6.7.2024 | Den upálení mistra Jana Husa


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Mackova facka

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
James 22.5.2006 10:19

Re: Re: Re: Morální kredit dr.Macka

MNĚ TOTO TVRZENÍ PŘIPOMÍNÁ POUZE MŮJ NÁZOR.

nup 22.5.2006 10:19

Re: Re: Otázka

Zaútočit zezadu? Tak nevíme to zcela jistě, ale s jistou nenulovou pravděpodobností to předpokládáme ;-)

Jaara 22.5.2006 10:18

Re: media

Moje řeč...

Flasi 22.5.2006 10:18

Prosím po lopatě

Víte, já ho znal ještě z doby, kdy chodil na každý večírek s jiným děvčetem, které bylo tak zhruba o dvě třetiny mladší, než je on. A byla to skutečně pohledná děvčata. A najednou pak se oženil za ty miliony. Já mu to docela přeju. Někdo miluje duši, někdo miluje tělo, někdo miluje peníze.

Může mi někdo po lopatě vysvětlit čím přesně byla uražena Mackova žena (jak o tom mnoho diskutérů mluví)? Já to vidím tak, že byl uražen především Macek tím, že Rath prohlásil, že se ženil pro peníze. Macek sám na svých stránkách mluví o tom, že byl uražen jeho vztah k jeho ženě (s címž lze souhlasit).

Kde je ta urážka manželky? Dokázal bych si představit následnou krkolomnou konstrukci: Tedy, že Rath svými výroky o pěkných děvčetech vlastně naznačuje, že Mackova žena pěkná není (já jsem Mackovu ženu jsem nikdy neviděl). Ale to mi připadá opravdu krkolomné a z Rathova rozhovoru to neplyne ani nepřímo - to už chce hodně vlastního domýšlení. Je snad tohle ono?

Mirek Šejna 22.5.2006 10:18

Huhu zas nezklamal

já to viděl jako souboj dvou chlapů, kteří si vyřizují účty. Huhu to vidí třídně a ideologicky. Dobře mu tak.

Žulový Aston 22.5.2006 10:17

Re: Re: Re: Re: Re: Vy asi vůbec nepřemýšlíte!!!!!!!!! !!!

Pokud se chcete přesvědčit o jeho noblese, přečtěte si jeho webové stránky - je to zoufalé agresivní čtení aspirativního blba, který dokonce překládal (stejně noblesně jako sobotní facka noblesně zezadu)  Sheakspeara.Jinak když je soukromé, tak proč chce oDS. aby z ní vystoupil. Srovnéte si to v kotrbě, strécu!

Jaara 22.5.2006 10:17

Re: Otázka

No jo, to je právě to. Estébácký synek by to totiž nedokázal, víme?

James 22.5.2006 10:17

Re: Re: děkuji a ještě jednou děkuji

R^

James 22.5.2006 10:16

Re: Otázka

NEMÁM STEJNÝ NÁZOR JAKO VY.

Jaara 22.5.2006 10:16

Re: děkuji a ještě jednou děkuji

R^

James 22.5.2006 10:15

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Morální kredit dr.Macka

MYSLÍM, ŽE JÁ ZDE NEMÁM CO VĚŘIT, ČI NEVĚŘIT. TO VÍ PRAVDĚPODOBNĚ POUZE PAN MACEK.

Jaara 22.5.2006 10:15

Re: Re: Souhlasím pane Doležale, jsem na Vaší straně

Můžete přesně specifikovat vydání a stranu Financial Times, kde je napsáno, že ODS ukradla při kupónové privatizaci 650 mld. Kč? Děkuji...

nup 22.5.2006 10:15

Otázka

Dovedete si představit ten kvikot pravičáků, kdyby to bylo naopak? Úplně ty kecy slyším...

milada střítezská 22.5.2006 10:13

děkuji a ještě jednou děkuji

Děkuji pánům Doležalovi a Benešovi za přívětivé ráno nad zprávami. I já prožívala libé, takřka Vančurovsky-Haškovské uspokojení nad tím záhlavcem a nelibě jsem se mračila nad páně Rathovým toporným melodramatem v deníku Právo, kdy si do "huby"bral fráze typu velmi otřepaného a mužné cti v něm nebylo. Po přečtení vašich dvou čláků je mi veseleji a svět malinko nabyl odstínů lila. :-DSymbolické soubojové pistole Paroubkovy mně neuspokojily(nejsme v carském Rusku, že?), leč záhlavec český, padnoucí se zvukem jemně pleskajícím, jednoduchý pohyb paže, pohyb plný radosti a uspokojení z konečného efektu, to je velmi vlastenecké, typicky české>-a vskutku hodné chvály, pokud míru estetičnosti nenaruší.

