2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Cruton 14.5.2007 6:32

Dotaz

Kde se dá zpráva o uvedeném výzkumu nalézt? Není ani na stránkách MZV ani na stránách Factum Invenio.

PM 14.5.2007 6:26

Re: pan dolezal zase dokazuje svoji ignoranci

Nejsi ty náhodou mohamedán, že se mezi těmi fanatiky tak dobře vyznáš?

taurus 14.5.2007 6:22

Včera byl v televizi film o tornádech v USA.

 Když jsem uviděl tento film, uvědomil jsem si, že český člověk vzhledem k poloze Česka nezná příliš možná nebezpečí a neuvědomuje si, jak křehké toto bezpečí vlastně je. Neuvědomování si rizika je vlastně alibismus. Aby nemusel Čech nic dělat a nést za to zodpovědnost, tak konstatuje, že ještě rakety neletí a beztak ani nepoletí.

 Přírodní vlivy nemůžeme změnit, aspoň ne radikálně. Tedy před případným tornádem se maximálně schováme pod stůl a čekáme vůli osudu. Před možným nebezpečím agrese se brání normální státy vyzbrojením armády moderní technikou a spoluprací s dalšími státy podobně ohroženými. Ne však tak Česko! Česko odmítne na základě referenda jakoukoliv spolupráci a až dojde k agresi - schovají se všichni pod stoly a budou čekat na svůj osud! Je to vůle několika zahrádkářů z Dolní Horní, která se již předběžně vyjádřila v referendu v čele se slabomyslným starostou a Češi(bez Moraváků a Slezanů) se k nim přidají, aby nebyli proti zájmům své strany, jejichž lídři jsou pro ně ti nejkrásnější a nejchytřejší.

 Mnohdy mám pocit, že to bučí stádo volů, ačkoliv je pátek a oni jdou v sobotu na porážku!

Honza42 14.5.2007 6:07

Re: Jsem pro úplný zákaz

Člověče neblbněte ! V našem parlamentě by to klidně prošlo.

Pišta 14.5.2007 6:02

Radar

Nejhorší možná varianta by byla, kdy se Rusové naštvali a ten radar postavili z trucu také.To by byla nová Bílá Hora, nebo možná něco ještě horšího! Nebál bych se to nazvat genocidou.

MILA 14.5.2007 5:40

Re: Potize s informovanosti

jo, ale hned se tu ohlasi ti co cesky tisk prohlasi za proamericky, revansistcy atd.

petrF 14.5.2007 4:59

Re: Jsem pro úplný zákaz

Teď budu za blba - sice nevím, co to je. Ale pokračuju v nejlepších tradicích a souhlasím s Vámi a požaduju referendum.

Trotl 14.5.2007 2:49

Jsem pro úplný zákaz

dihydrogenu monoxidu. Protože jeho vinou zahynuly statisíce lidí. A žádná vláda proti němu nic nedělá. Kdo se přidá a podepíše petici? Že by pomohli ti co jsou proti US radarové základně? Bylo by to milé...

Martin 14.5.2007 2:31

pan dolezal zase dokazuje svoji ignoranci

nazvat sunnitskou al kajdu za ideove spriznenou se siitskym iranem muze jen bl.

Brunner 14.5.2007 1:59

Vyborne pane Dolezale!

Naprosto s obsahem clanku souhlasim.  Chceme-li od NATO ochranu, a Americane jsou jeji dominantni silou, musime neco pro to udelat.  Ranena Amerika by nam nebyla pro nasi bezpecnost moc patna!

Borek@exil 14.5.2007 1:41

Re: potiz v prestoupeni na Islam je ze se budeme muset rozhodnut

Nesmysl.....žádná TV nebude.....bude od ní pokoj.

mik 14.5.2007 0:42

Potize s informovanosti

kdyz si 72 soudruhu z bezvyznamne obce udela referendum, ze nechce radar na svem uzemi, ktery jim tam ani nikdo nedava, je z toho velky medialni humbuk. Kdyz se udela v Brne demonstrace na podporu zakladny kde se objevi nekolik set lidi, petici pro zakladnu podepise asi 150 lidi tak o tom nase fakty neovlivnena media ani nenapisou. Neni takoveto "informovani" hlavnim duvodem toho, ze se vetsina lidi v situaci neorientuje, zna jen nazory a "argumenty" odpurcu, a hlasuje pro to co virtualni vetsina vytvorena medii?

MILA 14.5.2007 0:07

potiz v prestoupeni na Islam je ze se budeme muset rozhodnut

jestli budeme sunnite nebo ciite, jestli se rozhodneme pro vlazny Islam, stale budeme pro opravdove islamity neverici psi.

A s veprovym, pivem a chozeni s holkama, tancovacky a mejdany kde jsou zeny a muzi - na  to zapomente. V televizi uz alespone nebudou nekvalitni americke programy, pouze to bude zarit svatosti z Koranu