3.7.2024 | Svátek má Radomír


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Mackova facka

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vodník 22.5.2006 1:22

Otřesný český antisemitismus

Zde luza tleská tomu, když Žid dostal na veřejnosti pohlavek! Chystá se Noc křišťálových lustrů?? Nad zašitým Irvingem jste spokojeně mručeli, nyní jásáte, když je veřejně hanoben Žid. To vám šest milionů nestačilo?! ;-€

glome 22.5.2006 1:21

Obdiv Mackovi

Macek má můj obdiv. Samotný lepanec považuji za velmi vhodnou odpověď na urážku manželky. Kdyby častěji veřejnou nestydatost následoval lepanec před kamerou...

Je to poměrně inspirativní - jednat bez ohledu na bezprostřední užitek (asi se nerozhoduje podle průzkumu, jak zareagují preference...). A nemusí to být jenom pohlavky.

Jaka 22.5.2006 1:17

Churchill: "Mladý muž to v životě daleko nedotáhne, jestliže nedostal pář do nosu."

Tom 22.5.2006 1:15

Macek udělal ohromnou chybu, že Ráthovi hned na místě nedal dvakrát do držky!

janabok 22.5.2006 1:12

...

fackuj Ratha - zachráníš zdravotnictví...

kocour 22.5.2006 1:08

Re: poradce prezidenta vyhrožuje po internetu komunistovi fyzickým násilím....

No vidíte to, zbabělý fakíre, až na práskače jste klesl. Vy nestojíte ani za tu facku.

janabok 22.5.2006 1:07

Re: z hlediska vyssiho principu mravniho

R^...

mak 22.5.2006 1:05

pekne receno

R^

pavel 99 22.5.2006 1:03

Re: Re: Re: Re: Zalezte do kanálu

Ovšem někteří "vládní talenti" by chodili dosti potlučení!

tomk 22.5.2006 1:01

Re: Re: Re: Zalezte do kanálu

Naopak, kdyby jako pan Macek jednal kazdy, tak mame spolecnost slusnou a vychovanou. Vy jste nevidel serii "Chuva v akci"? :)

cb 22.5.2006 0:59

Re: Škoda,že si pro tento případ nepřipravil rukavice.Touto symbolikou by ještě zdůraznil,že s tímto póvlem si slušný člověk nemá špinit vlastní ruce!

Gumove rukavice, at to je stylove.

fakír 22.5.2006 0:54

poradce prezidenta vyhrožuje po internetu komunistovi fyzickým násilím....

to se bude pan prezident ráno divit až bude číst noviny

Jara London 22.5.2006 0:51

Re: Zalezte do kanálu

Já se těm občanům nedivím - patřit k tlupě lhářů, zlodějů a defraudantů není žádné terno!

Vilém 22.5.2006 0:51

Re: Re: Zalezte do kanálu

jaké úkroky stranou? Když někdo napíše, že jsem se oženil pro peníze, bude to urážka na MNE, ne na moji ženu.

Osobně jsem toho názoru, že Macek urážel v této zemi kdekoho, a když narazil na stejně zdatného osupeře, jeho narcistní megalomanské ego to nesneslo, ale to je jedno.

Protože Doležal se tady rozhořčoval celá léta nad nedodržováním pravidel, zpravidla zleva, totéž ta nula Klaus. A najednou se "zamýšlí" nebo "nevyjadřují". Takoví lidé jsou trapné nuly. Já jsem ovšem čekal podobné "úvahy" na NP. Kdepak - to by nebyla patřičná fekálie, kdyby jen prohlásila, že se násilí nemá páchat, že verbální urážky nejsou totéž jako fyzické ataky, a zopakovala - slušné mimochodem - stanovisko Topolánka. To pan Doležal, intelektová nula, to musí "promyslet". Kdyby tak jak Macek jednal každý, tak máme společnost kriminální.

Jara London 22.5.2006 0:48

Svižné a vtipné

komentování situace, navíc s poměrně objektivním pohledem na věc. Zkreslování incidentu už začalo, očitý účastník této akce sedící ve druhé řadě před pódiem se až divil, jak je událost v T(zejména v té "veřejnoprávní") interpretována, včetně tzv. "ostrého odsouzení" přítomnými stomatology, a akustických manipulací - hvízdání se ozývalo nikoliv po lepanci, (tam následoval bouřlivý potlesk), ale až poté, kdy DrÁt začal brát roha jako malý hajzl, kterým také je.

kocour 22.5.2006 0:44

Re: Zalezte do kanálu

Vy jste taky zralý na jednu či dvě ...

