7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Sam Křepelka 3.3.2008 10:22

Doležal našel viníka !

Doležal je génius, protože našel viníka všeho zla v ČR, dříve ČSSR. Pohádky !!!  Akorát nevím, zda mám kritzovat Krakonoše nebo Trautenberka !

GLOWi 3.3.2008 10:19

Re: Re: Re: Re: Pane B.D.

Nesmysl. Rozhodne neplanovali ani neprovadeli utoky na civilni obyvatelstvo, coz predevsim charakterizuje dnesni teroristy. Partyzani za 2. s.v. byli take teroriste? Jediny rozdil je, ze zabijeli kolaboranty s nacistikym rezimem misto s komunistickym. Jenze s komunistickym kolaboroval kazdy druhy, takze se to bere vice osobne :-)

Sam Křepelka 3.3.2008 10:18

Re: Kampak se ztratil pan Pehe?

Zlatej Pehe !  Jenže ten nejel podle potřeb lidovek a jejich politických přátel, takže má na NP smůlu!

GLOWi 3.3.2008 10:13

Re: Bohumile, Bohumile.... takle se to neříká!

Souhlas. Trefa do cerneho i kdyz merit clanku tj. jak naprosto destruktivni je vzajemna "valka" techto skupin je vystizny

Roman 3.3.2008 10:12

Re: Re: Re: Pane B.D.

Nehájím je, ale situace nebyla tak jednoduchá. Pohnutky k uvažovanému odboji byly oprávněné. Že se z nich stali obyčejní vrazi a gangsteři je jiná věc. Paradoxně by podle dnešních kriterií byli patrně hodnoceni jako teroristi.

GLOWi 3.3.2008 10:09

Re: Re: Re: Mýlíte se,

Samozrejme ze nejsou "objektivni". Taky uz z principu byt nemohou.

GLOWi 3.3.2008 10:08

Re: Re: Re: Pane B.D.

No ve wermachtu taky bylo spousta slusnych kluku a neslusni odbojari jim je zastrelili. Jenze to nebyli nasi kluci, tak to je neco jineho.

Roman 3.3.2008 10:07

Re: Re: Mýlíte se,

Čtu je i na jeho webu. A k objektivitě má daleko.

GLOWi 3.3.2008 10:05

Re: Re: Pane B.D.

Nespadli.

Krištof 3.3.2008 10:05

Re: Re: Pane B.D.

Nevím, jak bych se asi tvářil, kdybych měl v té době syna pohraničníka a nějaký "odbojář" by ho zastřelil jen proto, že mu překážel v útěku za hranice. Spousta lidí se dostalo za hranice, ale ne za cenu životů druhých...Tito lidé totiž byli inteligentní...

klobouk 3.3.2008 10:04

v tom mate pravdu

"naprostý nedostatek velkorysosti. Odpůrce, oponent, nepřítel je od toho, aby byl zadupán do země"

Zapomel jste ale dodat, ze tento prinzip je na NEVIDITELNY PES pravidlem.. (Napr. Vlk st., a ruzni "poradci")

GLOWi 3.3.2008 10:04

Re: Mýlíte se,

Naopak, Vy se mylite. Dolezal nikde neklade rovnitko mezi "priznivce volne ruky trhu" a ODS. Stejne tak nelze priznivce "pravdy a lasky" identifikovat s jednou stranou. Samozrejme klausovci (trh) se nachazeji prevazne v ODS (a Topolanek mezi ne nepatri) a zelenych je nejvice "pravdolaskovcu". A Dolezal rozhodne koalici nerozryva. Prectete si jine jeho clanky.

Roman 3.3.2008 10:00

Re: Mýlíte se,

Doležalovy komentáře se nedají brát vážně. Píše je hlavně pro honorář, bez jakékoliv vypovídající hodnoty a aby si někteří zkrátili v práci čas. Zjednodušeně: pro větší návštěvnost tohoto webu. Tak to také berte a ničím Vás nepřekvapí.

Krištof 3.3.2008 9:54

Bohumile, neblbněte...

Bohumile, Vaše články jsou čím dál víc tendenční. Topolánek ponížil český národ žebráním o vízum. Mašínové jsou gangsteři, bez ohledu na jejich motiv. Česká politika je čím dál víc nakloněna kšeftování - zásadovost zmizela. Čunek, jak se zdá, je nepostradatelný génius, bez něhož by vláda nemohla fungovat. Naše justice nedává záruky spravedlnosti. Politici, jejichž náplní práce není péče o stát, nýbrž o své osobní zájmy...atd. Napište také jednou o znechucenosti lidí nad morálním stavem politických špiček a zasaďte se ve svých článcích o požadavku doplnění zákona o odvolatelnosti politiků. To by byla snad jediná možnost, jak donutit politiky dělat to, o co ve volbách tak vehementně usilovali...(Už jenom za nesplněnou Smlouvu s občany by musel být Topolánek a spol. lidmi odvoláni).

Štváč 3.3.2008 9:51

Mýlíte se,

neustále dáváte dohromady strany, které nechtěly volit Klause s bojem vůči ODS. To děláte záměrně. Bursík je kamarád s Topolánkem, Čunek taky. Jen se provinili tím, že nechtěli na Hradě populistu a nespolehlivého prezidenta. Oddělte příště osobu Klause od pol. stran. Víte dobře o co při volbě šlo a rozrýváte jen stávající koalici. Úmyslně.

sidekick 3.3.2008 9:48

Re: Co má autor proti Krkonošským pohádkám?

