21.6.2024 | Svátek má Alois


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
pepe 8.8.2009 20:23

Re: pomluvy

Vy se, Bene opravdu obraťte na Psychiatra-dokud je čas. Pokročilá paranoa se už těžko léčí. Může to být i následek sifilidy, tak bacha.

Ben 8.8.2009 20:29

Re: pomluvy

Vaše invektivy mě opět utvrzují v tom, že jsem se trefil. Vždy, když lidé vašeho gardu slyší pravdu, reagují stejně.

pepe 8.8.2009 20:32

Re: pomluvy

Vidíte- i utkvělé představy, a bludy dokonce.

Bezevlas 8.8.2009 21:09

Re: pomluvy

To je sranda,před chvilkou jste přesně takhle reagoval,co teď krituzejete,tohle začíná bejt opravdu na psychiatra

Jiřík 8.8.2009 20:37

Re: pomluvy

No opravdu,Tvé argumenty,to jsou slova vytesaná do skály.Máš 5 tříd,nebo jsi se dostal na druhý stupeň?

Ben 8.8.2009 20:42

Re: pomluvy

;-D;-D;-D

Herakleitos 8.8.2009 21:02

Re: pomluvy

Na to stačí jediný argument - "Kubiceho zpráva"!!!;-P

Bezevlas 8.8.2009 21:06

Re: pomluvy

Možná máme stejný názory,akorát,že nebezpečí bolševismu vidíme každej jinde.Teď jde o to,kdo to vidí správně

Ben 8.8.2009 21:18

Re: pomluvy

Ále možná ani ne. Já s ODSky nemám také žádné gaudium. Nicméně ji beru jako menší zlo. Kdybych si mohl přát viděl bych ODS na levici a nějakou pravicovou stranu k tomu. Já vím, že to jsou jenom sny. Snad TOP09? Že je Kalousek pacholek to vím také, ale je stará liška a teď to bude nějakého takového potřebovat. Konec konců Churchill byl také pacholek a my nic jiného zatím nemáme.

pepe 8.8.2009 20:21

Re: pomluvy

Mýlíte se, je. Třeba krytí ODSáckých lumpáren na Praze 5 /základní organizace Paroubka/, ale o tom přeci ODS nebude mluvit.

PetrH 8.8.2009 21:53

Re: pomluvy

To přece nejsou argumenty, to jsou charakteristiky. Zkuste se ty cizí termity doučit, jinak by mohlo dojít ke katastrálnímu fiakru.;-D

Hrad 8.8.2009 19:39

Na dobrou noc

Nedávno jsem vyslechl celkem vášnivou disputaci asi šesti mladých lidí, kteří nevěřícně kroutili hlavou nad tím jak jejich známá prý četla Marxe. Ale hlavně mně zaujala druhá (ve společnosto byly dvě) dívka, která děkovala Bohu za to, že si může cestovat a poznávat, což by za komančů nemohla. Jako příklad uvedla poněkud delší příběh, kdy lhostejným hlasem líčila jak před čtyřmi lety odjela do Kambodže a tam šukala s Rudými Khmery. Když však teklo moc krve, tak toho zase nechala a šla prožít skoro rok svého výletu do kláštera v Tibetu. Meditace s mnichy ve výšce 4 500 metrů nad mořem u ní však vyvolala vegetativní poruchu a náznak stigmat na stehnech. Češka, jak říkala, si dokáže poradit všude. Šlohla mladého jaka a odjela s ním do Číny. Při prohlídce terakotové armády, prý zatoužila po domovu, kde jsou také vojáci,  a gyrosu s nudlemi. Za pár hodin byla doma. Ta chudinka jejich kamarádka místo těchto skutečných story, které dávala slečna k dobrému, ležela ve Svaté rodině. Bylo jim jí nefalšovaně líto. Proč to píšu? Jsme přece před volbami a třeba volit nějako stranu "mírného pokroku v mezích zákona." Těch příspěvků na NP je tolik, že se mi mezi nimi ztratil můj knírač.

Ben 8.8.2009 19:49

Re: Na dobrou noc

No nevím, jestli je teď zrovna čas na Stranu mírného pokroku v mezích zákona.39 voličů nám nepomůže. Ale příběh je to hezký, asi dovedete pohladit po duši.

:-) 9.8.2009 1:48

Re: Na dobrou noc

Hrade, ty nejsi rudý a ani zelený khmér, ale starý blb!

mu1 9.8.2009 11:24

Re: zbořený Hrade

Hrade nevěřím , že by někomu jako jsi ty, který jistě vypadá jako idiot, nějaká dáma vyprávěla takové intimnosti. A i kdyby to tak bylo, stejně ten tvůj Marx je mi ukradený

stamia 8.8.2009 19:09

Jímá mne hrůza

když si uvědomím, že často obědvám v hospodě U Pašíka, aniž bych tušila komu patří. Co když mi na zahradě vyroste největší slunečnice v republice, tím se proslavím a investigativní žurnalisti zjistí, že to bylo mým spojením s Donem Corleone, jehož papoušek uletěl a přistál na zahradě švagrové pana Vopičky, jehož soused je majitelem Pašíka po kterém byla hospoda pojmenovaná. Ach bože, ta ostuda... Radši nic nebudu pěstovat.

