8.5.2024 | Den vítězství


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Fafa 4.3.2008 4:37

Martine,

bylo podle Vas v poradku nekdy v roce 1940 zastrelit prislusnika gestapa pri pokusu o utek z Protektoratu?

Roman 3.3.2008 12:57

Re: Re: Pane Doležale......

A jak to tedy bylo?

vládík 3.3.2008 12:59

Re: Re: Pane Doležale......

Ve vámi uvedených tiskoinách jsou zpravidla bláboly. Jen nevím, z čeho usuzute, že v těch "relevantních " tiskovinách nejsou rovněž bláboly - jen opačné polarity.

šakal 3.3.2008 12:34

...Tak jsem Vás posledně přechválil, pane doktore...

...:-/

Před prezidentskými volbami a ještě nějakou chvíli po nich to už málem vypadalo, že najednou dokážete dost dobře rozlišovat příčinu a následek. Že správně rozeznáte nenávist převlečenou za lásku a svatouškovství vydávané za svatost ...Ovšem, koukám, nějak Vám pomalu otrnulo a už Vás to zas chytá, co?

Kdepááák, všichni jsou lotři! Tamten krade a podvádí - a ten co ne, tak jen proto, že zrovna nemá co by popad a koho by podfouk... Na všech stanách samej: hajzlík, lump, hajzlík, lump... Jen tam...na Hradě...výjimka - tam sedí pohromědě samí hajzlíci! ;-P ;-D

...A tejdě do toho ještě ten hnusnej kolaborantskej Krakonoš z včerníčku! 8-o Prostě, lotr po pravici, lotr po levici - dítě světa uprostřed! ;-P

...Polepšete se! ;-)

KLAUS 3.3.2008 12:10

Herr Doležal

Doležal mimo Sudeťáků nenávídí vše a píše o velkorysosti. Správně horlí proti filmu Pyšná princezna,ať si pustí Kameňák debil.

Bert 3.3.2008 11:48

Z modrorudé chcánky zdravý a chutný pokrm neuvařím

Pane Doležale, v dalším článku upřesněte, koho máte těmi nekomunistickými politiky na mysli. Konkrétně, z jaké vody se má na politické scéně Česka vařit?

jachtík 3.3.2008 10:55

komunističtí vrazi

stalin a gottwald byli masoví vrazi a to komunistům nevadí? opět se ukazuje, co jsou komunisti zač!

PROKOP BUBEN 3.3.2008 11:26

Re: komunističtí vrazi

Ovšem coby jejich STRAŠÁK, jsou kLauspartaji stále velmi vhodní......

Bert 3.3.2008 10:50

V rudomodrém hnoji...

Problém je, že v českomoravském politickém rudomodrém hnoji je charakterním nekomunistickým  politikem pouze jeden - kníže Schwarnzenberg.

Helena Třeštíková se jen přiblížila a vzala roha. Asi věděla proč.

PROKOP BUBEN 3.3.2008 11:33

Re: V rudomodrém hnoji...

To víte - slušná ženská......Ale jsou i jiné - jedna pěje písně, koho chleba papá, jiná má za premiéra chlapa.......Další je prý pravicová, jako zlodějka se chová.....Jedna mladá kozička - zrudla jako růžička atd.atp.....Kdo by s těmi většinou křiváky, taky mohl vydržet....

Raul 3.3.2008 10:45

Zdá se že pan Doležal má výčitky

Pane Doležal, komunisty nenáviděl už Hitler ( a jak dopad ). Naopak Havel neútočil na ně, ale vystupoval proti zlu, které kolem sebe šířili a na totalitu, kterou potřebovali . To Klaus nedělá, a když,  tak z populistických pozic ( zabírá u nacionálů , ale komunistům  neškodí ). Vy jste mu jednou naletěl a teď  se zlobíte na celý svět. Já s Vámi držím, ale svět opravdu není jen to, co se děje pod Hradčany. Trauma února muselo být hrozné, ale staneli se "noční můrou" v poměrně otevřeném světě, pak už  nepomůže politická anlalýza, ale ( možná ) psychoanalýza.   