Pana macka nemám příliš v lásce, jsem původně od knih, ale nyní si napravil reputaci. Jsem teď schopná uznat, že je muž. Druhý lékař ukázal skutečnou tvář. Je plkal. A to i přes množství žen, se kterými bydlí a kterými se pyšní.;-P

Žulový Aston 22.5.2006 10:13

Re: Re: Re: Re: Re: Morální kredit dr.Macka

Když si 60-letý chlap bere někoho z lásky .....tomu nevěříte snad ani Vy, milý Jamesi.

James 22.5.2006 10:12

Re: Re: Re: Re: Re: Morální kredit dr.Macka

TO KDE JE PRAVDA, VÍ, PODLE MÉHO NÁZORU, JEN PAN MACEK.

Ivan Nový 22.5.2006 10:12

Přesně tak!

...

Jaara 22.5.2006 10:11

Re: Re: Re: Re: Vy asi vůbec nepřemýšlíte!!!!!!!!! !!!

Proboha pane Žulový, nejde o zhrubnutí politické scény, ale o SOUKROMÉ potrestání jednoho lumpa. Nebojte se, M.M. s případným trestem za "výtržnictví" určitě počítá a ponese jej s noblesou. Já bych tu odvahu neměl, ale snad to po jeho příkladu taky dokážu.

terra 22.5.2006 10:11

Re: Ano, ale na sjezdu.

Ale na sjezdu STOMATOLOGU - nikoliv politické strany. Prostě ho tam potkal, tak mu jednu střihl. A nikdo nemůže říct, že ho předem nevaroval. Asi bych dal přednost tomu smokingu politému dvacetitisícovým šampaňským, má to styl. Jenže to by mě tady někteří diskutující nařkli z buržoazních manýr:-). Soudím, že pokud jde o pana doktora Ratha - škoda rány, která padne vedle.

Žulový Aston 22.5.2006 10:10

Re: Re: Re: Re: Morální kredit dr.Macka

Proč urazil pana Macka, když to je pravda. To už se zase pravda nesmí říkat?

James 22.5.2006 10:09

Re: Re: Vy asi vůbec nepřemýšlíte!!!!!!!!! !!!

NEMÁM STEJNÝ NÁZOR JAKO VY.

Jaara 22.5.2006 10:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy asi vůbec nepřemýšlíte!!!!!!!!! !!!

Procenta se probírají tuším ve čtvrté třídě...

Žulový Aston 22.5.2006 10:08

Re: Souhlasím pane Doležale, jsem na Vaší straně

Dluhy se snadno zaplatí z krádeží ODS při kuponové privatizaci - 650 000 000 000 Kč dle Financial Times. Jjsem rád, že jsme Vás uklidnil. Zbytek asi doplatí sudetšstí němci, oblíbenci genosse Dolleschal.

James 22.5.2006 10:06

http://www.viditelny-macek.cz/public/kapitola.phtml?kapitola=123847&menu=

RATH: Zvlášť dvakrát mi to nevadí od Miroslava Macka, jehož morální integrita se blíží nule nebo je dokonce v záporných hodnotách. Když Vás kritizuje řekněme takováto etickomorální nula, tak si myslím, že je to spíš úsměvné.On je přesně ten krásný představitel toho, proč jsem před lety odešel z ODS. Knižní velkoobchod, dodnes nevyjasněný, jeho role v doposud nevyjasněném švýcarském kontu ODS...A konečně jeho působení zde na ministerstvu žádným úspěchem korunováno nebylo.

Víte, já ho znal ještě z doby, kdy chodil na každý večírek s jiným děvčetem, které bylo zhruba tak o dvě třetiny mladší, než je on. A byla to skutečně pohledná děvčata. A najednou pak se oženil za ty miliony. Já mu to docela přeju. Někdo miluje duši, někdo miluje tělo, někdo miluje peníze."

MACEK: Nevadí mi, že mne David Rath hodnotí jako etickomorální nulu, na svůj názor má právo. Nevadí mi, že lže o Knižním velkoobchodu, neboť ten vyšetřovala policie na přání Rychetského, Zemana a Špidly léta a léta a sesbírala téměř dvaapůl metru dokumentů...aby nakonec zjistila, že jsem nic nezákonného neprovedl, neboť v politice to tak chodí. Nevadí mi, že lže o jakési mé roli v případu neexistujícího "švýcarského konta" ODS, byť jistě ví, že jsem v době, kdy mělo údajně vzniknout, byl léta jen řadovým členem ODS na Moravě, to je opět v politice běžné. Nevadí mi, že se velmi přehnaně zmiňuje o večírcích a mých přítelkyních, závist je také běžná věc.

Ale co si v žádném případě neměl dovolit, je otření se o můj vztah k mé ženě - jednak není milionářka a jednak jsem si ji rozhodně nevzal pro peníze, ale z lásky.

A protože jsem, byť si to David Rath nemyslí, osoba morálně velmi integrovaná, vyřeším tuto jeho invektivu tak, jak se mezi chlapy řešívá...doufám jen, že ho potkám co nejdříve.