haha 8.8.2009 19:13

Re: Jímá mne hrůza

Vy nejste ale verejny cinitel, ktery je placeny z dani a nespravujete verejne prostredky. Pokud si ovsem demokracii vysvetlujete takto zjednodusenym zpusobem, pak to budete muset zkusit nekde na Kube nebo v sev.Koreji. Tajemnici strany v techto zemich maji podobna neomezena prava, kterych vy se tady dovolavate.

stamia 8.8.2009 19:14

Re: Jímá mne hrůza

Já o voze, vy o koze....

andulba 8.8.2009 18:43

Jsem trpělivý

Nedalo ti to moc přemýšlení, tyto dva bych řadil na první místo.

egoist 8.8.2009 18:30

Jsem trpělivý

zkusím to ještě jednou. odsáčku, takhle by se v civilizované zemi neměl politik stýkat s lobbisty . Všechny vyspělé země se snaží lobbing nějakým způsobem regulovat , zpřehlednit, a zrovnoprávnit(to aby ti co se neštítí korumpovat, neměli výhodu oproti poctivě hrajícím ). Možná pomůže taková  drobná mnemotechnická pomůcka. Představte si místo Topolánka Paroubka, místo Dalíka např. Tvrdíka. To už zabralo, že ? 

andulba 8.8.2009 18:25

předvolební kampaň proti ODS

Tolik mafiánů,co má ČSSD  , nemají všechny strany dohromady. Paroubek je největší podrazník. Znám staré pravdivé pořekadlo - kdo komu hrob kope, sám do něj padá.

Bezevlas 8.8.2009 18:55

Re: předvolební kampaň proti ODS

Pravej opak milá dámo,díky médiim,policii,tajným službám..všichni dneska ve službách ODS,prakticky na špičky ČSSD nic nemají.Věřte,že kdyby měli aspoň zrnko na Paroubka,tak  toho okamžitě využijou,ale nic nemají,tak je to pouze o bradavicích,manželce,papalášství a pod.Ovšem ODS ..to už je jiná kategorie a vy jste bohužel hrozně naivní

Ben 8.8.2009 19:04

Re: předvolební kampaň proti ODS

Žádný strach Paroubek si počká až vyhraje volby a za zádama mu bude stát zas nějaký ruský frajtr. Pak už na něj dlouho nic nepraskne.

pepe 8.8.2009 19:28

Re: předvolební kampaň proti ODS

Kurna, proč vy nejste ve vládě nebo parlamentu, Bene? Tolik nevyužitého intelektu je škoda.

Ben 8.8.2009 19:35

Re: předvolební kampaň proti ODS

Že jo? Ale mám job, který mám rád. Ale mimo to bych nechtěl abychom přišli zas na půl století nebo navíc o svobodu.

Bezevlas 8.8.2009 19:45

Re: předvolební kampaň proti ODS

A vy si myslíte,že nás ohrožuje nějakej komunismus?Odkud?Z Ruska?...Tam by dneska bylo asi to poslední místo,kde by chtěli návrat.Ale strašit se musí,aby bylo nějaký téma

Ben 8.8.2009 19:58

Re: předvolební kampaň proti ODS

Proč jsou tedy Rusové proti radaru na českém území? Že by je ohrožoval je přece směšné. Co dojednával Paroubek s Putinem, že o tom nesměla vědět naše diplomacie? Je tak nepředstavitelné, že by se tady Rusům hodila levicová vláda, která jim půjde na ruku v EU? Co zvaní ruských generálů socialisty. Co oslavy na ruské ambasádě, když ve volbách vyhráli paroubkovci? Nezavírejme zas před vším oči.!!!

pepe 8.8.2009 20:03

Re: předvolební kampaň proti ODS

Nezoufejte, Bene. Paranoa se dá dnes celkem úspěšně léčit.

modrá myš 8.8.2009 21:34

Re: předvolební kampaň proti ODS

Když toho tak moc chcete vědět co projednával Paroubek  u Putina ??? Asi tolik jako  ogar s gulama   doprovázen  klanem modrých radilů u Berlusconiho.Dodnes  to volič  neví.Milý pane  proč útočit a pomlouvat jednou politika  od levice pak od pravice.Volič má možnost   dle svého gusta a založení  volit pravici anebo levici anebo další malé politické strany.

Jiřík 8.8.2009 17:53

pane Doležal

Media lezou ODS ,po celou dobu její existence,do(Y).Teď si některá dala krátkou přestávku ,než zase budo hrát na jednu branku-okopávat ČSSD.Já se jen divím,že ta modrá podsvinčata na této diskusi(i jinde),tak piští.Jednostranná masáž  jim vyhovuje lépe a jsou na ni za ty roky zvyklí.Ráno si ti pitomci koupí MFdnes a řičí nadšením,co všechno zlý Paroubek spáchal.A teď někdo pomlouvá rodnou,vševědoucí stranu.TO JE  HROZNÉ!!!Alespoň Vy je pohladíte,chudáčky ukřivděné.Na takovou demokracii oni s....,vedoucí úloha ODS musí být uzákoněna.Topolánek je jen jeden,Obama je proti němu nýmand.Varování pro Mirka-jízda na kole snižuje u mužů potenci.Může se stát,že objede republiku,hlasy nezíská  a gule ztratí:-P