2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
komantsch 14.5.2007 9:12

Re: Doporučuji nedokonavý způsob. Re: Nikdy už nebudu volit strany,

To znamena nejdrive zakazat zradce a zlocince z KSCM!(Y)

mel 14.5.2007 9:05

Re: Včera byl v televizi film o tornádech v USA.

Já bych neřekl, že jsou češi stádem volů. Možná Tz a Tvoje rodina. Pouze si volíme takové politiky, kteří nás vždy podrazí.

V roce 1938 a 1968 zklamali politici, teď nám opět lžou o nějakém nebezpečí z Iránu. Přitom daleko větším nebezpečím než Irán představují  stále se zvyšující počty muslimských přistěhovalců v západních zemích nebo agresivní politika USAí. Americká vláda lže jako když tiskne, radar potřebuje proti Rusku a bude chránit pouze je. Nejde samozřejmě jen o jeden radar ale o celý systém.  My jim posloužíme jako blbečci a do tohoto svrabu nás naše vláda opět žene.  Dříve jsme byli vice sovětští než sověti, dnes se snažíme být více američtí než američani. Lezeme jim do zadku a oni se k nám chovají jako ke kriminálníkům- viz víza.

gerontusinza-poZnepřístupněníN 14.5.2007 8:51

Holinky nebo hodinky, co. Obojí se natahuje.Re: Re: .... v čele se slabomyslným starostou ...

Argumentace pro takto formulovaný a fundovaný  "dotaz" je nemožná, protože vola nelze argumenty přesvědčit a je to škoda času.:-/

Alias 14.5.2007 8:50

Re: Potize s informovanosti

Jestli ono to nebude tím, že Trokavec má mít základnu takříkajíc za humny, kdažto Brno je odhadem 200 km daleko. To se nám  to kecá do věcí, které nás přímo neohrožují. A mimochodem s těma soudruhama, v posledních volbách do PS doslala v Trokavci ODS téměř 30% hlasů. Proč i oni hlasují proti radaru?

gerontusinza-poZnepřístupněníN 14.5.2007 8:47

Doporučuji nedokonavý způsob. Re: Nikdy už nebudu volit strany,

Nevolit ty strany, které sem chtějí nebo chtěli dostat cizí vojska. A o tom to je.;-)

gerontusinza-poZnepřístupněníN 14.5.2007 8:45

Ano pane učiteli . To je trefné.Re: Potíže se základnou nemají lidé, kteřína ni nikdy nepomysleli.

R^;-)

Kantor 14.5.2007 8:42

Potíže se základnou nemají lidé, kteřína ni nikdy nepomysleli.

Potíž s ní mají ti, kteří si hledají stále absurdější důvody, proč si ji u nás nechat postavit a ještě přemýšlejí o dalším volebním období.

Alias 14.5.2007 8:39

Re: Vyborne pane Dolezale!

Že by ji ranil Írán, nebo Sev. Korea? To myslíš opravdu vážně? Celý tento projekt budují USA proto, aby byl případný útok  zastaven ještě mimo jeho území.

Ludva 14.5.2007 8:31

Nikdy už nebudu volit strany,

které sem dostanou cizí vojska.

Alias 14.5.2007 8:26

Re: Včera byl v televizi film o tornádech v USA.

To jsi se předvedl. Žádné argumenty, jen urážky.

BIS 14.5.2007 8:24

Re: raketova základna

A zeptal jste se doma, nez jste to sem napsal?

VladaPing 14.5.2007 8:24

Re: .... v čele se slabomyslným starostou ...

Váš "slabomyslný starosta" (Trokavce) velice pěkně a fundovaně argumentoval v sobotní MF dnes článkem o nebezpečí působení radaru na lidský organismus (způsobuje oteplování lidských tkání) a varoval před zavádějícími informacemi obhájců radaru, neboť ve srovnání s výkonem radaru na Marshallových ostrovech v řádu jednotek megawattů, bude mít uvažovaný radar v Brdech výkon řádově ve stovkách gigawattů.

Podotýkám, že Temelín, pokud jede naplno, má výkon dva gigawatty. Tedy stabilně, nikoli v impulsech. 

Můžete proti tomu nějak argumentovat ?

lynx 14.5.2007 8:17

Posun

Doležal se posunul opět o kousek dál - od demagogie k nezakrývaným lžím. Kdepak přišel na to, že referendum k radaru nikoho nezajímá? U tohoto pána je názorně vidět, jak komunisti dokázali lidi zpracovat. On se toho stalinismu v sobě nikdy nezbaví, i když se teď tváří jako demokrat. Pořád musí poklonkovat svým idolům a hlavně nepřipustit aby lidi rozhodovali sami o sobě. Pokud je tak pro americkou základnu u nás, ať těch 61% procent lidí co jsou proti přesvědčí o nutnosti takové základny a nepapouškuje vládní hesla. Pořád jenom slyšíme někdy, možná, někdo, něco ....  Irácké zbraně hromadného ničení nás mohly vymazat ze světa během dvou hodin a byly dokonce tak dokonale maskované, že je nikdo do dnes nenašel. Ovšem Doležalové budou vždy pro takovou politiku, je to totiž pohldné - dostatečně vystrašit lidi, pak se jim líp vládne (snadněji se oblbují). Mimo to preventivní válká (okupace) je osvědčená - rusáci v Maďarsku nebo u nás, amíci mimo jiné v Iráku ...

fox 14.5.2007 8:15

Re: Re: Radar

Strašně mně mrzí,že nemám vhodný pozemek ,který by se hodil k instalaci radaru.Okamžitě bych ho pronajal na 99 let USA.Nemáte někdo takový,koupím.

