6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
brána 3.3.2008 13:09

Již jsem si myslel, že pan Doležal udeřil hřebik na hlavičku

ale ne udeřil zase našišato, tak jak chlebodárce žádá. Zloba a zášt paralysuje společnost. Správně pane Doležal žádáte odhodit dědictví totaliou rozštěpené, znepřátelené a tudíž traumatizované společnosti. A poté - zřejmě stejně správně - vyzýváte k nenávisti vůči těm nejvíc, až chorobně totaliterními ideemi a mechanismi poškozeným -  komunistům. Pan Doležal je morálně znechucen násilím, které seje a hlásá. Výkvět to nefalšovaného profesionálního bulváru.

vládík 3.3.2008 12:59

Re: Re: Pane Doležale......

Ve vámi uvedených tiskoinách jsou zpravidla bláboly. Jen nevím, z čeho usuzute, že v těch "relevantních " tiskovinách nejsou rovněž bláboly - jen opačné polarity.

kousek 3.3.2008 12:59

Krkonošské pohádky

Jestli jsou Krkonošské pohádky výronem bolševické ideologie čím je Váš výron pane Doležale.Váš výron do skumavek a zamrazit pro další generace.

vládík 3.3.2008 12:58

Nojo

A kde je záruka, že ty jiné tiskoviny jsou pravdivé?  Jsou totiž rovněž tendenční - zpravidla dle vyprávění aktérů.

Roman 3.3.2008 12:57

Re: Re: Pane Doležale......

A jak to tedy bylo?

Martin II 3.3.2008 12:55

Re: Re: Pane Doležale......

emersonskej - takže bych měl číst jen tiskoviny schválené vámi a ODS ??? Kdo na cestě za svým štěstím vraždí,pro toho není omluva i kdybyste četl třeba Bobkové listy.....

Bobby-Benny 3.3.2008 12:53

Re: v tom mate pravdu

K o n e č n ě  !!!  -si někdo povšiml, že Václav Vlk st.  je nacionalistické, rasistické prase !

Proč přesto dostává od O. Neffa prostor na Psu je zatím záhadou...

emersonskej 3.3.2008 12:49

Re: Komunisty zrušit.

R^

emersonskej 3.3.2008 12:47

Re: Re: Pane Doležale......

Jste mi to vzal přímo z ... klávesnice ;-)R^

emersonskej 3.3.2008 12:46

Re: Pane Doležale......

Už jsem to tu v jiném článku psal - Než začneš příště o Mašínech podobně blábolit, nejdřív si o nich zkus něco relevantního přečíst !!! Pozor - nesmysly v Haló novinách,, Právu, Blesku, či BL tím zrovna na mysli nemám !!!!!

Jirka Tábor 3.3.2008 12:44

Re: Pane Doležale......

Pane Martine II, musíte si o Mašínech a jejich rodině přečíst víc, než nadpis a hlavně, číst i jiné tiskoviny než v Haló noviny. 

Pavel 3.3.2008 12:43

Komunisty zrušit.

Udavač Falmer by měl držet tu svou udavačskou bolševickou tlamu.

Martin II 3.3.2008 12:36

Pane Doležale......

....kdyby Topolánek vyznamenal Mašímy za odboj,tak by ten odboj musel někdo zaznamenat,ten odboj by museli udělat tady,v Československu.Jenže oni utíkali za lepším bydlem a po cestě vraždili - tomu se přece neříká odboj.Jsou to sprostí vrazi a to,že je vyznamenal předseda vlády,je plivanec do obličeje všem slušným lidem.!!

Sly 3.3.2008 12:35

Je tedy treba slibovat vsechno vsem,

a pak to dodrzet, abychom nadbehli tem 12 % nejhorsi spodiny spolecnosti. Pak uz nikdo komunisty volit nebude. To je docela zajimava myslenka, kdyz se komuniste nereformuji, reformujeme ostatni strany smerem k marx-leninismu... ;-P

šakal 3.3.2008 12:34

...Tak jsem Vás posledně přechválil, pane doktore...