No, třeba tu skutečnost, že tu kladnou roli hraje sojka bonzačka, aka krkonošský Pavlík Morozov

janci 3.3.2008 9:41

Re: Re: Pravdu ma predevsim B. Dolezal

A koho chces volit?:-/

Roman 3.3.2008 9:40

Re: Pane B.D.

On to odboj byl (nebo aspoň pokus o něj). Myslím si, že odboj proti režimu byl oprávněný. Jiná stránka je, že svým tzv. odbojem spadli na úroveň obyčejných vrahů.

j 3.3.2008 9:34

Kampak se ztratil pan Pehe?

Lojza Kohos 3.3.2008 9:33

Prosil bych negeneralizovat.

Jsou-li chudí Kuba, Anče a hajnej slušní lidé, neznamená to podle paní Kubátové, že všichni chudí jsou slušní. Zrovna tak je-li bohatý Trautenberk gauner, nelze to vykládat tak, že všichni bohatí jsou asociálové a gauneři. A Krakonoš? Cosi jako ztělesnění apolitické spravedlnosti. Takhle by to, bez zaslepenosti třídního vidění, vykládat nešlo?

-ferry- 3.3.2008 9:28

Pane B.D.

Leckdy mám dojem,že Vaše nenávist koresponduje s Vaší hloupostí....

 Normálne rostlý člověk ví,že Mašínové (a Paumer i další) byli vrahy.Klasickými.Ideologická zapšklost na tom nic nezmění.Bojovat s režimem tím,že budu zapalovat stohy a trávit jezeďákům dobytek,je,abych byl hodně slušný,klukovina.Loupeží zbraní to klukovina přestala být,a to by platilo ve všech státech (v USA taky) a stala se trestnou činností.Zabitím pokladníka (protože potřebovali peníze) se už dopustili loupežné vraždy.Argument,že pokladník hájil svěřené peníze a že tudíž nusel být zabit obstojí jen u podobných tupců,jako byli M. To tehdy patřilo k morálce a ta tu byla už od c.k. R.-U. Až dnešní doba volné demokracie nabádá pokladníky,aby se nehájili a lupičům peníze vydali.To je zase Vaše morálka,pane B.D. Proto se dneska tolik krade...No a když M.zabili příslušníka SNB tak to už šlo o politiku a politickou vraždu.To komunisti neodpouštěli a dělali dobře.Neodpustil by to ani Havel,ani Klaus,ani Topolánek,nikdo ...!Protože by tušili,že by nakonec mohlo jít o ně samotné.Zapšklíkovi Vašeho ražení se to ovšem nedá vysvětlit.Vy už v té nenávisti zemřete.Věřím,že jako stoletý.Přeju Vám to ...

3směsi 3.3.2008 9:27

Re: HMMMMMM . . .

Když to tenFilip říkal, to byla hrůza, hrůza, oni jsou úpně přesně stejní ti dnešní komanči jako byli ti tenkrát, vůbec nic se nezměnilo, jen kdyby trošku mohli, tak by nás zase vázali do kozelců a mučili elektrickým proudem, vzali nám všecko co jsme stačili vybudovat a zase by chtěli obládnout celý svět s Putinem,Chávesem, Moralesem, Castry.......Já jsem nemohla usnout, jak jsem se toho Filipa bála..

Lojza Kohos 3.3.2008 9:25

Re: Re: Re: HMMMMMM . . .

Ale vládnou, jen jsou teďnastrčení do jiných stran...

Bubik 3.3.2008 9:16

Re: AUTORE

a je to tady......Prokop potvrzuje ten článek každým písmenkem svého příspěvku......;-(

MLOK1 3.3.2008 9:11

Re: Re: Re: Filip má pravdu

"BEZ VELKÝCH BANK BY SOCIALISMUS NEBYL USKUTEČNITELNÝ!"

       Přesně tohle prohlásil kdysi, před mnohými lety, jakýsi Vladimír Iljič Uljanov - alias Lenin.

PROKOP BUBEN 3.3.2008 8:53

AUTORE

Studenou občanskou válku už slavnostně vyhlásil Velký KORMIDELNÍK všeho Šmoulstva při svém předešlém novoročním plkání......Tak jedině snad ve Fortuně NAVRHNOUT sázky na výhru, zatím je to zřejmě plichta i když kLauspartaj upadá a Kalousci TRÉNUJÍ skoky do rakve na ČUNKIÁDÁDĚ....

huhu 3.3.2008 8:43

Re: Re: Re: Komanči

jo takový Paroubek a Falmer jsou opravdu velice neloajální. Jak si loajalitu představují socani, dnes předvedou na Snítilém...

miwal 3.3.2008 8:37

Re: Re: Re: Nenávist do politiky

Nelze jinak než s vámi souhlasit.

Pišta 3.3.2008 8:32

Re: Re: Re: Nenávist do politiky

Jak říkám !Zatracenej Paroubek! Je to hulvát!

Roman 3.3.2008 8:28

Re: Re: Komanči

Ve svém okolí vnímám mezi lidmi naprostou neloajalitu k režimu a mnohdy až nenávist. Stav který připomíná rok 89. Zatím vše funguje, ale jakmile se objeví problémy, režim bude potřebovat oporu v lidech patrně veme za své.