Bunny 14.5.2007 8:14

Re: raketova základna

Asi byste neměl chodit k volbám .. jste prostý člověk, politice nerozumíte a mohl byste něco zkazit. Co to přenechat odborníkům? Volby jsou k ničemu ... bééé. Až vám budou stříhat vlnu, tak klídek - oni už vědí, co je pro vás dobré.

Haui1 14.5.2007 8:07

Re: Potize s informovanosti

Jak to, že lidi nemají informace. Noviny jsou jich plné. Nebýt novin, tak se ani nedovím, že Paris Hiltonová neměla před pěti dny kalhotky. A to je, bohužel, pro valnou většinu našich spoluobčanů mnohem důležitější informace než nějaká základna :o(

taurus 14.5.2007 7:57

Re: Re: Re: Dotaz

 Příliš mnoho námahy a já musím jít spát po noční a před noční. Tak se tu dobře bavte a dobré ráno.:-)

Harry 14.5.2007 7:32

Re: Potize s informovanosti

Kdyz zacala diskuse o radaru na Psu, tak tam bylo pocitdlo, kdo je proti a kdo pro. Kdyz jsem klikal ja tak vetsina byla PRO radar. Jsou ty vysledky nekde k videni?

Cruton 14.5.2007 7:27

Re: Re: pan dolezal zase dokazuje svoji ignoranci

Jestliže v nějakém článku někdo nalezne lež, tak proč by měli čtenáři věřit autorovi článku jeho zbývající tvrzení?

Vojta 14.5.2007 7:22

Re: Včera byl v televizi film o tornádech v USA.

Tak jsem tak z vašeho příspěvku pochopil, že v Česku budou tornáda a radar nás ochrání...............

Standa 14.5.2007 7:20

Doležal

a jeho neobratné manipulace lidmi, které zabírají na určitou skupinu lidí a ti si neuvědomují, že jsou manipulování. Kolovrátek. "Otázkou zůstává pouze, zda jim za to máme vůbec něco poskytnout. " jeho citaci chybí, že poskytneme cizímu vojsku území na věčné časy a nikdy jinak. Je zvláštní jak jedna radarová stanice nahradí statisíce lidí, kteří kontrolují elektronický provoz, pohyb lidí a techniky, jak nahradí lodě, letadla a satelity kontrolující dotčená území. Je nabíledni, jak je nadbytečný. Manipulovaní lidé si neuvědomují manipulaci a také si neuvědomují (i když to později vyjde najevo), že politici mají plány v plánech jiných plánů. Chápu proto zastánce radaru na našem území a je mi jich líto, že se nechávají tak snadno manipulovat. I hrubý manipulátor dosahuje po čase jistého úspěchu a manipulovaní to rozšíří anž o tom vědí. Holt propaganda má svoji sílu - když není argument, je dobrý i husita.  

kral 14.5.2007 7:18

raketova základna

Myslim si,že nejsme dost informovani.To je celé neštěsti kampaně proti základně.Každy si může něco vymyslet a vydávat to za vědeckou studii o radaru.Mělo by se to nechat na odbornícich ,kteři o tomto problému něco vědi.Referendum je k ničemu.

zk 14.5.2007 7:17

Re: pan dolezal zase dokazuje svoji ignoranci

No, v článku pana Doležela šlo o trochu něco jiného než o rozbor, které hnutí je s kterým spřízněno 

zk 14.5.2007 7:15

Re: Včera byl v televizi film o tornádech v USA.

Zcela s Vašim příspěvkem souhlasím. Bohužel je to pravda.

petrF 14.5.2007 7:11

Re: Re: Re: Jsem pro úplný zákaz

Až teď jsem prohlédl. Vždyť jsem psal, že budu za blba. Holt mi chybí mi Zaorálkovy rady

Cruton 14.5.2007 7:06

Re: Re: Dotaz

Aby nedošlo k omylu - zajímám se o závěrečnou zprávu výzkumu. Rád bych se dozvěděl přesné znění otázek, počet dotazovaných apod. Jak jsem již uvedl na stránkách Factum Invenio jsem nic nenašel, na stránkách MZV jsou pouze výsledky z ledna 2007 a přes Google jsem našel jen tiskové zprávy, které o tomto výzkumu informují. Pokud jste uvedenou Zprávu našel, můžete mi prosím na ni zaslat odkaz? Předem děkuji.

budonnyj 14.5.2007 6:58

Re: Radar

dobrýýý = jednou nebude, elektřina, podruhý se posádka ožere jako alici a postřílí se sama mezi sebou .... jen aby to nebylo jako z Černobylem!;-)

taurus 14.5.2007 6:50

Re: Dotaz

Zkuste to přes Google. Já to našel hned.

Cruton 14.5.2007 6:47

Re: Re: pan dolezal zase dokazuje svoji ignoranci

Vy si myslíte, že jste svým "argumentem" Martinovo tvrzení vyvrátil?

Borek@exil 14.5.2007 6:44

Re: Re: Jsem pro úplný zákaz

Už je to ze školy dlouho.........že by?.....H2O?