Kvetla 22.5.2006 0:43

Re: z hlediska vyssiho principu mravniho

R^ale dobře míněnou :-)v ý ch o v o u !!

Kvetla 22.5.2006 0:40

Škoda,že si pro tento případ nepřipravil rukavice.Touto symbolikou by ještě zdůraznil,že s tímto póvlem si slušný člověk nemá špinit vlastní ruce!

R^:-)!!

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 22.5.2006 0:39

z hlediska vyssiho principu mravniho

Kdyz jsem videl tu facku (zahlavec) v TV tak jsem mel najednou takovy hrejivy pocit, dokonce to byl podobny pocit, jako kdyz v '89 koncila era realneho socializmu. Pak jsem videl nejake reakce politiku a vzpomel jsem si na stary cesky film "Vyssi princip". Ja vim, ono to s atentatem na Heidricha nelze srovnavat, ale ty reci, jestli je to dobre nebo spatne, ty srovnavat lze. A proto bych chtel stejne, jako v tom filmu herec Smolik prohlasit:

Z hlediska vyššího principu mravního i já schvaluji facku ministru Rathovi, neboť facka frackovi není fackou. :-D

A ted at me nekdo uda, prijde Gestapo a ...:-P

huhu 22.5.2006 0:35

Re: Zalezte do kanálu

na nic jiného nežli úkroky stranou se nezmůžete. Vy byste nechal urážet svoji manželku ? To jsem zvědav jak byste u ní dopadl...:-D

Vilém 22.5.2006 0:29

Zalezte do kanálu

Podle p. Doležala se občané stydí přihlásit se k ČSSD. Těžko říci, jak k tomuto závěru mohl dospět právě p. Doležal, slabomyslná morální nula.

Pan Macek prý p. Ratha varoval, a navíc mu nedal nečekanou facku zezadu, nýbrž ze strany, takže je vlastně všechno v pořádku, Rath udělal chybu, když si neprostudoval Mackův web a nechodí obklopen tělesnou stráží. K soudu Macek neměl chodit, protože by se nedočkal dost rychle, aby uspokojil svůj adrenalin, že všechno udělal před kamerami na shromáždění, které se rozhodně nesešlo proto, aby p. Macek řešil své ryze soukromé problémy, je vedlejší. Zejména ta morální úvaha o úderu ze strany je hodnotná, p. Doležal má hřejivou radost.

Kdybych tady teď p. Doležalovi slíbil, že si ho najdu a dám mu jednu přes čumák, a pak to udělal zepředu, s tím, že žurnalisté by si taky měli zvyknout chovat se slušně, bylo by takto viděno vše v pořádku, možná by i nějaký primitiv ZLEVA měl hřejivou radost, kdyby viděl, jak p. Doležala kopu do zadku, a mně by to nesporně osobně taky poskytlo uspokojení, úplně cítím tu hřejivou radost z pořádného kopance a zděšeného ksichtu pana Moralisty. Jen si myslím, že i moralizující fekálie Doležal má svobodu slova, to je JEJÍ NEVÝHODA.

Jarda C. 22.5.2006 0:18

Pan doktor Rath si o takový lepanec koledoval už mnohokrát

Počínání dr. Macka kvituji s obdivem. Nevychované a drzé spratky totiž nelze umravnit jinak.     

huhu 22.5.2006 0:12

díky

jsem rád, že ty komentáře vystihují podstatu a stydím se za Topola a Nečase: Přesto doufám, že Topol i Nečas by se pokud by někdo urazil jejich manželky, zachovali jako Macek a ne jako zbabělci..

šakal 22.5.2006 0:05

Něco z literatury...

"...Ptal jsem se ho, jak by si počínal, kdybych mu dal rozkaz poněkud neobvyklého druhu. Rozzářil se a řekl, že vždycky toužil po tom, aby mu někdo dával rozkazy neobvyklého druhu, ale že se mu to dosud nikdy nesplnilo.

Chtěl jsem vědět, zda by měl výčitky svědomí, kdyby mému bratranci, honosícímu se jménem Milouš, někde za rohem jednu pořádnou vrazil.

Odpověděl, že v takovém případě by výčitky svědomí měl, protože kdyby se mu taková příležitost naskytla, byla by tou jednou pořádnou pošetile promarněna..."

šakal jirotka (7;- ))