3.7.2024 | Svátek má Radomír


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Mackova facka

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vita 22.5.2006 13:02

Re: Re: Ať se Macek nezlobí na zrcaldlo, když má sám křivou hubu.

A?

Čtenář 22.5.2006 13:00

Re: Re: Ale že to Rathovi sluší.Hezounovi.

R^

James 22.5.2006 12:59

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Arbiter Elegantiarum Macek,

NO, DĚKUJI ZA ODPOVĚDI, VAŠEMU NÁZORU ZA JAKÝCH OKOLNOSTÍ SE CELÁ VĚC UDÁLA ROZUMÍM, IKDYŽ NESOUHLASÍM , NÁZOR NA OBA PÁNY MÁME ODLIŠNÝ.

Pavla B. 22.5.2006 12:54

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Arbiter Elegantiarum Macek,

Mně může urazit jenom inteligent:-)

Pochopte, pokud jde o úroveň vyjadřování ve veřejných sdělovacích prostředcích, nemají si IMHO oba pánové co vyčítat. Jsou na tom oba stejně bídně. Ovšem přenést spor na úroveň fyzického napadání, notabene útok hostitele na hosta, ke všemu ještě ne na nějakém předvolebním shromáždění se skákacím hradem a kolotočem, ale na místě, kde se mělo víceméně odborně diskutovat - to tady ještě nebylo.

James 22.5.2006 12:53

Re: Re: Re: Politická kultura

PROMINTE, CO SE TÝČE POSUZOVÁNÍ KOMUNIZMU, PATRNĚ JSME NA STEJNÉ VLNĚ. PŘESTO TENTO VÁŠ POCIT, ŽE PAN KLAUS A TOPOLÁNEK TOLERUJÍ ATD. .... NESDÍLÍM

Petr 22.5.2006 12:47

USA

Líbil se mi názor, že Macek dává často va vzor USA. Přitom tam, kdyby to udělal, tak ho ochranka ministra rovnou zastřelí. Tím nefandím Rathovi, výprask potřeboval, ale ne takto.

Čtenář 22.5.2006 12:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zanedbaná výchova

Jak se to veme! Možná by se dalo říct, že se tím manželky pana Macka vlastně tak nějak zastal .....

vili 22.5.2006 12:46

Re: Re: Politická kultura

Protože mne by se osobně dotklo, kdyby někdo veřejně vyzýval k zabití mého otce a také otce by asi naštvalo, že jsem se ho nezastal. Já jsem díky rodičům nesměl studovat, ale jsem rád že můj otec odmítl vstup do KSČ nebyl by ani dnes v té nejlepší společnosti.

James 22.5.2006 12:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Arbiter Elegantiarum Macek,

A MŮŽU SE JEŠTĚ ZEPTAT... KDYBY VÁS TAKTO NĚKDO URAZIL A VÁŠ PŘÍPADNÝ MANŽEL SE VÁS TAKTO ZASTAL...?

Jara London 22.5.2006 12:43

Re: "Vodníku, to že jste antisemita"

Vodníku, antisemitismus podporuje sám Ráth svým jednáním vůči gojim, kterými viditelně pohrdá a v souladu s Mišnou se k nim chová jako ke stádu, které je třeba odřít dohola. Jeho parta "kluků kteří spolu mluví" se snaží (a ono se jim to podaří) ovládnout peníze plynoucí do VZP, a navíc získat prakticky zadarmo lukrativní pozemky vybraných nemocnic, jejichž pohledávky odkoupí firma vedená panem Jakubšem a po třech letech na tyto nemocnice požádá o vyhlášení konkurzu, protože nemocnice na splacení dluhu prostě mít nebudou. Je to běžné chování vůči gojim zcela bezohledných židovských lichvářů (nějaké špitály pro nežidy je neštvou; oni mají i v ČR svou síť privátních "košer" nemocnic, placených z rozpočtů ćeských pojišťoven, kam se gojim vůbec nedostanou - a tohle je SKUTEČNÝ rasismus), nevidím důvod, proč by to v tomto případě mělo být jinak. Není právě toto dosti podstatný důvod k antisemitismu? Proč se vlastně Rath bojí říci, že je Žid, stejně jako jiní vysocí představitelé ČSSD? Že by za tím skutečně "něco" bylo?