aljav 3.3.2008 10:49

Re: Zdá se že pan Doležal má výčitky

vzhledem k tomu, že se současní komouši k odkazu února hrdě hl´ásí, a ty desetitisíce přímých obětí jejich režimu označují jako drobné xcesy, je potřeba před nimi neustále varovat. A Havel bojoval proti šíření jejich zla ? Jak ? Tím že je nechal po revoluci klidně vegetovat a spát bezpečným spánkem ? Co za to od nich dostal ? Tu "sametovou revoluci" ?

Bert 3.3.2008 12:25

Re: Re: Zdá se že pan Doležal má výčitky

R^R^R^

Harry 3.3.2008 11:06

Re: Zdá se že pan Doležal má výčitky

Mylite se, Hitler a Stalin si velice notovali, bratrsky si rozdelili Polsko napr. (pakt Molotov Ribbetrop) Kdyz si prectete nejake noviny z te doby tak zjistite jak BLIZKO se k sobe mely nacisti a komunisti. Ale pak Dolfi podtrhl Pepu a zautocil na nej jako prvni, no a pak se servali jako psi o kost a tim byl konec bratrstvi. To s tou nenavisti je pravda, v USA trebas protikandidat Clinotonove v projevu o ni rekl, ze ji gratuluje k tomu jak velky kus pekne prace odvedla - i kdyz on zvitezil v tom konkretnim state. Ta nenavist je od komunistu, Lenin, Stalin nebo Gottwald by sve oponenty nechali rovnou zastrelit a bylo by po problemu. 

Raul 3.3.2008 12:32

Re: Re: Zdá se že pan Doležal má výčitky

Tento argument, se sice hodí k házení do jednoho pytle Hitlera a Stalina ( v morálním smyslu jistě, v politickém ani v nejmenším ), ale ve světle druhé světové války je jen epizodou. Mj. na straně nacistů bojovali i antikomunisté z Ukrajiny nebo generál Vlasov ( o slovenské armádě ani nemluvě ).

Čtenář 3.3.2008 10:38

Autor sám "motor nenávisti" v minulosti kolikrát nahodil,

to když např. x-krát kritizoval odsun tzv. sudetských Němců .....

Vasekpasek 3.3.2008 11:45

Re: Autor sám "motor nenávisti" v minulosti kolikrát nahodil,

Kritizovat zvěrstva, která se tu po 2. světové válce udála, je naprosto v pořádku

Sam Křepelka 3.3.2008 10:22

Doležal našel viníka !

Doležal je génius, protože našel viníka všeho zla v ČR, dříve ČSSR. Pohádky !!!  Akorát nevím, zda mám kritzovat Krakonoše nebo Trautenberka !

klobouk 3.3.2008 10:04

v tom mate pravdu

"naprostý nedostatek velkorysosti. Odpůrce, oponent, nepřítel je od toho, aby byl zadupán do země"

Zapomel jste ale dodat, ze tento prinzip je na NEVIDITELNY PES pravidlem.. (Napr. Vlk st., a ruzni "poradci")

jirka.s. 3.3.2008 10:35

Re: v tom mate pravdu

No, ono je ale poměrně dost těžké shánět i špetku velkorysosti ke 130 kg vepřového! ;-(

Bobby-Benny 3.3.2008 12:53

Re: v tom mate pravdu

K o n e č n ě  !!!  -si někdo povšiml, že Václav Vlk st.  je nacionalistické, rasistické prase !

Proč přesto dostává od O. Neffa prostor na Psu je zatím záhadou...

Krištof 3.3.2008 9:54

Bohumile, neblbněte...

