21.6.2024 | Svátek má Alois


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pavel 8.8.2009 2:22

Pekny pokus

Zdravim pane Dolezale dalsi z britkych pokusu o obhajobu neobhajitelneho. I ja tedy pridam svou repetici. Otazkou neni kydani hnoje nekym na nekoho anobrz to ze si Mr. Shortbeak Topolanek koupil chalupu a mozna i lodicku za penize ktere de iure nema.

Zato je ma urcite pan Roman pan Johannes.a dalsi panstvo ktere se pokousi podojit statni rozpocet cili penize z dani nas vsech. A to je vazeny pane to nejvetsi svinstvo ktere by nemelo byt prominuto. Jenze jak se obavam tohle vsechno vy moc dobre vite.

NevericiTomas 8.8.2009 2:48

Re: Pekny pokus

Aha tak uz to pustilo koren. Kdo ti hlupaku nakukal ze Topolanek ma nejakou chatu a lod?

Pavel 8.8.2009 3:07

Re: Pekny pokus

Nebud z toho smutnej jestli Topolanek zmizi z politiky vsem se nam ulevi a prumerne IQ eventuelni vlady tim znatelne stoupne.;-D

Matador 8.8.2009 4:56

Re: Pekny pokus

Pavel, v přesmyčce = pleva. A takových plev je plná republika. Nadávají jeden na druhého, ale kradou všichni jako mourovatí, jenom každý podle svých možností! Je to smradlavá žumpa po komouších!:-(

Karolus 8.8.2009 5:49

Re: Pekny pokus

Podle sebe soudím tebe říkala babička. Teď aspoň víme jaký je Matador žumpen.

Pišta 8.8.2009 6:37

Re: Pekny pokus

A kdo ti  nakukal., že Topolánek vůbec existuje? Prolhaná a štvavá vysílačka Svobodná Evropa?

Pavel 8.8.2009 15:14

Re: Pekny pokus

...Mam tu smulu ze jsem ho videl na vlastni oci...;-P:-D

Sidol 8.8.2009 17:25

Re: Pekny pokus

No nakukali to Ti co kukali o Klausové vile ve  Švýcarsku, a  také o nějakých za pár směšných šušňu  kostlivcíů ve skřiních na Janském vršku., V porovnání z Křišťílovým a kakaovým Bobebem byli ti naivní Odesáci vskutku břídilové.No a kvůli tomu, co měli ve svých skříiních, krabicích od bot a postavení na vlivných místech a disponovali policii a tajnými službami a měli řádově mnohém vyšší prebendy a určitš je nevydělali prací a po kterých se nikdo nedovolil pátrat, aby nebyl sejmut.  Takoví kukalové boří vlády,  z nich prosperuji media, Blesk, AHA,  už to není ani o demakracie, ani lidové nebo dělnické vládě, ani o oligogracii, ale o mediakracii, které si pod rouškou demokracie ukrojily větší díl moci, než jim patří.Proč mají nadstandardní možnosti, které občan nemá. Proč mohou za peníze lhát a šířit lží mediemi, používat stbácké praktiky a nejsou postižitelní. Ještě si dneska někdo myslí, že máme vládu, jakou jsem si zvolili? Omyl, máme takovou vládu, takové ministry, které nám předhodili, Randákové, media, celá ta špinavá svloč, prodejná zahraničním lobistům. Vláda , ministři jsou jejími rukojmimi, platí kdo dá více jede...Vláda?ministři?...ubohá pimprlata, kdosi vzadu tahá za neviditelné drátky.  

Karolus 8.8.2009 1:17

DAREBÁKEM NENÍ TEN, KDO DAREBÁCTVÍ PÁŠE

DAREBNÝM JE TEN, JEŽ NA DAREBÁCTVÍ POUKÁŽE.

F..A.Kekule 8.8.2009 9:11

Re: DAREBÁKEM NENÍ TEN, KDO DAREBÁCTVÍ PÁŠE

R^R^R^!!!

Gaston 8.8.2009 1:10

Vemte to jinak

Ač příznivec Topolánka - není on trochu blbej? Je to m..gor, který si neuvědomuje, jaká zodpovědnost na něm leží. Že mne a spoustu jiných zastupuje a představuje pro nás naději, že nám nebude vládnout bolševik Paroubek, Rath, Zaorálek a Filip. Když to (a sebe) nezvládá, ať jde do p..... a nechá se vyměnit třeba S. Vondrou.

Land45 8.8.2009 0:57

To je pouhé konstatování stavu věcí

Pana Doležale, vy nekonstatujete, ale komentujete. Mám silné podezření, že Vás (i přes vysoký věk) pořád pohodlně ovládá Váš starý dobrý známý - bolševický gen.

důchodce30 8.8.2009 2:24

Re: To je pouhé konstatování stavu věcí

Teda vy jste na to kápnul! B. Doležal a bolševický gen... Konstatuji, že tohle komentovat nelze.

Pišta 8.8.2009 6:39

Re: To je pouhé konstatování stavu věcí

On ne každý, kdo zrovna nemusí ODS musí být bolševik a odivovatel Putina!

Ladislav N :-))) 8.8.2009 8:24

Re: To je pouhé konstatování stavu věcí

Blbost, kterou jste napsal o Doležalovi, a nemá žádnou logiku, normální člověk hned tak nezplodí. ;-)

Land45 8.8.2009 13:08

Re: To je pouhé konstatování stavu věcí

Ano, skrytý bolševický gen. Pan Doležal je politolog a jako takový by měl být neutrální, nestranný. Ale to Vy, kteří neznáte barvy, ale pouze jejich počátek a konec nikdy nepochopíte.