18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jepice 10.5.2006 15:37

Loki_F

kdyby stála ve frontě na pracáku, tak by to od vás neschytala? ;-D

Loki_F 10.5.2006 16:38

Re: jepice :

jen pokud by nepoštívala nezaměstnané k prosazování zelených nesmyslů (patrně by byla bita, pro změnu podle zásluh). Tam by konečně zjistila něco o rovných příležitostech a konečně by měla důvod být hysterická. };D

grr 10.5.2006 11:06

rádoby nadsamec ztřískal rádoby nadsamici

a byl identifikován jakožto blbec, co naletěl prohnané aktivistce. To je lakonické shrnutí událostí z 1. máje, zatímco na Czechteku opravdoví nadsamci třískali do typických outsiderů společnosti, což způsobilo, že jim to většinová společnost i státní zástupkyně s inspekcí MV odpustila pod heslem "silnější pes jebe". Je to vskutku truchlivé. Pane Doležale, dnes jste mě opravdu příjemně pobavil, díky.

observer 10.5.2006 11:48

Re: rádoby nadsamec ztřískal rádoby nadsamici

R^

Radek Laušman 10.5.2006 11:01

máma od dětí

Každopádně já být její manžel, tak jí nalískám ještě jednou. Za to, že tahá děti na demonstrci, kde můžou dostat dlažkou. Takováhle nezodpovědná matka a ještě se tím chlubí. Zelený teda rozhodně volit nebudu, protože jak je vidět na jejich kandidátech jsou dost nezodpovědní.(Y)

jonáš 10.5.2006 11:13

Re: máma od dětí

A ještě ke všemu s nima šla po ulici, kde je mohlo přejet auto ;-P

cihlicka 10.5.2006 12:13

Re: Re: máma od dětí

V roce 1989 jsem na demonstraci na Václavách taky vzala své dva syny a jezevčíka a když nás pak VB hnali podchodem směrem k Národnímu muzeu měli jsme jsme strach, ale nikdy jsem toho nelitovala. Aspoň dneska nikdo z nás nevolí rudé ani socany. Ta zkušenost a několik dalších až do Listopadu nám stačila.

Martin 10.5.2006 13:52

Re: Re: Re: máma od dětí

Mozna by litost prisla kdyby Vam ty deti zmlatily nebo hur zabili nebo zmrzacili.

Flasi 10.5.2006 11:17

Re: máma od dětí

A co tata od deti, ktery taha synka na fotbal, kde mohou dostal lahvi, nebo na rallye, kde je muze prezvejknout auto?

Taky nezodpovednost? Taky zliskat? Nepochybuji, ze ten kdo videl fotbal, nebo rallye jenom v televizi nepochybne odpovi ze ano. Stejne jako nekdo, kdo videl demonstraci jenom v televizi.

Nezodpovednost zelenych se pozna hlavne jejich odmitanim jaderne energie, v pripade 1. maje zadnou zasadni nezodpovednost nenachazim.

LJG 10.5.2006 11:52

Re: máma od dětí

Manžel je někde na ostrově Reunion.....

Flasi 10.5.2006 11:58

Re: Re: máma od dětí

Ono to spis bude v tom,  ze clovek ktery si vezme zeleno-lidskopravne-genderovou aktivistku asi nebude typ, ktery by ji chtel trestat za to, ze vede deti k protestum proti nackum.

Karel 10.5.2006 10:48

Už se těším

Bože,jak je ten dlouhý, a jak bude hezké, už zase večír zasednout k TV a na 3 programech si opět 9x za  třičtcrtě hodiny poslechnout to dramatické volání pí.Žakové : au,au,au,au.,au !