...:-/

Před prezidentskými volbami a ještě nějakou chvíli po nich to už málem vypadalo, že najednou dokážete dost dobře rozlišovat příčinu a následek. Že správně rozeznáte nenávist převlečenou za lásku a svatouškovství vydávané za svatost ...Ovšem, koukám, nějak Vám pomalu otrnulo a už Vás to zas chytá, co?

Kdepááák, všichni jsou lotři! Tamten krade a podvádí - a ten co ne, tak jen proto, že zrovna nemá co by popad a koho by podfouk... Na všech stanách samej: hajzlík, lump, hajzlík, lump... Jen tam...na Hradě...výjimka - tam sedí pohromědě samí hajzlíci! ;-P ;-D

...A tejdě do toho ještě ten hnusnej kolaborantskej Krakonoš z včerníčku! 8-o Prostě, lotr po pravici, lotr po levici - dítě světa uprostřed! ;-P

...Polepšete se! ;-)

Raul 3.3.2008 12:32

Re: Re: Zdá se že pan Doležal má výčitky

Tento argument, se sice hodí k házení do jednoho pytle Hitlera a Stalina ( v morálním smyslu jistě, v politickém ani v nejmenším ), ale ve světle druhé světové války je jen epizodou. Mj. na straně nacistů bojovali i antikomunisté z Ukrajiny nebo generál Vlasov ( o slovenské armádě ani nemluvě ).

Roman 3.3.2008 12:32

Re: Re: Re: Re: Komanči

Jste verbálně docela agresivní. Máte nějaký mindrák, nebo komplex?

Jinak podnikám a nemám se špatně, ale musím se otáčet. Co se týče výše uvedeného postřehu, nežiju ve vzduchoprázdnu a vnímám co se kolem mě děje. A rozhodně se nepohybuji na okraji společnosti kde by se daly tyto názory očekávat. Naopak jsou to mnohdy lidé kteří nějakou zkušenost s politickou reprezentací (krajskou, místní) prodělali a jednoznačně se shodují v tom, že tzv. největší gauneři a nejvíc prohnilý systém je v tzv. demokratických stranách. Samozřejmě s veškerými dopady na politiku. Můžete to zlehčovat, ale to na závažnosti tohoto faktu nic nemění.

Bert 3.3.2008 12:25

Re: Re: Zdá se že pan Doležal má výčitky

R^R^R^

Roman 3.3.2008 12:11

Re: Re: Re: Re: Pane B.D.

Co to je za otázku? Za prvé syna nemám a za druhé bych se snažil aby u dotyčných jednotek nikdy nebyl. Mimo zabitých německých policajtů, přestřelky a mrtví na území tehdejšího ČSR s útěkem nijak přímo nesouvisely, takže Vaše teorie o svobodném vycestování v tomto případě není na místě.

KLAUS 3.3.2008 12:10

Herr Doležal

Doležal mimo Sudeťáků nenávídí vše a píše o velkorysosti. Správně horlí proti filmu Pyšná princezna,ať si pustí Kameňák debil.

Roman 3.3.2008 11:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pane B.D.

S popisovanými jednotkami byly v tehdejší době právní problémy a mnohdy se na ně nevztahovaly Ženevské konvence. To o čem se bavíme je tzv. zabítí mimo boj. Pro spojence se to stávalo vraždou od momentu kdy už nehrozilo přímé nebezpečí, nebo dotyčný již byl evidentně mimo vlastní boj. Což u Mašínů minimálně v případě omámeného policajta nastalo. Přestřelka s německými policajty je už jiná záležitost.

Jojoad 3.3.2008 11:49

Re: Aneb, jak rika vezen komunismu Zdenek Rotrekl z Brna :

 Bolsevismus a jeho mutace,nutno rici,ze na nej nemohou zapomenout,se libi hlavne tem,co z nej tezili!To jsou ruzni poltruci a hlavne ti,kterym se dobre kradlo a meli se proto lepe,jak ti ostatni obcane.Tato sorta taky lidi bude vzdy volit komunisty,nebot kdo by to pro rodinu neudelal,ze!?:-)

Bert 3.3.2008 11:48

Z modrorudé chcánky zdravý a chutný pokrm neuvařím

Pane Doležale, v dalším článku upřesněte, koho máte těmi nekomunistickými politiky na mysli. Konkrétně, z jaké vody se má na politické scéně Česka vařit?

