26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
josef 10.5.2006 6:05

jako vždy

vše viděla Marvanová z tramvaje

cb 10.5.2006 6:39

Re: jako vždy

Ja myslel, ze z riditelne vzducholodi Karel.

Banjo 10.5.2006 12:27

Re: Re: jako vždy

Ale kdepak, ze vzducholodi Karel to přece pozoroval mladičký hrabě Nikolič, tentokrát již s manželkou a dětmi Pepíčkem, Karličkou, Toníčkem, Jiříčkem, Mařenkou a dalšími, takže poslankyně se tam již nevešla a musela vzít zavděk Strassenbahnem :-)

Devil z charty 10.5.2006 5:36

Anicka

Manzelka Uhla je skrz nazkrz projeta polovinou charty kdyz byl manzel v base

jakovy 10.5.2006 15:28

Re: Anicka

A kdo jiný se o ni měl starat ?

Hasan 10.5.2006 5:27

Hysterie K.Jacques je pochopitelná.

Šla se vyřádit na demonstraci,provokovat jako vždycky,ukázat svým dětičkám jak se mají v budoucnosti chovat a najednou tohle.Spoléhala na svoje postavení a funkci,velmi dobře si vědomá své beztrestnosti a najednou se tam objeví policista který ji nezná.Ovšem pomsta je sladká a přišla bleskově.Zmlácení lidé na technoparty mají tu smůlu,že také nejsou členy nějaké vládní organizace,mluvčí něčeho a nekandidují za nějakou stranu do parlamentu.To by byl jiný kolotoč.

Hubert Mašín 10.5.2006 2:25

Jo, hysterie.

U té ženské ještě pochopitelná, u policajta míň, ale proč se pan Doležal tak hrozně bojí lidí, co si někde na louce u muziky zatancují a možná si k tomu i zapálí trávu nebo dají pivo, to mi mozek nebere. Že by si vážně myslel, že to jsou nějací revolucionáři, to snad u politologa nepřichází v úvahu. Je to jenom jiná forma Woodstocku nebo Porty, muzika se jiné generaci líbit nemusí (a dneska se nemusí líbit ani každému z této generace!) , ale takhle nějak mne naposled strašili komunisti Plastikama .-)

Netřeba 10.5.2006 6:27

Re: Jo, hysterie.

Když   "někde na louce u muziky"  jistě myslíte třeba i vaši zahradu. Pokud ne, tak to není "někde" v obecném slova smyslu, ale je to "někde jinde než u mě". Nebo přesněji "někde daleko ode mě".

A Plastiky jsem nemusel tehdy ani dnes. Stejně jako tři čtvrtiny trezorových filmů a divadelních her tam klidně mohly zůstat dalších čtyřicet let, aniž by národ kulturně utrpěl. .

kocour 10.5.2006 2:07

Já se jen ptám, jak se slučuje otevřená politická angažovanost pí Jacques

s jejím postavením vrchní ředitelky sekce Úřadu vlády. Ta paní patří do cvokhausu, a ne do úřadu. Pokud kandiduje do Parlamentu, měla se nejdřív vzdát tak vysoké funkce ve státní správě.

Jan Pechanec 10.5.2006 2:22

Re: Já se jen ptám, jak se slučuje otevřená politická angažovanost pí Jacques

pí Jacques je mi neprijemna svym zastoupenim. Na jeji stranu se stavim pouze v zajmu obycejnych lidi. Reknete mi, kdo si bere na demonstrace deti? Podle vypovedi dozorci stanice, kam byla dovezena se opravdu chovala hystericky. Jedine, co mi rika fandit ji, pokud se dostane ospravedlneni normalnim obcanum, je urcite pokuseni policistu zneuzivat svou pravomoc. Snad z toho vyjde nejaky precedens, jinak zbyva snad jen televize Nova. Ta zenska neni sympaticka, ale je stale obcanem CR, takze za ni stojim, hajim sve zajmy. Ach, ta demokracie... Kazdy blbec ma moc...

Saša 10.5.2006 9:54

Představte si, že lidé typu histrionské Kateřiny Jacquesové

budou ovládat parlament a tvořit zákony, podle nichž budeme my povinnováni žít...

Jura Jurax 10.5.2006 10:26

Re: Představte si, že lidé typu histrionské Kateřiny Jacquesové

No, myslíte, že by se to proti současnému tristnímu stavu mohlo onou KJ ještě zhoršit? Ostatně naše zákonodárné sbory jsou plné histriónů ...