Bohumile, Vaše články jsou čím dál víc tendenční. Topolánek ponížil český národ žebráním o vízum. Mašínové jsou gangsteři, bez ohledu na jejich motiv. Česká politika je čím dál víc nakloněna kšeftování - zásadovost zmizela. Čunek, jak se zdá, je nepostradatelný génius, bez něhož by vláda nemohla fungovat. Naše justice nedává záruky spravedlnosti. Politici, jejichž náplní práce není péče o stát, nýbrž o své osobní zájmy...atd. Napište také jednou o znechucenosti lidí nad morálním stavem politických špiček a zasaďte se ve svých článcích o požadavku doplnění zákona o odvolatelnosti politiků. To by byla snad jediná možnost, jak donutit politiky dělat to, o co ve volbách tak vehementně usilovali...(Už jenom za nesplněnou Smlouvu s občany by musel být Topolánek a spol. lidmi odvoláni).

jirka.s. 3.3.2008 10:39

Re: Bohumile, neblbněte...

Gottwald byl gangster, bez ohledu na jeho motiv!!!

Souhlasíš či ne? Piš pouze  ANO - NE !!!

Roman 3.3.2008 10:48

Re: Re: Bohumile, neblbněte...

Prostě: seno - sláma..

jirka.s. 3.3.2008 11:14

Re: Re: Re: Bohumile, neblbněte...

A kteroupak půlku tvého těla ovládá seno a kterou sláma ? :-/

koloděj 3.3.2008 11:05

Re: Re: Bohumile, neblbněte...

R^Ganster, spolu se soudruhy, akčními výbory a justici padesátých let, nájemní vrazi.

aljav 3.3.2008 10:46

Re: Bohumile, neblbněte...

všechny vlády se snažili zrušit víza,ale Topolánek nás  poonížil když se mu to podařilo 8-o ?Gangsteři bez ohledu na motiv  ? tak co jsou potom podle tebe komouši ? Čunek je předsedou koaliční strany, obvinění byla zrušena, tak do vlády prostě patří ( a to ho fakt nemám rád ). Za justici může Topolánek ? No ty máš fakt v hlavě den otevřených dveří !

koloděj 3.3.2008 10:58

Re: Bohumile, neblbněte...

Krištofe, Jak a kdo má politiky odvolávat??? Volby jsou prostředkem pro odvolávání politiku. Půjčte si učebnici  a přečtete si něco o demokracii, stačí učebnice pro základní školy. Bože, to je práce s takovými nevzdělanci ?! Váš názor, návod na politický puč. Byli to Komunisté, kdo si pořidily ozbrojenouu moc, 3. odboj, se jen chtěla bránit této zrůdné moci, zbrań proti zbrani. Systém moci, který si pro udržení moci zřídí proti VLASTNÏM lidem ozbrojenou sílu, je ZRůdný, KSČM ani slovem o svých vrazích, Mašínové byli ODBOJ, bránili principy SVobody. GANSTEŘI byli NÁJEMNÍ vrazi, KSČ což je těžší zločin, k jejich odkazu se DNES, hlásí KSČM!!! Která se prohlašuje za moderní stranu, a´t si z nás nedělají srandu!

Štváč 3.3.2008 9:51

Mýlíte se,

neustále dáváte dohromady strany, které nechtěly volit Klause s bojem vůči ODS. To děláte záměrně. Bursík je kamarád s Topolánkem, Čunek taky. Jen se provinili tím, že nechtěli na Hradě populistu a nespolehlivého prezidenta. Oddělte příště osobu Klause od pol. stran. Víte dobře o co při volbě šlo a rozrýváte jen stávající koalici. Úmyslně.

Roman 3.3.2008 10:00

Re: Mýlíte se,

Doležalovy komentáře se nedají brát vážně. Píše je hlavně pro honorář, bez jakékoliv vypovídající hodnoty a aby si někteří zkrátili v práci čas. Zjednodušeně: pro větší návštěvnost tohoto webu. Tak to také berte a ničím Vás nepřekvapí.