Vasekpasek 3.3.2008 11:45

Re: Autor sám "motor nenávisti" v minulosti kolikrát nahodil,

Kritizovat zvěrstva, která se tu po 2. světové válce udála, je naprosto v pořádku

Sly 3.3.2008 11:40

Opozice tvrdi, ze vlada skodi zemi,

no to je nechutna, vulgarni sprostota, hranicici s vyrazem "osklive kacatko". ;-D

Kdyby si alespon vymysleli neco originalniho, lepsi mantru nez "Zdroje tu jsou" stejne nevymysleli. Pritom kazda ta vlada byla tak skvela! Ta prvni umela zatnout sekeru hluboko a penize vesele rozfofrovat, kdo by se trapil s nejakou stavbou dalnic nebo neceho potrebneho. Druhou vedl tak roztomily aparatcik s idealnimi kontakty ve svete velkeho businessu, sede ekonomiky, podsveti, v normalizacni pop music i na vnitru. Treti konecne prolomil nesmyslnou ostrakizaci komunistu a zacal s nimi schvalovat bajecne zakony pro blaho pracujiciho lidu, namisto proradnych pravicovych koalicnich partneru. Krive slovo o nich muze rict jen plantaznik...

Pro nas, co netrpime selektivnim Alzheimerem, to zacalo vazanim legitimaci CSSD do kuze clenu ODS, vladou tunelaru, zlodeju a prostitutek. To je ale dnes nekorektni pripominat. A demonstrace proti Grossovi a Paroubkovi nesvolavala zadna parlamentni opozice, nybrz vicemene soukrome osoby nedisponujici majetkem ROH, proto to byly az na vyjimky tak nicotne akce.

Roman 3.3.2008 11:39

Re: Re: Re: Re: Re: Mýlíte se,

Jsem živnostník a dodělávám si průběžně v PC účto na daně za 2007. Nebaví mě to a občas proto pro odreagování surfuji. S Vaším finančním příspěvkem pro mne, to asi tak horké nebude. Spíš to je naopak.

PROKOP BUBEN 3.3.2008 11:33

Re: V rudomodrém hnoji...

To víte - slušná ženská......Ale jsou i jiné - jedna pěje písně, koho chleba papá, jiná má za premiéra chlapa.......Další je prý pravicová, jako zlodějka se chová.....Jedna mladá kozička - zrudla jako růžička atd.atp.....Kdo by s těmi většinou křiváky, taky mohl vydržet....

Jojoad 3.3.2008 11:31

Re: Nenávist do politiky

 Co porad vsichni proti tomu Jyrkovi mate? ON prece za to memuze!ON proste uz takovy je! Kdyz se narodil tak nebyl ani jesitny,ani nemel bolsevicke srdce!K tomu prisel ani nevi jak a kdyz se neudrzi, tak mu ujede jazyk.Ale vzdy se omluvi a vickrat to neudela!!Preji vsem pohled na nej takovy,jaky ma p.Zuzana P.,bude vsem lepe!Nedejte na cilene dehonestace vyrabene ODS a jinych skarohlidu!

PROKOP BUBEN 3.3.2008 11:26

Re: komunističtí vrazi

Ovšem coby jejich STRAŠÁK, jsou kLauspartaji stále velmi vhodní......

GLOWi 3.3.2008 11:25

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pane B.D.

Hezke, ale trochu neurcite, nemyslite :-)? V tom pripade byli nejvetsi teroriste britsti Special Operations Executive. Pokud to berete takto, tak Vam Vas nazor rozhodne brat nemuzu a nechci. Ja pouze poukazuji na to, ze jednani Masinu bylo totozne jako jednani partizanu nebo operativcu za valky (take vychazelo z chapani situace Masiny jako valky proti zlocinnemu rezimu), ktere kritiky Masinu ani nenapadne zpochybovat. Jediny rozdil je ze Masini zabijeli "nase". A to vadi ...