James 22.5.2006 12:42

http://www.viditelny-macek.cz/public/kapitola.phtml?kapitola=123847&menu=

RATH: Zvlášť dvakrát mi to nevadí od Miroslava Macka, jehož morální integrita se blíží nule nebo je dokonce v záporných hodnotách. Když Vás kritizuje řekněme takováto etickomorální nula, tak si myslím, že je to spíš úsměvné.On je přesně ten krásný představitel toho, proč jsem před lety odešel z ODS. Knižní velkoobchod, dodnes nevyjasněný, jeho role v doposud nevyjasněném švýcarském kontu ODS...A konečně jeho působení zde na ministerstvu žádným úspěchem korunováno nebylo.

Víte, já ho znal ještě z doby, kdy chodil na každý večírek s jiným děvčetem, které bylo zhruba tak o dvě třetiny mladší, než je on. A byla to skutečně pohledná děvčata. A najednou pak se oženil za ty miliony. Já mu to docela přeju. Někdo miluje duši, někdo miluje tělo, někdo miluje peníze."

MACEK: Nevadí mi, že mne David Rath hodnotí jako etickomorální nulu, na svůj názor má právo. Nevadí mi, že lže o Knižním velkoobchodu, neboť ten vyšetřovala policie na přání Rychetského, Zemana a Špidly léta a léta a sesbírala téměř dvaapůl metru dokumentů...aby nakonec zjistila, že jsem nic nezákonného neprovedl, neboť v politice to tak chodí. Nevadí mi, že lže o jakési mé roli v případu neexistujícího "švýcarského konta" ODS, byť jistě ví, že jsem v době, kdy mělo údajně vzniknout, byl léta jen řadovým členem ODS na Moravě, to je opět v politice běžné. Nevadí mi, že se velmi přehnaně zmiňuje o večírcích a mých přítelkyních, závist je také běžná věc.

Ale co si v žádném případě neměl dovolit, je otření se o můj vztah k mé ženě - jednak není milionářka a jednak jsem si ji rozhodně nevzal pro peníze, ale z lásky.

A protože jsem, byť si to David Rath nemyslí, osoba morálně velmi integrovaná, vyřeším tuto jeho invektivu tak, jak se mezi chlapy řešívá...doufám jen, že ho potkám co nejdříve.

vili 22.5.2006 12:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Politická kultura

Jistě jste si všiml, že autor uvedl, že je to vtip a nadsázka, ale na rozdíl od některých jiných autorů pro jistotu neuvedl své jméno. Výzva k vraždě není žert a v uvedených souvislostech slouží poze extremistům. Seriozní politik, něco takového nemůže přejít mlčením.

Pavla B. 22.5.2006 12:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Arbiter Elegantiarum Macek,

Ne. Bohužel musím smutně konstatovat, že mnou neoblíbený Paroubek řešil podobnou záležitost nesrovnatelně elegantněji.

Stomatologové se neshromáždili kvůli tomu, aby před nimi Macek bránil svoji ženu.

Jaara 22.5.2006 12:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zanedbaná výchova

Ne, ne, ne, zbabělé bylo osočit M.M. v novinách, že si vzal svoji ženu pro peníze. To je vrchol zbabělosti, zatahovat do sprostých urážek manželku dotyčného. To, co následovalo byl spravedlivý trest pro velkohubého fracka. Bohužel se asi minul účinkem, neboť p. Rath je patrně nevychovatelný

James 22.5.2006 12:37

Re: Politická kultura

MŮŽU SE, PROSÍM, ZEPTAT, PROČ JSTE ZDŮRAZNIL, ŽE ZMÍNĚNÍ PÁNOVÉ JSOU DĚTMI KOMUNISTŮ ?

Čtenář 22.5.2006 12:37

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: útok zezadu

Řekl bych, že nejenom můj názor ......

James 22.5.2006 12:35

Re: Re: Re: Re: Re: Arbiter Elegantiarum Macek,

PROMINTE, MUSÍM SE VÁS JAKO ŽENY ZEPTAT, ANI TROCHU VÁM NEIMPONUJE, ŽE SE PAN MACEK ZASTAL NA VEŘEJNOSTI SVÉ ŽENY ?

