3.7.2024 | Svátek má Radomír


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Mackova facka

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jeff 22.5.2006 17:40

Re: ODS vychovava zbytek sveta

venco jak si přišel na to, že Mackovým pohlavkem se ODS na něco pasuje. Nědělej  ze sebe bambulu a klidně jdi volit.

AeroKarel 22.5.2006 17:38

Re: doležal jako vždy ...

Ne, celkem přesné.

AeroKarel 22.5.2006 17:38

Tak já to také nakopíruji. To tu máme zase nějakého stratéga, Juchelka hadr.

"Je jasné, že raketová obrana proti Iránu umístěná v Plosku anebo ČR, je nesmysl. "

Vám to možná jasné je, ale umíte to vysvětlit?

Případně kde by ty antirakety měly být umístěny lépe? A že všichni, včetně těch Rusů vědí jaké rakety jsou kde rozmístěny?

Nefantazírujte, prosím. S takovou kvalitou informací je lepší psát o tom pohlavku.

gerontusinza 22.5.2006 17:37

Nelitujte , spíš vaší manželky by nám mohlo být líto. Re: Re: rozsireny omyl

:-D:-D:-D

jeff 22.5.2006 17:36

Re: Být paní Mackovou, tak se pana Macka bojím ....

Pozorovatelko, aby tobě už doma nenapouštěli vanu, začínáš na to být zralá.

www racek 22.5.2006 17:35

doležal jako vždy ...

hlupák.

AeroKarel 22.5.2006 17:34

Re: Chcíplý pes

A Dráth vyhrál?

Jukněte vedle na anketu. A na výsledky preferencí v Praze. Ne, že bych měl Buzkovou v oblibě. Ale dokázala by pro ČSSD v Praze udělat podstatně víc než DRáth. Toho si Paroubek pověsil na krk co žernov osličí.

zrusksc 22.5.2006 17:33

Pane Doležal tak nějak to cítím i já

;-D;-DR^

jeff 22.5.2006 17:29

Re: Re: alkhazali,

jasně, strčit hlavu do písku a potom, když to bude nutné pak bojovat do posledního Američana. To už takhle jednou v nějakém Mnichove začalo.

alkhazali 22.5.2006 17:23

Re: alkhazali,

S tim by se dalo s trochou vyhrad celkem souhlasit. Ale. Znamena to tedy, ze musime budovat zakladny proti neexistujici hrozbe a zpusobit si mozna obrovske budouci problemy, ktere bychom jinak nemeli? Kdyz se podivate na absolutne silenou zahranicni politiku USA a porusovani lidskych prav pod rouskou "boje proti terorismu", tak bych radsi vsadil na "nespolehlivou" Evropu.

Ivan Nový 22.5.2006 17:09

alkhazali,

potřebujeme Američany, protože na EU se nemůžeme spolehnout.

alkhazali 22.5.2006 16:58

Re: Re: Fackovací aféra pánů Ratha a Macka

Hlavni je ale myslim otazka co se tady komu snazi USA nabulikovat. Opravdu potrebujeme ochrany stit proti Iranu? Proti Iranu, na ktery jsou USA nas..ne, ze chce zavest ropnou burzu v Euro a zvysoka se vykaslat na dollar. Ano, to ma logiku. Otevrou

burzu a pak vybombarduji Evropu a asi prejdou na jeny.

Denan 22.5.2006 16:57

Chcíplý pes

Jestli dokáže někdo omlouvat způsob vyřizování účtů v podání pana MUDr.Macka, tak je hodně pokleslý. Na mysli i na duchu. A jestli dokáže fabulovat o tom, co řekl MUDr.Rathovi jeho poradce, tak mojí diagnózu jenom potvrzuje. Jen dál pokračujte a dávejte příklad naší mládeži, ona vám to ve stáří vrátí. I z tohoto pohledu je možné se na věc dívat. Celkově to byl od MUDr. Macka ubohý výstup, kterým prokázal svojí úroveň. A přes nedokonalé záběry z pěstního souboje za řečnickým pultem, Macek  zcela evidentně prohrál na body... I v tomto ohledu prohrál.

ping 22.5.2006 16:50

a kdo to je?

ten Dolezal? nic nerikajici jmeno, podporujici, tak jako jini, nasili ve spolecnosti. Bravo

jindřich 22.5.2006 16:45

Re: Fackovací aféra pánů Ratha a Macka

Myšlenka, že země účastná na ochranném štítu zvyšuje své riziko, je v nejlepších tradicich sovětské zahraniční politiky. Pan generál by také zasloužil na čuňu.

alkhazali 22.5.2006 16:45

Re: Fackovací aféra pánů Ratha a Macka

Souhlas 100%. Ovsem pokud si myslite, ze tohle je problem pouze Ceske Republiky, tak se mylite. Tahle taktika funguje vsude a nejlepe v zemi, ktera ma velkou tradici v mateni prostych obcanu - USA. Noam Chomsky o tom popsal spoustu papiru. Nedavno jsem se smal Bulharum, ze si nechaji na svem uzemi postavit americkou zakladnu, bez toho, ze by se k tomu mohli jakkoliv vyjadrit a vidim, ze brzo se budou smat oni me.

whocares 22.5.2006 16:35

Re: rozsireny omyl

Lituju vaši manželku, pokud vám ovšem už dávno neutekla.

