možná ani nepamatujete podzim 1989, možná máte slabou paměť ... možná vám to takhle vyhovuje, protože s nima držíte basu.

My nespokojení vyhlížíme druhou vlnu (tsunami). Po 20 letech by snad přijít mohla ...

H.K. 8.8.2009 13:50

Re: Vase slova budiz ZAPAMATOVANA, Dolezale

Pane Vladimir IP: 146.102.32.xxx . Upřímě řečeno, že bych byl nadšený naší politikou scénou, to ani náhodou. Reagoval jsem tak proto, že píšete za občany. Já s Vámi vcelku souhlasím, že jsou placeni z daní lidí a podle toho by se měli chovat.  Např.: onen "náhubkový zákon" . Vy souhlasíte s tím, že mohou novináři publikovat policejní odposlechy před uzavřením trestního stíhání?. Policajt nebo soudce, který odposlech poskytne, jedná v rozporu se zákonem.

 ....možná ani nepamatujete podzim 1989, možná máte slabou paměť ... možná vám to takhle vyhovuje, protože s nima držíte basu....   Já mám paměť zatím velmi dobrou. Od padestých let si pomatuji vše.  Možná Vám vyhovovala vláda jedné strany. Možná souhlasíte s tím, že jednomu seberou peníze a jinému je dají. Většinou těm bohatším ve formě dotací, pobídek, grantů. Měl jste pravděpodobně jiné pořadí hodnot než já. Já Vám nic nevnucuji. Nemyslím si, že je všechno tak jak si každý z nás představuje. Docela by mne zajímalo, jak si Vy představujete řešení věcí veřejných. Nebo chcete, aby problémy za Vás řešila strana a vláda?

Vladimir 8.8.2009 22:37

Re: Vase slova budiz ZAPAMATOVANA, Dolezale

Za určitých okolností to lze připustit. Nejsem právník, ale dle komentářů v novinách, to v  jiných státech v okolí je možné. Noívináři uvádějí hlavně případy tzv. VEŘEJNÉHO ZÁJMU.

Já sám za sebe se domnívám, že pokud člověk něco říká - komukoliv, má si za svým slovem stát a neměl by se stydět za to, co kde řekl. Jde tu o jistou poctivost, férovost jednání. Pokud by ovšem potrefenému vznikla ze zveřejněním odposlechů škoda (ať materiální - vyzrazení obchodních "tajemství", výrobních "tajemství",  nebo citová, morální , .....) mohl by se soudit o náhradu té škody.. Rozhodně jsem si nevšimnul, že by vznikly podobné škody zveřejněním odposlechů Topolánka, Dalíka v Kořistkově případu, ...nevšimnul jsem si, že by něco podobného bylo v Čunkově případu - naopak mohl by se přihlásit svědek, který by okolnosti u soudu osvětlil. 

Takže já nejsem ten, kdo by byl háklivý na tzv. osobní údaje. Nechápu, co je tajného např. na rodném čísle. Nechápu, proč se Čunek čertil, když se zveřejnilo, že pobíral sociílní dávky, maje na účtech v bance miliony. Právě to byly podezřelé okolnosti, které měl objasnit ...

 Pořadí hodnot jsem měl (a dosud mám) patrně jiné (než máte Vy a Vaše žena). Byl jsem skutečně vychován v křesťanské morálce ... A byť se Vy a Vaše žena budete podivovat, určité atributy tzv. socíku kvituji kladně. Jistěže ne všechny, klady a zápory byly tak nějak vyváženy (z mého pohledu). Socík bylo možno vylepšit cestou 68 - tedy  přidáním jistých svobod při zachování určité humanity - právo na práci, neponechání bližního v bídě a nouzi a nemoci - bezdomovectví vlastně skoro nebylo známo, cikáni pracovali, chodili do školy, ...

Současná společnost je natolik atomizovaná, že to už ani lidská SPOLEČNOST není ..., slušnost - obyčejná slušnost vymizela, ohleduplnost ... Ano, společnost je natolik DEMORALIZOVANÁ, že chybí už jen, aby se jeden na druhého vrhali na ulici a pobíjeli se , olupovali se, ... jako zvěř.  Velikost Mojžíše u židů  byla, že dal židům pravidla chování ... 

Vodička-sapér 8.8.2009 12:26

Re: Vase slova budiz ZAPAMATOVANA, Dolezale

 Nejste otráven, H. K. tak pane, tohleto je jediné , čemu se dá, od Vás ,věřit. Šak Vaše paní není jistě žádná Maryša a  Vy nejste  Vávra, ale jak  k tomu přijdou lidé (občané),  které se Vy,  zde,   neustále snažíte přiotrávit  četnými přibblými disk. př., zrovna jako je tento.  Dejte už si raději,  s tím Vašim  "myšlením", delší pauzu!  

H.K. 8.8.2009 12:53

Re: Vase slova budiz ZAPAMATOVANA, Dolezale

Pane Vodička-sapér IP: 88.102.113.xxx . O moje myšlení nemějte starost. Vy si nechejte Vaše a já si nechám svoje. Moje přspěvky číst nemusíte. Když už reagujete, tak by dobré kdyby to bylo k věci. Nic jste nenapsal, jenom radíte. Raďte tomu, kdo Vás o rady žádá.