- Není nad profesionální vymývání mozků! A´T žijí naše média !!!  - Jistě se tím náležitě zvednou volební preference zelených, že,pí.Žaková ?!  To Vám jistě stálo za to !

slyFox 10.5.2006 10:50

Re: Už se těším

Paradoxně bych řekl, že každým dalším odvysíláním "au" au" au" (mnohdy zakřičeno dříve než se jí dotknul) už dávno lidem leze na nervy a že si jim spíše začíná protivit ;-)

slyFox 10.5.2006 10:46

šaškárna

Paní Kateřina Jacques je na úřadu vlády vrchní ředitelkou sekce lidských práv. Chtěl bych proto vědět, co paní vrchní ředitelka dělala po Czech Teku (30.7. 2005). Poslala služební cestou svému šéfovi důrazné interní varování před takovými zjevnými, nepochybnými a spolehlivě dokumentovanými policejními prasárnami? A což teprve, když se dozvěděla o dvaceti mezipřistáních letadel s utajenými vězni CIA v Praze na Ruzyni? Tady nešlo o lidská práva?? Její služební povinností bylo poslat nahoru důrazné varování před spoluúčastí tohoto státu na takových ilegalitách. Soudě podle toho, že i po Street Parties a po Czech Teku učí podle vlastních slov své děti úctě k policii, byla do 1. máje docela mimo kontakt s realitou. Nebo snad jde jen o ryze měšťácké pojetí: jiné ať si klidně mlátí, to se mne přece netýká - ale jakmile zbijí mne, tak je to do nebe volající!?

JAza 10.5.2006 10:44

tekno není zločin

Pan doležal je out off reality!Jeho demagogie je odporná a měl by se za ni stydět!!Ne každý pane Doležale je zvědav na vaše postbolševické názory a nerealné prognózy.My vám naši fylozofii nevnucujeme, tak si o ni nečistěte boty!A neberte si czechtek do huby, my si vás do ní taky nebereme!RvRvRv;-O

Rýpal 10.5.2006 11:14

Re: tekno není zločin

Pokud nejsi zvědav na jeho "postbolševické názory" a "nereálné prognózy", tak je jednoduše nečti, ty "fylozofe"...

jeff 10.5.2006 12:50

Re: tekno není zločin

a místo poskakování na louce opakuj gramatiku.

míra myška 10.5.2006 10:39

profi

http://www.obrazovka.cz/volby/jacques_lze.wmv  . tomu říkám příkladný brutální prvomájový zákrok. vždyť ji ten tomáš čermáků smotal něžně do klubíčka jako štěňátko.lidi,buďte soudní.

Antonín Hrbek 10.5.2006 11:49

Re: profi

Díky za odkaz. Je zcela zjevné, že K.J. je provokativní hysterka.

Flasi 10.5.2006 12:07

Re: Re: profi

Tak to mi psychologu vysvetlete. Ja tam vidim uplne beznou hysterku, ale o tom, ze by provokovala jsem se tam nic nedozvedel.

Udajnou provokaci se mela provinit davno pred zacatkem tohoto zaznamu. Tak jak jste na to prisel?

Antonín Hrbek 10.5.2006 12:59

Re: Re: Re: profi

Strhávání odznaku a pak tvrzení, že policista nebyl označen, neustálé natáčení na kameru, neuposlechnutí příkazu k odchodu a její výzva k zákroku, scéna při nastupování do auta, atd.

Celé vystoupení, alespoň na mne, působí jako záměrná provokace za účelem zviditelnění (včetně zvoleného trička). Bohužel narazila na vzteklého blba od kancelářského stolu, který se nechal vyprovokovat.

Musím dáta za pravdu kocourovi a Sašovi, že takovéto jednání není slučitelné s vysokou funkcí ve vládním aparátu.

Flasi 10.5.2006 14:36

Re: Re: Re: Re: profi

-Strhavani odznaku je velmi kontroverzni, ale muze zapadat do jeji verze, kdy se citila neopravnene napadena policistou. Potom mi pripada logicke, ze se pokusi zjistit cislo jeho odznaku - treba i strhnutim.

-Opravdu to, ze ten policista nemel odznak tvrdila ONA?