Hledajíci 22.5.2006 16:30

Fackovací aféra pánů Ratha a Macka

plně zastřela zprávu v New York Times z 22-05-06 nazvanou „U.S. Is Proposing European Shield for Iran Missiles“, to je česky ”US navrhuje evropskou ochranu proti iránským raketám.  Země přicházajeíci v úvahu jsou Polsko a ČR. ----- Zajímavé v tomto článku je varování náčelníka generálního štábu ruské armády generala Balujevského : "What can we do?" General Baluyevsky told the Polish newspaper Gazeta Wyborcza in December. "Go ahead and build that shield. You have to think, though, what will fall on your heads afterward. I do not foresee a nuclear conflict between Russia and the West. We do not have such plans. However, it is understandable that countries that are part of such a shield increase their risk. ----- Je jasné, že raketová obrana proti Iránu umístěná v Polsku anebo ČR, je nesmysl. Důvodem je umistění raket namířených na Rusko, což vyvolá namíření ruských raket na tyto země. ----- Vážení občané ČR, hádejme se intensivně o osobních problémch buranů Rath a Macek, a tím zapomeňme na problémy ohrožujíci celou republiku. K tomu přeji všem mnoho zdaru.  

 

Vilém 22.5.2006 16:30

Re: Re: Re: Re: Milá chátro

Školu jsem dával jako příklad toho, že to snad známe.

Myslím, že MM opravdu není zrovna ten jemnocitný ubožák, který by byl nesmírně překvapen, možná jste někdy četl některou jeho glosu, tak to můžete posoudit i sám.

Určitě mne Rath osobně nenaplňuje žádným nadšením, skutečně by se ministr měl chovat jinak než urážet prezidenta apod., nevím, proč ho Paroubek vybral, asi kvůli "reformě" zdravotnictví, na kterou by umírněnější nátura neměla žaludek. To nikoho neopravňuje vychvalovat jeho fyzické atakování. Smiřme se s tím, že nemůžeme mít současně svobodu slova a morálně dokonalou společnost.

Zdravím

Radek Laušman 22.5.2006 16:29

díky autore

R^R^ konečně to někdo spávně rozebral.....;-D

Pavel 22.5.2006 16:26

Re: Re: Ospravedlnitelné násilí

Myslím, že jste to vyjádřil naprosto správně.

zoch 22.5.2006 16:25

Vy,s nickem boxera.......

      dozajista také chápete svět podobným způsobem jako boxer.Politika je ale něco vzletnějšího a  zajímají se jí lidé poněkud jiného charakteru ( byť ne vždy ). Pokud člověk ,mající vazbu na podvodníky tak,jako pan Kalousek na svého švagra nebo na pana Šťávu (Diag Human ), nevidí rozdíl či proporciální problém mezi  poslaneckou  odpovědností  a vlastním zájmem ,není schopen býti nestranným,potom nemá ve vrcholné politice co dělat.Nadto lidé na internetu jsou nevypovídající množina.

jindřich 22.5.2006 16:20

lidový verš:

Lepší nežli facka Mackem/Rathovi je rána klackem.

bernhardf 22.5.2006 16:18

TAK TAK a NEJINAK.....

AeroKarel 22.5.2006 16:17

Re: Re: Re: Re: Ospravedlnitelné násilí

Ona by většina občanů mlčela, kdyby ovšem Paroubek, Sobotka a kde kdo nedělal ze soukromého pohlavkování dvou osob z důvodů ryze apolitických politickou záležitost.

Osobně to DRáthovi srdečně přeji, ne pro jeho politickou činnost, ale pro zcela enormní míru hajzloviny, linoucí se z jeho výroků. Pohlavek dostal za jeden z nich, zasloužil by za nespočet. Politický souboj idejí a poťouchlé pomluvy rozlišuji docela dobře.

eso 22.5.2006 16:14

a navic...

si schvalne prectete viditelnyho macka (tedy internetove stanky MM)... pokud by za kazdou urazku mel nasledovat poodbny trest, jaky zvolil MM, tak MM uz lezi v tratolisti krve.

jindřich 22.5.2006 16:13

Re: Re: Re: Re: Re: Být paní Mackovou, tak se pana Macka bojím ....

Být pan Macek Vaším mužem, asi by utekl do Švýcarska.

eso 22.5.2006 16:12

rozsireny omyl

cely tenhle clanek je zalozen na zcela mylnem predpokladu a to sice ze rath urazil mackovu manzelku. coz ale neni pravda, rathovym vyrokem mohl byt urazen pouze macek samotny.

Donald 22.5.2006 16:10

Re: Ospravedlnitelné násilí

Já bych ještě dodal, že když prohrajeme (pravice), nebo zvítězíme nepřesvědčivě, tedy bez možnosti vládnout podle našich představ, pak budeme hledat viníky. Těmi jsou hlavně novináři a Kalousek kteří měli nechat Standu napokoji, neboť pod jeho vedením by dnes ČSSD měla podle mého odhadu 12, max. 15% preferencí. Pak najdeme řadu dalších viníků, mezi kterými Vy p. Doležale spolu s Dr. Mackem zastáváte významné místo. Viníky budou také křiklouni z těchto stránek, keří píší neomaleně a sprostě a ještě si myslí, že věci pomohou.

Řekneme si to za 11 dnů.                                            

JJ 22.5.2006 16:06

Je otazkou, zda Rath urazel z pozice ministra, ci z pozice volebniho lidra CSSd

V kazdem pripade formuloval slova tak, ze by bylo prakticky nemozne ziskat omluvu /odskodneni soudni cestou. Zvlaste v CR. Ale urazka to byla silna a navic se tykala druhe osoby.

Od Ratha byla blbost otocit se k Mackovi zady, kdyz ho Macek verejne varoval. A myslim, ze za to Macek tu tisicovku pokuty rad zaplati.