Fix 10.5.2006 1:47

Kdyz jsme pravni stat, prectemez si tedy zakon:

ZÁKON ČNR ze dne 21. června 1991č. 283/1991 Sb. o Policii České republiky >-

§ 9 (1) Policista je při provádění služebního zákroku povinen, pokud to povaha a okolnosti služebního zákroku dovolují, použít odpovídající výzvy. (2) Pokud to povaha služebního zákroku dovoluje, použije policista před výzvou slov "Jménem zákona!". (3) Každý je povinen uposlechnout výzvy zakročujícího policisty. § 16 Oprávnění k omezení pohybu agresivních osob (1) Osobě, která fyzicky napadá jinou osobu nebo policistu nebo poškozuje cizí majetek nebo se pokusí o útěk, může být omezena možnost volného pohybu připoutáním k vhodnému předmětu. (2) Omezení volného pohybu může trvat nejdéle do doby, než osoba od jednání upustí nebo než bude umístěna v policejní cele, nejdéle však 2 hodiny. § 20 Oprávnění zakázat vstup na určená místa Jestliže to vyžaduje účinné zabezpečení plnění úkolů uvedených v tomto zákoně, je policista oprávněn přikázat každému, aby na nezbytně nutnou dobu nevstupoval na určená místa nebo se na nich nezdržoval. Každý je povinen příkazu policisty uposlechnout. !!!NEZNALOST ZÁKONA NEOMLOUVÁ!!!

Čtenář 10.5.2006 5:55

Re: Kdyz jsme pravni stat, prectemez si tedy zakon:

No konečně to někdo napsal. Ta hysterka měla nastoupit do auta a neposlechla. Tak holt do ní bylo šťouchnuto. Neuposlechla příkazu státního úředníka paní státní úřrdnice. Měla by dostat pořádnou pokutu.  Až tu budou platit zákony pro každého, tak zametou jak s tím policajtem, tak ale i s touhle pro efekt a zviditelnění ječíčí potrhlicí.

Skepticus Maximus 10.5.2006 6:51

Fixi s touhle logikou bysme tu dodnes měli komunisty u vesel

Občanská neposlušnost k demokracii patří, byť to někdy bolí a je třeba si uvědomit, že strohý zákon nikdy nedokáže vystihnout realitu života.

Šedovous 10.5.2006 7:07

Koukám Fixi, že vám schopnost rozeznat

použití donucovacích prostředků a někoho zmlátit jako žito asi HNED TAK nehrozí, že !?

Vladimir 10.5.2006 7:58

Re: Koukám Fixi, že vám schopnost rozeznat

Sedovousi, zastavam se Fixe. Prectete si ten zakon a to ze nekdo bude bit, je pouzitim donucovacich prostredku.

A pripominam, jako uz nekolikrat, mezi donucovaci prostredky nepatri proseni prestupcu zakona, diskuse s nimi o tom, zda se maji rozejit nebo ne, a ani babysittting jejich deti.

IS 10.5.2006 0:36

zelení ekoteroristé se nemusí od nikoho učit

Autor sice jmenuje houfy inspirátorů zelených, ale zapomíná, že oficiálně byli prvně za ekoteroristy označeni plzeňským soudem právě aktivisté zelených, např. J.Beránek, předchozí předseda SZ.

mik 10.5.2006 0:20

A co Lumír Šimeček?

Na něj policie nahrála podobný trik s napadením policajta a utržením odznaku. Jenže on není ani křehká žena, ani levičák, ani prohavlovský disident nýbrž opravdový disident, ani to nebylo v Praze ani před volbami a ani žádná Marvanová náhodou nejela okolo tramvají takže  za policejní útok na svou osobu byl odsouzen.

Tady nejde o plebejské kopnutí do policie pane autore, ale o vztek lidí nad tím, že největší gangsteři u nás jsou právě policajti. Teď nemám na mysli toho primitiva co mlátí kolem sebe hlava nehlava, včetně jedné rudozelené soudružky, to je jen ta viditelná část ledovce. Mám spíš na mysli celé policejní vedení bez jehož souhlasu by například nemohlo docházet na půdě policejní akademie k schůzkám největších gangsterů s politiky.

Skepticus Maximus 10.5.2006 6:53

+

R^

gerontusinza 10.5.2006 12:11

Ano miku, zlatá slova.Re: A co Lumír Šimeček?

R^R^R^R^