-Neustale nataceni na kameru (presneji na fotak) - to jako znamena co? Byl tam fotograf, tak fotil a potom tocil. To fotografove na demonstracich delaji.

-Neuposlechnuti prikazu k odchodu vubec nemusi znamenat, ze chtela provokovat (je totiz velka otazka, jestli ten policista mel pravo ten prikaz vydat).

-Scena pri nastupovani do auta nijak nerika, ze chtela provokovat. Kladla odpor, ale to neni provokace. Sla na demonstraci SZ, tak si vzala stranicke tricko, to je normalni. Chapu, ze nekdo celou vec za provokaci povazuje. Jenom jsem doufal, ze se dozvim neco vic, nez pouhe dohady.

ruzova 10.5.2006 10:22

problémem je nikoli horlivost policie

ale  nutnost  užívání   mobingu,  tedy  smyšlených  přestupků  k obhajobě   agrese.  Svědčí    vnitrodruhové  agresi  expandující  mimo  služební poměry.

Jura Jurax 10.5.2006 10:12

Je pozoruhodné,

jak autor, nevzpomene-li svých oblíbených sudeťáků (nespravedlivě vyhnaných samozřejmě), dokáže moudře a uvážlivě psát.

A když jsem v TV viděl, jak policista strká K.J do auta a ona se zbytečně šprajcuje nechávajíc se mlátit výhradně pro kamery, jen to podpořilo mé přesvědčení, že nejspíš šlo o připravený předvolební incident - kdo předtím věděl o K.J.? Ale tkdyž si jeden rošku si  zaprovokuje - vyvolat policejní britalitu v dané situaci nemusí být problém -  získá reklamu grátis jen to fikne. Možná K.J. nečekala té brutality tak moc ...

A vůbec - jedinec, který jde s dětmi na procházku tam, kde se rojí vylízaní hololebci se stejně vylízanými anarchisty a kde je vysoká koncentrace nepřívětivě naladěných policistů, kteří se musí honit kvůli tomu, aby se blbci navzájem nepobili, je buď individuum rozumu mdlého nebo provokatér a/nebo někdo, kdo chce kandidovat do sněmovny za nějakou obskurní stranu. A může, najmě bude-li se blbě šprajcovat a provokovat, od policistů očekávat gumoléčbu, protože nikdy neví, kdy padne na mlátičku.

Saša 10.5.2006 10:14

Řekl bych, že jí čekala mnohem víc a byla nemile zaskočena,

že zatýkání je v podstatě korektní. Proto musela rvát policejní odznak, proto musela skočit na zem, proto musela strkat nohy v kanadách policistovi do obličeje... a nakonec se i typicky žensky poškrábat na hrudníku.

hihi 10.5.2006 10:49

Re: Řekl bych, že jí čekala mnohem víc a byla nemile zaskočena,

Homofobni katolicky kaspare, kecy o odznaku si nech, fotodokumentace je vic nez jasna.

Saša 10.5.2006 13:49

Ano, fotodokumentace je jasná.

Jacquesová mu rve odznak z uniformy.

Dokud nevěděla, že je takto in flagranti fotodokumentována, stěžovala si na to, že policista zakročoval bez čísla. A to také byla jedna z prvních mediálních informací o případu. Z těch fotek se jí pak muselo udělat hodně špatně, co;-P!

Flasi 10.5.2006 15:01

Re: Ano, fotodokumentace je jasná.

Na to si nestezovala ona, to pustil do medii jeji stranicky soudruh jeste drive, nez KJ pustili na svobodu.

mar 10.5.2006 10:06

"...protože ženy a muži jsou si ve všem všudy rovnoprávní a mají proto také stejné právo na nářez"

:-D:-D:-D

Stredocech 10.5.2006 9:59

Připomíná mě to plakát, který v 60 letech vydala policie

v jednom americkém městě.

Nelíbí se Vám policie? Pak příště, až se dostanete do problémů, volejte hippies.