Žulový Aston 22.5.2006 10:06

Re: Re: Re: Vy asi vůbec nepřemýšlíte!!!!!!!!! !!!

Právě mě to vadí, když pan prezident, který tak opravdově, ale opravdově, nyní, kdyby mohl poukázat jak  je nešťastný, ale velmi nešťastný, nad zhrubnutím naší politické scény, na neskutečné buranství některých lékařů, nám náhle mlčí. Opravdu, ale opravdu nevím, co si mám myslet. Pan prezident mlčí obdobně jako když měl vysvětlovat peníze od Pepy z Hongkongu - to tehdy trvdil, že se financemi ODS nidky nezabýval.  Jinak si Macka jako moderátora konference vybrali naši zubaři - to také svědčí o jejich úrovni.

James 22.5.2006 10:04

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nerovný přístup k fackám - někomu ano, někomu ne.

ANO, URAZIL JEHO VEŘEJNĚ. OMLOUVÁM SE. TO, JESTLI SI VZAL SVOU ŽENU PRO PENÍZE VÍ JEN ON SÁM.

Vodák 22.5.2006 10:04

Re: Re: Re: Re: Morální kredit dr.Macka

nemusíte se omlouvat. Rath udělal z paní  Mackové hloupou husu, která  nepozná, že si jí někdo bere pro peníze. Je jedno koho Rath urazil. Jeho vyjádření bylo hloupé a sprosté, facku dostal zaslouženě. Nemá to nic společného s tím, co prý povídal pan doktor v r. 1992.

arch.JJ 22.5.2006 10:04

Souhlasím pane Doležale, jsem na Vaší straně

Toto diskusní fórum vypovídá, že tento národ se topí v myšlenkovém marasmu a má povětšinou v hlavě zmatek. Já s panem Doležalem souhlasím. Prostě tvrdím, že o nic tak hrozného nešlo, jen o to že ministr, chráněný nadměrnou "českou" imunitou, ochrankou a kdoví čím ještě, se nerozpakoval před celým národem urážet rodinu pana Macka. Toto je především zbabělé a nedůstojné ministra, byť by na tom všem byla trocha pravdy. Pan Macek mu to, jak jsme všichni viděli, veřejně vrátil. Spor můžeme vést o to, zda-li právě při této příležitosti to měl udělat, či zvolil jiné bojové postavení, které by umožnilo ráno vést přímo mezi oči. Chápu-li správně zamýšlenou odvetu, potom způsob provedení měl vystihovat odplatu zn. " výchovný pohlavek"na veřejnosti. Kdyby přitom vše zkončilo, věc je vyřízená. Zatahovat v této souvislosti do celého případu přímo politický souboj dvou velkých stran je trapné. Právě toto je nejpodlejší způsob, který nám podstrkují lídři politických stran, v tomto případě Jiří Paroubek. Jeho záměrnými provokacemi je dnes plná celá země. Takto vzniká neužitečná hysterie, která likviduje zdravé myšlení, viz některé příspěvky zde a z demokratických voleb udělá smutnou frašku. V příštích volbách nejde o život. Je ale minimálně užitečné si rozšířit pohled do  zákulisí politických stran. Mám rovněž výhrady k ODS , ale ještě větší k ČSSD. U aparátčíků ČSSD je zjevné téměř úplné myšlenkové vyčerpání. Asi se ukazuje, že kde chybí myšlenka, nastupuje rozčilení a hněv. Osobně při vědomí takové programové nicotnosti , jakou tato strana nabízí, bych uvažoval o krátkodobé opozici.

Levicovým voličům dovětek : Jste ochotni zaplatit ze svého dluhy, které vláda ČSSD nasekala za osm let? Z čeho bude platit úředníky,učitele a zdravotníky, až bude úplně zdecimovaná vrstva podnikatelů. Myslíte, že si vystačíte se třemi automobilkami? Anebo je to ryze sobecký přístup na téma : hlavně, když se mám teď dobře já! 

I k tomu se jí hodí jeden pohlavek. Jak podlé a zbabělé!

Hovorka 22.5.2006 10:03

Re: Re: Morální kredit dr.Macka

Pane Jamesi, vaše (a většiny novinářů) opakované tvrzení, že Rath urazil Mackovu ženu mi připomíná jiného doktora, mistra propagandy, který dovedl k dokonalosti rčení: 100 x opakovaná lež se stává pravdou.

Tomas 22.5.2006 10:01

Re: Co je důležité

Naprosto souhlasím! Paroubek má obrovský problém hovořit v množném čísle. MY se u něho vždy bezděčně změní na JÁ... Slovo "demokracie" používá stejným způsobem jako komunisté - je to pro něho jen zaklínadlo, slovo, jehož obsah přesně nechápe, ale které je dobré použít vždycky, když je potřeba zamlžit skutečnost, že je prostě komunistický papaláš...

Buranokracie je v tomto případě velmi vhodné slovo...