6.7.2024 | Den upálení mistra Jana Husa


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Mackova facka

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
James 22.5.2006 10:00

Re: Re: Re: Re: Morální kredit dr.Macka

RATH: Zvlášť dvakrát mi to nevadí od Miroslava Macka, jehož morální integrita se blíží nule nebo je dokonce v záporných hodnotách. Když Vás kritizuje řekněme takováto etickomorální nula, tak si myslím, že je to spíš úsměvné.On je přesně ten krásný představitel toho, proč jsem před lety odešel z ODS. Knižní velkoobchod, dodnes nevyjasněný, jeho role v doposud nevyjasněném švýcarském kontu ODS...A konečně jeho působení zde na ministerstvu žádným úspěchem korunováno nebylo.

Víte, já ho znal ještě z doby, kdy chodil na každý večírek s jiným děvčetem, které bylo zhruba tak o dvě třetiny mladší, než je on. A byla to skutečně pohledná děvčata. A najednou pak se oženil za ty miliony. Já mu to docela přeju. Někdo miluje duši, někdo miluje tělo, někdo miluje peníze."

MACEK: Nevadí mi, že mne David Rath hodnotí jako etickomorální nulu, na svůj názor má právo. Nevadí mi, že lže o Knižním velkoobchodu, neboť ten vyšetřovala policie na přání Rychetského, Zemana a Špidly léta a léta a sesbírala téměř dvaapůl metru dokumentů...aby nakonec zjistila, že jsem nic nezákonného neprovedl, neboť v politice to tak chodí. Nevadí mi, že lže o jakési mé roli v případu neexistujícího "švýcarského konta" ODS, byť jistě ví, že jsem v době, kdy mělo údajně vzniknout, byl léta jen řadovým členem ODS na Moravě, to je opět v politice běžné. Nevadí mi, že se velmi přehnaně zmiňuje o večírcích a mých přítelkyních, závist je také běžná věc.

Ale co si v žádném případě neměl dovolit, je otření se o můj vztah k mé ženě - jednak není milionářka a jednak jsem si ji rozhodně nevzal pro peníze, ale z lásky.

A protože jsem, byť si to David Rath nemyslí, osoba morálně velmi integrovaná, vyřeším tuto jeho invektivu tak, jak se mezi chlapy řešívá...doufám jen, že ho potkám co nejdříve.

Jaara 22.5.2006 9:59

Re: profesoří podpořili dr.Ratha

Bodejť ne, vždyť působí ve fakultních nemocnicích, které jsou přímo řízeny ministerstvem! Víte jak by Rath zametl s takovým, který by "atentát na Heydricha" schvaloval?????

Čtenář 22.5.2006 9:57

Re: Proč osobní útoky?

Tak držte hubu!

Hovorka 22.5.2006 9:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nerovný přístup k fackám - někomu ano, někomu ne.

Ale teď píšete o něčem jiném, před tím jste uváděl: JEHO ŽENU URAZIL VEŘEJNĚ a na to jsem se vás ptal. BTW: jste si jist tím, že si Macek nevzal svoji druhou ženu pro peníze?

jonáš 22.5.2006 9:56

Re: profesoří podpořili dr.Ratha

A ta větší polovina, co bude místo oběda tajtrlíkovat po náměstích, ta vám nevadí? Tam se přece nějakej profesor vší medicíny najde taky.8-o

Vodák 22.5.2006 9:56

media

Myslím, že na tom, že padla facka na sále mají veliký podíl media a možná právě ti komentátoři, kteří se tak rozhořčují. . Politika zhrubla ne fackou. Politika zhrubla výroky a způsobem mluvy pánů Paroubka, Ratha, Jandáka a jim podobných. Kdyby naši novináři již dávno dali těmto pánům najevo, že představitel státu je povinen se vyjadřovat kulturně, na úrovni, nemůže si dovolit urážet kokoliv a jestliže to dělá, tak se mu to nevyplatí, k žádné  facce by nedošlo. Facka byla jen následek. A když vezmeme v úvahu stav naší justice, myslím, že pan Macek udělal věc naprosto správnou. Čím více urážek, tím více je třeba facek. Je to jedna z cest  k tomu, že urážky a tím i  facky vymizí.

Čtenář 22.5.2006 9:56

Re: Přiznám se, že ...

Přesně tak! Divím se, proč je pan Doležal, když je takovým zaníceným zastáncem rázných činů, proti odsunu sudetských Němců! Chtěl by je snad odsunout do tehdy již prázdných německých koncentráků?!

czenda 22.5.2006 9:56

Re: Re: Re: Re: Re: Vy asi vůbec nepřemýšlíte!!!!!!!!! !!!

Sorry - "metody" místo "metdy" a "2" místo "ě"

James 22.5.2006 9:55

Re: Facka není argument

MYSLÍM, ŽE TOTO SE NEDÁ S JISTOTOU TVRDIT. JISTĚ NĚCOZTRÁCÍ ALE TAKÉ NĚCO ZÍSKÁ. 

czenda 22.5.2006 9:54

Re: Re: Re: Re: Vy asi vůbec nepřemýšlíte!!!!!!!!! !!!

Prosím o popsání metdy, kterak rozdělit ě jedince v poměru 5/95. Rozřezat?

Jaara 22.5.2006 9:54

Re: Re: Re: Re: Vy asi vůbec nepřemýšlíte!!!!!!!!! !!!

Zatím se ankety zúčastnilo 73 lidí, z čehož 70 je při MM, takže procento stouplo na 95,9% ;-P

Hovorka 22.5.2006 9:52

Re: Re: RADA: jste-li take členem ODS

A čím Rath urazil Mackovu ženu, pane James? Můžete to reprodukovat, nebo jste si to vymyslel jako Macek a papouškujete to po něm jako neschopní novináři?