Jaara 22.5.2006 12:33

Re: Re: Re: Re: Zanedbaná výchovanejspíš

No vidíte, jde tedy vlastně jen o úhel pohledu, že? Čili, díváme-li se na naše politiky zprava či zleva. Dofám, že pravicový pohled zvítězí a kreatury typu Paroubka, Ratha, Jandáka a spol. se ocitnou v ofsajdu (čti mimo koryta).

Čtenář 22.5.2006 12:32

Re: Re: Re: Re: Re: Zanedbaná výchova

Chtěl jsem tím vyjádřit podstatu, tj. že napadnutí člověka zezadu je zbabělé .... Kdyby se jednalo o napadnutí dýkou, bylo by to jasné asi každému, ale když je to "jen" takový pohlavek, tak se vlastně nic nestalo, vždyť to ani jinak nešlo, že ....

James 22.5.2006 12:30

Re: Re: Re: Re: Re: Politická kultura

POKUD SLOVEM "MLUVÍME" MYSLÍTE SEBE A MĚ, POTOM SI DOVOLUJI TVRDIT, ŽE O VÝZVÁCH K NÁSILNÉMU ŘEŠENÍ A JEHO TOLERANCI NEMLUVÍM.

Jaara 22.5.2006 12:27

Re: Re: Re: Re: Re: Politická kultura

Na přímou otázku, přímá odpověď. Neodsuzuji. Možná se mě zeptáte proč. Je to jednoduché, přečetl jsem si zde: http://czechtek.bloguje.cz/327775_czechtek_item.php vyjádření autora onoho trika a s jeho slovy souhlasím.

ales 22.5.2006 12:25

Re: Re: Re: Zanedbaná výchovanejspíš

Mohu tvrdit, že kreaturou jsou Klaus, Topolánek, Kočárník, Kožený, Šrejbr, Macek. Máte snad pro ony pány výstižnější název než kreatury? Sem s ním...

vili 22.5.2006 12:22

Re: Re: Re: Re: Politická kultura

Ale nevede, stále mluvíme o výzvách k násilnému řešení a jejich toleranci a v případě p. Doležala i propagaci.

Pavla B. 22.5.2006 12:22

Re: Re: Re: Re: Arbiter Elegantiarum Macek,

Ještě jednou: Kdo si plete odbornou konferenci s hospodou IV. cenové, je blbeček. Bez diskuse.

Jinak si myslím, že Mackova koncepce zdravotnictví je lepší než Rathova. Stačí?

Pavla B. 22.5.2006 12:20

Re: Re: Re: Re: Arbiter Elegantiarum Macek,

Mýlíte se. Nemluvil o svobodných matkách "naoko", ale o matkách skutečně opuštěných otcem dítěte anebo s ním z jiných důvodů s ním nežijícími - prý si potřebují "splnit nějakou svoji potřebu". (Svobodní otcové mu z úvahy nějak vypadli, to jen BTW.) Řešit, zda je Rath bigamista a zda si vzal Macek svoji ženu pro peníze opravdu nehodlám, sorry. Zaujalo mě výhradně Mackovo buranství i ve zdejším kraji dosud nevídané. Moderátor odborné konference veřejně pohlavkuje ústavního činitele - to tady ještě nebylo.

James 22.5.2006 12:20

Re: Re: Re: Re: Zanedbaná výchova

RvRvRv

ales 22.5.2006 12:19

Re: Re: Re: Politická kultura

Z posledních událostí je zřejmé, že k tomu směřují praviciví fanatici.

James 22.5.2006 12:18

Re: Re: Re: Politická kultura

PROMIˇNTE, VAŠEMU PROBLÉMU PŘÍLIŠ NEROZUMÍM. MYSLÍM, ŽE DISKUZE K ČLÁNKU PANA DOLEŽALA VEDE PONĚKUD JINÝM SMĚREM.

hodne neRath 22.5.2006 12:17

Re: Re: Re: Arbiter Elegantiarum Macek,

kazdy s kym nesouhlasite je u Vas blbecek?

vili 22.5.2006 12:17

Re: Re: Re: Re: Politická kultura

Ted už o něm víte, odsuzujete ho ?