James 22.5.2006 9:52

Re: Re: Re: Re: Re: Nerovný přístup k fackám - někomu ano, někomu ne.

JISTĚ PANE HOVORKO. RATH PROHLÁSIL, ŽE SI PAN MACEK VZAL SVOJI ŽENU PRO PENÍZE. MYSLÍM, ŽE PRO TO SE PAN MACEK CÍTIL URAŽENÝ.

Janus 22.5.2006 9:52

Re: Re: Re: Všem, kteří zde vrníte blahem nad zfackováním Dr. Ratha Dr. Mackem

Právě proto!! ;-D

grr 22.5.2006 9:52

Re: to co rozkradla socdemácká garnitura

do kapes svých a svých příznivců je pánové nesrovnatelně větší balík než Mackova knižní provozovna.

czenda 22.5.2006 9:52

Re: Re: Vy asi vůbec nepřemýšlíte!!!!!!!!! !!!

Vážený pane Žulový, spletl jste si Klause s Paroubkem. Ještě nikdo nepovažoval za nutné okomentovat kde jakou událost s takovým apetitem jako socPar.

Čtenář 22.5.2006 9:51

Re: bylo to zábavné

Já jsem nakonec obdivoval dr.Ratha, který během cca dvaceti vteřin dokázal podle mého názoru zvrátit celou věc ve svůj prospěch: dostává nečekaný pohlavek zezadu, zvedá se a udělá tři kroky k odchodu, načež ho pískot ze sálu vrátí zpátky! Udělá tři kroky zpátky, vezme mikrofon a pojmenuje dr.Macka přiléhavým názvem zbabělec, načež mu dá nebo se pokouší dát, nebylo to pořádně vidět, pěstí pěkně ze předu, jak se sluší a patří.... Nakonec je to Macek, kdo odchází! Pane Rathe, máte můj obdiv!

Žulový Aston 22.5.2006 9:51

Re: Re: Re: Vy asi vůbec nepřemýšlíte!!!!!!!!! !!!

A jste na cimře dva?

Hovorka 22.5.2006 9:50

Re: Re: Re: Re: Nerovný přístup k fackám - někomu ano, někomu ne.

A čím, pane James? Můžete to reprodukovat, nebo jste si to vymyslel jako Macek a papouškujete to po něm jako neschopní novináři?

Žulový Aston 22.5.2006 9:50

Re: Re: Re: Morální kredit dr.Macka

Domnívám se, že ve svém chování tradičně zcela nečestný Macek, nemůže bránit ničí čest a samotného Macka prostě nelze urazit.. Je to stejné, jako když špinavá prostitutka-syfylitička, HIV pozitivní, bojuje za mravnost

czenda 22.5.2006 9:49

Re: Re: Re: Re: Vy asi vůbec nepřemýšlíte!!!!!!!!! !!!

R^

James 22.5.2006 9:49

Re: Re: Re: Morální kredit dr.Macka

MÁTE PRAVDU, URAZIL PANA MACKA. OMLOUVÁM SE.

JM 22.5.2006 9:49

Re: Otřesný český antisemitismus

Děkuji Vodníkovi za další důležitou informaci, v tomto případě výňatku ze Seznamu Židů působících v českých veřejných funkcích.

hodne neRath 22.5.2006 9:48

Re: Re: Re: Nerovný přístup k fackám - někomu ano, někomu ne.

no... to nebylo od Topolanka zrovna moudre.....

czenda 22.5.2006 9:48

Re: Přiznám se, že ...

Opět jeden příslušník buranokracie. Argument žádný, schopnost diskutovat mizivá, zato bajonet a natažený samopal vždycky při ruce. A já pořád, kde se ty Lidové milice vzaly....

James 22.5.2006 9:47

Re: Re: Re: Vy asi vůbec nepřemýšlíte!!!!!!!!! !!!

JÁ NA TOM NEVIDÍM NIC HYSTERICKÉHO. PAN RATH URAZIL ŽENU PANA MACKA, PAN MACEK VEŘEJNĚ SLÍBIL, ŽE PŘI PRVNÍ PŘÍLEŽITOSTI HO ZTRESTÁ. PŘI PRVNÍ PŘÍLEŽITOSTI HO ZTRESTAL. TEČKA.

hodne neRath 22.5.2006 9:47

Re: Re: Re: Nerovný přístup k fackám - někomu ano, někomu ne.

jak ma byt prosim vyloucen z ODS?

Žulový Aston 22.5.2006 9:46

Re: Re: Nerovný přístup k fackám - někomu ano, někomu ne.

Proč Topolánek žádá, ať Macek vystoupí z ODS, když je to soukromá záležitost? Zkuste zapojit mozek - bude to zajímavé.

Hovorka 22.5.2006 9:45

Re: každý slušný člověk, který má ženu ví o co jde

huhu je opět jako novináři: nemá informace a dělá z toho závěry, samozřejmě špatné. Primárně totiž Macek beztrestně uráží kde koho a veřejně, i Ratha. Rath o manželce Macka vůbec nemluvil, to si Macek přibájit a neinformovaní novináři a stejně tak huhu na to skočili a dále to papouškují. Bohužel i takoví neinformovaní lidé mají v demokracii volební právo :-( a podle toho to taky vypadá :-)

Jaara 22.5.2006 9:45

Re: Re: Vy asi vůbec nepřemýšlíte!!!!!!!!! !!!

Jak tak poslouchám komentáře ve svém okolí, je to zatím na 95% ve prospěch Miroslava Macka. A to i u sympatizantů ČSSD, takže žádná ztráta pro ODS...